Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

6935. Szuszy (válaszként erre: 6931. - MissBodza)
2016. márc. 18. 23:49
hüha ez remélhetőleg csak egy átmeneti állapot. ezt még nem olvastam sehol hogy van ilyen mellékhatás.
6934. Szuszy (válaszként erre: 6932. - Believi)
2016. márc. 18. 23:46
mióta csinálod a regenor szerinti étkezést?
6933. Szuszy (válaszként erre: 6932. - Believi)
2016. márc. 18. 23:43
Ez nagyon jó! Kitartást kívánok Neked, bár látom pozitív vagy te is :) én is az vagyok. várom a lötyimet de addig is rá hanngolom magam. ettem kolbászt+pirítóst ubival retekkel paprikával vacsira. munkahelyen 17.30-kor a kolléganők csak néztek hogy megzakkantam?
6932. believi (válaszként erre: 6921. - Szuszy)
2016. márc. 18. 20:48

Én csináltam ghít, nagyon finom! Minden ételembe teszek egy keveset, isteni íze van tőle mindennek. A pirítós is csodafinom vele. Vegetáriánus vagyok, így ezt tudom állati zsiradékként fogyasztani, meg néha tojást, ha megkívánom. Kicsit fura nekem is, hogy amit eddig kerültem (tojás, állati zsiradék), azt most bőségesen fogyasztom - de nincs gondom.

Ragyogóan érzem magam a regenortól, az első bevételtől kezdve semmi puffadás nincs - nekem ez a legmeggyőzőbb, és ez a legfontosabb tünetem, nagyon megkönnyíti a napjaimat. Első nap utáni reggelen másfél kilóval voltam kevesebb, a melleim, a hasam, az arcom számomra feltűnően lelappadt. Vajon meddig lehet a regenort folyamatosan szedni? Korlátlan ideig?

6931. MissBodza
2016. márc. 18. 13:10
Sziasztok! Barátnőkkel lelkesen belevágtunk mi is a diétába a lötyivel. Hősiesen csináljuk 1,5 hete. Mindhármunknak tegnap alhasi puffadás, görcsös érzés volt, mellette egyikünknek vesetáji fájdalom. Megindult a tisztulás? Tapasztaltatok ti is hasonlót???
6930. khbetti (válaszként erre: 6929. - Szuszy)
2016. márc. 18. 12:19
ezaz Szuszy ez a hozzáállás a jó :)
6929. Szuszy (válaszként erre: 6928. - Khbetti)
2016. márc. 18. 11:51

Ó köszi :) erre nem is gondoltam, mármint hogy a sültek zsírját tenni a piritósra, vagy zsírban pirítani. nekem az csak úgy müködött eddig hogy a kenyérpirítóba bedobtam és kész. de! ezentúl másképp lesz :)

már most szokatom magam, piritóst eszem bő zsírban sütött tükörtojással :)

6928. khbetti (válaszként erre: 6921. - Szuszy)
2016. márc. 18. 05:19
Szia,az,hogy mikor kapod meg a regenorodat az attól is függ,hogy mennyi a rendelés,de általába 3munkanap,én a pirítósra sült hús zsírt szoktam kenni jó foghagymásat nagyon fincsi,de piríthatod zsíron is úgy is jó.Abonettet lehet enni ha az összetevőkben nincsen semmi tiltott dolog pl.olaj,cukor...
6927. Szuszy (válaszként erre: 6926. - Giulietta13)
2016. márc. 17. 23:39
szia! elárulod hol vetted? én a kávét cukor nélkül de tejporral iszom már vagy 25 éve viszont "üresen" nem szeretem talán jó lenne nekem is.
2016. márc. 17. 20:07

Sziasztok!

Aki nagyon hiányolja a tejet, vagy nem szereti/allergiás az édesítőszerekre ajánlom a rizs-tejport! 100 % rizs, tökéletes helyettesítője a tejnek, vízben, kávéban, bármiben. Én -mivel a steviától is fáj a hasam- ma a bolognai raguba is ezt tettem édesítőként és nagyon finom volt! :) Örülök, hogy rátaláltam erre, mert egy csomó kajában nehéz helyettesíteni a tejet. Tudom, lehet házi rizstejet is készíteni, de ez sokkal egyszerűbb, instant és mindig kéznél van :D

6925. 53 heves (válaszként erre: 6924. - Asparagus)
2016. márc. 17. 17:42
Köszi,de jó.hogy te vagy köztünk.
6924. asparagus (válaszként erre: 6923. - 53 heves)
2016. márc. 17. 13:33

[link]

egy része itt van

6923. 53 heves
2016. márc. 17. 12:28
Mi van a Biocom oldalával,termékeket nem lehet megtalálni.
6922. shine73 (válaszként erre: 6920. - 53 heves)
2016. márc. 17. 12:04
Köszönöm, hogy szóltál, írott formában nem láttam én sem, ő sem ki mit szed, vagy iszik, de akkor szólok neki, hogy vigyázzon vele. Nem vagyok híve a tiltott dolgoknak.
6921. Szuszy
2016. márc. 17. 11:31

Sziasztok! Most sikerült regisztrálnom és megrendeltem 3 üveggel :) nem tudom mikor kapom meg, arról nem kaptam tájékoztatást.

Az elhatározás meg van, már csak a véghez vitel szükséges. Próbáltam pirítóst enni sertés zsírral, hát nem volt valami könnyű legyűrni :) Ti hogyan eszitek? milyen formában? olvasztva? kicsit parázok a zsír miatt, eddig alig ettem olyat amiben volt zsír :)

Abonett kenyeret lehet enni? úgy olvastam a zacsin hogy abban nincs élesztő. Azt eszem már kb. fél éve, rozsosat, kukoricásat, naturt, felváltva. azok teljes kiörlésűek. szerintetek?

köszi az infókat, sokat fogok még kérdezni ha nem baj :)

6920. 53 heves (válaszként erre: 6919. - Shine73)
2016. márc. 17. 09:58
Az ismerősöd REGENONT szed és nem Reg-enort.az egy fogyi kapszula és nagyon veszélyes be van tíltva persze neten mindent lehet kapni.
6919. shine73
2016. márc. 17. 07:51
Sziasztok! Egy ismerősöm a regenort tabletta formájában szedi, s ugyanolyan hatásos mint az ital. Kérdésem az lenne, tud-e valaki lelőhelyet. Köszönöm a segítségeteket!
6918. Szuszy (válaszként erre: 6907. - Kör0)
2016. márc. 17. 00:10
szia! köszi a részletes leírást, most elgondolkodtatsz a candida miatt, nem gondolom hogy nekem az lenne de már bármi lehet. Izületi problémák nekem is vannak most is járok kezelésre nem sok javulást érzek. Ezért is gondoltam hogy nekem is jó lenne ha innám a regenort) de nagyon szeretnék fogyni az minden álmom hogy újra 5-össel kezdődjön a kilóim száma. remélem nekem is sikerül. jó látni hogy Neked is beindult tőle. sok sikert :)
6917. Szuszy (válaszként erre: 6912. - Khbetti)
2016. márc. 17. 00:01
szia:) köszi válaszoltam :)
2016. márc. 16. 22:47

Sziasztok!

Nagyon sokan írják itt,hogy már mindent megtettek a fogyás érdekében és mégsem változott semmi,ezzel én is így voltam még a regenor előtt.Szinte már mindent kipróbáltam mégsem ment le szinte egy deka sem mire rájöttem,hogy candidám van.Nem értettem,hogy ha csak két szelet kenyeret eszek meg naponta akkor miért vagyok akkora és miért nem hat semmi.Most már tudom és ez egy alattomos betegség,nagyon nehéz megszabadulni tőle.Én ezért is kezdtem el regenort szedni.Immáron már 4 hónapja szedem,nem a súlycsökkentés miatt kezdtem bele hanem a candida miatt.Sok esetben nem értik az emberek,hogy mit miért nem lehet enni.Tapasztalt candidás létemre(értsd úgy,hogy teljes körűtekintéssel tudom mi jó és mi nem a candidádak).Itt a regenor kúránál Szingfridnek külön kellene választani azokat akik candidások és azokat akik nem,mivel a candidás sok mindent nem ehet,de pl.egy egészséges ember aki csak egy kis túlsúllyal küzd vagy pl.valaki gyógyúlni szeretne teljesen más kategória.De nekem az az észrevételem,hogy a túlsúlyt nagy mértékben a candida és az elszaporodott rossz baktériumok okozzák meg persze az egészségtelen bélflóra,az egészségtelen életmód.A regenor azért jó megoldás mert kitakarítja a szervezetet sőt nagyon jó egészségre pozítívan ható hatása van.Én már olyat is olvastam,hogy cukorbrtegségből gyógyult ki valaki általa.Ez azért lehetséges mert pl.a candida okozta a cukorbetegséget és mikor a candida meggyógyult a cukorbetegség is meggyógyult általa.Ha valaki többet szeretne megtudni e témáról csak informálódjon a candidáról.Szinte ez a legalattomosabb gomba amit feltételeznek,hogy ez okoz minden betegséget mivel annyira eltelepedhet az ember testében,hogy bármelyik létfontogú szervet megbetegíthet.A rákkal is összefüggésbe hozták.Ha valakit érdekel a téma szívesen betöltöm ide.Ezért is lehet megosztott Szingfrid utasításai,mivel a regenor még gyerekcipőben jár és a tapasztalatokhoz igazítják mit hogyan csináljon az ember.Én is elrontottam mert candidásnak az első két hónapban teljesen meg kell vonnia magátol a cukrot én pedig ittam rizs tejet amit nem szabadott volna,fogyni attól is fogytam annak ellenére,hogy ittam csak épp a candidámnak nem tett jót,mivel azt ki kell éheztetni.Már egy jó ideje semmi cukrot,cukor tartalmút vagy szénhidrátot vagy olyat ami szénhidráttá alakul a szervezetembe nem fogyasztok.6 hét alatt megy le kb.5 kiló.Hetente szokott egy-kettő.De egy két kiló ingadozás igazábol nem számít mivel reggel mindig könyebb az ember mert kiürül.78 kilóval kezdtem és most 60 vagyok.Igazábol nekem nem a súly számít hanem a gyógyulás,de sokkal egészségesebbnek érzem magam és tele vagyok energiával a regenor szedése óta,ezért is szívből ajánlom minden fogyni és gyógyúlni vágyónak.Egy ingyenesen elvégezhető gyors candida nyáltesztet bárki elvégezhet a saját otthonában,a biztonság kedvéért érdemes.Csak írjátok be a keresőbe,hogy candida nyálteszt és meglesz.

6915. Boros Beáta (válaszként erre: 6905. - Szuszy)
2016. márc. 16. 22:16
Ha beregisztrélsz a Biocom oldalára akkor szinte bárhonnan kedvezményesen rendelheted meg a regenort.
6914. Boros Beáta (válaszként erre: 6911. - Oxy65)
2016. márc. 16. 22:12

Szia!

Gyömbért bárhogy lehet fogyasztana(persze csak magában)ízesítés nélkül.Én is szoktam gyömbért inni.

6913. khbetti (válaszként erre: 6911. - Oxy65)
2016. márc. 16. 19:55
Szia,méz nélkül természetesen.
6912. khbetti (válaszként erre: 6905. - Szuszy)
2016. márc. 16. 19:53
Szia,írtam privát üzenetet.
6911. oxy65
2016. márc. 16. 19:39

Sziasztok!Még csak olvasgatok,még nem rendeltem,de néhány dolgot már alkalmazom.Holnap este lesz elöadás Kanizsán,oda szeretnék elmenni.

Kérdés:Lehet e házi készítésü gyömbért inni?

Köszönöm

6910. Monchie69
2016. márc. 16. 19:11

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Szerintetek lehet karnitint szedni (illetve folyékony formában fogyasztani) a Reg-Enor kúra alatt? Edzőterembe járok, és szeretném fokozni az edzés hatását. Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. márc. 16. 17:38
Vagyis inkább Fővám tér, a csarnok mellett a sarkon 😊
2016. márc. 16. 17:36
Sziasztok! Most voltam a Kálvin téren a Négy évszak néven futó boltban, csak ajánlani tudom!!! Pláne, akinek még glutén érzékenysége van. Itt annyi mindent árulnak, kéne legalább egy fél nap 😄 tésztákat midnenféléből (rizs, csicseriborsó, köles, stb) liszteket, és még rizstejport is találtam ami 100% rizs! Nagyon szupi 😊
6907. Kör0 (válaszként erre: 6906. - Szuszy)
2016. márc. 16. 14:48
Szia Szuszy! Hasonlóan jártam mint Te, mindent kipróbáltam, tornáztam, hulahoppoztam, stb. de az istennek se ment le még egy dkg sem - és közben majd éhen haltam. Gyanakodtam már egy ideje a candidára, főleg az ízületi gyulladásaim miatt - ehhez még egy cseppet fiatal vagyok - de azt mondták, ez örökletes, együtt kell tudni élni vele. Ezért is akartam fogyni. Amit észrevettem, hogy a mostani hidegfrontot nem jelezte a lábam, sőt a migrénem sem - tompán fájt a fejem csak, de nem kellett fájdalomcsillapítót bevennem. A regenoros méregtelenítés (direkt írom így, hogy nem fogyókúra, mert nem az, ugyanakkor az elmém is becsapom egy kicsit, és nincs tudat alatti ellenállás :) szóval a méregtelenítés már az első 2 hétben visszaigazolt, mert könnyedén lement 2-2,5 kg - éhezés, torna, és bármi más nélkül. Nekem ez már elegendő visszaigazolás volt, hogy időkorlát nélkül csináljam - a minimum 4 hónap, a többit meg majd eldönti a szervezetem. Anyagilag nem könnyű ugyan, mert befűztem a lányomat is, de a költségeit átvállaltam - de, úgy vagyok vele, hogy látatlanban egész hónapban úgy is elmenne ez az összeg más értelmetlen dolgokra - és, a mindenkori fogyókúra drága hozzávalóira. Így viszont valamilyen szinten spórolhatok is -mert mennyivel olcsóbb megvenni a hentesnél a tokaszalonnának valót, itthon megfőzni, fűszerezni - alig 1000 ft-ból előállítható legalább 3-4 napra a felvágott helyettesítő, sőt, a múltkor kis adagokat lefagyasztottam, és meg volt oldva a reggeli, vagy épp a vacsora. A regenort én a internetes shop-ból rendelem, gondolom ez itt nem a reklám helye, ezért ha gondolod priviben megadom az elérhetőséget - nem számítanak fel postaköltséget 3 db-tól, és 5490 /db. Lehet, máshol is van ilyen kedvezmény, de ez jött elsőre, hát náluk maradtam :) ... Jó lenne recept ötleteket cserélgetni, mert időnként megreked az ember, hogy mit is egyen - a régiek nagyon jó kis recepteket írogattak - pl. most akarom kipróbálni kukoricalisztből nokedli - nekem eddig a kukoricás dolgok nem jöttek be annyira, de a nokedlit szeretjük, de nagyon - úgyhogy most kukoricalisztes nokedli lesz tojással, salátával, és persze zsírral :) Szurkolok Neked Szuszy :)
6906. Szuszy
2016. márc. 16. 11:51
Amit elfelejtettem leírni: fogyni szeretnék de nagyon :) legalább 10 kg-ot. Most néhány hónapja már próbálok de sajnos sikertelen a módszerem. Nem eszem kenyeret, tésztát stb. heti 2x1 órát tornázok egy kis csoportos foglalkozáson (súlyzós edzés) és heti 2-3 alkalommal 30-40 percet itthon RR. módszerével :) a centik talán változtak, de a súlyom az nem akar moccanni. Most nagyon elhatároztam, hogy ennél komolyabb módszer kell :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook