Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

8615. Szuszy (válaszként erre: 8609. - Sweet Harmony)
2016. aug. 6. 13:48
köszi. elfelejtettem pedig én is ittam tavaly kúraszerűen :) megyek veszek.
8614. zena01 (válaszként erre: 8612. - Maridecember)
2016. aug. 6. 13:10
Azért hagyom abba, mert nehéz nekem ez az étrend. Előtte nem ettem zsírt, sem húst. A lában ugyanolyan vizes és rosszabból vagyok. Úgy látszik én vagyok az a kis százalék, akinek nem használ. Nagyon egyoldalúan eszem, elég volt másfél hónap.
8613. makkacic
2016. aug. 6. 12:47

Sziasztok! Tegnap volt 4 hete, hogy iszom a Reg- enort, és csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni. Elsősorban fogyókúra miatt álltam neki, eddig 3 kg le is ment, nem vizesedik a lábam, nem ég a gyomrom, holott a paradicsomos dolgoktól eddig mindig rosszul voltam, és nem puffadok. Étvágyam alig van, néha csak a zsírt viszem be, mert úgy vagyok vele, minek egyek, ha nem kívánok semmit?

A fejem nagyon ritkán fáj, pedig eddig nagyon érzékeny voltam a frontokra.

A diétát simán tudom tartani, holott nagyevő voltam mindig, ezért is híztam meg az utóbbi 2 évben.

Így 40 felé nem egyszerű a fogyás, minden egyes kilóért megküzdök, de összesen 25- öt szeretnék jövő nyárig leadni.

Sajnálom azokat, akik nem fogynak, de nem szabad elfelejteni, hogy ez a termék elsősorban nem fogyókúrás ital, ez csak mellékhatása lehet. Azt is tudni kell, hogy a hosszú évek alatt magunkra szedett felesleget nem lehet fél év alatt leadni. Én is el voltam keseredve az elején, hogy egyetlen deka sem ment le, miközben itt azt olvastam, hogy vannak, akikről rohamléptekben olvadnak le a kilók. Úgy vélem, a havi 2 kg fogyás teljesen normális.

Mindenkinek további sok sikert és kitartást kívánok!

8612. maridecember (válaszként erre: 8596. - Zena01)
2016. aug. 6. 11:59
én a négy hónapot végig szeretném csinálni, bár úgy érzem felesleges, egyelőre semmi pozitív változás, most ért véget az első hónap. Úgy étkezem ahogy elő van írva, de nem fogyókúrázom!
8611. zena01 (válaszként erre: 8607. - Julianna333)
2016. aug. 6. 09:33
Én is sajnállak, mert egy cipőben járunk. Másfél hónapja sanyargatom magam, nem ettem egy jó ízűt. Mondták az ismerőseim, hogy még egy csodaszer? Nagyon hittem benne, hogy ezzel sikerül rendbe tenni magam. Nem csak a kilóim, de a közérzetem sem jobb. Akiknek használ, azoknak sok sikert!
8610. Sweet Harmony (válaszként erre: 8608. - Kisné móni)
2016. aug. 6. 09:15
Sok sikert☺!
8609. Sweet Harmony (válaszként erre: 8606. - Szuszy)
2016. aug. 6. 09:13

Én ma jól ébredtem mindjárt megiszom az adagom,folytatom tegnap csak reggel ittam és utána enni se tudtam egész nap, késő délután ettem joghurtot túrórudit meg kekszet ez megmaradt bennem és csökkent a fájdalmam.Éjszakára meg ittam salvus vizet.Most jó a közérzetem.

Nem próbálod meg

a salvus vizet, segíti az emésztést csökkenti a savat is?!Nekem nem volt eszembe hogy ezzel kezdjem a férjem mondta mikor hazajött,hogy igyak.Nagyon nagy kínom volt tegnap...

2016. aug. 6. 09:05
Sziasztok! Hosszú utánajárás és olvasás után tegnap elkezdtem a regenort... A baráti körömben két hölgy látványos eredményt ért el, az egyikőjük pajzsmirigy alulműködése ellenére sikeres volt... Viszont nagyon sok negatív véleményt is látok, ami egy kicsit elbizonytalanít, mert azért elég drága ahhoz, hogy feleslegesen próbáljam ki... Akaraterő van bennem, kitartás is, remélem, jó vége lesz... Ha valakinek van építő jellegű tanácsa, köszönettel venném!
2016. aug. 6. 09:03

Tegnap abbahagytam a regenort. Az egyik ismerõsöm tegnap meg is hivott ebédre, ràntott hùs volt sült krumplival. Este meg ettem egy szalàmis kenyeret. Nagyon megülte a gyomromat. Hirtelen vissza az olajba sütöttre, tényleg nem jò. Az ember érzékenyebb.

Nagyon sajnàlom, hogy nekem nem jött be a regenor, mert magàt a kùràt jòl bei tudtam tartani. Most pròbàlok màsképpen lefogyni, remélem sikerül.

8606. Szuszy
2016. aug. 6. 08:18
Már vagy 2 napja olyan a gyomrom mintha 1 tégla vagy beton lenne benne. éreztetek ilyesmit?
2016. aug. 5. 23:24
Nekem ma még egész álló nap kegyetlenül fáj a gyomrom az alhasam a hátam.Én gyomorgyűrűs vagyok,nem bírom ezt a sok zsírt reggel délelőtt alig tudok enni mert beszűkülök.Bár már nincs epekövem nagyon sok mindent nem tudok megenni nem bírom ezeket a nehéz ételeket viszont fogynom kéne.
8604. zena01 (válaszként erre: 8602. - A.tuni)
2016. aug. 5. 22:43
Nem, mert így is nagy érvágás a pénztárcámon. Ez az 5. üveg, ezt még megiszom, aztán befejezem.
8603. Klari Aranyosi (válaszként erre: 8599. - Szuszy)
2016. aug. 5. 19:44
Szia.Lényegébe a 4. honapnál tartok.Nem 100% ba döntöttem el a leállást,csak egy két dolgot ugy megennék néha,de ha közbe eszem csak kidobás a regenor.Nemszeretném végleg abbahagyni,2-3 hétre gondoltam csak,söt kiszeretném probálni a többi terméker is.Mert nagyon megvagyok elégedve vele,és nem adom végleg föl,de az is lehet nem is hagyom abba.Sokszor van hogy megkivánok valamit,de tudok uralkodni.Most a sajtot kivántam meg,de olvastam 3 honap utan sajtit szabad ami nem penészedes eljárással készült.Tudom ez igy hülyeségnek hangzik.
8602. A.tuni (válaszként erre: 8601. - Zena01)
2016. aug. 5. 19:09
Esetleg nemgondoltál arra hogy valamivel megtámogasd a regenort?
8601. zena01 (válaszként erre: 8600. - A.tuni)
2016. aug. 5. 16:53
Szédelgek, gyenge vagyok és álmos. Napi 3 liter víz és 9 dkg zsír meg van.
8600. A.tuni (válaszként erre: 8596. - Zena01)
2016. aug. 5. 16:07
Szia az mit jelent hogy vacakul vagy? Mennyit iszol s mennyi a bevitt zsír?
8599. Szuszy (válaszként erre: 8597. - Klari Aranyosi)
2016. aug. 5. 16:02
Szia. nincs időhöz kötve mikor kezded ujra. Kezdheted 2-3 hét után is de hónapok mulva is. ez csak rajtad áll. de miért döntöttél így megkérdezhetem ?
8598. A.tuni
2016. aug. 5. 15:58
Esetleg valakinek Regenor termék olcsóbban szeretne írjon s adok kódot
2016. aug. 5. 15:47
Sziasztok.Tanacsra lenne szükségem.Ha szeretném a regenort abbahagyni,de késöbb ujra kezdeni,akkor mennyi idö az mikor ujra kezdhetem.?Valaki hagyta már abba és utánna ujra kezdte?
8596. zena01 (válaszként erre: 8595. - Maridecember)
2016. aug. 5. 14:48
Én is vacakul vagyok. Még van egy üveg regenorom, utána abbahagyom.
8595. maridecember (válaszként erre: 8591. - L.krisztina.dk)
2016. aug. 5. 09:53
én 1 hónap után 0 kg mínusz, viszont minden porcikám fáj....ez attól vagyok mert tisztulok, hát remélem...
8594. zena01
2016. aug. 4. 19:17
Mennyit esztek egy nap? Lehet, hogy nem eszem megfelelően?
8593. edi1978
2016. aug. 4. 17:40
Sziasztok!Július 12-én kezdtem fogyasztani a regenort ,mellette odafigyelek ,hogy lehetőleg minden nap betartsam az étkezési tanácsokat.Heti kétszer 20 percet vibro tréningre járok,és heti egyszer 40 percet duci tréning.Eddig 6,5 kg fogyás az eredmény.Én nagyon bizakodom .
2016. aug. 4. 13:04
Sziasztok!Tegnap elfogyott az első üveggel napi 3x15ml iszok.Ma reggel megint több voltam 1kilóval.Remélem nem fogok elkezdeni hízni!
8591. l.krisztina.dk (válaszként erre: 8590. - Zena01)
2016. aug. 4. 12:23
Szia. Hidd el megéri mert a második héten vagyok -2kg val.
8590. zena01 (válaszként erre: 8581. - Supernova88)
2016. aug. 4. 11:29
Kb 40 kiló plusszom van. Abból már én is fogyhatnék!
2016. aug. 4. 10:56
Egyébként érdemes összehasonlítani több forgalmazó árait is. Csak kíváncsiságból megnéztem a biocomos C-vitamin árát. Átszámolva eurora, kb. 25 % -kal drágább, mint ugyanaz a C-vitamin, amit én itt veszek...
8588. eindhovenaar (válaszként erre: 8575. - Vvcsilla)
2016. aug. 4. 10:55
Nem tudom, hogy az immun supreme mit tartalmaz, gondolom a dobozára rá van írva:) Ha nincs külön feltűntetve a kalcium és D3-vitamin tartalma, akkor biztos nem eleget negyven feletti nők számára, akik nem fogyasztanak tejtermékeket.
8587. Julianna333 (válaszként erre: 8586. - 4siz)
2016. aug. 4. 08:48
Elõször is köszönöm a vàlaszodat! A legtöbb tünet nincs nàlam. Legfeljebb, amit a vesével kapcsolatban irtàl, de az is azért, tehàt a làbdagadàs, mert sokat ülök. A szénhidràt utàni vàgy volt a regenor elõtt. De ahogyan elkezdtem, nem kell sem szénhidràt sem édesség. Elsõ naptòl kezdve megszünt. Hogy évente magamra szedtem 2 kilòt, az meg nem rendellenesség, mert imàdtam az édességet.
8586. 4siz
2016. aug. 4. 08:30

Találtam egy ilyen cikket a facebook csoportban:

SPECIÁLIS ESETEK - avagy miért nem fogyunk néha a Regenortól?

(mert ugye van, aki szedi, szedi, nem fogy)

Azért kell személyre szabottan beállítani, mert ha egyéb problémája is van, akkor el fog menni a bizalma és nem fogja csinálni.

Nőknek teljesen más vitaminra van szüksége, mint a férfiaknak.

A HORMONRENDSZER:

- - Pajzsmirigy, máj, epe, hasnyálmirigy és még a vese is ide tartozik.

Ha ezek nem megfelelően működnek, akkor kialakulhat:

- inzulinrezisztencia vagy akár 2 -es típusú cukorbetegség.

Inzulinrezisztencia: Az inzulinérzékeny szövetek a károsodás miatt csak az átlagosnál nagyobb mennyiségű inzulin jelenlétében képesek felvenni a glükózt.

Ha a vese sem működik jól, akkor lassul a nyirokrendszer működése, kialakul a narancsbőr, dagadni fognak a lábak, a boka, emelkedik a vérnyomás.

Pajzsmirigy Alulműködés - jódhiányos állapot - hormonális felborulás

Alulműködésnél:

Immune Supreme 3*3, D vitamin - napi 5-10ezer NE, DHEA 1-2 naponta, és Szelén 100-150 mikrogramm/nap

Meddőség:

D vitamin 15-20 e NE/nap

DHEA: kúra szerűen - 3 hónap szedés, 3 hónap szünet

Magyarország lakossága szelén hiányos - vöröshúsokat együnk többet és szedjük szelént.

Prolaktin szint és Kortizol szintet is nagyon fontos nézni, mert ha ezekkel probléma van, akkor csak hízunk, hízunk, és nem történik semmi, még akkor sem, ha Regenorozunk.

Ebben az esetben is nagyon fontos: D vitamin és DHEA

INZULINREZISZTENCIA ESETE!

Minden 3. ember érintett úgy, hogy nem is tud róla

D vitamin

BLD SUGAR BLANCER

ÉS ALGA!!!!

Tünetek:

- szénhidrát utáni vágy

- ebéd utáni "mindjárt elalszok"eset

- folyamatos hízás

- menszesz ciklus felborulása -------- ösztrogén és progeszteron hormonháztartás zavara ------------ PCOS kialakulhat

PCOS

A PCOS egy mozaikszó, jelentése policisztás ovárium (petefészek) szindróma

A jellemző panaszok egyike a fokozott szőrnövekedés, mely nem csak a végtagokon, hanem a mellkason és az arcon is jelentkezik

z "esztétikai" problémákon túl egyéb tünetek is jelentkeznek. A PCO-szindrómás nők jellemzően vérzészavarral küszködnek. Menstruációjuk a normálisnál sokkal ritkább, vagy egyáltalán nincs

FONTOS: HA NINCS A HÖLGY VÁLTOZÓKORBAN, DE MÉGIS A FEJTETŐNÉL HULLIK A HAJA, AKKOR NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL: PCOS!

PCOS esetén még a glutént is ki kell iktatni!

PROBLÉMA: 10-20 éve fennálló gondot akarunk 1-2 hónap alatt helyre hozni. Nincs erre lehetőség!

10 éves túlsúly leküzdéséhez min. 10 hónap!

AMIRE KÜLÖN FELHÍVTA A DOKTORNŐ A FIGYELMET:

A REG-ENOR NEM FOGYÓKÚRÁS TERMÉK!!!!!!

Először a problémákat orvosolja a szervezetben, harmonizál, és csak utána indul meg a fogyás, ami egy jótékony mellékhatás!

Ne csak azoknak ajánljuk, aki fogyni, akar, hanem, ahogy ő fogalmazott: mindenkinek, aki szembe jön az utcán!!!!

Ha évekig elvoltunk és bírtuk, hogy betegek, és túlsúlyosak vagyunk, akkor pár hónap alatt ne várjunk csodát!

IDŐVEL ELINDULNAK A KILÓK IS!

2-es típusú cukorbetegség!!!:::::

Képzeljünk el egy lakást, amiben laknak...... megvan??? Akkor most képzeljük el, hogy 20 éve nem volt kitakarítva??? - ez is megvan?

Nah, a szervezetezünk ugyanez!

A Reg-enor megpiszkálja a bélperisztaltikát (bélrendszer mozgása), meggyorsítja az anyagcserénket, és ezáltal az elején jelentkezhet hasmenés is!

Salakanyag: évek óta nincs vitamin a szervezetben. A bélrendszerben sok a salakanyag, megakadályozza a felszívódást. A méreganyag felhalmozódik és ezek lerakódnak a zsírsejtekbe, zsírszövetekbe.

- romlik a fog, - fájnak az ízületek

Pajzsmirigy: ha picit is gyulladásban van, már akkor sem jó egyik érték sem - antitesteket termel a szervezetünk ellene.

MINDENKINEK KELL A REG-ENOR!

STRUMMA - JÓDHIÁNYOS ÁLLAPOT!

NE AZÉRT KEZDJÜK EL HASZNÁLNI A REG-ENORT, HOGY FOGYJUNK, HANEM HOGY ÁLLJON HELYRE A SZERVEZETÜNK.

NINCSEN CSODA TERMÉK!

PÁR HÓNAP ALATT NEM FOG HELYREJÖNNI, HA KOMOLY PROBLÉMÁNK VAN.

MINDENKINEK: D VITAMIN ÉS FLÓRA PLUS

A bélflórán keresztül van a felszívódás! Mindenkinek Flóra plus!!!!!!!!!!!

D vitamin bátran kell szedni.Természetesen itt a D3 with K2 vitaminról beszélünk!"

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook