Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

1565. hebőci
2012. aug. 11. 23:08

Igen, tudom és mégis sokan erre használjuk.

Nekem a Szigfrid a láb dagadásra adta, mikor elmentem hozzá. Ez januárban vol. Akkor sikerült

betartani a diétát, mivel nem volt ennyi gyümi.

Le is ment két hónap alatt 6-7 kg.

Igazad van, petya, mert valóban rá kell készülni

lelkileg. Ez nemis olyan könnyü.

1564. petya0502 (válaszként erre: 1563. - Hebőci)
2012. aug. 11. 21:32
A Reg-enor nem fogyókúra!!
1563. hebőci
2012. aug. 10. 23:14

Kedves Petya0502! Ha én 68 kg lennék, mint Te, biztos tuti, hogy nem fogyóznék! De hát Te tudod!

Egyébként nekem is van 4 üveg regenorom, én is szeretném elkezdeni, de amig dinnye,szilva, körte van,addig képtelen vagyok.

Addig is olvaslak Titeket és gyüjtöm a tapasztalatot.

Jó éjt.

1562. csillus1128 (válaszként erre: 1560. - Szilagyibeata)
2012. aug. 10. 06:42
Ja igen bocsi! En a Szabo Szigfrid regenorra gondoltam!
1561. petya0502
2012. aug. 8. 08:45
Sziasztok!! Újra kezdem a Reg-enort augusztus 21-től !!most készülök rá lelkileg!Jó lenne,ha többen kezdenénk gyertek vágjunk bele!!Dobjuk fel ezt a fórumot mostanság igen lassú!!.de nem mellékes jót teszünk a testünkel!!"2011 júni21-től dec 21-ig már végig csináltam a 6-hónapot",nagyon jó , gyertek !!!Üdv!!
1560. szilagyibeata (válaszként erre: 1559. - Csillus1128)
2012. aug. 6. 15:40
Jaj, nem! Bondita májtisztító kúrát csinált, s a keserűsós vizet (2-2,5 dl) itta így - gondolom.
1559. csillus1128 (válaszként erre: 1557. - Bondita)
2012. aug. 3. 15:00
Kedves bondita! En nem ertem,hogy te miert poharral iszod a regenort? Belerakod vizbe vagy mas folyadekba? Mert tok felesleges! A kimert 10ml mennyiseget idd meg ahogy a leirasban is van!
1558. sbz1 (válaszként erre: 1553. - Ducibuci)
2012. júl. 26. 16:28

A vízelvonáson kívül, a pirítósból inkább az élesztőgombák rothadást segítő folyamatát lassítod,ha teljesen nem is tudod kiiktatni. Épp ezért nem lehet cukrot, gyümölcsöt, tejterméket enni,mivel azok épp a kül. gombáknak biztosítanak táptalajt. S ennek a kúrának épp az ezektől és más élősködőktől való megszabadulás, tisztulás a célja. Érdemes egy jó kis májtisztítást beiktatni!

Bondita! Csak hajrá, igazából 1 nap az egész! Ennél többet végigcsináltál már!

1557. bondita
2012. júl. 26. 16:04

Köszönöm a biztatást. Most iszom a 2. pohárral. Nagyon rossz íze van. Kortyokban megy csak! Szerencsére lányommal vagyok itthon egyedül, párom elment horgászni. Ő minden ilyen dolognak ellene van. Legalább nem kell hallgassam! :-)

Majd még beszámolok, hogy haladok!

1556. hebőci
2012. júl. 25. 23:26

Csak nyugodtan próbáld ki Bondita biztos h. semmi

bajod nem lesz. Én egymás után /két hét különbséggel/ kétszer csináltam meg. Az a rengeteg epekő ami kijön elképesztő. És ez állitólag mind tele van kórokozókkal. A csoda az benne, h. fájdalom és mütét nélkül szabadulunk meg töle.

A második alkalommal iszogattam is a vizet, hiszen nem birtam volna viz nlkül abban a nagy kánikulában, és igy is sikerült.

Ugyhogy hajrá! Várjuk a beszámolót!

üdv.

1555. bondita
2012. júl. 25. 20:11

Sziasztok! Hát én is ezer éve nem voltam itt. Nagyjából visszaolvastam. Nem iszom már a Reg-enort nem tartom a diétát. A súlyomat tartom 70-71 között. lehetne jobb is. A sok tornának köszönhetően alakul a testem. Mindenki dicsér, hogy sokat fogytam, pedig kilóra nem is!

Bele akarok fogni a májtisztításba. Már minden hozzávalót beszereztem. A rosszabb időt vártam, hisz, ha inni nem lehet a nagy melegben kiszáradtam volna. Most meg a lelkemet kell még felkészíteni rá! Nagyon nehéz! :-|

Itt olvaslak benneteket, ez egy kis bátorságot ad! Talán holnap! Nagy sóhaj... Majd beszámolok, ha tényleg végeztem! Hááátha...

1554. sbz1 (válaszként erre: 1552. - Ann64)
2012. júl. 24. 08:20
Szia, 1 hét múlva jó árban tudok neked szerezni. 1 üveg kb. 17 napig elég. Érdemes inkább többet rendelni. A kúra javasolt időtartama 3-6 hónap.
1553. ducibuci
2012. júl. 20. 18:57
segítsetek abban, hogy mi távozik a vízen kívül a kenyérpirításnál? Nincs bajom a pirítóssal, csak nem értem.Egy hete iszom, most még sok mindent nem tudok írni, csak annyit, hogy könnyebben érzem magam, majd később beszámolok
1552. Ann64
2012. júl. 18. 17:13

Szeretnék segítséget kérni.

Még csak tapogatózom a Regenor kúráról.

Hol lehet megvásárolni ?

Mennyi ideig elég 1 üveg és hogy kell szedni.

1551. Violet77
2012. júl. 10. 20:09

Reg-Enorral torna nelkul is lehet fogyni,es nem kell sanyargatni magunkat.

Es nem utolso szempont,hogy a bor is visszahuzodik,rugalmas marad,nem fog logni, meg sok sulyvesztes utan sem.

1550. Violet77 (válaszként erre: 1549. - Gabcsi)
2012. júl. 10. 20:07

Szia!

Legjobb majtisztitas a regenorral erheto el,kinlodas nelkul. Es a zsir az,ami beinditja a meregtelenitest es megoli a belekben is a Candidat,meg mindent.

Csak az epe kepes atszivodni a belfalakon,es elpusztitani a belfalbol is,ami nem oda valo. Ezert kell a zsir.

1549. gabcsi (válaszként erre: 1548. - Bistvan49)
2012. júl. 5. 19:53

Ez a Hulda Clark féle májtisztítás? Ha igen, nagyon borzasztó? Én nemrég csatlakoztam be a fórumba és még csak tapogatózok. Annyit visszaolvasni pedig sajnos nincs elég időm.

Köszi a válaszodat :)))

1548. Bistvan49
2012. júl. 5. 16:08

Hétfőn megvolt a feleságemmel együtt az 5-dik májtisztitás.Most már csak világos zöld, de volt köztük elég kemény kő.

Szeptemberbem még tervezzük a 6-kat, aztán az idei évre befejezve.

1547. hebőci
2012. jún. 30. 19:56

Köszönöm a gyors választ Kedves Szitakötő.

Mag nyugtattál, hogy Neked is volt az elején ilyen puffadásod. És igyekszem időben meginni a regenort, hátha valóban ez is bekever.

Jó lenne, ha minnél többen irnátok erre az oldalra, h egymástól tudjunk tanulni. Pl.regenoros recepteket, vagy kinek-kinek hogy és milyen ütembe csökken a sulya. Nekem sajnos még egyetlen deka nem ment le, de türelmes vagyok.

Regenor-os reci: Ma tökfőzeléket készitettem, zabkorpás rártással, és mellé cukkinis fasirtot.

Nagyon jól sikerült!

Üdvözlök mindenkit.

1546. Szitakötő :) (válaszként erre: 1545. - Hebőci)
2012. jún. 30. 16:20

Kedves hebőci!

Eleinte nekem is voltak gondok a puffadással, de majd kimarad, de arra nagyon ügyelj oda, hogy evés után egy maximum másfél órával vedd be a reg-enort. A túlzott puffadást okozhatja ez is, nekem 2x történt meg, h nem tudtam időben bevenni a reg-enort és olyan hányingerem volt, olyan rosszúl voltam, úgy, hogy legyen mindíg nálad és vedd be időbe. Egy hónap után már nem is kell nézd az órát úgy is fogod tudni, hogy kell vegyed be a reg-enort úgy hozzá szokik a szervezeted. Kitartást és sikeres eredményeket. Üdv szitakötő

1545. hebőci
2012. jún. 29. 23:01

Kedves Szitakötő!

Örülök, hogy megosztottad velünk a regenor-os tapasztalatodat.Én is tul vagyok egy sikeres májtisztitáson, /amit folytatni fogok/ és hétfőtől

iszom a regenort. Nekem olyan gondom van, h már a 3.

napja ugy érzem, h szétdurran a hasam annyira puffadt. Szerintem nem eszem tiltott dolgokat. Talán csak annyi, h nem ebéd után, és nem vacsora után iszom meg a lötyit, hanem később ugy 2-3 óra mulva. Ha esetleg valakinek volna ötlete, h mitől lehet, szivesen venném. üdvözlök Mindenkit.

1544. Szitakötő :) (válaszként erre: 1542. - Hebőci)
2012. jún. 29. 12:53

Kedves hebőci! és mindenki.

Én csak ajánlani tudom a reg-enort mindenkinek. Nekem három évvel ezelőtt hormon zavar lépett fel, mindek következtében rohamosan elkezdtem hízni, bármit tettem csak a kilók szaladtak felfele, hár év alatt az addigi testsúlyom még egyszeresét szedtem magamra. Megjárt száz féle órvost és ugyan annyi kezelést, mindhiába. Ez idő alatt rengeteg egézsésgügyi probléma jelentkezett és a hormon zavar is továbbra is fentállt. Többek közt probléma volt a szívemmel, nagy volt a pulzusom és mind lettem rosszúl, nagy volt a vérnyomásom, ezeket mind gyógyszerrel kezelték, de nem használt, az izmaim elgyengűltek, nem tudtam szaladni, képtelen voltam rá, mintha nem is tudnám, hogy hogyan kell, folyton fáradt voltam és kimerűlt. Orvos ajánlására kezdtem el szedni a reg-enort, mível nagyon nagy volt a túlsúly és súlyos hormon problémákkal küzködtem még akkor is. Két hónapot csináltam végig mindent betartva és néha mozgással mikor kívántam mozogni, ez idő alatt fogytam 1o kilót, aztán anyagi gondok miatt 1 hónap szünet, de a szezon miatt képtelen voltam tartani a diétát és a mindentől kiürült szervezetemet sem tudtam már fékezni, így mindent ettem ami tilos és nem mértékkel. Ekkor következett be az amiért tényleg hasznosnak kezdtem tartani a reg-enort, ugyan is ez a hónap alatt nem jött rám egy kiló sem, sőt még fogytam egy kilót. Tehát az eddigi félelmeim, hogy hiába vonok meg mindent, majd ha abba hagyom a reg-enort úgy is vissza jön elszáltak, meggyöződtem, hogy nem jönnek vissza a kilók. Egészségi problémáim nagyrésze is megoldódótt, nem szedek gyógyszert a szívemre és a vérnyomásomra és már szaladni is tudok és ezek mind meg is maradtak. Megemlítem, hogy egy 22 éves lány vagyok, hogy értéstek milyen komoly volt a gond, hiszen még nagyon fiatal vagyok ezekhez a betegségekhez. Én csak ajánlani tudom, nekem vissza adta az életem. Hétfőn fogok neki újra és most 4 hónapot szeretnék végigcsinálni. Nektek is nagyon sok kitartást kívánok a kúrához és tartsatok be mindent, mert csak akkor hatásos. Üdv szitakötő :)

1543. webea (válaszként erre: 1542. - Hebőci)
2012. jún. 25. 17:09

Szia!

Nem tornáztam semmit, csak betartottam az előírtakat, nekem működött. Gyalogoltam, sétáltam, de semmi extra. A zsír lényeges, és bűnözni nem szabad, legalábbis az első hónapokban! Nem volt nehéz betartani :) Kívánok kitartást és sok sikert!! :)

1542. hebőci
2012. jún. 24. 19:43

Kedves Webea!

Gratulálok a -22-höz. igazán szép teljesitmény!

Egy kicsit vissza olvastalak,és vittem pár "zsiros"

recidet. Nagyon ügyes vagy.

Nem emlitetted, hogy tornáztál e valamit?

Mert nekem ebben a dög melegben semmi kedvemnincs a

tornához. És jó lenne tudni,h. ez a fajta diéta ugyis müködik-e?

Üdv.

1541. webea
2012. jún. 24. 08:32

Sziasztok!

Régen írtam ide és sajnos olvasni sem nagyon volt időm, csak néha. Bíztatásul: én 6 hónap alatt 22 kg-ot fogytam és a kúra befejezése után sem híztam vissza, de szigorúan betartom a szabályokat azóta is. Emlékeztetőül: 130 kg voltam 2011 augusztusban. Ez év március végén hagytam abba a kúrát. Most 105-107 kg közt mozgok, semmi extra koplalás.Nemrég csináltak teljes labort, minden értékem referencia határokon belül! Előtte nem így volt :(

A Reg-enor hatásos! Van itt néhány negatív kritika is. Én erről azt gondolom, ha betartjuk a szabályokat, sokat segít! Kívánok mindenkinek kitartást! -meghozza az eredményt!

1540. hebőci
2012. jún. 23. 19:36

Kedves Fórumos társaim!

Azt igértem,h. ha tulélem beszámolok rola, h nekem

hogy sikerült.

Ugyan azt tudom mondani, mint már előttem nagyon

sokan, REMEKÜL!

Kijőtt a rengeteg zöld,gyurmaszerü anyag, és mindez fájdalom nélkül. Csak buzditani tudok mindenkit, h ne féljen tőle! Sőt a férjemet és a lányomat is agitálom, h ök is csinálják meg.

Ezt minden hónapban meg fogom ismételni, mind addig, amig egyetlen " zöldike " lesz

Üdvözlök mendenkit.

1539. szilagyibeata (válaszként erre: 1533. - Hebőci)
2012. jún. 22. 10:06
Várj egy kicsit, ill. ne 8 dl-ben, hanem 1 l vízben oldd föl a keserűsót. Ha mégis rettenetesen szomjas vagy, igyál közben egy-egy fél v. 1 dl vizet. Nem a halál a cél, hanem a tisztulás... úgyis kijön belőled... :)
1538. szilagyibeata (válaszként erre: 1534. - Gabcsi)
2012. jún. 22. 09:58

Szia gabcsi, én 3-szor csináltam meg, van, aki 4-szer. Én nem tudtam, hogy vannak-e köveim, de megcsináltam. Bizony 1,5-2 cm-es kövek távoztak, még 3. alkalommal is kb. 2-3 1,5 vm-es. igaz, nem volt teljesen megkövesedve.

Én ebben a hőségben azért nem nagyon ajánlom, mert víz nélkül elég nehéz kibírni... Várj pár napot, míg hűl egy kicsit, s már nem lesz hőségriadó. Mondjuk azt is csinálhatod, hogy nem 8 dl vízben, hanem 1 l-ben osztod el a keserű sót. Ezt gyógyszertárban lehet kapni, kb. 200 Ft. Extra szűz olíva olajat kell venni, s tényleg érdemes 3-szor megismételni, 2 hetes kihagyásokkal. Akkor ér igazán valamit.

Szerintem ki lehet bírni könnyedén, ha valóban betartod a szabályokat (Tényleg csak könnyű, pl. zöldséges kölest vagy ilyesmit eszel, nem eszel 12 órától, 2 óránként keserűsós oldat, aztán tényleg este 10-kor a grapefruit-olívaolaj oldat, s rögvest lefekszel, s nem mozdulsz 20 percig, s nem kelsz föl 5 órán át!, Valamint másnap csak pihensz.) Nekem is van 2 kicsi gyerekem, azért meg lehet csinálni. Nyilván nem ekkor csinálsz nagytakarítást, nagymosást, stb. Azért el lehet látni a 2 gyereket még így is. Priviben elküldöm a leírásokat.

1537. gabcsi
2012. jún. 22. 08:29

olajbogyó olajat és az ornitint tudja valaki?

az 1536-os hsz-m ben érdeklődtem.

1536. gabcsi (válaszként erre: 1535. - Hebőci)
2012. jún. 22. 08:28
nagyon köszönöm az értékes infót :)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook