Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

695. szilvia1978 (válaszként erre: 687. - Petya0502)
2011. okt. 1. 16:05
Szia petya.Bocsánat,hogy mostanában nem írok,de ezer dolgom van...most kezdte a kisfiam az iskolát.Kérdésedre válaszolva én úgy nézem,hogy ahol megálltam azt tartom is.Nem fogytam tovább,de sztem nem is híztam vissza.Már nem eszek annyira zsírosan,szinte úgy eszek,mint regenor előtt.Már alig várom,hogy újra kezdhessem inni,bár most beleestem egy kisebb náthába,így a hátam közepére kívánok minden zsíros ételt. :) .És veled miujság?Iszod még ?Mennyi ideje csinálod már a regenort??
694. Dudorka46 (válaszként erre: 692. - Webea)
2011. okt. 1. 16:03

Szia webea!Vegyél libahájat, vagy kacsahájat, én is megjártam már, hogy nem ízlett amit üzletben vettem!

Levesek: én szinte minden nap eszem levest, lehet: húsleves, bableves, zöldségleves, paradicsomleves (édesítővel), gulyás leves, csak amit rántani kell, rizsliszttel készítem a rántást, kb ugyan annyi kell a rizslisztből mint a rendes lisztből. Kicsi húzós az ára, de rántáshoz nem kell sok!

2011. okt. 1. 15:51

Készítettem rizsliszttel zöldbab főzeléket. Tehát azzal rántottam be, úgy csináltam a rántást mint a liszttel,jó zsírosan, pici pirospaprika, sok-sok fokhagyma és petrezselyem, citrommal savanyítottam kicsit. Isteni finom lett! Finomabb mint tejföllel! Próbáljátok ki! Csináltam egy jó nagy adagot, kiadagoltam, s betettem a fagyasztóba, így többször csak melegíteni kell.

A súlyom még lényegesen nem változott, o,5 - 1 kg, most fogyott el a második üveg REG-ENOR. Amit megtapasztaltam legelőször, hogy a karom és a combom vékonyabb lett, a lábam nem duzzad meg melegben sem. Ki tudja, hogy a házilag készített rizstej meddig áll el a hűtőben?

692. webea
2011. okt. 1. 12:42
Sziasztok! Tegnap vásároltam a hentesnél 10kg zsírszalonnát és kisütöttem, most van sok zsír és tepertő is. :) Finom lett, az ízét össze sem lehet hasonlítani a boltival, bár a lakásban enyhe disznótor szag van. Vettem pár napja kacsazsírt, de csalódás volt, víz ízű és enyhén kozmás szaga is van. Lehet, hogy nem a LIDL-ben kellett volna vennem. Ma reggelire csak parasztkolbászt ettem, nem hiányzott a kenyér sem. Azt én is észrevettem, hogy nem kívánok akkora mennyiséget, fele kajánál már érzem, hogy tele vagyok. Megszoktam, hogy üresre eszem a tányért, ezentúl kisebb adagokat fogok kiszedni. Levest nem ettem a kúra kezdete óta, valahogy pont úgy alakult, de már kezd hiányozni. Milyen leveseket szabad enni? Esetleg pár ötlet, recept? Köszi előre is! Ja! Tegnap megálltam, hogy nem ettem palacsintát, pedig nagy kedvencem :) Jó hétvégét mindenkinek!
691. andi0508 (válaszként erre: 688. - Zsuzsi13)
2011. szept. 30. 19:33
Zsuzsi és ezt a szojás italport lehet???Mert az mondták szoja nem jo!Hát ha igen szoljatok mert a kávét én is szivesebben innam tejjel vagy szojaporral.
690. strigis (válaszként erre: 683. - Zsuzsi13)
2011. szept. 30. 14:10
Szerintem dupla hiba.Az olive is olaj+a rizstejben is olaj és még cukor is lehet.Én nem iszom citromos vizet és így is lement 5 hét alatt két ruhaméret, 7-8 kg
689. strigis (válaszként erre: 685. - Vikci.)
2011. szept. 30. 14:06
Szerintem lehet benne olaj.Múltkor étteremben voltunk,ahol kacsacombot kértem,de mondtam hogy allergiás vagyok az olajra,nehogy legyen a kajában.Kiderült hogy olajban sütötték elő!!!!!A KACSÁT!!!!Végül mást ettem.Az allergia azért jó duma, mert nem mernek kockáztatni.
2011. szept. 30. 13:52

Sziasztok!

Én pesten most voltam herbaházban és vettem xilovit rágót, mely xilittel van édesítve és citrusos ízű. Tök fincsi.

Ha elfogy a rizstejem vettem egy szója italport. Ebben nincs semmi tiltott dolog. Állítólag 4 l italpor elkészítésére alkalmas, meg tökéletes tej kiváltására is pl. főzelékekhez. Nekem ez lehet, hogy sokáig ki fog tartani, mert elsősorban a kávéba kell csak.

687. petya0502 (válaszként erre: 465. - Szilvia1978)
2011. szept. 30. 13:19
Szia Szilvia! Mi van veled???Fogysz még??
686. petya0502 (válaszként erre: 685. - Vikci.)
2011. szept. 30. 13:13
Szia Viki!Nekem azt mondta a Szigfrid,ha egy borsószemnyi tiltott dolog bekerül az étrendbe,2hétre visszavágja a fogyást!Vigyázz,és tényleg csak azt edd amit magad készítesz,Az a tuti biztos!Én pld ettem töltött káposztát(nem tudtam, hogy nem szabad sav káposztából csinálni)ekkor nekem is 2 hétig állt a mérleg!Most megint megindultam lefelé.A kezelés nem tudom,hogy jó a fogyásra,ezzel a reflex pontokat maszírozza(betegségtől függően).Üdv
685. Vikci.
2011. szept. 30. 12:06

Sziasztok!

Nem tudom velem mi van, de nekem nem megy le a súlyom. 65ről nyitottam, voltam már 63 is, utána megjött a mensesem, felmentem 65re, és már 2 hete ott stagnálok. Pedig betartom az utasításokat.

Már arra is gondoltam, hogy azzal van baj, h néha eszem gyros-t salival, meg grillcsirkét. Szerintetek ezekben van olaj? Vagy a pácban lehet cukor?

Most elterveztem, hogy csak is azt eszem meg, amit én főztem, és amit 100%-ig tudom, hogy mi van benne. Már másfél hónapja nem mozdul a súlyom, tavaly ilyenkor már -6kg-nál tartottam...

Szóval maga a rendszer működőképes, valamit nem jól csinálok. Pedig minden étkezéshez eszem zsírt (ha nincs a kajában zsíros cucc, akkor mellé szalonna vagy töpörtyű).

Szerintetek mi lehet a gond?

Petya, a Szigfrid-es kezelés mire jó? Begyorsítja a fogyást?

684. mgv88261 (válaszként erre: 682. - Bondita)
2011. szept. 30. 11:18

Gratulálok Bondita!

Szerintem ez egy szép eredmény, mert Te nem rendelkezel túl sok súlyfelesleggel, úgyhogy a mínusz 5 kilótól biztosan nagyon csini vagy!-)))

2011. szept. 30. 08:44

Sziasztok!

Segítsétekre lenne szükségem.

Most kb 3 napja nem ittam facsart citromlevet, sem citromos vizet. Minden étkezésnél eszek zsírt vagy szalonnát. Egy bűnöm van, van még a rizstejből és mivel drága volt nem akarom kiönteni, így a kávémat még azzal ízesítem. És megnéztem van benne napraforgó olaj. A regenoron kívül 3*15 csepp erejééig kell bevennem az olajfalevél olive cseppet (még kb 2 heti adag van). Az a bajom, hogy az anyagcserém visszalassult. A hétvégén mikor a citromos vizet ittam - nem volt ezzel gondom.

682. bondita
2011. szept. 30. 08:29

Sziasztok! Szép reggelt mindenkinek!

Az első kúra alatt 2 hónap alatt 5 kiló. (nem sok, de nekem jó)csak 2 hónapig csináltam.

Most már a második kúra alatt 2 kiló. Lassan megy, de megy! :-) (lehet kevés zsírt fogyasztok, azért ilyen lassú) És van hogy kimarad, vagy későre tolódik a vacsora!

681. mgv88261 (válaszként erre: 679. - Bondita)
2011. szept. 30. 07:03
Gratulálok Bondita! És mennyit fogytál, mennyi idő alatt?
2011. szept. 29. 22:44
bondita: Ügyes vagy! Jó olvasni azt, hogy már azt mondtad mégsem kell. Mi még bent a cégnél a kolleganőimmel - szintén regenor kúrán vannak-, úgy mondjuk, ezt nem eheted, nem nézhetsz oda. Bár ma engem is akartak csábítani gesztenye marcira, de mondtam, csoki van rajta. de hogy le lehet szedni jött a válasz. Erre azt mondtam, majd, ha lement az álom 10-12 kg. :)
679. bondita
2011. szept. 29. 21:24
Sziasztok! Azt hiszem megint beindult a fogyásom. Ma a boltban megkérdezték, hogy mennyit fogytam, mert nagyon látványos. Nagyon jót tett az önbizalmamnak. Még, ha lemegy 2 kiló akkor leszek ott, mit nyár elején a lányom ballagásán. Az volt ám a csúcs! :-) Nem adom fel. Sokszor nagy a kísértés, de megállom. Nemet mondtam ma is egy istnenien kinéző sütinek. Anyukám azt mondta a krém vízzel készült, meg a puding is benne. Én csak annyit válaszoltam: A keksz, a cukor és a gyümölcs sem tesz jót! :-) Ügyes voltam?
2011. szept. 29. 21:03

Köszönöm a választ Petya! Szerintem is megéri ez a kezelés azt a pénzt. Vannak olyan helyek, ahol még egy bejelentkezés is többe kerül, Ő pedig tudom, hogy milyen lelkiismeretesen és eredményesen végzi a dolgát. Isten áldja meg!

Szép estét!-:)))

677. strigis
2011. szept. 29. 20:50
Jól beindult a fórum! :)
676. mumu8 (válaszként erre: 671. - Zsuzsi13)
2011. szept. 29. 20:46
Az intersparban vettem Joya asszem a márkája, jól meg kell nézni az összetételeket, mert tényleg van amiben van napraforgó olaj, meg van mellette szója tej meg ilyenek, de ez rizstej.
675. andi0508 (válaszként erre: 674. - Petya0502)
2011. szept. 29. 17:43
Persze és koszi ez nem beleszolas ezt segíségnek veszem!!!R:töpörtyü tojassal 1piritosE:husleves sok-sok zöldsöggelV:rantott karfiol
674. petya0502 (válaszként erre: 660. - Andi0508)
2011. szept. 29. 15:20
Szia Andi!Szerintem virsli helyett házi kolbit egyél inkább,mert a visliben nagyon sok adakék anyag van + tartósitó stb. Bocsi hogy beleszólok az étrendedbe,csak jó tanácsnak szántam!
673. petya0502 (válaszként erre: 656. - Mgv88261)
2011. szept. 29. 15:15
Szia! A kivit biztos,hogy TILOS(megkérdeztem)!!A kezelésért 4eFt-ot kért,szerintem megéri nagyon hatásos!Azt mondta,ha becsúszik olyan kaja amit nem szabad az miatt is meg áll a fogyás.Reggelim:2tojás sütve,szalonnával.Ebéd:bableves.Vacsi:pirított kenyér libazsírral paprika,uborka.
2011. szept. 29. 09:40

Én ma bablevest főztem, sok zöldséggel, amiből még eszem 11 h körül, ez lesz az ebédem.

Vacsorára rántott cukkinit (tojás, só, zabpehely) és zöld salátát (jégsaláta, uborka, fodros és más salik, citromlé) csomagoltam, mert délutánra megyek dolgozni.

Reggelire megettem a két kis szelet rozsos-kacsazsíros pirítósomat paradicsommal és előtte megittam egy nagy pohár citromos vizet. Ez a két dolog most már hozzátartozik a reggelemhez, annyira megszoktam.

A tarja káposztával nekem is jó ötlet, holnap vagy hétvégén megcsinálom, köszönöm!

Egyébként most már egészen biztos, hogy fogytam. Az első üveg végénél tartok és kb. 1,5 kiló a mínuszom! Hurrá!

2011. szept. 29. 09:09

Mumu!

Honnan szerezted be a rizstejet?

Köszi.

670. webea
2011. szept. 29. 08:42
Köszi a tippet, ma párolt káposzta lesz tarjával ebédre. :) Szép napot, kitartást mindenkinek!
669. strigis (válaszként erre: 668. - Webea)
2011. szept. 28. 20:20

Igen lehet.Karfiol főzve vagy levesnek,káposzta pld:párolt,paradicsomos.Töltött paprikát is lehet.Töltött káposztát is de NEM savanyított káposztából./citrommal savanyítható/.

Én a párolt káposztát szertem,az kifejezetten finom zsírral.Téged is meghajt majd.

668. webea (válaszként erre: 666. - Strigis)
2011. szept. 28. 17:40
Köszi! Csak azért fura, mert a haverom mesélte, hogy őt meghajtotta a regenor, amikor kezdte a kúrát, nálam ez nem így volt. Káposztát, karfiolt milyen formában egyek, hogy készítsem el? Krumplit nem eszek, csak rizst. Babot, vöröshagymát szabad enni? Pl. chilis bab?
667. mumu8
2011. szept. 28. 17:04

Sziasztok,

Anno írtam, hogy én is vettem rizstejet. Most megnéztem mit tartalmaz, és ez csak rizst, vizet, rizsolajat tartalmaz, tehát nincs benne napraforgó olaj... azt gondolom, ez így fogyasztható. Szerintetek?

666. strigis (válaszként erre: 664. - Webea)
2011. szept. 28. 16:47

Egyél több zöldséget,pld karfiol,káposzta stb,Utána fogsz kábelezni.Az elején nekem is volt gondom ezen ügyben :)Még ne egyél krumplit,nemrég kezted a kúrát.

Pirított kenyér.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook