Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Kedves Reg-enor fogyasztó társaim! Szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan érdemes leállni a szer fogyasztásáról. Egyik napról a másikra, vagy pl.a reggeli adag bevételével és a zsír hozzá-adásával.
Még van egy teljes flakonnal.
Tapasztalataim a következők. 6 és fél hónapja szedem, 3 és fél hónapja nem ettem egy morzsányi kenyeret sem, és tésztát sem. Krumplit csak nagyon ritkán és csak keveset max egy evőkanálnyit. Ennek ellenére csak közel 5 kg-ot sikerült fogynom. A centik azért kedvezőbb képet mutattak, derék -10 cm, mell, csípő -6-6 cm. A kitűzött -15kg nem sikerült. Ez azért csalódás volt.
Ami miatt viszont megérte a kúra, hogy a fiatal koromban 3-as törést szenvedett és műtött bokám, már nem fáj. Iszonyú fájdalmaim voltak és már nagyon elkeseredett voltam. Most a mozgásom könnyed és laza, nem sántítok.
Akinek van tapasztalata a szer abbahagyásáról, /de nem azért, mert nem volt kitartó/ kérem írja meg! Válaszotokat előre is köszönöm.
Azt tudom, hogy lehet utána, de akkor a két lehetőség közül (a. közvetlenül előtte; b. 1 órával utána), határozottan a második javallott?
Illetve az Eritrit akkor bátran használható a fenyegető alcíme (cukoralkohol :)) ellenére?
Köszönöm!
Megtisztelsz! Köszönöm!
Nagyon szívesen segítek, ha elakadsz :)
Sok sikert!
Ez a fél óra eddig sehol nem hagzott el, a regenor.hu oldaon is ennyi van csak írva: "Reggel éhgyomorra, ébredés után, délben és este evés után 1-1,5 órával vegyük be, és mindhárom alkalommal rövid ideig tartsuk a szánkban lenyelés előtt."
Én nem tudok fél órát várni ébredés után a reggelivel, akkor inkább reggel is tegyem étkezés után 1-1,5 óráva utánra a bevétel időpontját?
Köszönöm előre is a segítséget!
Nagyon jól csináljátok! Elismerésem!
Majd számolj be időnként légyszíves! :)
Sziasztok!
Édesanyámmal együtt kezdtük el a kúrát, ez a 9. napunk. Elsősorban egészségügyi okokból, de azért sose rossz néhány kilótól megszabadulni. Számomra az első napok nehezek voltak, mert elég édesszájú vagyok (nem, nem csokit csokival eszem, csak szeretek evés után valami édeset enni, almát vagy bármit) és nem igazán ettem zsírosan. Az elején székrekedésem volt (ami nálam csoda, mert az ellenkezője szokott lenni…) de aztán növeltem a zsír- és folyadék bevitelt, így ez a probléma is megoldódott. Anyukámnak könnyebb volt az átállás, könnyedén átment a kávé cukor és tej nélkül próbán is! Én rögtön az első nap mély vízbe kerültem; buli haveroknál, ahol természetesen mindenki ivott alkoholt, én meg bő három liter citromos vizet, másnap meg torta kóstolót kaptunk, de ellenálltam a kísértésnek! Anya is. Csak azt esszük, amit szabad – ha nem csúszik a zsíros pirítós, rádobok egy sonkát és már megy is! Szerencsére steviát is találtunk, így a kedvencemről, a palacsintáról sem kell lemondanom (igen, tej nélkül, eddig is így ettük, mert laktóz érzékeny vagyok – ami nem egyenlő a tejfehérje érzékenységgel). Hogy mi történt bő egy hét alatt? Az első és a második péntek adatai, beszéljenek a számok: (centiben mérünk, nem kilóban)
Anyukám (46 éves, 165 cm, 80 kg körül)
1. hét
kar: 36 cm, mell: 112 cm, derék: 92 cm, csípő: 106 cm, comb: 59 cm
2. hét
kar: 35 cm, mell: 108 cm, derék: 88 cm, csípő: 105 cm, comb: 59 cm
Én (23 éves, 170 cm, 65 kg körül)
1. hét
kar: 31 cm, mell: 103 cm, derék: 78 cm, csípő: 100 cm, comb: 56 cm
2. hét
kar: 31 cm, mell: 100 cm, derék: 76 cm, csípő: 98 cm, comb: 56 cm
Szerintem ez szuper, és látványos is!:) Sokkal jobban érzem magam, nem puffadok, nem hullik annyira a hajam, szebb a bőröm. Az arcomon ugyan látszik, hogy méregtelenítek, de ez sem vészes, arclemosóval és krémmel jól kezelhető. Többször eszem, mint általában szoktam, de úgy tűnik, ez nem baj. Mindig van a táskámban egy kis teljes kiőrlésű kétszersült és kolbász, hogyha éhes lennék, tudjak mit enni :) Meglepődtem, hogy nálam is megindult a fogyás, mert ásványianyag hiányból eredően van egy kis pajzsmirigy alulműködésem, úgy tűnik, ezt is teszi helyre az ital :)
Ami furcsa volt a fórumot olvasva, hogy sokan ódzkodnak a zsírral készült süteményektől – könyörgöm, régen mivel sütöttek-főztek?! Lehet, hogy a falusi gyökereim miatt, de számomra ez természetes, a legjobb sütiket ma is zsírral süti a mama. Meg ő évek óta mondogatja, hogy mennyivel egészségesebb a zsír mint az étolaj – hát, neki van igaza :)
Változatosan étkezünk: húsleves, sárgaborsó krémleves, rántott hús, brokkolis-szalonnás karaj, szabolcsi töltött káposzta, zöldséges rizs, rántott cukkini, mindenféle saláták, kolbász, töpörtyű, sonka :)
Kitartás mindenkinek! :)
Szia liem79!
Sikerült találnod forgalmazót? Én küldök minden héten csomagot, tudok segíteni ha gondolod!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása