Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Én is elolvastam a hivatalos oldalt és ott nyoma sincs annak, hogy nem lehet sütőtököt enni. Viszont én is jó szívvel ajánlom, hogy vegyél a kezedbe egy részletes kalória táblázatot és akkor meglátod, hogy
a hivatalos oldal szerint ajánlott köretek mennyi szénhidrátot tartalmaznak./ 1oo grammonként a barna rizs 53,3 a kukoricadara 70,2 a tejes kukorica 23,6
a szárazbab 57,9 a sárgaborsó 53,1 / Ezekből köretként 100 grammot simán megeszel - talán a rizst kivéve. Hát akkor miről beszélünk?!
Valaki kérdezte, hogy ehet e pomelót, mire ment a jó tanács valakitől, hogy az tilos. A pomeló citrusféle - a pomeló és a narancs keresztezéséből
let a grapefruit. Szóval utána kéne nézni mielőtt adjuk a jó tanácsokat. /a hivatalos oldalt egyszer
leírta valaki, de abban is lehetnek tévedések/
Nem kellene tiltott ételre biztatnod senkit.
Jó szívvel ajánlom, hogy olvasd el a hivatalos oldalt és nem fogod félrevezetni az érdeklődőket.
Nyugodtan egyél, mert 1oo grammban 16,5 gr szénhidrát van, 100 gr zöldborsóban 14 gr szénhidrát
van. A legjobb ha mindennek utána nézel, mert itt már annyi " dietetikus " van, hogy az ember elképed.
szia, könnyű regisztrálni, ezt a kódot kell beírni: 120136
Ide: [link]
Sziasztok
Nem egyszerű hozzà jutni ehhez az ètelkiegèszitőhöz.
Az a cég akinél vásárolni lehet , annál nem tudtam regisztrálni.
Szeretném kipróbálni.
Ezért a segítséget szeretném kèrni attól aki Sopron környékén vagy Bècs környékén lakik.
Köszönöm
Sziasztok!
Laktózmentes tejsavó izolátum fehérje port vízzel keverve mennyire lehet fogyasztani?
Elkezdtem az elejéröl olvasni a hozzászólásokat,de azt hiszem jó pár napig eltart míg a végére érek,így egy gyors kérdés tennék fel
Savanyú káposztát kimosva sem szabad enni?
Mi a helyzet a 0 caloriás tésztákkal és az édesburgonyával?
Sziasztok!
Én harmadik hónapja csinálom a kúrát,10kg-t fogytam,energikusabb vagyok,de sajnos karácsony óta megállt a fogyás.Megindulhat ez még?Kérdezném,hogy céklát savanyúságként ecettel ízesítve lehet fogyasztani?
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása