Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

1925. gabcsibi (válaszként erre: 1923. - Asparagus)
2012. nov. 7. 14:57
Remélem nálam is így fog történni,mindenesetre a fórum nagyon jó dolog,ha az ember kicsit elbizonytalanodik feljön és kap egy kis löketet,hogy nehogy feladja.
1924. veres (válaszként erre: 1920. - Asparagus)
2012. nov. 7. 14:17
majdnem
1923. asparagus (válaszként erre: 1904. - Gabcsibi)
2012. nov. 7. 14:09

6 ezer Ft volt. Ha jól emlékszem, a régi analóg is ekörül volt rengetegsok éve. Szerintem nem árulhatnák, ha átverés lenne.

*

A fogyással ha nehéz is, de türelmesnek kell lenni. Látom, olvasol bennünket, így olvastad, mindenki hozza a nyűgétbaját, de azért ballagnak lefelé a kilók.

1922. asparagus (válaszként erre: 1911. - Vjzs)
2012. nov. 7. 14:02
A lányom megkóstolta mindkettőt, azt mondta semmi különbség.
1921. asparagus (válaszként erre: 1906. - Szilagyibeata)
2012. nov. 7. 14:00

Aztaaa..

Képes voltál bepötyögni?

Köszönet a többiek nevében is :))

A limonádéhoz nem tettem annyi vizet, aztán kiderült, hogy kellett volna még, mert beissza a süti.

1920. asparagus (válaszként erre: 1918. - Veres)
2012. nov. 7. 13:56
Az teljesen jó! Ha jól számolom, átlagban neked is megvan a heti egy kiló!
1919. asparagus (válaszként erre: 1916. - Vjzs)
2012. nov. 7. 13:51

Nana, nem kellene túlozni ám! A lába mindenkinek kéznél van:))

*

Ez a mérleg kiidegel, kiírta, hogy 2110 kalóriát ehetek ma. Megnéztem egy kalóriatáblázatot. Jajjj....Csak e reggelim majdhohgynem több volt :)))

1918. veres (válaszként erre: 1915. - Asparagus)
2012. nov. 7. 09:14
nem én a munkahelyemen futógépen, munka után. Ma is tervbe van véve ugyanennyi. Ja és fogytam megint 0,5kg-ot!!!!!!!!!!! Így már 5,4kg-nál tartok mínuszban természetesen!
1917. vjzs
2012. nov. 7. 07:27
Természetesen HŐSE.
1916. vjzs
2012. nov. 7. 07:26
Asparagus megemelem a kalapom előtted! Te vagy a nap hősa.
1915. asparagus (válaszként erre: 1913. - Veres)
2012. nov. 7. 06:25

Kicsit???

Na, csakhogy tudd, nem akarok lemaradni mögötted, így az előbb én is lefutottam ugyanannyit ugyanannyi idő alatt! :PP

(két éve nem volt rajtam futócipő, mégis emlékeztek a lábaim ezek szerint)

A holnapi izomlázamat kölcsönadom valakinek :))

Te szabadtéren futsz? Itt most kissé hideg van, 4 fok, a torkom meg is érezte

1914. ksziszka80 (válaszként erre: 1912. - Schybie)
2012. nov. 7. 05:45

Szia

Szerintem lehet enni, én is ugyanígy baconba göngyölve csináltam, s nem állt le a fogyás.

1913. veres
2012. nov. 6. 21:04
ma is sikerült futnom egy kicsit, 15perc alatt 2,5km-t, ez nem olyan rossz. még holnap is megpróbálom, utána már nem fogok ráérni. Krémest és sajtos rudat sütöttem, persze én nem ettem belőle, férjem viszi a munkahelyére, szülinapja volt.
1912. schybie
2012. nov. 6. 19:30

Sziasztok!

Jújj a főnökasszonyon és anyum is mondta hogy látszik már a fogyásom:) Ezt annyira jó hallani:)

Látom már megint süttök:) délután sétálni voltam a kutyával, a 10 órás után ez teljesen jól esett.

Vérnyomás?! Nekem az hál Istennek mindig tökéletes, nálam a pulzus tud érdekes dolgokat csinálni, de most tökéletes. 80-as mérek, amikor nekem 90-95 az átlag. Hétvégén is mértem, akkor is gyönyörű volt: 120/75, és 79-es pulzus.

Májat szerintetek lehet enni?! Gondoltam kéne csinálni baconba tekert csirkemájat a hétvégén, az finom is, és rég is ettem.

Nekem is ilyen hiperszuper mérlegem van, és tényleg képes 5kg-kat mozogni:) van hogy 3szor ráállok és csak akkor hiszem el ha kb ugyanazt látom:) Nálunk be van programozva a 4 évvel ezelőtti állapot, hú, azt szeretném elérni:)

1911. vjzs
2012. nov. 6. 16:58

Bea, de régen voltál már!

A limonádétól nem fog nagyon elázni a süti? Nektek a család is a regenorosat ette? Észreveszik, hogy másabb?

1910. ksziszka80 (válaszként erre: 1899. - Asparagus)
2012. nov. 6. 16:42

Gratulálok az eredményekhez.

Épp a hétvégén próbáltam rávenni édesanyámat is, hogy igya a reg-enort, nem elsősorban a fogyás miatt - bár azt is kellene, hanem a magas vérnyomása, s mellette a szívbetegsége miatt.

1909. veres
2012. nov. 6. 14:21
nekem már régóta megvan, igaz, hogy többet mutatnak mint az analóg mérlegek, de állítólag ezek mutatják az igazat. nekem hauser van amúgy, 2x cseréltem benne elemet. A zsírt pedig jól mutatja, mert nekem tavaly megmérték rendes testzsírmérővel is és majdnem ugyanannyit mutatott mind a kettő.
1908. szilagyibeata (válaszként erre: 1899. - Asparagus)
2012. nov. 6. 14:11

Mérleg ügy: hááát, nem tudom, nekünk azt hiszem a 4. digitális mérlegünk van... ilyen mindent mérő, mint a tied. De ez a legújjabb is (kb. 1 éves), attól függően mér, hogy hová teszem... s van, hogy 5 kg eltéréssel! Attól is függ, hogy hová állok rajta, s biz'Isten már képes vagyok 2 kg-ot is manipulálni rajta, ha elég ügyes vagyok - pedig nem támaszkodom közben a radiátorra, pedig az a legcsábítóbb! :)

Szóval sajna, én azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem jobbak, mint az analógok. Így ezekben a testzsír, meg vízmennyiség-mérésekben sem igen bízom.

Igaz, nem tizenezer Ft-osak voltak, de pár ezrest már kifizettem értük, s egyik sem bizonyult megbízhatónak.

Remélem, a tieddel Te jobban jársz!

nagyon szépek az eredményeitek, akik ide leírjátok! Mindenkinek gratulálok!

1907. szilagyibeata (válaszként erre: 1906. - Szilagyibeata)
2012. nov. 6. 14:01
Jaaj, nem vaj, zsír a 170 g-nál!
1906. szilagyibeata (válaszként erre: 1873. - Asparagus)
2012. nov. 6. 14:00

Sajnos a kép nem található, a süti bemásolt linken is az jött föl előbb, hogy nincs megjeleníthető bejegyzés, de megkresetem, s átírtam teljesen a Te verziódra. Jól hangzik, s köszi! Bemásolom:

Citromos süti - regenorosan (Mamma Agata citromos sütije

Torta/Dolce al Limone)

/"Regenorozta": asparagus a hoxa-ról :)/

50 szem Süssi édesítő

170 g vaj, valamint további 1,5 evőkanál a sütőforma kikenéséhez

4 tojás

2 nagy citrom reszelt héja

Csipetnyi tengeri só

300 g rizsliszt

20 g sütőpor

125 ml víz

Limonádékeverék a tetejére:

3 dl víz

3-5 citrom leve

30 szem Süssi édesítő

Melegítsük elő a sütőt 160 fokra. Keverjük a zsírt egy keverő tálban legalább két percig. Hozzáadjuk a vízben feloldott édesítőt, és tovább keverjük, amíg krémes állagú nem lesz. Hozzáadjuk a következőket egyesével, folyamatos keverés mellett:

1. Tojások, egyesével

2. Só

3. Reszelt citromhéj

Ezeket pedig felváltva, negyed adagokban adjuk hozzá (azaz negyed adag liszt+sütőpor, utána negyed adag víz, utána megint liszt...):

4. Liszt és sütőpor

5. Víz

Ha minden belekerült, közepes sebességgel mixeljük tovább addig, amíg mousse-szerű, könnyű hab nem lesz belőle.

Megjegyzés: A sütőpor hozzáadása után már ne verjük túl sokáig.

Kenjük ki zsírral a bordázott sütőformát, szórjunk bele lisztet, a felesleget öntsük ki, csak ami megtapad a vajban, az maradjon. Ezután jöhet a tészta a kivajazott formába. Előmelegített sütőben 45 percig sütjük, közben elkészíthető a limonádé.

1. Kinyomjuk a citromok levét egy kancsóba

2. Hozzáadjuk az édesítőt.

3. Addig keverjük, amíg az édesítő teljesen feloldódik.

4. Hozzáadjuk a vizet.

Sütés után kivesszük a sütit a sütőből és két órán keresztül állni hagyjuk, hogy szobahőmérsékletűre hűljön.

Utána egy tányér segítségével, amit a forma aljára szorítunk, óvatosan kirázogatjuk, szedjük a formából, ha sikerült, mehet is egyből vissza a formába.

Megjegyzés: Ha nem akar kijönni, visszatesszük pár percre a sütőbe és utána próbáljuk újra.

30 perc alatt, három egyenlő adagban, 10 percenként szép fokozatosan, egyenletesen öntsük rá a limonádé nagy részét a sütire, hogy felszívja a tészta. Utána kiborítjuk egy tálra, és ráöntjük a tetejére a maradék limonádét.

Ha túl száraznak tűnik, kaphat még limonádét. Citrommal dekorálhatjuk.

1905. vjzs
2012. nov. 6. 12:46

ja..oké!

Én is a Jézuskától kértem ilyen mérleget, de én, ha minden igaz dec.23.-án abbahagyom a regenorozást, akkor lesz 16 hete és remélem 15 kg minuszban. Most egy kicsit megakadtam, 2 hete áll 65-66-on, de majd csak elindul lefele megint.10 kg olyan gyorsan leszaladt, úgy látszik az utolsó 5 makacsabb.

1904. gabcsibi
2012. nov. 6. 12:18
Helló csajok!Én csak azért vagyok "hallga-tag"mert nem nagyon történik semmi,mármint súlyilag.Ma 2 hete kezdtem 68 kilóval és ma reggel nagy WC után szempillafesték nélkül 66,5.Rá tudok úgy is állni hogy 66 de csak magamat nyugtatom vele.Egyébként már teljesen jól vagyok,hányinger fejfájás megszünt,csak éppen nagyon lassan mennek lefelé a kilók.Asparagus a citromos süti fincsi lett.Nekem is kéne ilyen szupi mérleg.Drága?Majd én is írok a Jézuskának.Vagy a Télapónak kéne??
1903. veres
2012. nov. 6. 10:58
Ez a víz nem azt jelenti, hogy vizes vagy! 50-55 között a normális.
1902. vjzs
2012. nov. 6. 09:47

Sziasztok Lányok! Ez nagyon tetszik asparagus barátnőm, hogy hallga-tagok!

A víz annál jobb, minél több van? Én azt hittem, hogy minél kevesebb: Én eleve ödémás vagyok sajnos, van egy lymphodema nevű betegségem, így küzdök a vízzel, de sokat javult az állapotom a regenor óta.

És édesítős mustárt lehet kapni? Én csak azt szeretném kolbásszal, virslivel.

1901. veres
2012. nov. 6. 08:48
Én 167cm vagyok, mai állás súly:85,5kg, zsír:31,1, víz: 49,5. Ha a víz már 50 fölött lesz az szupi lesz. Talán megint elindult lefelé. Azt hittem, hogy már 8 hete csinálom, kiderült tegnap, hogy vasárnap volt 6, így már nem olyan rossz az 5kg.És tegnap még futottam is futópadon 20 percet, 10km/órás sebességgel, ma is megyek!
1900. alena65 (válaszként erre: 1899. - Asparagus)
2012. nov. 6. 08:02

Gratulálok!Ezek nagyon jó erdmények,bár már én is itt tartnák.További sok sikert!

De azért van sikerélményem nekem is olyan nadrágot hordok,amit még begombolni se tudtam és ez nagyon jó!!!Lassan szedem elő a rögi jó kis cuccaimat.

1899. asparagus
2012. nov. 6. 06:34

Sziasztok!

Megjött a Jézuska!

Karácsonyra digitális mérleget kértem a gyerekeimtől, azzal az aprókicsi kéréssel, hogy már nem vagyok gyerek, nemelehetneee most rögtön! Szófogadó gyerekek, így már a fürdőszobában virít egy dyras psfw 252-es.

Megtudtam, hogy egyrészt a régi mérlegem 2 kilóval kevesebbet mér, így ha átszámolom, akkor 82 kilóval indultam és a mai napon - ma töltöttem be a 9. hetet - 8,5 kg mínusznál (73,5 kg)tartok.

Így azért jócskán van még lefaragnivaló, hogy elérjem a 65-öt.

Megtudtam azt is, bár magamtól is rájöttem, hogy kissé túlsúlyos vagyok.:)) A testzsír kissé sok, 33, -víz, -izom normál értéken, tehát megnyugodhatok. Eddig azt sem tudtam, hogy vannak ilyenek, de így azért mindjárt más :)))

*

Ma lencsefőzelék lesz sült kolbásszal.

*

Tudtátok, hogy lehet kapni édesítős Felix ketcupot?

Így már azért jobban esik reggelire a virsli.:))

*

A bűnözéshez/leálláshoz: ha a leállásnak annyi visszatartó ereje van, hogy nem bűnözünk, már megéri.

Ki az a bolond, aki több ezer forintot dob ki az ablakon egyetlen falat tiltott gyümölcsért?

Naugye ;))

(vasárnap megettem egyetlen szem sült gesztenyét, de nem esett jól, felülkerekedett a bűntudat)

*

Mivel jól érzem magam, elfelejtettem hetekig vérnyomást mérni, most megmértem: 134/77, ami nekem nagyon jó érték. Még vérnyomáscsökkentővel is alig akart lemenni a per értékem 100 alá. Szeptember 20-án abbahagytam a vérnyomáscsökkentő szedését és azóta is ilyen remek a vérnyomásom. Remélem, így is marad.

Teljesen elmúlt a gyomorégésem is, pedig a kúra kezdete előtti hetekben már rendszeresen ittam a maalox-ot, hogy valamennyire enni tudjak. Hihetetlean! Most jöhet bármi, citrom kilószámra, semmi bajom.

*

Hallga-tagok, hol vagytok?

1898. schybie
2012. nov. 5. 12:02

Hát nem tudom, én is volt hogy bekaptam egy-egy falatot (pl. ecetes uborka) és megy azóta is lefele a súlyom, szóval passz.

Egyébként meg a pozitív gondolkodás sokat segít, azt erősítsd hogy nem történt baj, szépen fogsz ezután is fogyni és méregtelenedni, és ennyi:)

1897. vjzs
2012. nov. 5. 10:23
Sziasztok, tényleg ne legyen lelkiismeretfurdalásod, csak a mérleg nem fog mozdulni egy ideig. Sajnos, tapasztaltam a saját bőrömön a múltkori bűnözésnél. Addig olyan szépen ment hétről-hétre és egyszercsak megállt és most már 2 hete áll a súlyom.
1896. Tuncii
2012. nov. 4. 19:35

Sziasztok.

Nálam a fénykép sem jelent meg de megtaláltam a kereső programmal.Pont úgy ahogy megadtad,csak utána olvastam a te javaslatod is ugyan az volt.A lényeg,hogy megvan.

Képzeljétek ma vétkeztem.Van ez az új fajta milka karamellás csoki.Egyetlen egy kockát bekaptam,de ezt álmomban nem gondoltam,hogy ekkora élményt fog nyújtani.Szívem szerint mind befaltam volna,de megálltam.Persze igy is vétek,de egy kocka miatt talán nem lesz baj :((

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook