Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
20-at??? Talán 20 grammot! Nekem az a tapasztalatom, hogy biztosabban működik a dolog 3-5 deka zsírtól étkezésenként.
Szinte biztos, hogy nem eszel elég zsírt. Termelődik a rengeteg epe és nem tud ürülni.
Ajánlott pirítani. A kovászos kenyérben sincs élesztő, mégis megkel, na, vajon mitől? Mindenhol ott vannak az élesztőgombák, a levegőben is, és ha nekik való a környezet, akkor szaporodásnak indulnak, az élesztő csak gyorsítja a dolgot.
Algát igen, zöld kávébabot tilos a kúra alatt, mert semmi egyebet nem csinál, minthogy meggyorsítja az anyagcserét és az nem jó irányban befolyásolja a kúrát.
Szia, nem ártana az alga sem, most éppen nagyon vitaminhiányos időszak van.
Először fogyni fogsz, mert a méreganyagoktól meg kell szabadulnod, de pár hónap múlva be fog állni az ideális súlyod.
Igen, használható együtt.
Na,èn most megint nem èrtek valamit! !!
Most akkor 5 deka zsìr is elèg ètkezèsenkènt? Nem kell a 20-at leerőszakolni???
Szia!
Ami az epédet illeti, menj el orvoshoz és beszéld meg vele a diétád.
Asparagus pár napja javasolta (6727) egy másik epe-panaszosnak: “Az epe csak akkor ürül nehezen, ha kevés a zsír! Legyen meg az 5 deka zsír étkezésenként és nem lesz gond. Az meg hogy kinél mikor indul be a fogyás, teljesen egyedi. Türelem és kitartás ;)”
Asparagusnak és a többi terjesztőnek érthetően az a célja, hogy minél több terméket eladjon, és minél hosszabb időn keresztül. Az, hogy ez átverés-e vagy sem, és ha az, sikeres-e, az a vevőn is múlik. Egyszóval, Rajtad áll, hogy bedőlsz-e vagy sem:)
Hahó...
Van itt valaki olyan, akinek a HÍZÁS indult be a méregtelenítès alatt?! Addig biztos nem kezdem el, amíg nem hallok személyes tapasztalatot!
Olvastam róla, aki sovany az hízik aki túlsúlyos pedig lefogy. Mégis mindig mindenhol és mindenki csak a fogyásról számol be :D szörnyüü...
De az élesztő miatt kell pirítani, mert az élesztőgombák úgy pusztulnak el. Ebben pedig nincs élesztő. Vagy én gondolom rosszul?
igen,minden kenyeret csak pirítva szabad enni
Sajnos megállt a fogyás sőt ma mértem magam s ugyanannyi vagyok mint mikor elkezdtem az iszogatást.Meglepett nagyon a svájci beiró hozzászólása?Át lennénk verve? Nehogy rosszabb legyen a sorsunk mint elütte?Megint elbizonytalanodtam??Nagyon fáj az epám és a jobb lapockám tájéka.Ez akkor volt amikor sülyos epehólyag hyulladásom volt????HMMMM????ez elgomdolkoztat???Mit csinálhat ez REG oldat a epémmel Eddig nem fájt??.
Sziasztok, egy kérdésem lenne. Szerintetek az élesztőmentes tönkölykenyeret is kell pirítani?
Nagyon szèpen köszönöm a vàlaszàt.
Őn az ìràsaibòl egy nagyon reàlis szemèlynek tűnik. Mèg egy kèrdèsem lenne.
Valòban felgyorsùl a fogyàs ha az algàt ès a zöld kàvèbab kapszulàt is hasznàljuk? !
Sziasztok! Másodszorra kezdtem január 1-én a kúrát, elsősorban a körömgombám újbóli kialakulását megelőzvén.. Fogynom is kell, legalább 10 kilót.
A körömgombám - amit előtte évekig sem sikerült kiirtani ezerféle praktika bevetése ellenére sem - a Regenor kúra első hónapjától már gyógyulásnak indult. A madárkarom szerű, törmelékkel teli köröm már rég a múlté, épp olyan egészséges, mint a többi. :) Megfogadtam, hogy minden évben csinálok legalább egy kúrát a szervezetem teljes tisztulása érdekében.
Közel 6 kilótól sikerült eddig megszabadulnom, nem éhezem, köszönöm jól vagyok.:)
Az arcom kisimult, a mozgás könnyebb, érzem a pozitív változást.
A múltkori kúra végére egyetlen negatív dolgot tapasztaltam, a hajhullást. Most ezt több vitamin (leginkább gránátalma, valamint C és D vitamin) bevitelével igyekszem elkerülni.
Mindenkinek sok sikert! :)
Mii van? Ebből egy árva kukkot sem értettem... bár nem is érdekel.
Sziasztok.
A biocomtol hizni is lehet annak aki vekonyabb testalkatu? Vagy ez abszolut csak meregtelenites fogyokuras mellekhatassal?
Koszonom a valaszt.
Nem elek Magyarorszagon, de nem tudom tetlenul nezni azt,ahogy a vereimet rossz iranyba terelik.Volt mar dolgom tomeny kivonattal,de miota a The Swis Toxicological Information of Bazel annak a mustnak visszavonta az engedelyezeset az adalekanyag(benzethonium chloride)mergezo hatasa miatt(2009),lemondtam a kurarol(maxim 6 het).Svajcban az a must nagyon gyorsan eltunt a piacrol.Adalek nelkul a magkivonatnak nincs antibiotikum hatasa.Feltetelezem,hogy az OETI szakikkal alaposan atvizsgalta a reg-enort,mielott notifikacios szammal latta volna el.Ezert tartok veletek kedves lottyfogyaszto szusztarsaim, hajszalpontosan betartva a flakonhoz mellekelt utmutatast. Terjunk a targyra: nincs problemam,de ha lenne is , cask a .mennyei Gondviselomnek panaszkodnek rola.Problemak vannak annal aki kegyetlenul es kimeletlenul atgyalogol a logikusan es jogosan erdeklodokon (eindhovenaar,bucika,meganta es masok).A harmadik honapot gyurom befele,meglatasom szerint az utolso ures flakon a hatodik honap vegen repul a kukaba.Hogy mi a problema? Nezzuk cask: -6717-koleszterin.A WHO altal megallapitott hatarertekeket(ossz.,LDL,HDL)a nagyvilag minden egeszsegugyi egysegeben pontosan kovetik.Hatarertek tullepese= stroke, infarktus,sulyos keringesi zavarok,stb.Itt mar kapcsolodik a -6727-zsir.Hasznalati utasitas: 15-30g.Ajanlas:50g.Mashol:tobb lehet ,kevesebb nem.3x35=105,3x20=60.Tehat 60 es 105g kozott kell tobbletzsirt bevinni a 3x30 es 3x15 melle.Erdekelne az ,hogy melyik az a gyogyszer(utolso generacio),amalyik megengedi,hogy eleget tegyek az ajanlasnak.Es hol van az agyoncsepelt szabalybetartas? -6705-saccolas: 60-70%,realitas:83,2 g zsir 100g tepertoben.-6685--nem motorrol vagy motoralkatreszekrol van szo hanem uzemanyagrol vagy uzemanyag adalekrol.Ugyan az kell a regi autoba is mint az ujba.-6678-grefruit, ez a mi termeszetadta alapanyagunk(pomelo es narancs keresztezodese,szine a narancs tipusatol fugg).Ha valaki kalcium kanalis blokkolot(nifedipin) alkalmaz vernyomascsokkentesre,valtson gyogyszert vagy nagyivben kerulje ezt a gyumolcsot.Apropo!Lavestra H vagy szimpla Lavestra(angiotensin- 2 receptor blokkolo,vernyomascsokkento).A csalamadeba ne robotozzatok bele se zellert se petrzselymet mert ezek eros vizhajtok.-6278-tizkilonkent 1 liter viz.Jezusom,hiponatraemia!Agydaganat,sulyos veseproblemak ,munkalehetoseg a temetkezesi vallalatnak.-6038-laboratorium. Vannak akik ma is a fatengelyes vilagban elnek.A mai berendezesek obiectiv eredmenyeket nyomtatnak ki.Korbeallhatjak ,bokazhatnake,nem lehet befolyasolni!Ez a hozzaallas valahogy olyan, mint a mi tortenelmi kereszteny vallasunkkal szemben az okultizmus.Itt most megallok.Ilyen egy nagyon sikeres.Semmi statisztika.Gyerekek,78% siker,22% sikertelenseg.3 es fel ev utan igy lenne korekt.47 eve motorozok.Aranyzsabaly:vannak akik buktak, vannak akik bukni fognak.Markas csucsmotor, markas ruhazat de nem erzem magam sikeresnek.Ez a turbokapitalizmus egyeneket hozott a felszinre,akik kepesek hullakon is tortetni a csucsra.Vegeztem.Minden lehetseges merest az elso nap reggelen elvegeztem,utolso nap +1 reggelen megismetlem.Nagyon gyakori vernyomasmeres,30 naponkent labor( ossz,LDL,HDL verzsir) .Akkor tudok a magam neveben nyilatkozni a termekrol es a "feltalalorol",hogy jol kotyvasztotta -e ossze azt, amit masok talaltak fel.Sikeres regenorozast azoknak ,akik ugy csinaljak mint en!
Sziasztok!Érdeklődnék, hogy szerintetek érdemes-e a Re-genor mellé venni a Candida Cleanse-t. Nagyon komoly nőgyógyászati candidával küzdök, ha együttesen biztosabb hatást érnék el, akkor megvenném azt is. Használta már a kettőt együtt valaki és milyen hatással? Érdemes érte pénzt kiadni?
Elég szomorú, hogy akitől a regenort szerezted nem mondta el, hogy a vitaminok pótlására szedjél algát. Immun supreme-t. 4000 vitális anyagot tartalmaz! C vitamin pótlására meg ott az msm. Szigfrid kifejezett kérése, hogy aki regenorozik szedjen algát, nehogy vitaminhiányos legyen.
Szia! Létezik olyan, hogy cukkinisajt. Nem próbáltam még,de a kúra alatt ezzel tudod helyettesíteni a sajtot.
Szia! Minden egyes tojássárga 7 gramm zsírt tartalmaz.
Sziasztok! Valami fontosról senki sem beszél itt. Aki regenorozik, annak kb 3 liter vizet(!) meg kell innia naponta, aki kávézik, annak meg plusz egy pohárral minden egyes kávénál számítva. Az epe besűrűsödik ha nem iszunk eleget és nem tud ürülni. (Az epesav kb 80%-a víz) Nekem több regenorosom is van, akiknél nem akart beindulni a fogyás és ezzel az egyszerű dologgal, hogy elkezdtek több vizet inni, máris beindult. Szóval aki úgy érzi nem fogy olyan ütemben ahogy szeretne, gondolja végig mennyi vizet iszik meg! Remélem van, akinek segíteni tudtam a hozzászólásommal.
Megtelt a pohar.Hozzaszolasaid egy resze mar a sarlatan fogalom hatarat surolja.Ne hozz abba a kellemetlen helyzetbe,hogy boncolgassam oket.Sirni fogsz asparagus.
4.nap,összesen 60 dkg ment le.Nem éhezem,de az édesség nagyon hiányzik.Van vkinek ötlete erre a problémára?
Sziasztok!Olvasgatom a hozzászólásokat mi 3.napja csináljuk a kurát a férjemmel.Nem viccelek 2 kiló lement rólam.74 voltam most tegnap 72.Nem puffadok jó az emésztésem nem görcsöl a hasam Sajnos a tejes ételektöl volt,hogy "szaladno"kellett.Mehhallgattam a feltaláló videóját Meggyözően hatott.Nekünk 1 tag ajánlotta de már eszegetünk más kiegészitőket is Szerintem nagyo jük Pl nagyon szédültem rengeteget fájt a fejem ropog a nyakam ez is nagyon enyhült a szédülés teljesen megszünt.Szkeptikus voltam a kiegészitökkel.Az első adagokat be se vettem Aztán beszeretettük a viztisztitót s utána indult a lavina!!!Jó értelemben!!!Annyira JÓ AVIZ?HOGYNEM GYŐZÖK INNI!!!Bár már régebben beszereltettük volna!?Na mindegy A lényeg Nagyon meg vagyok elégedve Reg-Enor-ral jókat eszünk eddig szinte nem mertem zsiros "deszkát" enni Mert félremagyarázták!!!?Mindenkinek csak AJÁNLANI tudomMEGJÖTT az ÉLETKEDVEM gyorsabban mozgok a térdeim sem fájnak.S csak most tartunk a 3.napnál??MINUSZ 2 kiló.!!!
Ėn például egy nap alatt híztam tíz dekát.
További ajánlott fórumok: