Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

6965. MissBodza (válaszként erre: 6964. - Giulietta13)
2016. márc. 21. 12:08

Kérlek írd meg, hogy mennyi volt a kiindulási kg nálatok. (bocsi, ha nem olvastam vissza)

Nagyon szuper, hogy 1 hónap után ennyi cm csökkent.

köszi

2016. márc. 21. 10:51

Sziasztok!

Túl az első hónapon :) jól vagyunk, nem puffadunk, újabb- és újabb regenor finomságokat találunk ki :)

Egy hónap alatt ennyit fogytunk:

Anyu (46 éves, 80 kg körül)

kar: -2 cm mell: -8 cm derék: -7 cm csípő: -3 cm comb: -2 cm

Én (23 éves, 60 kg körül)

kar: -2 cm mell: -8 cm derék: -6 cm csípő: -3 cm comb: -2 cm

Azért hozzá kell tenni, hogy nekem nem mindig sikerül annyi zsírt megenni, amennyit kéne, e nem merem erőltetni, amennyi jólesik :) ráadásul 2-3 nap kimaradt a lötyiből, mert elszámoltuk magunkat, és hamarabb elfogyott, minthogy megérkezett a csomag :D de azért a folyadék-bevitel általában sikerül. Ha nagyon rághatnékom van, sárgarépát eszem nyersen, meg néha-néha gránátalmát. Találtam diabetikus kekszet, amiben csak egy ici-pici kakaóvaj van, abból ettem meg 2 db-ot az elmúlt egy hónapban.

Köretnek a pirítóson kívül (ami soha nem fehér kenyér, minimum félbarna) rizst, szénhidrát csökkentett tésztát (nem finom :() és rizstésztát (finom!) valamint kölest eszünk, ezt még most próbáltuk ki. Valamint vettem köret keveréket, amit vízzel kell összekeverni, formázni és kisütni - mondjuk, mint egy krokettet - abban is mindenféle érdekes zöldségek vannak. Másik nagy találmány a rizstejpor, nagyon klassz cucc! Már nagyon ennék valami jó kis főzeléket :)

Green multi complexet, Kalcium & magnéziumot szedünk, én még pluszba candida cleanse-t is.

Kitartás, lányok-fiúk! :)

6963. Giulietta13 (válaszként erre: 6927. - Szuszy)
2016. márc. 21. 10:26

Szia!

A Fővám téren vettem a Négy égtáj elnevezésű boltban, neten így találod meg: azsiabolt.hu.

6962. bamingoly (válaszként erre: 6961. - Kör0)
2016. márc. 21. 09:20
Köszi az ötletet Kör0. Már én is gondoltam a cékla sütésére, mert akkor gondolom több vitamin marad benne, csak eddig pont az édes íze miatt nem ízesítettem. De mindenképpen kipróbálom. Annyit szeretnék kérdezni, hogy megpucolva vagy héjastól rakod a céklát a sütőbe?
6961. Kör0
2016. márc. 21. 09:08
Jó Reg-enort Lányok :) Tengerkék2 - a folyadékbevitelre is nagyon kell figyelni, a napi 2-3 liternek bőven meg kell lennie a kávén és a levesen kívül - ezt nekem elég nehéz volt megszokni, de itthon tettem magamnak mindenhova egy-egy üveg ásványvizet, mert hajlamos vagyok elfelejteni. De, mára megszokott, hogy viszem magammal az üvegem - így mérni is tudom. Most tavasszal szoktam 1-1 nap csalán teát is inni, felváltva cickafarkkal - szerintem ez nem befolyásolja a lötyinket, mert eddig nem mutatta. A másik, hogy volt itt a kezdeti fórumban is egy beíró, már nem tudom a nevét - de neki is valami 3 hónap után indult meg - az elején lefogyott 1-2 kg, és megállt - de a harmadik hónap vége felé újra megindult neki. Valami ilyesmi miatt gondoltam a máj méregtelenítést keserűsó oldattal, bár a regenor is ezt teszi csak lassabb ütemben - viszont a lassúság hozhatja magával a lendület elvesztését is - lehet, hogy megvárom ezt a keserűsós akcióval az esetleges stagnálásomat. Szuszy - 3 evőkanál olvasztott zsír étkezésenként, de ha ettől több az is jó, csak kevesebb ne legyen - szerintem nekem azért indult meg az elején így, mert talán több is volt az a 3 evőkanál zsír amit egy étkezésre megettem. Bamingoly :) próbáld meg a céklát megsütni - pici só, bazsalikom, fokhagyma, zsír, pici vízzel be a sütőbe 1,5-2 órára - még finomabb mint főzve :) Ma ez lesz nálam, sült hurkával + dinsztelt káposztával (mert a család azt szereti :) A natúr kakaóport szerintetek szabad ? 25 % tisztaságú - de megnéztem a tartalmat, és a kakaóvajnál megakadtam - vagyis növényi zsiradék van benne ezek szerint. Köszi előre is :)
6960. bamingoly
2016. márc. 21. 08:30

Sziasztok!

Én egy hónapja csinálom a kúrát. 71 kg-ról indultam, most 66,6 vagyok. Heti 1-1,3 kg-ot sikerült fogynom. Szerencsére minden héten volt egy kis fogyásom, ami számomra nagyon inspiráló volt. Reggelire rántottát eszek kolbásszal, szalonnával vagy két szelet pirítóst jó sok zsírral. A munkahelyemen nem tudok ételt melegíteni, úgyhogy saláta mixet szoktam kolbásszal vagy tepertővel enni. Vacsorára párolt zöldségeket eszek, vagy főzeléket fasírttal vagy sült hússal. Nekem ezek az ételek nagyon beváltak. Sosem vagyok éhes. Ami pedig a legfontosabb számomra, hogy simán bírom édesség nélkül. Pedig eddigi életem során két napot sem bírtam ki csoki nélkül, képes voltam 1-2 tábla csokit egyedül megenni. Rászoktam a célára, amit életemben nem ettem meg. Megfőzők hetente 4-5 darabot, felszeletelem, és édesség helyett azt eszem, hiszen nagyon jó édes íze van és nagyon egészséges is. Remélem sikerült ötleteket adnom a kezdőknek is.

6959. khbetti (válaszként erre: 6956. - Szuszy)
2016. márc. 21. 08:05
3 kanál olvasztott zsírt kell megenni étkezésenként!!
6958. tengerkek2 (válaszként erre: 6954. - Szuszy)
2016. márc. 20. 22:26
Én az aldiban veszem a rozscipót,ami nem szeletelt. Mivel a rozscipó sűrű,ezt otthon nagyon vékonyan tudom szeletelni. 1 szelet mondjuk tenyerem -az ujjaim nélkül :) De ha elfogy,volt már hogy toastkenyér, az pedig szeletelt,az is kb.10x10 cm.
6957. Evelina_97 (válaszként erre: 6951. - Tengerkek2)
2016. márc. 20. 22:23
Szia, sajnos megmondani nem tudom hogy mi lehet a gond, de tudok ajánlani egy reflexologust privibe aki visszalenditheti a lelkesedésed. :) ha érdekel írj
6956. Szuszy
2016. márc. 20. 21:06

A napi zsír mennyiségnél nem tudom eldönteni, hogy kb. 2 kanál olvasztott, vagy dermedt zsírról van szó. nekem a 2 mennyiség között nagy a különbség :)

Ti hogy számoljátok?

6955. Szuszy (válaszként erre: 6953. - Kör0)
2016. márc. 20. 21:02
Szia! Gratulálok az eddigi sikeredhez, bár már én is itt tartanék. A kávét én eddig is cukor nélkül ittam, de tettem bele 1 mokkáskanál tejport. Én meg attól félek, hogy enélkül nem tudom megszokni, így én erre keresem a megoldást. Nem könnyű :)Én is attól tartok, a végén le kell szoknom a kávéról :)
6954. Szuszy (válaszként erre: 6951. - Tengerkek2)
2016. márc. 20. 21:00
Szia! Naponta hány szelet pirítóst eszel? milyen kenyérből készíted? én csak tanulni szeretnék :) még nem kaptam meg a lötyimet, már nagyon várom, csak fel akarok készülni arra, hogy ne kövessek el nagy hibákat :) köszi ha megírod.
6953. Kör0 (válaszként erre: 6950. - MissBodza)
2016. márc. 20. 17:15
Ja - hát igen, azt becsülettel be kell valljam, hogy naponta 2 kis kanál cukrot fogyasztok a 2 kávémba - képtelen vagyok megszokni bármelyik édesítőt is, mert megérzem az ízét, és brrr... olyan undor fog el, hogy - még úgy ahogy a stíviát bírtam egy darabig, de úgy döntöttem, hogy ennyi bűnözést megengedek magamnak addig amíg eredmény van - ha nem lesz, akkor ennyi cukor sem lesz -nyista... :) aztán vagy leszokom a kávéról is, vagy cukor nélkül megszokom :)
6952. Kör0 (válaszként erre: 6950. - MissBodza)
2016. márc. 20. 17:05
Sziasztok! Február 17-én kezdtem a regenorozást, az 5. hete, és 4,30 dkg-nál tartok. Centikben nem vagyok annyira biztos, mert az elején nem mértem meg, csak kb. 2 hét után - de azóta 1,5 cm, vagyis a farmerjaim csak övvel tudom hordani, mert 2 lépésenként lecsúszik - úgyhogy szerintem ez több. Az első két hétben eléggé rossz volt, nehéz volt a gyomrom, mert nem főztem zsírral, és a disznólkodást is kb. 2 hetente 1x engedélyeztem magamnak, mert szeretem az igazi házi disznótoros ételeket. Az első 2 hétben 1,5-2 kg ment le, annak ellenére, hogy rávetettem magam a töpörtyűre, szalonnára - azt hittem, hogy egy dkg nem fog lemenni. Mostanra teljesen realizálódott a dolog, és talán még kevesebb szalonnát, és töpörtyűt is eszem, de még így is megyeget lefelé. A közérzetem jobb, a kezdeti bal oldali vastagbél feszülés megszűnt, a rengeteg ivástól rengeteget járok wc-re, és néha olyan színű, hogy...kikirics megirigyelhetné. Néha csipkedő érzés volt a jobb oldali vesetájékomon, de az is elmúlt kb. a múlt héten. Enyhült az ízületi gyulladásom, és könnyebb a járás is - mintha egy kicsit energikusabb is lennék - de lehet, hogy csak a tavasz hatására :) Nem érzem lufinak magam állandóan - a kúra előtt még egy szem almától is puffadtnak éreztem magam - ezen felbuzdulva a múlt héten tettem egy kísérletet :) - a kacsazsíros pirítóshoz hagymát ettem naponta 2x, és majd 3 napon keresztül - ez volt a reggelim, és a vacsim is. Elkerült a lufi effektus, és nem égett a gyomrom, nem fájt az epém sem - máskor 1 kis adagtól padlót fogtam. Ugyanakkor gondoltam a hagyma sem tesz jót a candidának :P adtam neki :) Eddigi tapasztalataim alapján csak türelem kell, és lesz eredmény - ja, én egyenlőre a javasolt nagyobb dózist iszom 15 ml - és 5 hétig, mert a fórum elején írták, hogy aki fogyni is szeretne, és nagy súlytól szeretne megszabadulni, az elején 15 ml igyon 5 hétig, aztán eldönthető az eredmények után, hogy még 5 hétig ez a mennyiség, vagy lehet csökkenteni 10 ml-re. A 3-ik üveg felénél járok - szerintem még 5 hétig iszom a nagy dózist, mert tartok tőle,hogy talán nálam is lesz stagnálás - az elején még nem nagyon kéne, mert nekem is kedvemet szegné - lehet...A 25 kg eléggé messze van még, de már megindultam felé :) Hát, talán ennyi :) Szép Napot Nektek
6951. tengerkek2 (válaszként erre: 6950. - MissBodza)
2016. márc. 20. 14:41
Sziasztok,én jan.14-én kezdtem, hét hétig semmi. Aztán szűk 1,5 kg.,és most még ez se,mert szerintem mensi előtt vizesedek. Most keresem az okokat,hogy mit vétettem,esetleg túlsok szénhidrát,piritós ? Voltam már pajzsmirigyvizsgálaton,minden jó, középértékek. Az éhgy.cukor viszont 6 és a koleszterin is 6. Ez végülis nem vészes,de én fogyni szeretnék mindenképpen! Csak a lelkesedésem fogy, de még nem adom fel :( Már az 5.üveggel iszom.
6950. MissBodza
2016. márc. 20. 11:28
Sziasztok! Leírnátok, hogy kinek milyen ütemben indult meg, mennyi volt a kiindulási súly és kb. mikor kezdődött meg a fogyás? Köszi :)
6949. Kör0 (válaszként erre: 6947. - Tengerkek2)
2016. márc. 19. 21:37
Szívesen :) sajnos nem vagyok szakács, pályát tévesztettem, de voltam pár makrobiotikus főző akármin, ezt is szoktam alkalmazni. Imádok főzni, és a fűszereket, aromákat imádom. Pl. a citromos vizet szoktam ízesíteni még rózsavízzel, vagy levendulavízzel - mindkettő nagyon jót tesz az emésztésnek (bár a levendulával vigyázni kell, mert sűrűn használva gyomorégést okozhat) Igaz, nem olcsók, de kiadósak - kevés kell belőle, és sokáig eláll. Nálam minden héten van valami kotyvasztás, és ha a családnak ízlik akkor palettára van véve :) ezért is örülök a reg-enornak, mert sokkal szélesebb a variálási lehetőség mint bármelyik más diétánál, a fűszerekből is csupán párat tilt - most így nem is tudom hirtelen melyiket. :)
6948. judit68
2016. márc. 19. 20:12

Sziasztok, mi a férjemmel 2 hete kezdtük a kúrát - ő méregtelenít, én fogyni is szeretnék! Persze ő már 2 kilónál tart, én tartósan 70 dkg-nál :)

De nem baj, hiszen még nagyon az elején vagyunk és nekem nehezítésként pajzsmirigyem is alul működik.(gyógyszert szedek rá, bár most a hallottak-olvasottak alapján lehet hogy rá kellene emelni a dózisra, hogy 80-as tartományban legyen a pulzusom, tehát kicsit még túl is működjön..?)

Amit szeretnék kérdezni tőletek, hogy édesítőnek jól értelmeztem e, hogy a természetes cukorpótlók jöhetnek számításba, mint stevia, eritriol, xilit? Illetve ahogy itt olvasom tőletek pirítóssal is fokozhatjuk a szénhidrát élvezetünket :), módjával - és így is tudtatok fogyni..

2016. márc. 19. 19:14

Szia Kör, köszönöm a szuper tippeket!! Te nagyon spéci szakács vagy. Az a risztésztás, zöldséges szalonnás keverék is nagyon fincsi és laktatós,nagyon ötletgazdag vagy.!! Én lemaradtam a klasszikus magyar kajáknál, de ki fogom próbálni az ilyet is, köszönöm!!

Nassolni nálam is bevált a töpörtyű, nyers sárgarépával, paprikával, kígyóuborkával, retekkel. Jó ez a fórum, hogy visszapörgesse az embert,és reményt adjon :)

6946. Kör0 (válaszként erre: 6942. - Tengerkek2)
2016. márc. 19. 19:09
Most olvastam a kérdésed - a zsemlét is, meg a kenyeret is áztatás előtt megpirítom, és így teszem a darált húsba - a fórum elején, a régiek írták egy helyen, hogy így készítették a fasírtot.
6945. Kör0
2016. márc. 19. 19:00
A mai slágerem lett a kacsahúsleves rizstésztával,(elfogyott a mungobab tésztám, de így is finom lett) kínai 5 fűszer keverékkel,csírákkal, korianderrel, és petrezselyemmel, újhagyma karikákkal - sajnos szójaszósz nélkül, de majdnem teljesen azonos ízvilág. A tetejére -mert ez egy igen sűrű leves :) - ment a főtt hús csíkok, és meglocsoltam még a levesről leszűrt kacsazsírral :) Ez után a leves után már nem ment se második, se pirítós - full :D Ez volt az ebéd, és a vacsorám is - közben töpörtyű :) Szép estét
6944. Kör0 (válaszként erre: 6943. - Tengerkek2)
2016. márc. 19. 18:47

Szia tengerkék2 :) Én nem számolgatom a szénhidrátot - sem a kenyeret - régen sem ettem túl sok kenyeret. Általában hét elején megveszek 1 kg fehér szeletelt kenyeret, és 1 bajor rozs kenyeret, és megy a fagyóba - onnan szedegetjük, olvasztgatjuk - szóval, én nem számolgatom, bár a kúra elején a bajor rozskenyérből lecsúszott 4-5 szelet is, mostanra már csak 2 az átlag, de előfordult, hogy 1 szelet is elég volt - mindig annyi, amennyi éppen jólesik. Köretet váltogatom - van amikor rizstésztát eszem, az gyorsan megvan (egy kis pirított szalonna, vagy sonka, hagyma, répa, káposzta, padlizsán, 10 perc pirítás, és már keverem is össze a tésztával) vagy épp hajdinát is szívesen készítek - hagyma pirítva, hozzá 2-3 fej apróra vágott gomba (bár tudom, hogy vitatott a gomba, de 2 hétben 1x elmegy..talán) erre a hajdína, egy csipet görögszéna, só, bors, amikor kész, akkor 2 tojást még ráütök - szaftosra hagyva isteni ...

A zsírbevitelt úgy oldottam meg, hogy sütök ki zsírszalonnát, amikor kiszedem még fém szűrőbe teszem, és nagy merőkanállal egy kicsit megnyomkodom - ezzel még több zsír nyomódik ki belőle, viszont a töpörtyű egy kicsit ropogósabb lesz, chips helyett is lehet ropogtatni (főleg ha még egy pár kedvenc fűszerrel is megszórod) Kacsazsírt is tovább fejlesztettem a szám ízére :) amikor majdnem kész a kacsatöpörtyű, akkor dobok a forró zsírba mellé negyedbe vágott hagymát (de lehet, szálasra is vágni) a hagyma addigra pirul meg mire a kacsatöpörtyű is piros lesz (kb. a fél sütésnél teszem hozzá) - ha benne hagyod, dobhatsz mellé nagyobb darabokra vágott májat (bármilyet, én a pulyka májat részesítem előnyben) pár percig együtt sütöd, amíg a máj teljesen kifakul - ekkor leveszem a tűzről, és majoranna, zsálya, szegfübors frissen törve, borókabogyó frissen törve, szemes bors frissen törve fűszerekkel megszórom, jól átkeverem. A forró zsírban kioldódnak az aromák, érdemes párszor amíg kihűl megkeverni - üvegtálban kb. 1 hétig eláll, pirítósra isteni. A múltkor nem volt kedvem köretet készíteni - így lett sült zöldség -cékla- a pulykamellet pedig simán befűszereztem, és csak rizslisztben megforgattam - forró zsírban kisütöttem. Meglepően ropogós volt, mintha rántott hús lett volna (és később is ropogós maradt) - a sült céklát pedig gyümölcs helyett is szoktam eszegetni - mert az nagyon hiányzik, egy jó kis alma, körte... jaj, nem is gondolunk rá :( majd idővel... Egyenlőre nem foglalkozom a mennyiségekkel, mert régen sem ettem sokat, és főleg nem sokszor - volt olyan nap, amikor csak 1x ettem, és az is arra volt elég, hogy...Ezért is nem értettem, hogy mitől hízom - viszont megindult megint a mérleg lefelé, már 4,30 dkg-nál tartok, és az 5-ik hétnél :)

2016. márc. 19. 18:08

Sziasztok,az lenne a kérdésem felétek, hogy mi az a szénhidrátmennyiség amit megengedhetünk magunknak. Ti mennyit esztek ? Nálam az a baj,hogy ugy dolgozom h.kevés időm marad a főzésre, ezért eleve a sült kolbász,hurka, tojás, szalonna mellé pirítóst eszem, ez napi kb.4 szelet rozskenyérből. Szóval nálam kevés a főtt kaja.

Még krumplit nem ettem,de például a sült kolbászhoz olyan jó lenne kevés főt krumplit tenni,mert az olyan jól felszivja a zsirt,és akkor nagymennyiségü zsirt tudnék bevinni.

Vagy pörkölthöz pl.csináltam már nokedlit kukoricalisztből,az nagyon finom lett.

Szóval ti hogy álltok ezzel a köret-kenyér témával és mennyiséggel ? Tudnátok tippeket adni ? Köszönet, és sok sikert mindenkinek.

2016. márc. 19. 17:52
sziasztok, a fasírozottban a zsemlét mivel váltjátok ki ?
6941. believi (válaszként erre: 6934. - Szuszy)
2016. márc. 19. 16:13
két hete tartom be ezeket a diétás előírásokat. A tejet nagyon szeretem, ezt most könnyen tudom mellőzni, aminek nagyon örülök.
6940. Szuszy
2016. márc. 19. 11:55

Sziasztok! Regenorom még nincs, de már majdnem teljesen olyanokat eszek, hogy csak NA :)

Ma reggel a hentesnél vettem kacsahájat (brrr még leírni is fura) és kisütöttem, igaz töpörtyű egy fél maréknyi lett a fél kilóból, de zsír annál inkább :) most azt ettem, másfél szelet pirítós és jó kis kacsazsír. mellé kápia paprika+paradicsom. Érdekes hogy ilyeneket eszem, de mindent a cél érdekében. Megyek dolgozni, viszek egy kis kolbászt meg zöldségeket, de ma már abonettet fogok mellé enni, mert a kenyér az szerintem ilyen hirtelen nem biztos hogy jó ötlet, mivel már majdnem egy éve nem ettem.

Kaja ötleteket írhatnátok, mert egyenlőre még nincs nagy tapasztalatom ebben a témában :)

Szép napot MindenkineK !

2016. márc. 19. 00:24

Sziasztok!

Egy pár észrevételt szeretnék megosztani veletek,lehet,hogy nem hallottatok róla,nem feltétlenül tartozik mindenkire,főleg candidásoknak mondom.Egy új fejlemény szerint nem szabad semmilyen növényi tejet sem fogyasztani,és ezt a feltaláló mondja a videóban.Candidások egyáltalán nem ehetnek fehér kenyeret,piríva sem.Csak teljes kiörlésűt és csak pirítva mert szinte minden kenyér élesztős és a pirítás által sülnek ki az élesztő gombák.Vagy pedig ha tud valaki beszerezni candida kenyeret amit szódabikarbónával sütnek,de sajnos azt ritkaság kapni.Vagy lehet keresni a neten candida kenyér recepteket és házilag sütni ha van valakinek hozzá kedve.Sok ellentmondást találtam itt,hogy ki mit meg nem eszik a kúra alatt.Sokan nincsenek tisztában vele mit is lehet.De hát mindenki maga tudja mit tart jónak.Candidások egy-két hónapig semmilyen cukrot nem ehetnek egyáltalán.Akinek candidája van nézzen utána a neten mit lehet és mit nem.De amondó vagyok akik fogyni akarnak és egészségesek simán azzal,hogy nem esznek cukrot és semmi olyat ami szénhidráttá válik a szervezetben,le fognak fogyni.És visszanyerik gyerekkori energiájukat.

6938. Boros Beáta (válaszként erre: 6931. - MissBodza)
2016. márc. 19. 00:11
Én is tapasztaltam hasonló bálmozgásokat,meg itt-ott fájdalmat a hasban még a regenor megkezdése után,de nam tartott sokáig és nem fájt annyira.Nálam inkább sűrűbb volt a fejfájás,de csak eleinte.Kell egy kis idő mire hozzászokik a szervezet,és sok minden a méregtelenítési folyamatnak tudható be.
6937. Boros Beáta (válaszként erre: 6932. - Believi)
2016. márc. 19. 00:08
Szerintem bármeddig lehet szedni a regenort.Azt írták róla,hogy akinek nagy gubanc van a beleiben,mármint candida meg ilyesmik annak egy évig is eltarthat a szedése.Ezek szerint ártani nem árthat.De már azzal,hogy az ember megvonja magátol a cukrot meg a szénhidrátot sokkal több energiája lesz mivel a test nem nehezedik el annyira ezeknek a cuccoknak a felhasználása miatt.Kevesebb energia kell az emésztéshez.
6936. Szuszy (válaszként erre: 6930. - Khbetti)
2016. márc. 18. 23:49
köszi :) igyekszem :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook