Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

8585. szindi76 (válaszként erre: 8580. - Julianna333)
2016. aug. 4. 08:18
Tudod azt mondják hogy a fogyás csak mellékhatás, az eredeti szerepe a méregtelenités, na én azt látom nálunk ennek nincs mellékhatása!!Mondogatom is a férjemnek hogy én nagyon jó tipus lennék egy éhező világban, hisz mindent elraktározok "nehezebb időkre"!! A tegnap este beszéltem egy másik hölgyel ő is kb 3 hete issza, de semmi változás pedig 100 kg -rol indul, ahonnan elvileg könnyebben kéne meginduljon mint nálam aki 68 kilorol startoltam. Az este dühömben, amit még soha nem csináltam megettem egy szelet méz édes görögdinnyét, na lám reggelre 0,3 dkg kevesebb voltam mint szoktam. Szóval én maradok a sok gyümölcs, zöldség, este már nem vacsizás sztorinál, és meglátjuk mi lesz!!!
8584. Szuszy
2016. aug. 4. 07:56
Na Csajok! én tegnap úgy döntöttem megtámogatom magam egy kis algával. elmentem hát a közeli bio boltba és vettem egy csodának nevezhető bio spirulinát medicura márkájút lehet ezért Hoxától kikapok :) itthon elolvastam róla a neten található tájékoztatót. ez valami fantasztikusan jónak tűnik és az ára 2600 forint volt. ez most a mankóm a regenor mellé :)
8583. Szuszy (válaszként erre: 8582. - Julianna333)
2016. aug. 4. 07:51
Szia Julianna! mennyit iszol? 3x15 millit? és 3 liter víz megvan? gondolom igen :) én nem bírok sokat inni lehet azért nem fogyok úgy ahogy szeretnék. azèrt bíztam benne hogy sikerül neked is. hónapok óta olvasom hogy sikertelen... sajnálom :(
8582. Julianna333 (válaszként erre: 8581. - Supernova88)
2016. aug. 4. 07:40
Nem hiszem, hogy az èn normál testsúlyom 91 kilò 1, 58 magassàgnál. És nem tegnap kezdtem el, hanem majdnem 5 hònapja. Gratulàlok a fogyàsodnak èn is tûzbe mennèk a regenorèrt, ha legalàbb annyit fogytam volna mint te. De semmit?
2016. aug. 3. 22:58
Sziasztok! Én is kételkedtem a kúra elején, mert lassan indultak meg a kilók. 2,5 hónap után 6 kg-val vagyok könnyebb, szóval lassan, de biztosan fogyok. Nagymamám a legnagyobb kritikusom, és ő is csak bíztat, azt mondja szépen fogyok. Korábban a 90 napos diétát csináltam, akkor aggódott értem, mert 3 hónap alatt 20 kg-t dobtam le... Ami aztán szépen vissza is jött, a kúra megismétlése viszont csekély sikerrel zárult, csak először volt ilyen hatásos. Remélem a lassú víz partot mos, és ez a fogyás végleges lesz. Egy biztos, nem adom fel, amíg akár csak fél kilót is fogyok havonta. Kíváncsi lennék, hogy akik nem fogynak, azoknak milyen a testtömeg indexe? Nem lehet, hogy csak ti látjátok magatokat kövérnek? Úgy gondolom a Regenor a "normál" testsúlyt próbálja beállítani.
8580. Julianna333 (válaszként erre: 8564. - Szindi76)
2016. aug. 3. 22:07
Azt nem tudtam, hogy Szigfrid is mondja, hogy nem tud mindenki lefogyni. Hàt ez nekem megint igazolja, amit màr éreztem, hogy nekem nem megy. Sajnos azok közé tartozom, akiknél nem müködik. Mikor kezdtem visszaolvasni ezt a forumot, az elejétõl, akkor talàlkoztam olyannal is, aki lefogyott 16 kilòt, utàna abbahagyta, 2 évre ùjra kezdte és akkor màr egy dekàt sem fogyott, pedig ùgyanùgy csinàlt mindent. Érdekes, nem? 2 ismerõsöm, akik még fiatalok, és szülés utàn elkezdték a regenort, mindketten fél évig csinàltàk szigorù betartàssal és õk sem fogytak semmit ùgy mint én. Én is mit te, nagyon sajnàlom, hogy nem sikerült, volt, hogy magamban kerestem a hibàt, de nem mi vagyunk a hibàsak. Csak az a baj, hogy nem lehet megtudni, hogy màsoknál miért sikerül és nàlunk meg nem.
8579. szindi76 (válaszként erre: 8568. - Zena01)
2016. aug. 3. 21:51
én is most lépek be a 6-ik hétbe, sem kiloban sem cm-ben semmi nem ment le, talán fél kiloval még több is vagyok!
8578. Szuszy
2016. aug. 3. 21:16
szia zena! lehet a gyengeség a méregtelenítés miatt. így reagál a " veszteségre" de lehet csak a z időjárás :) 2 napja én is alig élek pedig most is úton vagyok éjszakai műszakba.
8577. zena01 (válaszként erre: 8576. - Krall Bea)
2016. aug. 3. 20:35
Én is erőtlennek érzem magam napok üta pedig egy dekát sem fogytam.
8576. Krall Bea
2016. aug. 3. 17:57
sziasztok:)2,5 hete fogtam neki a kuranak eddig lement 5kg:)ma viszont nagyon gyengenek erzem magam......lehet kellene szedjek valami immun erositot!van meg valaki aki igy erzi v erezte magat?
8575. vvcsilla (válaszként erre: 8572. - Eindhovenaar)
2016. aug. 3. 13:02
Az immun suprene pótolja ezeket? mert én most azt szedem..
8574. vvcsilla (válaszként erre: 8571. - Szuszy)
2016. aug. 3. 13:00
Köszönöm szépen! :)
8573. Szuszy (válaszként erre: 8572. - Eindhovenaar)
2016. aug. 3. 12:51
köszi én is gondoltam rá mivel már nem vagyok fiatal figyelnem kell erre is. kőszönöm aranyos vagy.
8572. eindhovenaar (válaszként erre: 8567. - Szuszy)
2016. aug. 3. 12:43

Szia Szuszy!

A kalcium és a D3 vitamin pótlását ne hagyd abba. Inkább maradj meg 64 kg súlyúnak, mintsem hogy egy hónapokon át követett calcium hiányos étrend miatt csontritkulás alakuljon ki nálad. Keress olyan kalcium tartalmú étrendkiegészítőt, amiben olyan adalékanyagok vannak, ami “megengedett”.

8571. Szuszy (válaszként erre: 8569. - Vvcsilla)
2016. aug. 3. 12:15
Én évek óta támogatom magam testedzéssel mégis nehéz :) kitartást neked és sok sikert !
8570. Szuszy
2016. aug. 3. 12:13
Kör0 merre vagy??????
8569. vvcsilla
2016. aug. 3. 10:32
Igaz, én még könnyen beszélek, mert csak 1 hete tart a kúrám, de ennek ellenére azt mondom, hogy ki kell tartani a kúra mellett, ha törik, ha szakad. Vannak, akiknél akár 2-3 hónap alatt sem történik semmi, azoknak szerintem meg kell támogatni a kúrát némi mozgással, és mivel optimista vagyok, azt gondolom, a kettő együtt meg fogja indítani a fogyást is. Mindenkinek kitartást kívánok, és kívánom, hogy ha kicsi kis léptékben is, de lelje örömét minden pici eredményben! Ez egy hosszú folyamat, amit évek, évtizedek alatt felszedtünk, nem lehet tőle 2 hónap alatt megszabadulni. Én fél évet tűztem ki magamnak, és amíg el nem érem legalább az ötödik hónapot, addig az sem érdekel, ha csak 2-3 kg-ot fogok fogyni, de legalább a méregtelenítést megcsináltam, amitől a szervezetem újult erőre fog kapni! Fel a fejjel mindenkinek!
8568. zena01 (válaszként erre: 8563. - Szindi76)
2016. aug. 3. 10:24
Másfél hónapja és szigorúan tartom az étrendet.
8567. Szuszy
2016. aug. 3. 10:21
én nyugodtan tettem a rizstejport a kávémba - merthogy azt olvastam a fórum elején hogy azt lehet. most jogy alaposan megnézem mindennek az összetevőjét kiderült olajat tartalmaz tehát nem lehet. Igy eritrittel iszom a kávét pedig 27 éve cukor nélkül tejporral ittam. Szedtem tegnapig kalcium+d3 vitamin pezsgőtablettát - de tegnap olvastam szacharint tartalmaz ezt is ki kell lőnöm. Ezek akadályozzák a fogyást úgy olvastam. Ezek után időt kell adnom magamnak ès jobban kell figyelnem ezekre a dolgokra. Most úgy érzem ha ezeket kiküszöbölöm 2 hét alatt látszania kell valamilyen formában rajtam. vagy súly vagy centi :) ma veszek algát is és újult erővel folytatom! nem adom fel az nem én lennék ! Ma reggel 64,1 kg voltam a mérlegem szerint.
8566. Szuszy (válaszként erre: 8565. - Kiscica87)
2016. aug. 3. 10:09
hol van ?
8565. Kiscica87
2016. aug. 3. 10:07
Sziasztok. Szeretném megkérdezni,hogy valakit érdekel e két üveg regenor ital, darabja 5000 ft.
8564. szindi76 (válaszként erre: 8519. - Julianna333)
2016. aug. 3. 10:06
Nagyon egyetértek veled, miért kell mindenkit biztositani arról hogy fogyni fog, ha egyszer a Szigfrid is megmondta hogy vannak akik nem fogynak tőle ki ezért, ki azért!! Ja és akitől én veszem mióta látja hogy semmi eredménye, már csak azokkal foglalkozik akiket még lehet ámitani!! Nagyon biztam ebben a termékben és pont akkorát csalódtam!Viszont vannak pozitiv hatásai, pl. nem hull a hajam és az izületeim sem fájnak annyira!!
8563. szindi76 (válaszként erre: 8557. - Zena01)
2016. aug. 3. 09:55
Mióta iszod a regenort? en sem fogyok semmit sajnos!
8562. szindi76 (válaszként erre: 8539. - Lilicsu)
2016. aug. 3. 09:54
Sok ellentmondást fogsz még találni, és ez engem is zavar, amit egy-egy előadásán hallok, és amit a terjesztők mondanak nem egyezik sok helyen, szóval sántit nekem ez a dolog, ja és főleg hogy én nem fogyok, tőle semmit hiába tartom becsületesen már 5 hete!
8561. szindi76 (válaszként erre: 8549. - Julianna333)
2016. aug. 3. 09:49
Én is 5 hete iszom, egy deka nem ment le rólam, inkább fel, de még cm-ben is + 2 cm hiztam. Mindent betartottam, nem bűnöztem, és mégsem, hát egy hétre való van még az üvegben, aztán én is abbahagyom!
8560. vvcsilla (válaszként erre: 8559. - Vvcsilla)
2016. aug. 2. 17:36
Egyet kihagytam, a mozgást! Szóval azt is mondta, hogy önmagában nem elég az étrend, azt valamilyen mozgással "illik" megtámogatni, mondjuk "ugrálni a tengerparton a vízben" :) Ha ezt nem is, de sétálgatni biztos fogunk a parton...:)
8559. vvcsilla (válaszként erre: 8546. - Vvcsilla)
2016. aug. 2. 17:33
Ma én is felhívtam Sigfridet, valóban nyaral, ráadásul pont ott, ahová mi is megyünk 2 nap múlva, így kellemesen elbeszélgettünk :) Azt mondta, ne parázzak, próbáljam meg kerülni a tiltott ételeket, de ehetek akár pizzát is(kolbászost, zöldségest, sajt nélkül), persze kis mennyiségben. Igaz, hogy tészta, de sült és legfeljebb nem fogyok de tartom vele a súlyom. Azt is mondta viccesen, vigyek magammal kacsazsírt és tegyek még rá a pizzára, reggel a pirítósra stb. Szóval az a lényeg, hogy módjával egyek,ne zabáljak és mindenképp minden étkezést zsírral. Szóval ennek a zsírnak akkor nagy jelentősége van...:)
8558. A.tuni (válaszként erre: 8557. - Zena01)
2016. aug. 2. 17:19
Szia kérdezni szeretném mennyi regenort mióta s még minek a kombináció jával eszed?
8557. zena01 (válaszként erre: 8512. - Eindhovenaar)
2016. aug. 2. 16:57
Már gondolkoztam azon, hogy regenor nélkül csak az étrenddel folytatom. Ugyanis a pénztárcám szépen fogy, de én nem.
8556. Szuszy
2016. aug. 2. 14:32
na ez az, hogy tartom de én fogyni szeretnék és 7 hete csak tartom. tudom van stagnálás de az első 2-3 hét után volt.... de ez akkor is tulzás hogy nem megy lejjebb :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook