Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

725. strigis (válaszként erre: 722. - Andi0508)
2011. okt. 4. 19:52
A sós vízes konzervet lehet.
724. strigis (válaszként erre: 717. - Webea)
2011. okt. 4. 19:51
Lehet rántást csinálni,zsírban jól meg kell pirítani.Egyél tőbb zöldséget,pld nyers karalábét,brokkolit stb.A bab is nagyon jó.Szerintem neked is most fog nagyon beindulni a fogyás,nekem is a második palacknál kezdtek peregni a kilók.
723. petya0502 (válaszként erre: 718. - Andi0508)
2011. okt. 4. 19:01
Szia! A krumpli tilos!!! Nekem a Szigfrid mondta,ha fogyni akarunk ne együnk!Én csak ezért merem leírni,ha kell 100-szor is!!Üdv
2011. okt. 4. 17:10
Tonhalkonzevet lehet???Na persze azt ami a saját levében van mert szeretnék valami halas kenöt is megprobalni zsírral hagymaval vagy paradicsompürével.Munkaba szeretek ilyeneket vinni mikor nincs olyan sok idöm ezek jok!!
2011. okt. 4. 17:05
Ledaráltam a töpörtyüt tettem hozzá darált soba eltett paprikát(anyukám csinalta)de olyan mint a piros arany aztán so,bors ízlés szerint 2fött tojás hagymát azt hozzadaraltam ne legyen olyan nagyon nagy darabos és nekem hiányzott az a savanykás íz amit a mustár ad de helyette tettem egy pici paradicsompürét nekem ugy ízlett egy kis vátozatossag!Aztán mindenki az ízlése szerint füszerezze ahogy gondoljaÁ
720. webea (válaszként erre: 719. - Zsuzsi13)
2011. okt. 4. 16:58
Engem is érdekel a recept! Köszi!
719. Zsuzsi13 (válaszként erre: 718. - Andi0508)
2011. okt. 4. 16:25
A töpörtyüs kenőt hogy készítetted?
2011. okt. 4. 16:17
Jaj csajok köszönöm a sok biztatást!!!!Télleg a határán voltam a feladásnak,de most már uj eröre kaptam!!!R:töpörtyüs kenö(en csinaltam semmi tiltott nincs benne)E:sült kolbasz zsiros piritossal meg paradicsommalV:azt hiszem szalonna lesz kolozsvari most vettem vagy megsütöm egy tojassal.Pety a krumplit egy blogba olvastam a csaj regenorozott és recepteket ír le hát nagyon sokba van krumpli meg tiltott dolgok de 28 kilot fogyott hááát lehet ,hogy kamu!!!!Külömben meg a közezetem sokkal jobb es nem vagyok az a telt felfujt laposabbnak erzem a hasam::)))
717. webea
2011. okt. 4. 15:33
Sziasztok! Csülkös bablevest tervezek főzni, rántás és csipetke (liszt) nélkül. Találtam egy paradicsomlével sűrített receptváltozatot. Nem látok benne semmi tiltott dolgot, megcsinálom! Ma sütöttem korpás kenyeret, mert az anyagcserém még mindig nem az igazi, hátha segít a több rost. A múltkori káposzta megoldotta 2 napra a problémát, de most ugyanott tartok :( Alig van már az első flaska reg-enoromból, 13 napja iszom.
2011. okt. 4. 14:41

Szia Vikci!

írtad, hogy tavaly ősszel végigcsináltál egy kúrát és 9 kilót fogytál 2 hónap alatt. Gratulálok! Nagyon szép eredmény! Én egy hónapja küzdök a Reg-enorral, most járok -5 kilónál. Azt szeretném kérdezni, hogy a tavalyi kúra után ettél tejterméket? Vagy teljesen leálltál vele? Olvastam, hogy ismét belekezdtél, de a két kúra közötti időszak érdekelne. Azért kérdezem, mert már alig várom, hogy leteljen a kúrával 3-4 hónap és utána végre ehessek egy kis sajtot. :) Köszi!

2011. okt. 4. 08:39

Andi! Nem szabad feladni, meg se próbáld. Én természetgyógyásznál jártam, Ő ajánlotta a regenort. Ott derült ki, hogy van gyulladás a vastag- és vékonybélben is. Először ezt fogja a regenor helyre tenni.

Én benyeltem egy vírust - szerencsére antibiotikumot nem írt fel a doki, marad a sok c vitamin és citrom.

714. petya0502 (válaszként erre: 712. - Andi0508)
2011. okt. 4. 06:57
Szia Andi!Néha se lehet krumplit enni! Tényleg írd,hogy mit eszel,Nem adhatod fel!!Az anyagcseréd rendben van?,mert azt mondta a Szigfrid,hogy akinek rossz ,azt előbb rendbe teszi a reg-enor, és csak utána indul be a fogyás!Már nagyon sokat leírtuk,hogy ez nem fogyókúrás csodaszer,hanem méregtelenítő kúra!Kérlek légy kitartó,bízom benned,hogy nem adod fel,hiszen biztos jobban érzed magad!!A kitartásod eredményhez vezet!Egyél több zsírt,még ettől is többet,mint eddig ettél,szerintem az kevés!Üdv!
713. strigis (válaszként erre: 712. - Andi0508)
2011. okt. 3. 18:34
Próbálj meg a vacsihoz enni néhány kocka szalonnát.Az is lehet hogy mi Petyával mázlisták vagyunk,sokaknak csak 1 hónap múlva indul meg a fogyás.Sigfrid a neten lévő felvételein mindig azt mondja szalonnát kell enni minden étkezéshez.Én mindig veszek császárszalonnát,ezt eszem ha nem zsíros a kajám.Be fog indulni.
712. andi0508 (válaszként erre: 711. - Strigis)
2011. okt. 3. 17:43
Nem adom fel!!!!Habár a határán vagyok.Zsírt nagyon sokat eszek szinte mindenhez még a pástétomos kenyret is megkentem elöször zsirral.A krumplit meg az ilyesmit mmár kihagyom mert a petya is írta hogy nem jo.De azt olvastam hogy néha lehet.Az is meglehet hogy az adag kicsi hááát ami azt illeti nem vagyok soványka::)).Megprobálom holnaptol növelni az adagokat 15ml-re.Mai reggeli pástetomos zsiros kenyér,ebéd:egy kicsi lencseleves aztan csibepörkölt ebböl is csak egy kicsit ettema vacsoram pedig zsiros piritos lesz fött tojassal.
711. strigis
2011. okt. 3. 16:44

Andi!A 674. sz alatt láttam, hogy ettél krumplit.Nem szabad ha fogyni akarsz.

Zsírt keveset eszel.Minden étkezéshez kell szalonna, zsír,különben nem fogysz.Emlékszem Petya is írta régen,hogy görcsölt a hasa ha nem evett zsírt.Az adagot is lehet emelni 15 ml-ig.NEM ADHATOD FEL !!!!!Írd mától hogy mit eszel!

710. andi0508 (válaszként erre: 704. - Petya0502)
2011. okt. 3. 14:17
Petya szerinted mi lehet a baj nekem -2kilo es megallt ez a negyedik het es a 2.üveg de nem megy semmi söt a gyomromm is fajdogal pedig mar pastetomot is magamnak keszitettem zsirral es csibemajjal most olyan pontosan betartok mindent és mégse semmi mozgás.Mit csinálok rosszul vagy mi baj lehet????
709. andi0508 (válaszként erre: 708. - Zsuzsi13)
2011. okt. 3. 14:14
Hááát én is ugy iszom de nagy nehezen megy le hogy vízzel leküldöm.A Szigfrid is igy mindja kave sok vizzel.
708. Zsuzsi13 (válaszként erre: 691. - Andi0508)
2011. okt. 3. 08:42
Akkor mit lehet a kávéba tenni? én feketén nem bírom meginni. :(
707. bondita (válaszként erre: 701. - Doan77)
2011. okt. 3. 08:33
Szia! Írd meg az első tapasztalataidat. Hidd el nagyon jó lesz! Kitartást. Ha segítség kell, vagy megakadsz, vagy csak stagnálsz és biztatás kell, csak bátran írj, itt mindenki segít és biztat,. átsegít a nehézségeken! :-)
706. bondita (válaszként erre: 704. - Petya0502)
2011. okt. 3. 08:31
Gratulálok! Szép eredmény.
705. bondita (válaszként erre: 700. - Vikci.)
2011. okt. 3. 08:31
Szia! Én is csináltam már palacsintát édesítős kakaóval. Nagyon finom volt és én teljes kiőrlésű liszttel csináltam és zabpehely liszttel kevertem. Ezeket én úgy tudom lehet.
2011. okt. 3. 07:51
Sziasztok!ma kezdem a7.üveget,-10kg,-13cm derékban,ja ..nem mellesleg 2hete felére csökkentettem a vérnyomás gyógyszeremet,mert az egész már soknak bizonyult,úgy látom hamarosan már negyedelni kell!Nagyon jó a közérzetem!Tegnap tárcsás sütés volt nálunk nagyon finomakat ettem,de nem bűnöztem,(pulyka mell,szalonna,cukini,és dinsztelt káposzta,stíviával,citrommal)
703. Vikci. (válaszként erre: 701. - Doan77)
2011. okt. 2. 19:52

Hajrá! Majd meglátod milyen jó érzés, ha beindulnak a kilók - lefelé és nem felfelé :)

Én tavaly ősszel 9kg-t fogytam 2 hónap alatt, 70ről 61re. Most ősszel is csinálok egy kúrát, aug 25-e óta. Sajnos most nem akar beindulni a fogyás, biztos gubanc van az emésztésemmel (amíg az helyre nem jön, nem indul be fogyás). Én bizakodom ismét :) Sok sikert és nyugodtan kérdezz! :)

702. strigis (válaszként erre: 701. - Doan77)
2011. okt. 2. 18:18

Szurkolunk!

Írd ki a fórumra mit eszel,ha rossz szólunk.

701. doan77
2011. okt. 2. 16:41
Sziasztok!Már hetek óta olvasom a fórumot és nagyon bíztató.Most regisztráltam, mert holnap kezdem a regenor-kúrát és számítok a bíztatásokra és tanácsokra.A méreganyagoktól és persze kb.15kg-tól szeretnék megszabadulni a regenor és a Ti segítségetekkel.Előre is köszi -és KITARTÁST NEKTEK IS!
700. Vikci.
2011. okt. 2. 10:51

És még egy édesség recept: barátnőm sütött palacsintát. Rizslisztből megcsinálod a palit (tej helyett csak szódával, édesítővel), kisütöd (olaj helyett zsírral). A töltelék pedig kókuszos rizs.

Szerintetek ez teljes kiőrlésű lisztből is megengedett?

699. Vikci.
2011. okt. 2. 10:49
Sziasztok! Csináltam májkrémet:viszonylag sok zsírban kisütsz májat (csirke májjal a legfinomabb szerintem), bele hagyma, fokhagyma, só, bors. A végén összeturmixolom, és beletettem még majorannát. Isteni :) És tuti cukor és adalékmentes :)
698. strigis (válaszként erre: 697. - Webea)
2011. okt. 2. 10:01
Nagyon ügyi vagy!!!!Gratulálok!!!!
697. webea
2011. okt. 2. 07:39
Csak neeem??? :) 119,8kg-ot mutatott ma reggel a mérleg!! Szept.21-én kezdtem a kúrát, 122kg volt akkor a súlyom. Lassan elfogy az első üveg Reg-enor, mivel a nagy súlyom miatt 3x15ml-t iszom.
696. webea (válaszként erre: 694. - Dudorka46)
2011. okt. 1. 17:56
Köszönöm a tippeket! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook