Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Ezt nem értem én sem, ha a sütésnél nem pusztul el az élesztőgomba ahol 220 fokon sül hosszú időn keresztül, akkor miért pusztul el a piritásnál?????
Vszleg nem teljesen pusztulnak el. Ha teljesen elpusztulnának sütésnél, akkor nem lehetne kovászos uborkát csinálni a kenyér segítségével.
Btw, nekem a frissen sült pizza ilyen szempontból ekvivalensnek tűnik a pirított kenyérrel.
Nem utolsó sorban személyesen Szigfrid mondta itt valakinek telefonban, hogy a pizzával önmagában nincs gond regenor-ilag, csak a rajta lévő sajttal, meg a szószban esetleg lévő cukorral, bár utóbbi ha van is, sztem elenyésző.
a kenyérből a sütésnél nem pusztul el az élesztőgomba ??? a piritásnál amikor már nincs is benne élő flóra mi pusztul el?
Ez így igaz. Mert a pirítással az élesztőgombát elpusztítják .
Nem lehet élesztős dolgokat enni. A kenyeret is ezért pirítjuk.
Lehet élesztőt, a kenyértésztában is van.
Nyilván túl sok tészta nem célszerű, de nem tilos, ha nagyon nagy a kívánási faktor.
Igen rizs és kukorica lisztet lehet használni. De vigyázz mert a pizza tésztába kell élesztő ( legalábbis az enyémben igen) s azt nem lehet! Bulgurt lehet enni. Arra kell figyelni aminek alacsony a glikémiás indexre azt eheted
Miért vársz arra, hogy az orvos minden értékedről beszámoljon? Nézd meg a leleted, ott megtalálod, hogy mennyi a mért értéked, mennyi a referenciaérték és *-gal jelölik a normálistól eltérő értékeket. A fehér vértestek magas értéke azért nem öröm. Indokolt 1 hónap múlva az ellenőrzés és az sem érdektelen, hogy mennyivel magasabb a normálisnál. Szóval nézd át a leleted, nézd, meg a *-gal jelölt értékeket és ha van kérdésed, faggasd a dokit!
Sziasztok!
Több kérdésem is van:
-búzalisztet nem lehet,de rizslisztet és kukoricalisztet lehet használni?pl szoktam pizzát sütni,akkor ezt majd lehet ezekkel?
-bulgurt lehet enni?már a hajdinából kiindulva,hogy azt írtátok lehet.
Remélem sikerül a babaprojekt!Szurkolok neked!Legalább bátorítjuk egymást!
Sajnos édességmániás vagyok,és szoktam zabálni is,de muszáj féket rakni a számra...
Én augusztus 23.-án tudom elkezdeni a regenort,már várom nagyon.Előtte nyaralunk.Vettem korábban dietetint,és az visszafog édesség téren,tudom ajánlani minden édesszájúnak!
Te már regenorozol?
Szia!
Köszi,hogy te is leírtad,így még jobban ösztönözve érzem magam.Írtad,hogy 3 kilóval is ingadozik a súlyod.Az nem lehet,hogy ennyire vizesedsz??
Szia!
anno én is terhesség és depi miatt szedtem fel 30 kilót,azt nem tudom leadni azóta sem..na de majd most aztán.. :D Azt nem mondom,hogy ez így jó,hogy más is ilyen túlsúlyos,de jólesik hogy ezt leírtad,köszi!
Már miért ne foglalkozna? Tudtommal annak, aki továbbadja, kötelessége (lenne) tanácsot adni. Ezért kapja a jutalékát.
Egyébként pedig tanácsadásra a net is alkalmas.
A calcium önmagában nem elég, mert a felszívódása minimális. (Egyébként a tejtermékekre is igaz ez.)Mindenképpen kell hozzá a magnézium, meg állítólag - a legújabb kutatások szerint - a D vitamin is. Tehát olyat vegyél, ami 2:1 arányban tartalmaz calciumot és magnéziumot. Vagy külön-külön venni, de együtt fogyasztani.
Szia! Kálciumot patikában vagy drogériában kapható kálcium tablettával tudod pótolni. A facebookon sok Reg- enoros csoport van, én is csatlakoztam az egyikhez. Szerintem te is tedd azt. Szép estét.
Mielõtt teljesen elkeserednél, pròbàld felhivni Szabó Szigfridet. Lehet, hogy tudna egy jò tanàcsot adni. Olvass vissza, megtalàlod a telefonszàmàt. Nem olyan régen lett feltéve. Bàtcsak én is hamarabb tudtam volna meg, most màr ùgye abbahagytam. De lehet késõbb èn is adok ennek a dolognak még egy esélyt.
Neharagudj de szerintem ha nem személyes kontaktus van azzal akitől veszed, hanem neten veszed akkor szerintem ne is gondold hogy bárki is foglalkozik veled.
Sziasztok!Június 12-én kezdtem, ma délután 71.1 kg-t mutatott a mérleg, 6.9 kg-val vagyok kevesebb, és a karomon lévő sebek is szépen begyógyultak. Kitartást mindenkinek, nem szabad elkeseredni :) Kérdésem a következő: Dr. Lucza Béla májméregtelenítő kúráját próbálta már valaki ?
Kicsit elkeserít, hogy itt sok negatív véleménnyel találkozom. Én két hete kezdtem, mikor megtudtam , hogy direkt marketing módon értékesítik bevallom összerándult a gyomrom, mert ezzel kapcsolatban nagyon sok negatív tapasztalatom van. Mondjuk ebben a részében nem csalódtam, a fizetés után minden úgy történik , mint a többi rendszerben .....nak rád nagy ívben. Viszont egyelőre én azokkal a mellékhatásokkal nem találkoztam, amiről sokan írtok.Pl:hasmenés, rosszullét, fejfájás...stb. Az a kérdésem még, hogy a calciumot mivel pótoljátok, mert 45 éves vagyok, és ez a tejtermék nélküli étrend nem tudom jó lesz-e így. Nekem nehézséget okoz a gyümölcsök, és a tejföl, sajt elhagyása. Az édességért szerencsére nem rajongok. Köszönöm szépen!
Kedves Fórumozók! Ha van valaki budapesti akinek felesleges vagy a múlt hónapban lejárt Reg-enorja szívesen elfogadnám. Sajnos az eredeti árán nem tudom megvenni. Diabéteszes vagyok folyamatosan diétázom mégsem fogyok Szeretném kipróbálni hátha sikerül. Köszönöm szépen.
inzulinrezisztenciádat megnézték már?
141.6 vagyok 170cm...a szülés előtt 98kg voltam.
Karácsonykor 115kg voltam most meg itt tartok ,tiszta lelkibeteg vagyok.Most kéne járnom 100-nál ,hogy vállalhassam a második gyermekem.48-as konfekcióméretem volt már itt a rakás ruhám és semmit nem tudok felvenni.Felfoghatatlan hogy 3 hónap alatt mennyit híztam.Most úgy állok,hogy ha nagyon dagadt a lábam 3kilóval is több tudok lenni egyik napról a másikra.Nagyon remélem,hogy nálam is hatás lesz a fogyás,mert ha nem ugrik a gyerekprojekt.És ami lényeges dolgozok nem keveset fizikait és mégis ennyi vagyok.Nehéz,nagyon nehéz ez az egész élet.
Sziasztok
Reg-enor eladó Szegeden.
Én 176 cm vagyok és most 110,2, de terhesen voltam annyi, mint most te...meg nem mondaná rólam senki hány kiló vagyok :)
Na megjöttem az orvostòl. Azt mondta, minden rendben. Kicsit magas a fehér vérsejtek értéke, majd egy hònap mùlva meg kell nézzük ùjra. Na legalàbb ez jò. A koleszterinröl sem mondta, hogy magas lenne.
Nekem is ennyi van.Én most vagyok 126.7 kiló.Még leírni is szörnyű.Hál istennek annyira nem feltűnő,mert 183cm magas vagyok hozzá,de akkor is totál gáz.Ahogy itt olvasgattam nem nagyon vannak itt ennyire nehéz nők,mint én...
Szia!Félreértettél.Én még nem iszom a regenort,csak bent van hűtőben.A nyaralás után kezdem majd el.Zsírosan főzök és eszem szalonnát,és kevesebbet eszek,de a regenort még nem iszom!Azóta minden reggel tudok wc-re menni,korábban nem tudtam.Sokan írják,hogy a regenortól székrekedésük van,nekem az a tervem,hogy lefekvés előtt este iszom zöld teát.A lidliset,citrom ízűt,az eddig bevált.A sima gyógyszertári nem jó nekem.Szóval agyban próbálom magam átszoktatni erre a rendszerre.
Holnap tudom meg a véreredményt. Vetettem vért, hogy vizsgàljàk meg, pajzsmirigy, koleszterin stb. Kivàncsi vagyok rà, hogy javult e pl.a koleszterinem, egy kicsit magas volt régebben. Legalàbb ennyi haszna legyen annak, hogy olyan sokàig regenoroztam. Különben, hogy abbahagytam pénteken, több mint egy fél kilòval lement, màs diétàt is kezdtem.
Én is pénteken hagytam abba 5 hét után !! Eddig nincs problémám a visszaállással, remélem nem is lesz!
Neked tudnám ajánlani a zöldbabkávé kapszulát
További ajánlott fórumok: