Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Szia webea!Vegyél libahájat, vagy kacsahájat, én is megjártam már, hogy nem ízlett amit üzletben vettem!
Levesek: én szinte minden nap eszem levest, lehet: húsleves, bableves, zöldségleves, paradicsomleves (édesítővel), gulyás leves, csak amit rántani kell, rizsliszttel készítem a rántást, kb ugyan annyi kell a rizslisztből mint a rendes lisztből. Kicsi húzós az ára, de rántáshoz nem kell sok!
Készítettem rizsliszttel zöldbab főzeléket. Tehát azzal rántottam be, úgy csináltam a rántást mint a liszttel,jó zsírosan, pici pirospaprika, sok-sok fokhagyma és petrezselyem, citrommal savanyítottam kicsit. Isteni finom lett! Finomabb mint tejföllel! Próbáljátok ki! Csináltam egy jó nagy adagot, kiadagoltam, s betettem a fagyasztóba, így többször csak melegíteni kell.
A súlyom még lényegesen nem változott, o,5 - 1 kg, most fogyott el a második üveg REG-ENOR. Amit megtapasztaltam legelőször, hogy a karom és a combom vékonyabb lett, a lábam nem duzzad meg melegben sem. Ki tudja, hogy a házilag készített rizstej meddig áll el a hűtőben?
Sziasztok!
Én pesten most voltam herbaházban és vettem xilovit rágót, mely xilittel van édesítve és citrusos ízű. Tök fincsi.
Ha elfogy a rizstejem vettem egy szója italport. Ebben nincs semmi tiltott dolog. Állítólag 4 l italpor elkészítésére alkalmas, meg tökéletes tej kiváltására is pl. főzelékekhez. Nekem ez lehet, hogy sokáig ki fog tartani, mert elsősorban a kávéba kell csak.
Sziasztok!
Nem tudom velem mi van, de nekem nem megy le a súlyom. 65ről nyitottam, voltam már 63 is, utána megjött a mensesem, felmentem 65re, és már 2 hete ott stagnálok. Pedig betartom az utasításokat.
Már arra is gondoltam, hogy azzal van baj, h néha eszem gyros-t salival, meg grillcsirkét. Szerintetek ezekben van olaj? Vagy a pácban lehet cukor?
Most elterveztem, hogy csak is azt eszem meg, amit én főztem, és amit 100%-ig tudom, hogy mi van benne. Már másfél hónapja nem mozdul a súlyom, tavaly ilyenkor már -6kg-nál tartottam...
Szóval maga a rendszer működőképes, valamit nem jól csinálok. Pedig minden étkezéshez eszem zsírt (ha nincs a kajában zsíros cucc, akkor mellé szalonna vagy töpörtyű).
Szerintetek mi lehet a gond?
Petya, a Szigfrid-es kezelés mire jó? Begyorsítja a fogyást?
Gratulálok Bondita!
Szerintem ez egy szép eredmény, mert Te nem rendelkezel túl sok súlyfelesleggel, úgyhogy a mínusz 5 kilótól biztosan nagyon csini vagy!-)))
Sziasztok!
Segítsétekre lenne szükségem.
Most kb 3 napja nem ittam facsart citromlevet, sem citromos vizet. Minden étkezésnél eszek zsírt vagy szalonnát. Egy bűnöm van, van még a rizstejből és mivel drága volt nem akarom kiönteni, így a kávémat még azzal ízesítem. És megnéztem van benne napraforgó olaj. A regenoron kívül 3*15 csepp erejééig kell bevennem az olajfalevél olive cseppet (még kb 2 heti adag van). Az a bajom, hogy az anyagcserém visszalassult. A hétvégén mikor a citromos vizet ittam - nem volt ezzel gondom.
Sziasztok! Szép reggelt mindenkinek!
Az első kúra alatt 2 hónap alatt 5 kiló. (nem sok, de nekem jó)csak 2 hónapig csináltam.
Most már a második kúra alatt 2 kiló. Lassan megy, de megy! :-) (lehet kevés zsírt fogyasztok, azért ilyen lassú) És van hogy kimarad, vagy későre tolódik a vacsora!
Köszönöm a választ Petya! Szerintem is megéri ez a kezelés azt a pénzt. Vannak olyan helyek, ahol még egy bejelentkezés is többe kerül, Ő pedig tudom, hogy milyen lelkiismeretesen és eredményesen végzi a dolgát. Isten áldja meg!
Szép estét!-:)))
Én ma bablevest főztem, sok zöldséggel, amiből még eszem 11 h körül, ez lesz az ebédem.
Vacsorára rántott cukkinit (tojás, só, zabpehely) és zöld salátát (jégsaláta, uborka, fodros és más salik, citromlé) csomagoltam, mert délutánra megyek dolgozni.
Reggelire megettem a két kis szelet rozsos-kacsazsíros pirítósomat paradicsommal és előtte megittam egy nagy pohár citromos vizet. Ez a két dolog most már hozzátartozik a reggelemhez, annyira megszoktam.
A tarja káposztával nekem is jó ötlet, holnap vagy hétvégén megcsinálom, köszönöm!
Egyébként most már egészen biztos, hogy fogytam. Az első üveg végénél tartok és kb. 1,5 kiló a mínuszom! Hurrá!
Mumu!
Honnan szerezted be a rizstejet?
Köszi.
Igen lehet.Karfiol főzve vagy levesnek,káposzta pld:párolt,paradicsomos.Töltött paprikát is lehet.Töltött káposztát is de NEM savanyított káposztából./citrommal savanyítható/.
Én a párolt káposztát szertem,az kifejezetten finom zsírral.Téged is meghajt majd.
Sziasztok,
Anno írtam, hogy én is vettem rizstejet. Most megnéztem mit tartalmaz, és ez csak rizst, vizet, rizsolajat tartalmaz, tehát nincs benne napraforgó olaj... azt gondolom, ez így fogyasztható. Szerintetek?
Egyél több zöldséget,pld karfiol,káposzta stb,Utána fogsz kábelezni.Az elején nekem is volt gondom ezen ügyben :)Még ne egyél krumplit,nemrég kezted a kúrát.
Pirított kenyér.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása