Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

6725. asparagus (válaszként erre: 6724. - Tengerkek2)
2016. febr. 12. 22:49
Az epe csak akkor ürül nehezen, ha kevés a zsír! Legyen meg az 5 deka étkezésenként és nem lesz gond. Az meg hogy kinél mikor indul be a fogyás, teljesen egyedi. Türelem és kitartás ;)
6724. tengerkek2 (válaszként erre: 6723. - Asparagus)
2016. febr. 12. 20:42

Köszönöm Asparagus, az a baj, hogy én igazából a fogyás miatt kezdtem el.

Félek azonban,hogy nekem nehezen ürül az epe, vagy kövem lehet, mert gyakran fáj a jobb lapockám alatt. Szóval ... néha elkeseredek.

Van köztetek valaki, akinek NEHEZEN és hosszu idő múlva INDULT be a fogyása?

6723. asparagus (válaszként erre: 6720. - Tengerkek2)
2016. febr. 12. 09:12

Szia, köszi, én is nagyon sikeresnek érzem magam és már fel is merem vállalni, mert egyre szaporodnak körülöttem a hasonlóan sikeresen regenorozók :)

Semmit nem jelent, ha kilóban nincs változás, attól még a folyamat működik, ha minden szabályt pontosan betartasz!

Természetesen a szénhidráttal spórolni kell, a zsírral viszont nem, abból inkább többet, mint kevesebbet!

Ha édességre vágsz, akkor egyél egy grapefruitot vagy negyed gránátalmát.

Meg fognak indulni lefelé a kilók, kitartás!

6722. Évianyus (válaszként erre: 6721. - Évianyus)
2016. febr. 12. 04:57
Köszönöm,megtaláltam.
6721. Évianyus (válaszként erre: 6719. - Szilagyi87)
2016. febr. 12. 04:51
Szervusz! 3.-órája keresem,de nem lelem azt az oldalt, Segítenél?Köszönöm!
6720. tengerkek2 (válaszként erre: 6715. - Asparagus)
2016. febr. 11. 19:49
Kedves Asparagus, láttam a cikkedet, Te valódi siker vagy ezen a téren :) Kérlek segíts nekem, mert én nem értem el eredményt. Egy hónapja szedem, az első 2 napban volt fejfájásom és MOST egy hónap után. Sajnos még egy dekát se fogytam, és már kezdem elvesziteni a motivációt, sőt most már egyre többet van hányingerem a zsirtól, majd elepedek egy csipet édességért. szóval olyan lehetséges,hogy most, egy hónap után kezd beindulni nálam a méregtelenités ?
6719. szilagyi87 (válaszként erre: 6716. - Bamingoly)
2016. febr. 11. 16:22
Ha nem vagy gluténérzékeny ehetsz kenyeret pirítva.A készítménynek van egy hivatalos oldala,ott le van írva mivel helyettesítheted a zsírt.Egyébként meg lehet enni pirítóssal simán.Én candidára használom,ajánlom mindenkinek.
6718. szilagyi87 (válaszként erre: 6717. - Uhu-aha)
2016. febr. 11. 16:19
Igen ez jó menü.A fejfájás el fog múlni,én migrénes voltam,másfél hónapja iszom,azóta egyszer fájt a fejem,de az is menstruáció miatt.
6717. uhu-aha
2016. febr. 11. 14:59
Én ma kezdtem,a fejem fáj.Kíváncsi vagyok,fogok-e fogyni.Reggelire tepertőkrémes pirítóst,ebédre húsos szalonnát és kelkáp főzeléket ettem.Ez így jó?Van vki aki most kezdi?Szívesen vennék tapasztalatokat.
6716. bamingoly
2016. febr. 11. 08:38
Jövőhéten jön meg az első Re-genor adagom. Főleg a candidámtól szeretnék megszabadulni, de jó lenne 5-7 kg-ot fogyni is. Segítsetek légy szíves, hogy a zsírt tudom-e tojással helyettesíteni? Nekem a legnagyobb gondot a nagy mennyiségű zsír fogyasztása jelenti, hogy tudom a napi adagot úgy elfogyasztani, hogy a candida miatt kenyeret se nagyon akarok enni?
6715. asparagus (válaszként erre: 6714. - Wuffy)
2016. febr. 11. 07:08

Sza, nem növeli, sőt, éppen ellenkezőleg! Azzal hogy beindul a fokozott epetermelés, éppen a felesleges zsírok is távoznak a szervezetből, rendbe jön még a zsírmáj is!

Olyan pedig nincs, hogy magas koleszterin, mert mihez képest? Mindenkinek más a koleszterinszintje!

A vérnyomásod is rendbe fog jönni.

Csak bátran!

Sok sikert!

6714. Wuffy
2016. febr. 10. 21:26
Sziasztok! Én csak érdeklődni szeretnék, hogy a Regenor melletti diéta nem növeli a koleszterin és vérzsir szintet? Mivel oylan sok zsirt és állati élelmiszert kell benne fogyasztani és zsiros húsféleségeket.. Nekem pont az a problémám, hogy magas a koleszterinem és vérzsirom és vérnyomásom, azokat szeretném csökkenteni vele...
2016. febr. 10. 18:43

Sziasztok!

Van 2 üveg bontatlan reg-enorom eladó,egy hete rendeltem,de sajnos nem tudtam,hogy gyomorfekélynél teljesen más fajta kell.Személyesen átvehető Győrben. e-mail:e513e513@gmail.com

2016. febr. 10. 08:53
A rendelésnél én is segíthetek.
6711. khbetti (válaszként erre: 6708. - KRISZTINA1)
2016. febr. 9. 20:05
Szia,igen csak rendelni lehet,de ha regisztrálsz a Biocom oldalán a 148136 regisztrációs kóddal akkor azonnal meg is takarítasz 20%-ot.
6710. maria969
2016. febr. 9. 19:47
Sziasztok! A Regenol diétát megtalálom valahol?
2016. febr. 9. 16:10
Sziasztok!Nekem is vannak tapasztalatok.Én nem fogyni akartam,hanem betegség miatt.Baktérium,nőgyógyászati fertőzések,gyulladás.12 évig szenvedtem.Mióta ezt iszom nincs bajom.Az ízületre is jó,már 3 hét után éreztem javulást.Ha betartjátok mellé a diétát,akkor használni fog.Ha kérdésed van keress bátran.
2016. febr. 9. 10:30
sziasztok ,lehet kapni gyógyszertárba vagy csak rendelés útján kapható?
2016. febr. 9. 10:06

Sziasztok! Érdeklődnék,hogy okozott-e valakinek olyan panaszt, hogy a nyelőcsövet égette,de nagyon.

Egy hete használom,mindent betartottam és most ez a probléma jelentkezett.

6706. asparagus (válaszként erre: 6704. - Liem79)
2016. febr. 9. 08:26

Szia, a saját csapatomban is van olyan, aki szépen lefogyott, a legutóbbit idézem:

(remélem, nekem elhiszed, hogy igazi-valódi-húsvér ember, ha gondolod, össze is hozlak vele)

"Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a történetem, örülnék, ha megtisztelnétek a figyelmetekkel! Rózsavölgyi Elvira, 50 éves túlsúlyos ételfüggő vagyok, nem lehetek túl büszke erre, de a továbbiakra annál inkább! Régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy meg kellene már szabadulnom hosszú évek alatt kitartó zabálással összeszedett 75kg-nyi!!! súlyfeleslegemtől.... de, ugye a kényelem! Egyszer véletlenül megakadt a szemem régi volt osztálytársam, Magdolna Balázs Hellinger bejegyzésén, mely a tartós, humánus fogyás lehetőségét villantotta meg bennem. Ám .... szkeptikus lévén,- hiszen oly sokat próbálkoztam már-, majdnem tova is siklottam a lehetőség felett, de nem tettem. Felhívtam a Magdit, és minden élő, és holt szentre megeskettem, hogy ez nem újabb átvágás,- hiszen nem lopom a pénzt és az egómnak sem tenne jót még egy kudarc-! Végül is meggyőzött- és milyen jól tette-, mert 2 hónap alatt ,éhezés és torna nélkül lefogytam 20,5kg-ot!!! Hihetetlennek tűnt számomra, hogy zsíros kenyérrel, szalonnával, sűlt hússal lehet fogyózni, pedig tényleg! Vannak tíltólistás élelmiszerek, mégsem élem meg büntetésként, hiszen oroszlán jegyűként ragadozó húsevő vagyok, és az nem tilos.Bűnöztem is közben, nyaralni vitt a télben Angliában élő kislányom, és a svédasztal csábításának nem tudtam ellenállni, - fel is kaptam hirtelen 5kg-ot, ám miután hazajöttem, újra kezdtem a Reg-enort, és 10 nap alatt lement 7,5kg! Most azt hihetitek, hogy tipikus jo-jó effektus, de nem! Amennyiben 7 hónapig megszakítás nélkül használod, az eredmény tartós marad! Majdnem elfelejtettem!!! Mindkét térdembe fémprotézist építettek nemrégiben, óriási, 9-10-es fájdalmaim voltak, 2 mankóval tudtam járni, ma már csak 1 botom van, biztos, ami tuti, és 3-asra csökkent a fájdalom!!!! Rendszeresen kellett vérnyomás csökkentőt szednem, már abbahagytam, mert így tökéletes, 115/90! Sajnos, nem tudom, hogyan kell képet idetenni, de nézzétek meg az oldalamat, azon ott a bizonyíték! Hát szóval fiúk, lányok Reg-enorra fel, jó étvágyat, jó fogyást! Ez itt a BOMBA- Nő KÉPZŐ!"

6705. 16db4cbd08 (válaszként erre: 6703. - Asparagus)
2016. febr. 9. 08:03
Köszönöm a választ :)
6704. liem79
2016. febr. 9. 06:20

Szèp napot mindenkinek!

Egy hete kezdtem a kùràt màsodik alkalommal. Kb egy ève vègig csinàltam 3 hònapot. Nem mondom hogy nem voltam megelègedve hiszen 17 kg lement ròlam...habàr legalàbb mèg annyit szerettem volna.

Egy kèrdèsem lenne! Valòban lètezik olyan szemèly aki 30-40-50 kilòtòl is megszabadult vagy ez csak egy reklàm fogàs?! Mert vègig olvasva a forumot nem talàltam egyet sem. A holnapon szereplőkről szòlò cikkek meg több èvesek!

6703. asparagus (válaszként erre: 6702. - 16db4cbd08)
2016. febr. 8. 22:18

Szia! Remek regenoros étel a töpörtyű, mert sejtésem szerint legalább 60-70 %-a zsír!

E szerint kell kimérni egyszer, utána már tudod, hogy hány szem. Spórolni nem kell a zsírral, inkább többet kell enni, mint kevesebbet. Étkezésenként 3-5 deka kell, ez egy púpos evőkanálnyi. A jó kolbásznak is legalább fele zsír. egy jó hentes jó ha van elérhető közelségben. Az innivalót meg mindig szem elé kell tenni és tudatosan inni, nem kell megvárni, hogy megszomjazz. Egy idő után rutin lesz. Legjobb a tisztított víz, egész más az íze, mint a csapvíznek.

sok sikert!

6702. 16db4cbd08 (válaszként erre: 6696. - Asparagus)
2016. febr. 8. 15:16

Szia!

A zsírbevitelről szeretnék kérdezni. Hogyan kell jól csinálni? Én sertéstöpörtyűt eszek. Hol étkezés közben, hol utána. Ebből hány szemet kellene? Persze van, hogy reggelire is ezt eszek pirítóssal vagy két étkezés között csipegetek. A folyadékbevitellel még problémáim vannak, de igyekszem :)

6701. Erzsikemama (válaszként erre: 6700. - ERZSI)
2016. febr. 6. 19:24
12 kg-ot.
6700. ERZSI (válaszként erre: 6699. - Erzsikemama)
2016. febr. 6. 19:17
Mennyit fogytál?
6699. Erzsikemama (válaszként erre: 6685. - Fényszarusi anna)
2016. febr. 6. 10:16

Köszönöm a biztatást és a választ a kérdésemre.Szeretném kérdezni,hogy fogyás miatt,vagy más okból kezdtél neki a kúrának?

Mikor befejezted tartottad a súlyod?Ugyan is nekem e hópapban jár le a 4 hónap és egy kicsi szünetet tartok,majd újra kezdek egy 4 hónapos kúrát.Nekem nagyon sokat kellene fogynom,hogy elmondhassam,hogy normál súlyban vagyok.Én tök egyedül kezdtem és csináltam eddig. Innen szereztem az ismereteket.Nagyon hasznos ez az oldal.Bocsi,ha unalmas amit írok,de nekem jól esett ezeket leírni.

6698. asparagus (válaszként erre: 6697. - Tabibabi)
2016. febr. 5. 11:51

Szia! Nem a szertől puffadsz, hanem a rengeteg méreganyagtól, ami kifelé igyekszik. Hogy mit lehet enni és mit nem, azt a kúra előtt is tudtad.

Kitartás!

6697. Tabibabi
2016. febr. 5. 11:34

Sziasztok! Két hete kezdtem a diétát a párommal együtt.Ő már 11 kilótól megszabadult,én pedig csak dagadok szó szerint!A bőröm piros és a hasam puffad,depresszió gyötör,alig alszom. Az étel utálatos számomra,mert pont azt nem ehetem amit szeretek.Miért nem írják hogy csak a nagyétkűek fogynak le és van aki nem fogy!

Alapon én keveset eszek és soha nem zsírosakat inkább sok gyümölcs,zöldség és sajt.Meddig kínozzam magam azért a nyolc kilóért? Mikor hagyjam abba,ha csak dagad puffad a testem ettől a szertől? Tanácstalan vagyok! Köszi a válaszokat!

6696. asparagus (válaszként erre: 6692. - Gtoth)
2016. febr. 4. 22:22

Szia! Amilyen tüneteket írtál, azok mind-mind azt jelzik, hogy elindult a méregtelenítés!

Pár nap múlva könnyebb lesz. Sokat igyál, többet, mint amit kívánsz.

A zsírral nem lehet spórolni, sőt, inkább többet kell belőle enni, mint kevesebbet.

Mindenki magának találjon ki trükköket, hogyan tudja a leggyorsabban és láthatatlanul megenni, később ez sem lesz gond.

Sok sikert és kellő kitartást kívánok :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook