Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

6695. gtoth (válaszként erre: 6691. - Eindhovenaar)
2016. febr. 4. 22:18
Szia ! Ezt igen félreérted, valószínű félre is akarod. Igen a honlapon leírják, hogy működik Regenor nélkül is a kúra, az csak felgyorsítja a folyamatot, illetve segíti. Persze könnyű kötekedni...Ha nem érdekel a téma, és nem tudsz róla semmit, ne gyere ide:)
6694. asparagus (válaszként erre: 6691. - Eindhovenaar)
2016. febr. 4. 22:18
Miért ne mertem volna?
6693. Ágnes87
2016. febr. 4. 22:17
Sziasztok! Van valakinek eladó reg-enorja esetleg nem horror áron?
6692. gtoth (válaszként erre: 6689. - Asparagus)
2016. febr. 4. 22:13

Kedves Asparagus!

Örülök, hogy itt vagy! Én pár hónapja neki rugaszkodtam a kúrának, de kellő ismeretek nélkül. Nem is tartott sokáig a kitartás, és persze mindig közbejött "valami" Azt hiszem szkeptikus voltam, és nem volt a környezetemben olyan ember, akinél bevált volna. Féltem a sok zsírtól. Most azonban eljutottam oda, hogy az egészségem miatt vágok bele, és hallottam egy hasonló korú ismerősömtől, hogy ő 2,5 hónap alatt a kőkemény odafigyelésével 9 kg-tól szabadult meg, és ő egy csodaszernek tartja. De! Semmi cukor, semmi gyümölcs, semmi tejtermék, semmi édesítő mellett. Sok zsír, visszafogott adagok mellett! Láttam olyan kolléganőmet, aki a szigort egyáltalán nem tartotta, és hétvégén belefért egy sütemény, meg ez-az. Nem is ment vele semmire. Sőt! Hízott...Én most két napja csinálom, megrendeltem a kb. 2 hónapra való adagot, és szeretnék kitartani. Mondjuk én egy év alatt nem ettem ennyi zsírt, mint ebben a két napban. Mindig figyeltem az étkezésre, mozogtam. Az utóbbi évek alatt mégis feljött, és maradt is 1-2 kg évente. Allergiás vagyok évek óta, a bőrömön fura kis sebek jelentek meg, a térdem fáj. Így mindennek utána olvasva ezt most végig csinálom! Nem könnyű a megszokott dolgokat másképp csinálni...kávé tej nélkül stb. Bár mindent előírás szerint csinálok, mégis fáj a fejem, és rettentően elnehezültek a végtagjaim, kevésbé vagyok energikus. Plusz hányingerem is van. Ez lehet csak kezdeti kellemetlenség, vagy az én hibám, mert a Regenor használata előtti két napban nem szoktattam hozzá a szervezetem az "új fajta" étkezéshez?

2016. febr. 4. 21:59

Szia!

Köszönöm terjedelmes írásod.

Asparagus, Te mint a Reg-enort forgalmazó kereskedelmi hálózat tagja ezt írod: “A honlapon erről nem tudom, hogy írnak-e, de azért nem csodálkoznék, ha egy termék honlapján nem írnának arról, hogy az étrend, és ezáltal a méregtelenítés a termék nélkül is működik, ezt azért beláthatjuk.”

Én csak azon csodálkozom, hogy ezt le merted írni.

6690. gtoth (válaszként erre: 6088. - Bucika44)
2016. febr. 4. 21:54
Kedves Bucika44! Tarts ki! Van akinek 3 hónap után indult be a dolog...
6689. asparagus (válaszként erre: 6686. - Eindhovenaar)
2016. febr. 4. 21:01

Szia!

Az étrend magában is működik, a REG-ENOR csak a folyamatot gyorsítja. Ezt a feltaláló többször elmondta már az előadásain.

A honlapon erről nem tudom, hogy írnak-e, de azért nem csodálkoznék, ha egy termék honlapján nem írnának arról, hogy az étrend, és ezáltal a méregtelenítés a termék nélkül is működik, ezt azért beláthatjuk.

A feltételes mód pedig annak tudható be, hogy határozottan állítani nagy bátorság lenne, hogy mindenkinél minden ugyanúgy fog működni! Nincs két egyforma szervezet, nincs két egyforma állapot, nincs két egyforma betegség.

Az viszont biztos, hogy aki betartja a szabályokat, el fog nála indulni a méregtelenítés. Hogy az milyen tempóban és milyen eredménnyel jár, az függ a fentiektől.

..és ha a tapasztalatok számodra nem relevánsak, az a te problémád, én az ott megtalálható emberek jó részét személyesen ismerem.

Beírás forrása??

Akkor elmesélem: az úgy volt, hogy közel 4 éve megcsináltam egy eredményes kúrát, itt elolvashatók a hozzászólásaim, pár hét alatt rendbejött a vérnyomásom, újra tudtam használni a több évtizedes számítógép (egér) kezeléstől gyulladt csuklómat, berozsdásodott nyaki csigolyámat, megszűnt a fogínyvérzésem, elmúltak a számból az afták, remekül aludtam, és ez a környezetemnek is feltűnt! Ja, és még mellékhatásként heti egy kilóval lement 14 kiló.

Akkor mondtam magamnak, hogy ez az ember nekem ennyit segített, mostantól viszem a hírt, hálából!

Akkor még nem gondoltam, hogy ez lesz az életformám.

Miután egy olyan szintre értem el ebben a hálózatban, hogy már több tucat embernek tudtam segíteni, felkért a cég kommunikációs igazgatója, hogy járuljak hozzá, hogy megjelentessenek rólam egy cikket, példaként. Nem vagyok egy hiú ember, de ezzel meggyőzött.

Tessék, itt vagyok:

[link]

Ha ez a forrás sem elég hiteles, akkor nem tudom, téged mi győzne meg?

6688. bucika44 (válaszként erre: 6683. - Bobidomi)
2016. febr. 4. 19:12

Mindent elolvastam. A kalória táblázatot csak azért

említettem, mert mellette található, hogy miben mennyi zsír, fehérje, szénhidrát található.Tudod én

próbálok mindennek utánanézni, úgy teljesen vakon

nem tudok követni semmit, mert valaki lefektette a szabályokat és az akkor szentírás. Egyébként rengeteg ellentmondás van az egészben.

6687. eindhovenaar (válaszként erre: 6686. - Eindhovenaar)
2016. febr. 4. 18:47
Elnézést, a honlap nevét, amin a garantált hatást keresem, elírtam. Regenor.hu, és nem regenerol.hu.
6686. eindhovenaar (válaszként erre: 6684. - Asparagus)
2016. febr. 4. 18:23

Szia Asparagus!

Írod: “A Szigfrid lefektette a szabályokat, és azokat kell betartani, akkor garantált a hatás!”

Magában az ajánlott diéta alkalmazásának hatása nyilvánvaló és kézenfekvő.

Megírnád nekem azt, hogy a Reg-enor készítménynek az előírt diétával együtt való alkalmazásának milyen többlet garantált hatása van a diéta önmagában, más szóval Reg-enor készítmény nélküli hatásához képest. Valamint azt, hogy ennek a leírását pontosan hol találom a regenerol.hu oldalon. Azért kérdezem, mert a Reg-enor készítmény hatásáról a honlapon csak feltételes módban (látsd -hat/het igevégződések) írnak a honlap készítői, és a Reg-enor készítményről semmilyen hatást nem állítanak kijelentő módban.

Az oldalon feltűntett tapasztalatok nem relevánsak garantált hatás szempontjából, többek között azért sem, mert nem lehet tudni a beírás forrását.

Előre is köszönöm a válaszod.

6685. fényszarusi anna (válaszként erre: 6636. - Erzsikemama)
2016. febr. 4. 13:07
Szia Erzsike mama! Szeretnék válaszolni a kérdésedre. Ugyanis én tavaly ebben a cipőben jártam,az első hónapban leadtam 4 kg-ot és megállt a fogyásom, 1 hónapig semmi. Utána kezdődött ismét a fogyás.úgy,hogy nem kell feladni! Céklát lehet enni,mert az nem issza be az ecetet.De én azt is citrom levével ízesitettem,nagyon finom. Jövő héten nekiállok megint egy 4 hónapos kúrának.
6684. asparagus (válaszként erre: 6682. - E6bcd52f21)
2016. febr. 4. 08:46

Kérdezz tőle bátran!! Tömören, de velősen fog válaszolni, nagyon figyeld, mert nem magyarázkodik hosszasan :)

A kiállásról meg annyit, hogy ez még kevés is, csak nem akarok senkit megsérteni!

Azt nem értem, hogy ha mondjuk megvesznek egy új autót, akkor nem kezdik el otthon bütykölgetni, hogy egy kicsit állítok a dugattyún, meg a motoron, meg a szelepeken.. Nem, az az autó úgy jó, ahogy van! Na, ez a kúra is ilyen! A Szigfrid lefektette a szabályokat, és azokat kell betartani, akkor garantált a hatás! Nem értem, hogy ezen mit nem lehet érteni?

6683. Bobidomi (válaszként erre: 6658. - Bucika44)
2016. febr. 3. 19:45
Szia, ne haragudj, de ha elovasod/nád a regenoros szakirodalnat, vagy visszaolvasod az itteni forum többéves beszélgetéseit, akkor látnád, hogy ez alapvetően nem fogyókúra, és nem kell hozzá kalóriatáblázat! Egyszerűen csak be kell tartani a feltaláló ajánlásait, kibúvók nélkül, és akkor működik! Én másodszor csinálom a kúrát, 100 %-ig betartom, nincs középút. Vagy csinálod, vagy nem.
6682. e6bcd52f21 (válaszként erre: 6681. - Asparagus)
2016. febr. 3. 19:39
Nagyon igaz,amit írsz ! Tetszik,hogy szívvel.lélekkel kiállsz valaki mellett. Én február 11-én megyek el egy előadásra,amit Szabó Szigfrid tart. Kíváncsian várom.
6681. asparagus (válaszként erre: 6680. - Bucika44)
2016. febr. 3. 14:29

Nézd, mondom, velem lehet vitatkozni, de azzal nem, amit a termék feltalálója publikál a találmányáról! Ha nekem azt mondja, hogy pomelót nem lehet enni, mert zavarja a kúrát, akkor én neki elhiszem és nincs az a kalóriatáblázat, ami meggyőzne az ellenkezőjéről!

Természetesen a saját felelősségére mindenki azt csinál, amit akar, de ha azt látom, hogy valaki nem korrekt információkat ír és még biztat is másokat, akkor igenis, hogy fel fogok lépni ellene!

Ne rontsa senki a REG-ENOR jó hírét!

Én 4 éve a feltaláló mellé álltam, szívügyemnek érzem ezt az ügyet, mert velem akkor nagyon jót tett és azt szeretném, hogy mindenki érje el azt az eredményt, amit szeretne, és érezze magát olyan jól, mint ahogyan én érzem magam!

ehhez viszont az kell, hogy azokat a szabályokat, amelyeket a feltaláló előírt, be kell tartani!

6680. bucika44 (válaszként erre: 6676. - Asparagus)
2016. febr. 3. 11:16

Igaz,hogy időt kell rá áldozni, de a kalória táblázatból sok "hasznos" ismeretet szerezhetnél /Dr.Fövényi József - Papp Rita könyve/ Ismeretanyag nélkül az ember nem biztos, hogy helyénvaló tanácsokat osztogat. Távol álljon tőlem, hogy én veled vitatkozzam / a pomelónak nézz utána bővül az

ismeretanyag/. Egyébként később a kezdők is elkezdenek rájönni, hogy kinek fogadják meg a tanácsát!

6679. asparagus (válaszként erre: 6678. - Moni999)
2016. febr. 2. 13:05
Tilos bort inni!!!
6678. Moni999 (válaszként erre: 6657. - Alma3212)
2016. febr. 2. 08:43
ha száraz akkor nem :D Én is ittam, és nem volt semmi ellenhatás
6677. gyzike (válaszként erre: 6672. - Timus)
2016. febr. 2. 06:15
receptet nem tudsz?
6676. asparagus (válaszként erre: 6658. - Bucika44)
2016. febr. 1. 22:12

Mivel ez egy tisztítókúra, ezért a kalóriatáblázatot felesleges bújni!

Aki fogyni akar, egyen kevesebb szénhidrátot, de nem mindenki akar fogyni! A sütőtököt pedig a cukortartalma tilos enni, mivel ez candidakúra is.

A szabályokat nem én találtam ki, én csak segítek annak, aki nem tudja őket.

Pomelót (ami mint írod a pomeló és narancs keresztezése-na, ez érdekes lehet) meg tilos enni, ezt csütörtökön is elmondta a Szigfrid és már nem először!

Velem nyugodtan vitatkozhatsz, semmire nem mész vele, azt viszont, hogy fals infókat terjesztesz, jó lenne, ha abbahagynád, mert csak összezavarod a kezdőket!

6675. dorem (válaszként erre: 6673. - Snipes)
2016. febr. 1. 15:48
Szedjed a gyógyszert! Ha van lehetőséged, időnként nézesd meg az értékeidet. Nekem totál felborult, de olyan, mintha dolgozna, a t4 nem romlik hozzá. Nincs semmilyen panaszom.
6674. Klaudia20 (válaszként erre: 6673. - Snipes)
2016. febr. 1. 07:30

Szia!

Én nem szedtem még, de gondolkodom rajta, hogy lassan kitavaszodik, és egy májtisztítást követően elkezdem szedni, méregtelenítés gyanánt, persze a fogyás is nagyon kecsegtető. A sok zsír miatt vagyok bizonytalan, mert abszolút nem eszek zsírosan, és nem vagyok oda a zsíros húsokért sem...

Szerintem lehet szedni mellette, én meg fogamzásgátlót szedek. Ez egy tisztító kúra, a szervezetedből kihajtja a méreganyagokat, nem pedig az emésztésedbe zavar be....SZERINTEM.

Persze ez csak egy laikus következtetés.

6673. Snipes
2016. jan. 31. 20:25

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Most akarom elkezdeni a Reg-enor szedését.a pajzsmirigyem alul működik,amire szedek hormont. Olvastam,h a szer segít ebben, de a gyógyszert a kezelés alatt is szedni kell vagy el kell hagyni?

6672. Timus (válaszként erre: 6670. - Gyzike)
2016. jan. 31. 16:23
Szia! Tojásfehérjéből tudsz csinálni totut, ami a túrót és tejfölt fedi. Sajtot nem tudok 😕
2016. jan. 31. 10:52
Köszi az elismerést az eddigi elért eredményemhez.Sajnos mindennap mérem magam,de az igaz,hogy a centik csökkennek.De azért már a kilók is megindulhatnának újra.
6670. gyzike
2016. jan. 31. 07:13
sziasztok! azt tudom, hogy a tejtermékek tiltólistásak, de sajt nélkül végem van, napi szinten fogyasztom. Van valakinek receptje, ötlete, hogy mit tudnék helyette enni?
6669. tavasz23
2016. jan. 30. 22:56
Sziasztok!Követem a bejegyzéseket.Ha valamit nem tudok,akkor kerdezek,de sokat tanulok toletek.En januar 21-en fogtam neki a kuranak es 98%-ban betartottam.Eddig 2kg-ot fogytam,de eddig is vigyaztam arra amit eszek,igy nem olyan nehez.Milyen pelyhet lehet enni?pl.rozs,zab stb.
6668. Timus (válaszként erre: 6630. - Tengerkek2)
2016. jan. 30. 21:02
Állítsd be a telódat, hogy figyelmeztessen 😉 Reggel ébredés után kaja előtt 1 órával, délben, este étkezés után 1-1,5 órával.
6667. Timus (válaszként erre: 6634. - Nyuszatka)
2016. jan. 30. 20:59
Én 15 ml-t iszom napi 3×. Mert hogy nagyobb súlytól szeretnék megszabadulni. Az okosok szerint 3-4hét után csökkenteni lehet az adagot. Viszont mielőtt el kezdtem volna inni, már figyeltem az étkezésre és akkor is fogytam. Van olyan ismerős férfi, aki napi 2× 5 ml-t iszik és ugyaúgy mennek le róla a centik.
6666. Timus (válaszként erre: 6636. - Erzsikemama)
2016. jan. 30. 20:53
Gratulálok az eredményedhez. Kitartás! Ne mérlegeld magad, inkább a centiket figyeld😉

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook