Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Kedves Asparagus!
Örülök, hogy itt vagy! Én pár hónapja neki rugaszkodtam a kúrának, de kellő ismeretek nélkül. Nem is tartott sokáig a kitartás, és persze mindig közbejött "valami" Azt hiszem szkeptikus voltam, és nem volt a környezetemben olyan ember, akinél bevált volna. Féltem a sok zsírtól. Most azonban eljutottam oda, hogy az egészségem miatt vágok bele, és hallottam egy hasonló korú ismerősömtől, hogy ő 2,5 hónap alatt a kőkemény odafigyelésével 9 kg-tól szabadult meg, és ő egy csodaszernek tartja. De! Semmi cukor, semmi gyümölcs, semmi tejtermék, semmi édesítő mellett. Sok zsír, visszafogott adagok mellett! Láttam olyan kolléganőmet, aki a szigort egyáltalán nem tartotta, és hétvégén belefért egy sütemény, meg ez-az. Nem is ment vele semmire. Sőt! Hízott...Én most két napja csinálom, megrendeltem a kb. 2 hónapra való adagot, és szeretnék kitartani. Mondjuk én egy év alatt nem ettem ennyi zsírt, mint ebben a két napban. Mindig figyeltem az étkezésre, mozogtam. Az utóbbi évek alatt mégis feljött, és maradt is 1-2 kg évente. Allergiás vagyok évek óta, a bőrömön fura kis sebek jelentek meg, a térdem fáj. Így mindennek utána olvasva ezt most végig csinálom! Nem könnyű a megszokott dolgokat másképp csinálni...kávé tej nélkül stb. Bár mindent előírás szerint csinálok, mégis fáj a fejem, és rettentően elnehezültek a végtagjaim, kevésbé vagyok energikus. Plusz hányingerem is van. Ez lehet csak kezdeti kellemetlenség, vagy az én hibám, mert a Regenor használata előtti két napban nem szoktattam hozzá a szervezetem az "új fajta" étkezéshez?
Szia!
Köszönöm terjedelmes írásod.
Asparagus, Te mint a Reg-enort forgalmazó kereskedelmi hálózat tagja ezt írod: “A honlapon erről nem tudom, hogy írnak-e, de azért nem csodálkoznék, ha egy termék honlapján nem írnának arról, hogy az étrend, és ezáltal a méregtelenítés a termék nélkül is működik, ezt azért beláthatjuk.”
Én csak azon csodálkozom, hogy ezt le merted írni.
Szia!
Az étrend magában is működik, a REG-ENOR csak a folyamatot gyorsítja. Ezt a feltaláló többször elmondta már az előadásain.
A honlapon erről nem tudom, hogy írnak-e, de azért nem csodálkoznék, ha egy termék honlapján nem írnának arról, hogy az étrend, és ezáltal a méregtelenítés a termék nélkül is működik, ezt azért beláthatjuk.
A feltételes mód pedig annak tudható be, hogy határozottan állítani nagy bátorság lenne, hogy mindenkinél minden ugyanúgy fog működni! Nincs két egyforma szervezet, nincs két egyforma állapot, nincs két egyforma betegség.
Az viszont biztos, hogy aki betartja a szabályokat, el fog nála indulni a méregtelenítés. Hogy az milyen tempóban és milyen eredménnyel jár, az függ a fentiektől.
..és ha a tapasztalatok számodra nem relevánsak, az a te problémád, én az ott megtalálható emberek jó részét személyesen ismerem.
Beírás forrása??
Akkor elmesélem: az úgy volt, hogy közel 4 éve megcsináltam egy eredményes kúrát, itt elolvashatók a hozzászólásaim, pár hét alatt rendbejött a vérnyomásom, újra tudtam használni a több évtizedes számítógép (egér) kezeléstől gyulladt csuklómat, berozsdásodott nyaki csigolyámat, megszűnt a fogínyvérzésem, elmúltak a számból az afták, remekül aludtam, és ez a környezetemnek is feltűnt! Ja, és még mellékhatásként heti egy kilóval lement 14 kiló.
Akkor mondtam magamnak, hogy ez az ember nekem ennyit segített, mostantól viszem a hírt, hálából!
Akkor még nem gondoltam, hogy ez lesz az életformám.
Miután egy olyan szintre értem el ebben a hálózatban, hogy már több tucat embernek tudtam segíteni, felkért a cég kommunikációs igazgatója, hogy járuljak hozzá, hogy megjelentessenek rólam egy cikket, példaként. Nem vagyok egy hiú ember, de ezzel meggyőzött.
Tessék, itt vagyok:
Ha ez a forrás sem elég hiteles, akkor nem tudom, téged mi győzne meg?
Mindent elolvastam. A kalória táblázatot csak azért
említettem, mert mellette található, hogy miben mennyi zsír, fehérje, szénhidrát található.Tudod én
próbálok mindennek utánanézni, úgy teljesen vakon
nem tudok követni semmit, mert valaki lefektette a szabályokat és az akkor szentírás. Egyébként rengeteg ellentmondás van az egészben.
Szia Asparagus!
Írod: “A Szigfrid lefektette a szabályokat, és azokat kell betartani, akkor garantált a hatás!”
Magában az ajánlott diéta alkalmazásának hatása nyilvánvaló és kézenfekvő.
Megírnád nekem azt, hogy a Reg-enor készítménynek az előírt diétával együtt való alkalmazásának milyen többlet garantált hatása van a diéta önmagában, más szóval Reg-enor készítmény nélküli hatásához képest. Valamint azt, hogy ennek a leírását pontosan hol találom a regenerol.hu oldalon. Azért kérdezem, mert a Reg-enor készítmény hatásáról a honlapon csak feltételes módban (látsd -hat/het igevégződések) írnak a honlap készítői, és a Reg-enor készítményről semmilyen hatást nem állítanak kijelentő módban.
Az oldalon feltűntett tapasztalatok nem relevánsak garantált hatás szempontjából, többek között azért sem, mert nem lehet tudni a beírás forrását.
Előre is köszönöm a válaszod.
Kérdezz tőle bátran!! Tömören, de velősen fog válaszolni, nagyon figyeld, mert nem magyarázkodik hosszasan :)
A kiállásról meg annyit, hogy ez még kevés is, csak nem akarok senkit megsérteni!
Azt nem értem, hogy ha mondjuk megvesznek egy új autót, akkor nem kezdik el otthon bütykölgetni, hogy egy kicsit állítok a dugattyún, meg a motoron, meg a szelepeken.. Nem, az az autó úgy jó, ahogy van! Na, ez a kúra is ilyen! A Szigfrid lefektette a szabályokat, és azokat kell betartani, akkor garantált a hatás! Nem értem, hogy ezen mit nem lehet érteni?
Nézd, mondom, velem lehet vitatkozni, de azzal nem, amit a termék feltalálója publikál a találmányáról! Ha nekem azt mondja, hogy pomelót nem lehet enni, mert zavarja a kúrát, akkor én neki elhiszem és nincs az a kalóriatáblázat, ami meggyőzne az ellenkezőjéről!
Természetesen a saját felelősségére mindenki azt csinál, amit akar, de ha azt látom, hogy valaki nem korrekt információkat ír és még biztat is másokat, akkor igenis, hogy fel fogok lépni ellene!
Ne rontsa senki a REG-ENOR jó hírét!
Én 4 éve a feltaláló mellé álltam, szívügyemnek érzem ezt az ügyet, mert velem akkor nagyon jót tett és azt szeretném, hogy mindenki érje el azt az eredményt, amit szeretne, és érezze magát olyan jól, mint ahogyan én érzem magam!
ehhez viszont az kell, hogy azokat a szabályokat, amelyeket a feltaláló előírt, be kell tartani!
Igaz,hogy időt kell rá áldozni, de a kalória táblázatból sok "hasznos" ismeretet szerezhetnél /Dr.Fövényi József - Papp Rita könyve/ Ismeretanyag nélkül az ember nem biztos, hogy helyénvaló tanácsokat osztogat. Távol álljon tőlem, hogy én veled vitatkozzam / a pomelónak nézz utána bővül az
ismeretanyag/. Egyébként később a kezdők is elkezdenek rájönni, hogy kinek fogadják meg a tanácsát!
Mivel ez egy tisztítókúra, ezért a kalóriatáblázatot felesleges bújni!
Aki fogyni akar, egyen kevesebb szénhidrátot, de nem mindenki akar fogyni! A sütőtököt pedig a cukortartalma tilos enni, mivel ez candidakúra is.
A szabályokat nem én találtam ki, én csak segítek annak, aki nem tudja őket.
Pomelót (ami mint írod a pomeló és narancs keresztezése-na, ez érdekes lehet) meg tilos enni, ezt csütörtökön is elmondta a Szigfrid és már nem először!
Velem nyugodtan vitatkozhatsz, semmire nem mész vele, azt viszont, hogy fals infókat terjesztesz, jó lenne, ha abbahagynád, mert csak összezavarod a kezdőket!
Szia!
Én nem szedtem még, de gondolkodom rajta, hogy lassan kitavaszodik, és egy májtisztítást követően elkezdem szedni, méregtelenítés gyanánt, persze a fogyás is nagyon kecsegtető. A sok zsír miatt vagyok bizonytalan, mert abszolút nem eszek zsírosan, és nem vagyok oda a zsíros húsokért sem...
Szerintem lehet szedni mellette, én meg fogamzásgátlót szedek. Ez egy tisztító kúra, a szervezetedből kihajtja a méreganyagokat, nem pedig az emésztésedbe zavar be....SZERINTEM.
Persze ez csak egy laikus következtetés.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Most akarom elkezdeni a Reg-enor szedését.a pajzsmirigyem alul működik,amire szedek hormont. Olvastam,h a szer segít ebben, de a gyógyszert a kezelés alatt is szedni kell vagy el kell hagyni?
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása