Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok,egy kérdés: savínyított kápsztát lehet enni,vagy abból készült ételeket? székelykáposzta?és társai?
Köszi
Az ezer kalória nagyon kevés!!!!! A szervezeted tartalékol!!! Tessék rendesen enni, és arra nagyon figyelni, hogy a zsírmennyiség és a folyadék legyen meg.
Szia! Köszi hogy reagáltál a bejegyzésemre. egészségileg rendben vagyok és csak fogyni szerettem volna kb 8-10 kilót. Nekünk ez a harmadik hónap és nincs szinte eredménye. Reggel délben egy extrudált kenyér simán zsírral, este hat körül vacsora szalonna vagy töpi, vagy tojás vagy húsleves. Most kókuszt kell ennem mert szorulásom lett több napig. A kókusz rost jó lett. Csak édesítőt teszek a kávéba, és rizstejet. Ennyi a napi kaja. Azért ez nem sok alapon sem....talán ezer kalória max. Különben nem vagyok mérges,nem kell méregtelenítenem!
Köszönöm a válaszod micimacko72
Ilko idő kell az átálláshoz. Minden szervezet más. A vérnyomás ingadozás pedig azoknál is előfordul akiknek átlagos vérnyomásuk van. Én már teljesen elhagytam a vérnyomi gyógyszerem, de én előtte már halolaj és fokhagyma kapszulát szedtem.
Szeretném megkérdezni,hogy öt hónapja regenorozok,a vérnyomásom miatt kezdtem el,beállitotta a vérnyomásomat már csak fél gyogyszerre volt szükségem,de most megbolondult,most 165per105 pedig még folytatom a kúrát.mitől lehet? Volt valakinek hasonlo tapasztalata?
Egy hete kezdtem a kúrát és -1 kg, derék -2cm :)
Szia, húst egyáltalán nem kötelező enni, itt a zsír az, ami fontos és az sem igaz, hogy csak a nagy súlyúaknál működik, nekem a 82-ről 3 és fél hónap alatt ment le a súlyom 68-ra, mellesleg, ha elolvastad a fórumot, akkor többen, én magam is vagy ötször leírtam, hogy ez a kúra NEM FOGYÓKÚRA, csak van egy olyan kellemes mellékhatása, hogy fogyni is lehet, szóval akkor mi a gond?
A gyümölcskúrával igen gyorsan le lehet adni 5 kilót, de akkor egy életen keresztül gyümölcsön élsz? Mert itt ha betartod az étrendet (nagyvonalakban), akkor nem fognak visszajönni a leadott kilók. Gyümölcskúra után sem jönnek vissza?
Geg-enor tapasztalatom...harmadik flakon fogyasztása után összesen kettő kilót fogytam. A férjem tíz kilót stabilan. Ő 129 volt én 75. Eleinte csak dagadtam és inkább híztam fél kilót. Most sem vagyok elégedett, mert keveset eszem és más diétával pl. gyümölcskúra biztos leadtam volna már öt kilót. De nem akarom a páromat cserben hagyni. Együtt kezdtük és együtt fejezzük be. De ez nem fogyaszt,csak annál aki nagyon nagy súlyú. Most a párom sem fogy már két hete. Nem vagyok elégedett, mert én nagy áldozatot hozok,mivel nem vagyok hús fogyasztó eredetileg. Nem éri meg,mert nekem túl drága ár minden tekintetben,két kiló fogyásért! Sajnos nincs árgarancia!
Geg-enor tapasztalatom...harmadik flakon fogyasztása után összesen kettő kilót fogytam. A férjem tíz kilót stabilan. Ő 129 volt én 75. Eleinte csak dagadtam és inkább híztam fél kilót. Most sem vagyok elégedett, mert keveset eszem és más diétával pl. gyümölcskúra biztos leadtam volna már öt kilót. De nem akarom a páromat cserben hagyni. Együtt kezdtük és együtt fejezzük be. De ez nem fogyaszt,csak annál aki nagyon nagy súlyú. Most a párom sem fogy már két hete. Nem vagyok elégedett, mert én nagy áldozatot hozok,mivel nem vagyok hús fogyasztó eredetileg. Nem éri meg,mert nekem túl drága ár minden tekintetben,két kiló fogyásért! Sajnos nincs árgarancia!
Köszönöm! Ez a szándékom :)
Bocsi ,tévedtem mert gombát lehet enni!
Nyugodtan szedd Reg-enor nélkül is, az bármikor jól jöhet! :) én most a Biocom Green multivitaminját próbálom ki, majd írom a tapasztalatokat. Pajzsmirigyed rendben van? Túlműködésnél nem tudsz hízni.
Köszönöm a tippet. A 2 x 1 1000 mg-os C-vitamin segít nekem a székrekedés megelőzésében. A zsírt meg kimérem, egyelőre maradtam a 3 x 2 kanálnál. Különben centiméterekben látszik nálam leginkább a fogyás, összesen 13 cm ment le eddig a 41 nap alatt.
Köszönöm a tanácsot. Most reggel-este 2 x 1 1000 mg-os C-vitamint szedek, úgy néz ki, hogy tényleg segít a szorulás megelőzésében. Eddig is szedtem C-vitamint, csak 1 x 500 mg-ot.
Ha belegondolunk, valahol mind mű........inkább kerüljük őket, ha lehetséges. Az a baj, hogy az emberiséget hozzászoktatják ezekhez a plusz ízekhez és függőséget okoz. A kávénak kávé ízének kell lenni, mi pedig cukrozzuk. A Reg-enor kúra alatt valemelyes visszajön az ember eredeti ízlelése. Én már a sima csapvíznek is érzem azt a vas ízét amit eddig még sosem. A kávé 4 kanál cukor nélkül egy újabb ízvilág, ami nem is olyan rossz :-D
Szia Aparagus, köszönöm a segítségeket.
Írod a kúra befejezésének folyamatát: este kupicánként iszom a maradék regenor-t, de közben már hozom vissza apránként a tejtermékeket, gyümölcsöket? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
Köszi: JG
Én eddig a Xilit-ről hallottam, hogy tiltott, mivel az eleve cukor (nem is nulla kalória, ha jól tudom).
Egyébként valóban a cukorhoz képest egyik rosszabb ízű, mint a másik (talán még a rákkeltő aszpartam-ciklamát tűrhető, de arról meg tudjuk, hogy...), úgyhogy érdemesebb üresen hozzászokni a kávéhoz.
Ha Biocom tagok vagytok, néha érdemes elmenni Regenoros előadásra. Ott nagyon sok hasznos tanácsot hallotok. Ott hangzott el ez is. Ennek is van mellékíze,amit az én családom sem szeret. És én sem, úgyhogy már simán iszom a kávét cukor nélkül. Eddig 3-4 kanál cukorral ittam
Szia!
Ez érdekes. Nekem a Reg-enor tanácsadó ajánlotta az eritritet, mivel a stiviának van egy kis utóíze. Akkor most kinek van igaza?
sziasztok!Kókuszzsirt lehet használni?
Sziasztok! Az Eritrit nem jó, mivel az ösztrogént nem jó irányba befolyásolja.
Ajánlott a Stivia és a Xilit
a gomba mehet,mert zöldség!!
Sziasztok! A héten voltam Szigfrid egyik előadásán. Az Ő szájából hangzott el, hogy étkezésenként 1,5 - 3 dkg zsírt kell elfogyasztani. Ha ennél többet eszel, és hányingered van, próbáld csökkenteni, de a minimum legyen meg!
Mindenkinek sok sikert!
Nem felesleges, mindenféle vitamint pótol, remek multi készítmény. Ahogy javasolták, b-vitamint szedj még mellé, és én még a flavonoidot is ajánlom, de azt tényleg nem lehet regenorral együtt.
Iszol-e eleget? Elég sósan eszel-e? Mindkettő hiánya okozhat fejfájást. Ha nem múlik el, írj üzenetet és segítek.
Gombát nyugodtan lehet, zöldség.
De jó, hogy megírod ezeket! Sokat segítesz a sorstársaidnak, abban biztos vagyok! Sok sikert!
szia, szorulásra a natu-laxot, és egyébként is sok rostos zöldséget egyél, nekem a cékla volt a segítségem, a zsírt meg kell mérni egyszer, 3-5 dkg kell egy étkezéshez, az ivás is nagyon fontos!!! Próbáld elhagyni két hétre a glutént, hátha az a ludas. Sok sikert!
kakaót eleve tilos és az aromákat is, jobb lenne a kúra alatt mellőzni, amúgy is hatalmas a szénhidrát tartalma
További ajánlott fórumok: