Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Én csináltam ghít, nagyon finom! Minden ételembe teszek egy keveset, isteni íze van tőle mindennek. A pirítós is csodafinom vele. Vegetáriánus vagyok, így ezt tudom állati zsiradékként fogyasztani, meg néha tojást, ha megkívánom. Kicsit fura nekem is, hogy amit eddig kerültem (tojás, állati zsiradék), azt most bőségesen fogyasztom - de nincs gondom.
Ragyogóan érzem magam a regenortól, az első bevételtől kezdve semmi puffadás nincs - nekem ez a legmeggyőzőbb, és ez a legfontosabb tünetem, nagyon megkönnyíti a napjaimat. Első nap utáni reggelen másfél kilóval voltam kevesebb, a melleim, a hasam, az arcom számomra feltűnően lelappadt. Vajon meddig lehet a regenort folyamatosan szedni? Korlátlan ideig?
Ó köszi :) erre nem is gondoltam, mármint hogy a sültek zsírját tenni a piritósra, vagy zsírban pirítani. nekem az csak úgy müködött eddig hogy a kenyérpirítóba bedobtam és kész. de! ezentúl másképp lesz :)
már most szokatom magam, piritóst eszem bő zsírban sütött tükörtojással :)
Sziasztok!
Aki nagyon hiányolja a tejet, vagy nem szereti/allergiás az édesítőszerekre ajánlom a rizs-tejport! 100 % rizs, tökéletes helyettesítője a tejnek, vízben, kávéban, bármiben. Én -mivel a steviától is fáj a hasam- ma a bolognai raguba is ezt tettem édesítőként és nagyon finom volt! :) Örülök, hogy rátaláltam erre, mert egy csomó kajában nehéz helyettesíteni a tejet. Tudom, lehet házi rizstejet is készíteni, de ez sokkal egyszerűbb, instant és mindig kéznél van :D
egy része itt van
Sziasztok! Most sikerült regisztrálnom és megrendeltem 3 üveggel :) nem tudom mikor kapom meg, arról nem kaptam tájékoztatást.
Az elhatározás meg van, már csak a véghez vitel szükséges. Próbáltam pirítóst enni sertés zsírral, hát nem volt valami könnyű legyűrni :) Ti hogyan eszitek? milyen formában? olvasztva? kicsit parázok a zsír miatt, eddig alig ettem olyat amiben volt zsír :)
Abonett kenyeret lehet enni? úgy olvastam a zacsin hogy abban nincs élesztő. Azt eszem már kb. fél éve, rozsosat, kukoricásat, naturt, felváltva. azok teljes kiörlésűek. szerintetek?
köszi az infókat, sokat fogok még kérdezni ha nem baj :)
Sziasztok!
Nagyon sokan írják itt,hogy már mindent megtettek a fogyás érdekében és mégsem változott semmi,ezzel én is így voltam még a regenor előtt.Szinte már mindent kipróbáltam mégsem ment le szinte egy deka sem mire rájöttem,hogy candidám van.Nem értettem,hogy ha csak két szelet kenyeret eszek meg naponta akkor miért vagyok akkora és miért nem hat semmi.Most már tudom és ez egy alattomos betegség,nagyon nehéz megszabadulni tőle.Én ezért is kezdtem el regenort szedni.Immáron már 4 hónapja szedem,nem a súlycsökkentés miatt kezdtem bele hanem a candida miatt.Sok esetben nem értik az emberek,hogy mit miért nem lehet enni.Tapasztalt candidás létemre(értsd úgy,hogy teljes körűtekintéssel tudom mi jó és mi nem a candidádak).Itt a regenor kúránál Szingfridnek külön kellene választani azokat akik candidások és azokat akik nem,mivel a candidás sok mindent nem ehet,de pl.egy egészséges ember aki csak egy kis túlsúllyal küzd vagy pl.valaki gyógyúlni szeretne teljesen más kategória.De nekem az az észrevételem,hogy a túlsúlyt nagy mértékben a candida és az elszaporodott rossz baktériumok okozzák meg persze az egészségtelen bélflóra,az egészségtelen életmód.A regenor azért jó megoldás mert kitakarítja a szervezetet sőt nagyon jó egészségre pozítívan ható hatása van.Én már olyat is olvastam,hogy cukorbrtegségből gyógyult ki valaki általa.Ez azért lehetséges mert pl.a candida okozta a cukorbetegséget és mikor a candida meggyógyult a cukorbetegség is meggyógyult általa.Ha valaki többet szeretne megtudni e témáról csak informálódjon a candidáról.Szinte ez a legalattomosabb gomba amit feltételeznek,hogy ez okoz minden betegséget mivel annyira eltelepedhet az ember testében,hogy bármelyik létfontogú szervet megbetegíthet.A rákkal is összefüggésbe hozták.Ha valakit érdekel a téma szívesen betöltöm ide.Ezért is lehet megosztott Szingfrid utasításai,mivel a regenor még gyerekcipőben jár és a tapasztalatokhoz igazítják mit hogyan csináljon az ember.Én is elrontottam mert candidásnak az első két hónapban teljesen meg kell vonnia magátol a cukrot én pedig ittam rizs tejet amit nem szabadott volna,fogyni attól is fogytam annak ellenére,hogy ittam csak épp a candidámnak nem tett jót,mivel azt ki kell éheztetni.Már egy jó ideje semmi cukrot,cukor tartalmút vagy szénhidrátot vagy olyat ami szénhidráttá alakul a szervezetembe nem fogyasztok.6 hét alatt megy le kb.5 kiló.Hetente szokott egy-kettő.De egy két kiló ingadozás igazábol nem számít mivel reggel mindig könyebb az ember mert kiürül.78 kilóval kezdtem és most 60 vagyok.Igazábol nekem nem a súly számít hanem a gyógyulás,de sokkal egészségesebbnek érzem magam és tele vagyok energiával a regenor szedése óta,ezért is szívből ajánlom minden fogyni és gyógyúlni vágyónak.Egy ingyenesen elvégezhető gyors candida nyáltesztet bárki elvégezhet a saját otthonában,a biztonság kedvéért érdemes.Csak írjátok be a keresőbe,hogy candida nyálteszt és meglesz.
Szia!
Gyömbért bárhogy lehet fogyasztana(persze csak magában)ízesítés nélkül.Én is szoktam gyömbért inni.
Sziasztok!Még csak olvasgatok,még nem rendeltem,de néhány dolgot már alkalmazom.Holnap este lesz elöadás Kanizsán,oda szeretnék elmenni.
Kérdés:Lehet e házi készítésü gyömbért inni?
Köszönöm
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Szerintetek lehet karnitint szedni (illetve folyékony formában fogyasztani) a Reg-Enor kúra alatt? Edzőterembe járok, és szeretném fokozni az edzés hatását. Előre is köszönöm a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása