Régi WW-sek újra együtt:-) (beszélgetés)
Ez tök jó Didu:)
De akkor egész nap csak ezt nyomatod? 2 hetes diéta ez?
Egész nap csak azt iszom!Nekem bejön édesség függő vagyok és igy most nem kell sóvárognom utána elég jól bírtam a tegnapi napot,mondjuk azt nem mondom hogy nem voltam éhes,dehát még át kell állnia a szervezetemnek erre az ütemre!14 nao nem sok idő,majdcsak kibírom valahogy!
Ja és hogy valami jót is mondjak ma reggelre 0,9 kg-ot fogytam!:D
Szép jó reggelt!
Mára szabit vettem ki, ugyanis a hasmenés nem múlik:D De legalább fogyok:D
Veletek mizujs?
Egész nap csak a lötyi?? Gratulálok az elhatározáshoz. Én képtelen lennék rá.
Egyszer csináltam a Her... Li... nevű löttyös fogyit. Abba reggel, este kellett inni. Délben meg rendes ebéd. Ami épp volt.
Hát, azt is nehezen bírtam. Folyamatosan éhes voltam.
Didu, sok sikert a turmixhoz:)
Sookie, nálunk is bolognai lesz a vacsi, mindjárt kezdem csinálni. Magamnak csirkemelles salátát csinálok.:)
Meghalt, ergo megettem :)
Holnap meg vinnyogok a mérlegen :))
Látom Sookie Te is nagy krumplis tészta fan vagy:-)) Nekem is az volt ma az ebédem. A bolognai pedig az egyik kedvencem, én részemről nem tudnék neki ellenállni az tuti.
Gubaa hogy hal meg a kolbász???
Amúgy nálam is van a hűtőben még egy pici, de szerencsére a férjem szépen karikázgatja a reggelikhez, úgyhogy fogyogat.
Bár töredelmesen bevallom amikor tegnap a nappaliban az asztaldekorációt próbálgattam, rá-rá jártam a kolbira. Túl közel volt:-DD De nem ettem sokat, csak pár vékony karikát:-)
Sziasztok.
Krisztinkának üzenem, hogy a kolbászom ma meghalt:)
Lett belöle jó kis burgonyalevesbevaló :)
Legalább már nem kísért:)És nem csak én zabálom fel egyedül:)
Sziasztok! Nekem meg erőt küldjetek, mert délután Bolognai rakott tésztát csinálok a Férjecskémnek, és nem szeretném, ha meg akarnám kóstolni. :)
Mára elég volt a tésztából(most ebédeltem krumplistésztát).
Sziasztok!
Nekem a múltkor lement 1 kg, de hétvégén persze visszajött. Péntekig remélem lemegy újra:P
Most ettem egy almást, de jaj, nem vagyok az a gyümölcsevős fajta:S Inkább csoki:D
Szép napot mindenkinek!
Én mától bekeményítek!Sajnos sehogy sem akar megindulni a fogyásom,ezért tegnap vettem egy (nevét nem irhatom,mert nem engedélyezik) shake-et és azt fogom inni most 2 hétig rendületlenül!Már este is azt vacsiztam és nem voltam éhes!:D
Gondolom most sokaknak megfordul a fejében,hogy milyen hülye vagyok,de most semmi nem érdekel!Kipróbálom,lesz ami lesz!:D
Sziasztok!
Ma 25,5 ponttal zártam a napot. Ami azért nem rossz így első napnak:-)
Jó éjt!
Sziasztok!
Na akkor mától restart:-)))))))
Szép hetet!