Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Kérlek írd meg, hogy mennyi volt a kiindulási kg nálatok. (bocsi, ha nem olvastam vissza)
Nagyon szuper, hogy 1 hónap után ennyi cm csökkent.
köszi
Sziasztok!
Túl az első hónapon :) jól vagyunk, nem puffadunk, újabb- és újabb regenor finomságokat találunk ki :)
Egy hónap alatt ennyit fogytunk:
Anyu (46 éves, 80 kg körül)
kar: -2 cm mell: -8 cm derék: -7 cm csípő: -3 cm comb: -2 cm
Én (23 éves, 60 kg körül)
kar: -2 cm mell: -8 cm derék: -6 cm csípő: -3 cm comb: -2 cm
Azért hozzá kell tenni, hogy nekem nem mindig sikerül annyi zsírt megenni, amennyit kéne, e nem merem erőltetni, amennyi jólesik :) ráadásul 2-3 nap kimaradt a lötyiből, mert elszámoltuk magunkat, és hamarabb elfogyott, minthogy megérkezett a csomag :D de azért a folyadék-bevitel általában sikerül. Ha nagyon rághatnékom van, sárgarépát eszem nyersen, meg néha-néha gránátalmát. Találtam diabetikus kekszet, amiben csak egy ici-pici kakaóvaj van, abból ettem meg 2 db-ot az elmúlt egy hónapban.
Köretnek a pirítóson kívül (ami soha nem fehér kenyér, minimum félbarna) rizst, szénhidrát csökkentett tésztát (nem finom :() és rizstésztát (finom!) valamint kölest eszünk, ezt még most próbáltuk ki. Valamint vettem köret keveréket, amit vízzel kell összekeverni, formázni és kisütni - mondjuk, mint egy krokettet - abban is mindenféle érdekes zöldségek vannak. Másik nagy találmány a rizstejpor, nagyon klassz cucc! Már nagyon ennék valami jó kis főzeléket :)
Green multi complexet, Kalcium & magnéziumot szedünk, én még pluszba candida cleanse-t is.
Kitartás, lányok-fiúk! :)
Szia!
A Fővám téren vettem a Négy égtáj elnevezésű boltban, neten így találod meg: azsiabolt.hu.
Sziasztok!
Én egy hónapja csinálom a kúrát. 71 kg-ról indultam, most 66,6 vagyok. Heti 1-1,3 kg-ot sikerült fogynom. Szerencsére minden héten volt egy kis fogyásom, ami számomra nagyon inspiráló volt. Reggelire rántottát eszek kolbásszal, szalonnával vagy két szelet pirítóst jó sok zsírral. A munkahelyemen nem tudok ételt melegíteni, úgyhogy saláta mixet szoktam kolbásszal vagy tepertővel enni. Vacsorára párolt zöldségeket eszek, vagy főzeléket fasírttal vagy sült hússal. Nekem ezek az ételek nagyon beváltak. Sosem vagyok éhes. Ami pedig a legfontosabb számomra, hogy simán bírom édesség nélkül. Pedig eddigi életem során két napot sem bírtam ki csoki nélkül, képes voltam 1-2 tábla csokit egyedül megenni. Rászoktam a célára, amit életemben nem ettem meg. Megfőzők hetente 4-5 darabot, felszeletelem, és édesség helyett azt eszem, hiszen nagyon jó édes íze van és nagyon egészséges is. Remélem sikerült ötleteket adnom a kezdőknek is.
A napi zsír mennyiségnél nem tudom eldönteni, hogy kb. 2 kanál olvasztott, vagy dermedt zsírról van szó. nekem a 2 mennyiség között nagy a különbség :)
Ti hogy számoljátok?
Sziasztok, mi a férjemmel 2 hete kezdtük a kúrát - ő méregtelenít, én fogyni is szeretnék! Persze ő már 2 kilónál tart, én tartósan 70 dkg-nál :)
De nem baj, hiszen még nagyon az elején vagyunk és nekem nehezítésként pajzsmirigyem is alul működik.(gyógyszert szedek rá, bár most a hallottak-olvasottak alapján lehet hogy rá kellene emelni a dózisra, hogy 80-as tartományban legyen a pulzusom, tehát kicsit még túl is működjön..?)
Amit szeretnék kérdezni tőletek, hogy édesítőnek jól értelmeztem e, hogy a természetes cukorpótlók jöhetnek számításba, mint stevia, eritriol, xilit? Illetve ahogy itt olvasom tőletek pirítóssal is fokozhatjuk a szénhidrát élvezetünket :), módjával - és így is tudtatok fogyni..
Szia Kör, köszönöm a szuper tippeket!! Te nagyon spéci szakács vagy. Az a risztésztás, zöldséges szalonnás keverék is nagyon fincsi és laktatós,nagyon ötletgazdag vagy.!! Én lemaradtam a klasszikus magyar kajáknál, de ki fogom próbálni az ilyet is, köszönöm!!
Nassolni nálam is bevált a töpörtyű, nyers sárgarépával, paprikával, kígyóuborkával, retekkel. Jó ez a fórum, hogy visszapörgesse az embert,és reményt adjon :)
Szia tengerkék2 :) Én nem számolgatom a szénhidrátot - sem a kenyeret - régen sem ettem túl sok kenyeret. Általában hét elején megveszek 1 kg fehér szeletelt kenyeret, és 1 bajor rozs kenyeret, és megy a fagyóba - onnan szedegetjük, olvasztgatjuk - szóval, én nem számolgatom, bár a kúra elején a bajor rozskenyérből lecsúszott 4-5 szelet is, mostanra már csak 2 az átlag, de előfordult, hogy 1 szelet is elég volt - mindig annyi, amennyi éppen jólesik. Köretet váltogatom - van amikor rizstésztát eszem, az gyorsan megvan (egy kis pirított szalonna, vagy sonka, hagyma, répa, káposzta, padlizsán, 10 perc pirítás, és már keverem is össze a tésztával) vagy épp hajdinát is szívesen készítek - hagyma pirítva, hozzá 2-3 fej apróra vágott gomba (bár tudom, hogy vitatott a gomba, de 2 hétben 1x elmegy..talán) erre a hajdína, egy csipet görögszéna, só, bors, amikor kész, akkor 2 tojást még ráütök - szaftosra hagyva isteni ...
A zsírbevitelt úgy oldottam meg, hogy sütök ki zsírszalonnát, amikor kiszedem még fém szűrőbe teszem, és nagy merőkanállal egy kicsit megnyomkodom - ezzel még több zsír nyomódik ki belőle, viszont a töpörtyű egy kicsit ropogósabb lesz, chips helyett is lehet ropogtatni (főleg ha még egy pár kedvenc fűszerrel is megszórod) Kacsazsírt is tovább fejlesztettem a szám ízére :) amikor majdnem kész a kacsatöpörtyű, akkor dobok a forró zsírba mellé negyedbe vágott hagymát (de lehet, szálasra is vágni) a hagyma addigra pirul meg mire a kacsatöpörtyű is piros lesz (kb. a fél sütésnél teszem hozzá) - ha benne hagyod, dobhatsz mellé nagyobb darabokra vágott májat (bármilyet, én a pulyka májat részesítem előnyben) pár percig együtt sütöd, amíg a máj teljesen kifakul - ekkor leveszem a tűzről, és majoranna, zsálya, szegfübors frissen törve, borókabogyó frissen törve, szemes bors frissen törve fűszerekkel megszórom, jól átkeverem. A forró zsírban kioldódnak az aromák, érdemes párszor amíg kihűl megkeverni - üvegtálban kb. 1 hétig eláll, pirítósra isteni. A múltkor nem volt kedvem köretet készíteni - így lett sült zöldség -cékla- a pulykamellet pedig simán befűszereztem, és csak rizslisztben megforgattam - forró zsírban kisütöttem. Meglepően ropogós volt, mintha rántott hús lett volna (és később is ropogós maradt) - a sült céklát pedig gyümölcs helyett is szoktam eszegetni - mert az nagyon hiányzik, egy jó kis alma, körte... jaj, nem is gondolunk rá :( majd idővel... Egyenlőre nem foglalkozom a mennyiségekkel, mert régen sem ettem sokat, és főleg nem sokszor - volt olyan nap, amikor csak 1x ettem, és az is arra volt elég, hogy...Ezért is nem értettem, hogy mitől hízom - viszont megindult megint a mérleg lefelé, már 4,30 dkg-nál tartok, és az 5-ik hétnél :)
Sziasztok,az lenne a kérdésem felétek, hogy mi az a szénhidrátmennyiség amit megengedhetünk magunknak. Ti mennyit esztek ? Nálam az a baj,hogy ugy dolgozom h.kevés időm marad a főzésre, ezért eleve a sült kolbász,hurka, tojás, szalonna mellé pirítóst eszem, ez napi kb.4 szelet rozskenyérből. Szóval nálam kevés a főtt kaja.
Még krumplit nem ettem,de például a sült kolbászhoz olyan jó lenne kevés főt krumplit tenni,mert az olyan jól felszivja a zsirt,és akkor nagymennyiségü zsirt tudnék bevinni.
Vagy pörkölthöz pl.csináltam már nokedlit kukoricalisztből,az nagyon finom lett.
Szóval ti hogy álltok ezzel a köret-kenyér témával és mennyiséggel ? Tudnátok tippeket adni ? Köszönet, és sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Regenorom még nincs, de már majdnem teljesen olyanokat eszek, hogy csak NA :)
Ma reggel a hentesnél vettem kacsahájat (brrr még leírni is fura) és kisütöttem, igaz töpörtyű egy fél maréknyi lett a fél kilóból, de zsír annál inkább :) most azt ettem, másfél szelet pirítós és jó kis kacsazsír. mellé kápia paprika+paradicsom. Érdekes hogy ilyeneket eszem, de mindent a cél érdekében. Megyek dolgozni, viszek egy kis kolbászt meg zöldségeket, de ma már abonettet fogok mellé enni, mert a kenyér az szerintem ilyen hirtelen nem biztos hogy jó ötlet, mivel már majdnem egy éve nem ettem.
Kaja ötleteket írhatnátok, mert egyenlőre még nincs nagy tapasztalatom ebben a témában :)
Szép napot MindenkineK !
Sziasztok!
Egy pár észrevételt szeretnék megosztani veletek,lehet,hogy nem hallottatok róla,nem feltétlenül tartozik mindenkire,főleg candidásoknak mondom.Egy új fejlemény szerint nem szabad semmilyen növényi tejet sem fogyasztani,és ezt a feltaláló mondja a videóban.Candidások egyáltalán nem ehetnek fehér kenyeret,piríva sem.Csak teljes kiörlésűt és csak pirítva mert szinte minden kenyér élesztős és a pirítás által sülnek ki az élesztő gombák.Vagy pedig ha tud valaki beszerezni candida kenyeret amit szódabikarbónával sütnek,de sajnos azt ritkaság kapni.Vagy lehet keresni a neten candida kenyér recepteket és házilag sütni ha van valakinek hozzá kedve.Sok ellentmondást találtam itt,hogy ki mit meg nem eszik a kúra alatt.Sokan nincsenek tisztában vele mit is lehet.De hát mindenki maga tudja mit tart jónak.Candidások egy-két hónapig semmilyen cukrot nem ehetnek egyáltalán.Akinek candidája van nézzen utána a neten mit lehet és mit nem.De amondó vagyok akik fogyni akarnak és egészségesek simán azzal,hogy nem esznek cukrot és semmi olyat ami szénhidráttá válik a szervezetben,le fognak fogyni.És visszanyerik gyerekkori energiájukat.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása