Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

2045. schybie (válaszként erre: 2043. - Vjzs)
2012. nov. 30. 19:55
Én is nevetek ha rá gondolok:) Jó érzés volt, legalább pár másodpercig, hogy CSODA történt:)
2044. alena65 (válaszként erre: 2039. - Vjzs)
2012. nov. 30. 18:14
Köszi a leirást holnap ki fogom próbálni.Ma egész nap sült hagymán járt az eszem.Meg is csináltam.Két nagy fej hagymát sütöttem meg zsíron és belesütöttem egy csepp tepertőt.Nagyon jó volt.Nagyon sokszor görcsöl a vádlim elkezdtem Magne B6 ot szedni.
2043. vjzs (válaszként erre: 2041. - Schybie)
2012. nov. 30. 09:29
Nagyon megnevetettél ezzel a mérleges dologgal. Köszönöm.
2042. veres (válaszként erre: 2040. - Tuncii)
2012. nov. 30. 05:52
nézd meg légyszi, hogy mikori szavatosságú, mert ami nekem jött annak most elég furcsa szaga és íze is van, olyan mint a kovászosuborka lé.
2041. schybie
2012. nov. 30. 05:06

Jó reggel!

Tegnap ráálltam a mérlegre reggel, mert olyan könnyűnek éreztem magam, erre 4kg-val!!! kevesebbet mutatott mint szerdán:) 10 másodpercig tartott a gyönyör, míg rájöttem az egyik lába "kiesett", megjavítottam és így fél kg mínuszt könyvelhetek el. Pedig milyen szép is lett volna.

Vasárnap lesz a névnapom, nem sütök és akkor nem lesz gond:)

2040. Tuncii
2012. nov. 29. 17:46

Sziasztok csajok.

Tegnap sikerült megrendelnem a szeremet.Azt mondták 5 nap.Na gondoltam az szuper igy nem lesz elég.Mondtam is a nőnek,hogy múltkor 2 nap alatt itt volt.Erre ma már meg is hozta a fútár.Szóval ismét van 2 üveggel.Nem jött túl jól karácsony elött a kifizetése,de ha már belekezdtem hát inni kell!!!Jaaaaaaaaaa és persze 300Ft-al feljebb ment az ára.Igy 5990/db.

Sajnálom,hogy nem akar helyrejönni az izületetek.Sajnos ez nehzen is fog.Én egyszer ittam Cally teát,az is méregtelenitet,hát betojtam a könyökömmel néha.

Még én sem ettem soha puliszkátmde kifogom próbálni.veszek kukorica darát én is.

Tegnap megcsináltam a Mamma Agata citromos sütijét..ízlett ,vittem belőle a kollégáknak is,volt aki meg sem merte kostolni mert nem hagyományosan készült édesség,aki pedig igen,annak izlett.Szóval bejött a süti :)

Újra megindultam lefelé a súllyban.Nagyon nehéz hetek állnak mögöttem,nem sokon múlott,hogy feladjam.Két falánk napom is volt elkeseredetségemben(de ez csak ürügy persze).

Na mindegy most újjult erővel csinálom,mert ti soke rőt adtatok ahhoz hogy folytassam,még ha nem is tudtok róla.Csak az hogy olvastam ki hogy halad.Gondoltam egyszer csak beindul nálam is,az nem lehet,hogy nem...

2039. vjzs (válaszként erre: 2038. - Alena65)
2012. nov. 29. 16:28
1 liter forrásban lévő sós vízbe 20 dkg kukoricadarát (SPAR 1kg,188 Ft)öntök és kézihabverővel 10-15 percig folyamatosan keverem. Ha besűrűsödött, tegyél bele 1-2 evőkanál zsírt. Ízesítsd ízlés szerint és töltsd olyan formába, amilyen éppen tetszene, csak előtte zsírozd ki, hogy dermedés után könnyen kicsússzon a tányérodra.Nagyon olcsó, laktató, finom étel (legalábbis nekem).
2038. alena65 (válaszként erre: 2033. - Asparagus)
2012. nov. 29. 16:16
Nem vagyok egyedül az izületi fájdalmakkal,csak az a baj hogy ez nem nyuktat me.Remélem már lassan javulni fog mert nagyon nem tetszik.Hogy készititek a puliszkát én még sose csináltam csak ettem.Előre is köszi a leírást.
2037. vjzs
2012. nov. 28. 23:01
én csak sóval, fehérborssal, de tulajdonképpen a képzeletedre van bízva. Friss bazsalikommal és koktélparadicsommal is finom lehet. Holnap úgy eszem, csak előtte egy kicsit kacsazsírban átsütöm a szeleteket.
2036. asparagus (válaszként erre: 2034. - Vjzs)
2012. nov. 28. 19:53
Köszi a tippet! Megcsinálom még ma őzgerinccel. Hogyan ízesítetted?
2035. vjzs
2012. nov. 28. 19:49
Bocs: megdermedt!
2034. vjzs
2012. nov. 28. 19:27
Nekem is isteni volt a vacsora: puliszka sült oldalassal és céklával. A puliszkát kizsírozott kuglófformmába öntettem és amikor megdermett szeleteltem. Látványra és ízre is nagyon tetszetős volt.
2033. asparagus (válaszként erre: 2032. - Alena65)
2012. nov. 28. 18:42

Itt is paradicsomos káposzta volt a vacsora sült oldalassal.

*

A puliszkában semmi tiltott nincs, így ehető. Nekem nagyon ízlett, sőt jólesett a kukoricalisztből készült tészta is, semmi gondot nem okozott.

*

Az ízületeim nekem is rémesek, asszem a harmadik héttől sajognak. Ha mozgok, elvagyok, de ha fel kell kelni, az borzasztó. Soha nem éreztem még ilyet. Ha így marad, mérges leszek :))

2032. alena65
2012. nov. 28. 18:37
Főztem finom paradicsomos káposztát az lesz a holnapi ebédem,de úgy néz ki hogy ma se tudok neki ellenálni.Ez a puliszka engem is érdekelne,de én úgy hiszem hogy lehet,mert a kukurica megengedett.Ujra elindultak lefele a kilóim ez nagyon jó,de még jobb lenne ha az izületeim is megjavulnának.Néha már azt hiszem hogy jó lesz,de másnap már megint fáj,pedig nagyon meg tudnék lenni már nélküle.
2031. schybie
2012. nov. 28. 17:37

Sziasztok!

Hát ha nem is fogytunk el, de a pulzusom fantasztikus eredményeket produkál:) ennek nagyon örülök, mint a nagykönyvben megvan írva, végre nemcsak a vérnyomásom, de a pulzusom is olyan.

Én most fulladtam bele egy adag házi kacsatöpörtyűbe, finom jégcsapretekkel és pirítossal. Ebédre paradicsomlevest ettem, de az kevésnek bizonyult.

Ma végre normális értéket láttam a mérlegen, remélem jövő hétre, kicsit lejjebb is kúszik majd.

A kukoricadarához sajnos nem értek, de a többiek biztos tudják a megoldást:)

2030. vjzs
2012. nov. 28. 16:47
Sziasztok Lányok-asszonyok. Kukoricadarából lehet enni puliszkát zsírosan? Írjátok kérlek azt, hogy lehet, mert nagyon beleéltem magam!
2029. asparagus (válaszként erre: 2028. - Veres)
2012. nov. 28. 16:20
Elfogytunk :))
2028. veres
2012. nov. 28. 14:42
Kihaltunk!
2027. asparagus
2012. nov. 26. 08:23

ja, és kipróbáltam a besamelt reg-enorosítva, szerintem nem rosszabb, mint az eredeti.

A besamelhez a két kanál zsírt a 7 evőkanál kukoricaliszttel egy serpenyőbe tesszük és takaréklángon folyamatosan kevergetjük. Amikor felmelegszik, hozzáöntjük apránként a másfél deci vizet, közben folyamatosan keverjük. Végül, amikor a liszt teljesen elkeveredik a vízben, egyesével hozzáforgatjuk a 3 tojást és sózzuk, borsozzuk, ételízesítőzzük (ha van otthon cukormentes). Addig keverjük, amíg egy sűrű mártást nem kapunk.

Ez a mártás illik mindenféle rakott étel tetejére (rakott kel, rakott kelbimbó, brokkoli, karfiol, lasagne, ha nálatok is lehet kapni kukoricalisztből készült tésztákat. Aki a tésztától el van tiltva, az a kukoricalisztből készült tésztától is?

Megnéztem a csomagolásán, kizárólag a kukoricaliszt és víz van benne.

Érdemes kipróbálni, változatossá teheti az étrendünket.

2026. asparagus (válaszként erre: 2025. - Schybie)
2012. nov. 26. 07:02

No, a töpörtyűs pogácsa nem lett egy nagy csábítás, teljes kiőrlésű rozslisztből készült, esett szét morzsáira az egész, hajtogatni kellett volna, azt alig sikerült, pedig két tojást is tettem a tésztába, hátha, de nem segített rajta, majdnem kanállal kellett berakosgatni a tepsibe. Ízre nem lett rossz, de az állaga, formája kiábrándító. Más is járt már így a teljes kiőrlésű liszttel, vagy csak én vagyok ilyen béna?

A sima lisztből készült az jó lett, úgyhogy nem a technikámban volt a hiba. Asszem, nem fogom erőltetni ezt a teljes kiőrlésű dolgot.

*

Tegnap nem kicsi lelkiismeretfurdalással megkóstoltam a sweetie-t, annyira kíváncsi voltam, mert még sosem ettem. Azt a koncertet, ami utána a gyomromban volt!

Mondtam, megérdemlem :))

2025. schybie
2012. nov. 26. 04:38

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, sok volt a munka. Kg-k nálam is kicsit beálltak, de nem csodálkozom, mert nálunk is volt töpörtyűs pogi (nem álltam meg egynél:( ), mozgás nem volt, szóval kicsit keményebbnek kell lennem magamhoz.

Múlt hónapban nekem is késett 2 napot, pedig nekem sem szokott, szóval lehet késlelteti a dolgokat.

Muszáj innom egy kávét és késésben is vagyok, azért megpróbálok írni is, mert olvasni azt mindig szoktam:)

2024. bibo6
2012. nov. 25. 21:45
Azt tudjátok,hogy a Szigfidnek is lehet rendelni Reg-enort? Neki is van weboldala. Én csak azt nem értem,hogy egy-két helyen,hogy tud olcsóbb lenni,mint magánál a gyártónál? Nektek ez nem furcsa? Én bevallom őszintén, igaz a Szigfridnél 6450 ft a cucc,de az biztos,hogy az ővé, és nem valami hamisítvány. Én egy kicsit tartok attól,hogy máshol nem az eredetit lehet kapni
2023. bibo6 (válaszként erre: 2021. - Tuncii)
2012. nov. 25. 17:42
Én csak azért gondolom, mert mióta csinálom most kéne megjönnie először, és már 3 napja késik, és ez nagyon nem jellemző. Azt meg biztosan tudom,hogy a citrom késlelteti a mezeszt. Minden nap ittam citromlevet, igaz 4 napja már. Na meg a szerben is van citrom,meg lehet a grapfuit is ilyen hatással van, sosem lehet tudni. Igaz én utálom, nem is próbálom ki :(
2022. Zsuzsi13
2012. nov. 25. 17:20

sziasztok.

Nekem nagyon bevált a búza-zab-árpa golyó, azóta, hogy abból eszek napi 3 golyót, már egyéb édesség után nem is nyúlok be a konyhaszekrénybe :) Bár most napok óta nem mértem magam, de érzésem szerint tuti nem hízhattam :)

2021. Tuncii
2012. nov. 25. 16:15

Helló-helló mindenkinek!

Én is szívesen olvasnék bármiről amin segít a szer,ugy hogy ne privátba légysziiiiiiiiii.

Én még mindig "nem mertem" megkostólni a grapfuitot.Nagyon régről van egy rossz élményem az izéről és nem tudom ma hogy birnám ki.De talán holnap rászánom magmat,ha ekkora ár különbséggel lehet most kapni.

bibo,nekem is másképpen jön meg már második alkalommal.Lehet,hogy a szer az oka??Én nem is tippeltem volna erre,de igy hogy mondtátok!

2020. bibo6
2012. nov. 25. 13:18
Csajok! Nektek nem késik a menzeszetek a kúra ideje alatt? Nekem igen. De nem csodálom, mert a citromtól késhet is. Már 3 napja nem jött meg. Terhes tuti nem vagyok, mindig pontosan szokott megjönni
2019. asparagus (válaszként erre: 2014. - Bibo6)
2012. nov. 25. 08:16

Ez nem a Crohn-betegség?

Ha igen, akkor ez engem komolyabban érdekel, mert van a családban ilyen beteg és ha segít ez a módszer, akkor megpróbálom rávenni, hogy próbálja meg.

Privát üzenetben is megírhatod, ha nem akarod zavarni az itteni beszélgetést.*

*

*

Stabilan tartom a mínusz 10 kilót, pár napig több volt, de megint alá ment. Tényleg nem érdemes gyakran mérni, mert csak idegesíti magát az ember :)))

Viszont a vérnyomásom "aggasztóan" alacsony, és hálistennek az is tartja magát, ma 105/65 volt, nekem ez a legnagyobb csodája ennek a csodaszernek!

*

*

Tegnap marhapörkölt volt az ebéd kukoricalisztből készült pennetésztával és fejes salátával, bioboltban lehet kapni sokféle tésztát, amit mi is ehetünk. Pár db tésztát ettem csak, azokat is elfelezve, hogy többnek látsszon :)) Kellett a lelkemnek.

Ma halászlé lesz és kolbászhússal töltött sertés szűzpecsenye vacsorára, hidegen.

*

A SPAR-ban a grapefruit 299 Ft, érdemes jól bevásárolni belőle, hiszen hideg helyen most akár egy hónapig is eláll. Remélem, máshol is lesznek még akciók, mert nagyon mérges voltam már a 680 Ft-os grapefruitra. Nekem tökéletesen helyettesíti az édességet.

A múlt hét végén nagy lelkesen megsütöttem a citromkrémes sütit, két szelet fogyott el belőle, egyszerűen nem kívánom.

Ma töpörtyűs pogácsát sütök. Igaz, hogy lesz benne élesztő, de az engedélyezett ételek között van.

Egy darabnál többet nem engedélyezek magamnak, azt is csak a 10 kilós jubileumomra, önmagam vállveregetésével ;)))

2018. bibo6
2012. nov. 24. 19:53

Csak a kúra ideje alatt van korlátozás. Édesítőszert ehetnék, de mivel alapból nem vagyok cukor evő, így azt kihagyom. Igaz egy jó kis süti már jól jönne,de nem lehet :((( A kúra nálam 6 hónapos lesz.Szóval még nagyon sok idő van hátra :(((

Remélem van itt fent olyan is aki, betegség miatt csinálja a kúrát, mert kíváncsi lennék a tapasztalataira. :)

2017. Tuncii (válaszként erre: 2014. - Bibo6)
2012. nov. 24. 19:27

bibo ezt úgy kell érteni,hogy egész életeben nem ehetsz,vagy csak akúra alatt ami biztos nem 4 hónapos lesz?

Nem ehestz sima cukrot és édesítőszereset sem?Akkor mit lehet??

2016. Tuncii (válaszként erre: 2010. - Asparagus)
2012. nov. 24. 19:25
pussssssssssssssz a receptért Köszönöm :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook