Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Nekem sem voltak panaszaim, s a "kövekről" sem tudtam - bár nekem nem is volt teljesen megkövesedve, de kőszerűvé voltak összeállva a méreganyagok. Szerintem bárki megcsinálhatja, de azzal az ismerettel, h. vállalja a kockázatot, ha van nagyobb köve, lehet azonnal műteni kell. Ez ellen a legjobb megoldás, ha előtte ultrahanggal megvizsgáltatod, h. van-e kő vagy sem.
Épp tegnap írt egy ismerősöm, h. soha semmi panasza nem volt, egyszer csak hirtelen begörcsölt, s epeműtét lett a vége, 2 hétig feküdt a klinikán... Szóval panasz nélkül is következhet be hirtelen gond, ez megelőzés lehet.
Az oldalamon van fönt egy nagyon körültekintő változat is, amivel előtte vesét és férget is irthatsz, s csak utána a májtisztítás.
Én azt gondolom, aki már Reg-Enorozik, eléggé megdolgoztatta az epét ahhoz, h. könnyedén megcsinálja a májtisztítást. De esetleg hívd föl a Szigfridet, rákeresel a neten, az oldalán fönt van a tel.száma.
Sziasztok! Azért nem írom be a pontos leírását a májtisztító kúrának, mert többféle is van...
Én az 1 naposta csináltam, mert gyorsan megvan, de tényleg drasztikus kicsit. Most hétvégén csináltam a 2. kört, mivel eltelt az első után 2 hét, s most is sok kő jött ki, de nem olyan nagyok, mint először. Ráadásul 2,4 kg ment le! 1 hét alatt - 10 cm összesen, derékból pl.: - 5 cm.
most fáradtabb voltam másnap, de épp mensiztem is. Szóval a szabályokat be kell tartani, s olyat is olvastam, h. ezt is érdemes a holdhoz igazítani, s a teliholdat követő első hétvégére időzíteni, s ha lehet mensi nélkül... Én próbálom 3-szor megcsinálni, 2 hét kihagyásokkal. Én jobban érzem magam tőle, s valóban lendít a fogyásomon is!
Azt hiszem, nekem kellett, hogy az alapmérgek távozzanak előbb. 2 nap alatt ledobtam 2 kg-ot, s azóta érzem, hogy valóban formálódom, s lassan ugyan, de megy le a súlyomból is, inkább centiben érzem, 1 számmal kisebb cuccok is rámjönnek.
DE: az is igaz, hogy nekem annyira bejött ez az étrend, h. az első 2-3 hétben én kb. 4 kg-ot híztam. Na, mára már az is, és még kb. 1,5 kg ment le. Ez a hetem a 7. hét.
Mondjuk nem bűnözök, de a mennyiségekkel továbbra is bajom van... :(
Szigfrid is a májtisztító kúrát, a Reg-Enorozás előtt javasolja, hogy utána folytassa az ember 4-6 hónapig a további méregtelenítést. Egyik ea.-án azt mondta, ő már 16-szor csinálta meg...
Nekem most telt el az első 2 hét, tehát holnap csinálom a 2. fordulóját a májtisztító kúrának.
Mi az, hogy meglódult a fogyásod?
Mi is a héten megcsináljuk a májtisztitáat, jövő héten már betudok számolni az eredményről.
Szia!
Köszi a választ:)
Szia!
Igen szeretném,mert az ultrahangon azt mondták,h 2cm-es nagy kő!
A Tiéd simán kiürült,minden fájdalom nélkül?
Köszi Bea
Sziasztok!!!!
Befejeztem a kúrát 3 üveg után..igazából bevált, mert fogytam tőle 2 kg-ot, de centiben sztem több, mert a derekam jóval karcsúbb lett! :-))))
Elég sokat megyünk a családdal erre arra, és így nehéz tartani a kúrát. Az étrendet folytatom, de a tejtermékeket engedélyezem magamnak, de csak a natúr változatokban...no cukor, és csak teljes kiőrlésü tészta, barna rizs, bulgur...persze ha otthon vagyok...remélem, vagyis helyesbítek: Biztos, hogy tartom a formám, SŐT!!! Szerintem maga a diéta sokkal fontosabb, mint a löttyi, de ez majd pár hét után fog igazán kiderülni..
Sok sikert, és kitartást mindenkinek!!!!
Én ittam a Reg-enort pár éve, semmit nem használt, tulajdonképpen nem tudni azt sem hogy mit tartalmaz konkrétan. A diétája pedig ugyanaz mint a candida diéta, azzal a különbséggel, hogy mindent zsírban és nem olajban kell készíteni.
A sima candida diétától fogytam le 10 kg-ot, de akkor már nem is ittam egyáltalán a Reg-enort.
Szerintem teljesen felesleges pénzkidobás, elég drága is, helyette inkább zöldségeket vettem.
Sziasztok!
Tegnap hallottam a Regenorról elősször,és nagyon meg tetszett:)de tartok is tőle mert van egy 2cm-es epekövem,félek,hogy nem okoz-e problémát?
Kérlek segítsetek:))
Szia, én régebben sokat használtam zabpehelylisztat. Azért tudnod kell, h. van egy elég erős, sajátos íze, amit nekem semmivel sem sikerült elnyomni. Én a legtöbbet sűrű palacsintatészát kevertem belőle, s zöldséggel, esetleg darált hússal együtt összekutyulva, kisütöttem sütőpapírral bélelt tepsiben.
Az alap palacsinta recept hozzá ez volt: 2,5 dl tej (azt ugye most nem lehet), 1 tojás, 10 dkg zp.liszt, csipet só, édesítő szer, sütőpor. Én 30-40 dkg liszthez csináltam kb. 0,5 kg zöldséget, 30 dkg darált húst.
Kicsit kevesebb folyadékot kell használni. A palacsintát már ennek mintájára csináltam, szerintem ahhoz is elég a 2 dl víz + szódabikarbóna.
Amúgy Szoó Judit ennek a nagy tudora, rengeteg szakácskönyvet írt, ráadásul ha a nevét beírod a keresőbe, feljön az oldala, s ott is sok recept van fönt. Sós, édes. Próbáld ki!
A rizstésztát én sem próbáltam ki. Igazából semmilyen tésztát nem eszem már január óta. Igaz, valamelyik leírásban az van, hogy módjával lehet enni tésztát, krumplit... Viszont amin meglepődtem, hogy sokan írják, hogy gombát esznek én pedig úgy emlékszem, hogy mikor Szigfridnél voltam és masszírozott, valaki telefonált és pont a gombára kérdezett rá és Szigfrid azt mondta, hogy azt nem lehet, mert az ugye eleve gomba,és még az tovább erjed... (nem akarok hülyeséget írni de kb. ez volt az értelme)
Szóval nem egyszerű ez a diéta az tény de talán tényleg hasznos, túl azon, hogy fogyaszt is.
Mondjuk rólam lement az elején kb. 3 kg, (még 3nak kéne lemenni) és ott megálltam, viszont érdekes módon kényelmesen rámjön az a nadrágom simán, amit nem tudtam kb. 1 hónapja még begombolni. Szóval valahogy átalakítja a testet, mert kilóban nincs változás... Még 1-1,5 hónapot kell kibírnom de néha már a fél koronámat odaadnám egy széép nagy almáért :)
Én nem veszek rizstésztát. Leginkább azért, mert nagyon drága. Lehet sima tésztát is enni, csak nem lehet sokat. Én hetente 1-2x ebédre eszek valami tésztás ételt, az még nem sok. Szerintem ennyi belefér. A krumplival ugyanez a helyzet.
Magokat, diót tényleg nem lehet enni.
Amúgy ha végigolvasod az egész fórumot, akkor rájössz, hogy egy csomó mindenben ellentmondás van a fórumozók között is, hogy mit lehet és mit nem lehet enni.
Sziasztok!
A kukoricalisztből készült nokedlit szabad korlátlanul fogyasztani?
Én úgy hallottam,hogy a hagyományos lisztből készültet is szabad,csak nem túl sűrűn.
Rizst úgy tudom lehet korlátlanul.Vettem rizstésztát,nagyon drága!250g-720 Ft.!!!
Még nem próbáltam,most tesztelem majd.Ilyet,hogy napraforgó mag,tökmag,dió nem ajánlott,ugye?
valóban nagyon fontos minden étkezéskor zsírt fogyasztani?Hihetetlen,hogy amellett lehet fogyni!
Előre is köszi a válaszokat!
Tegnap befejeztem az első hónapot. Legnagyobb redményeim:
1. Mínusz 1,5 kiló. Ennek ellenére olyan cuccokba férek bele, amiket 5 kilóval könnyebben tudtam felvenni. A derekam, hasam körüli hurkák sokkal kisebbek lettek.
2. Rendbe jött emésztésem. Igaz, hogy rá kell még segíteni Ferencz Jóska vízzel és 1 Darmflege bogyóval, de ez már hatalmas eredmény, ahhoz képest, hogy milyen volt az emésztésem a kúra előtt.
Szóval folytatom a kúrát! Abban reménykedem, hogy még megszabadulok pár kilótól. Azzal biztatom magam, hogy mivel kevés kilótól kell(ene) megszabadulnom (min. 5 kiló), ezért később indul be a fogyás.
Érdekes módon nagyon könnyen ellent tudok állni az édességeknek. Nem hiányzik.
nagyon felcsigáztak ezek a nokedlis receptek.
Szerintetek lehet teljes kiörlésű lisztből csinálni?
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása