Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok!!
Ha valakit érdekel eladó bontatlsnok:
SPIRULINA 1DOBOZ,OLIVE LEAF EXTRACT 2 DOBOZ
Édesség recept - alul a hozzávalókat lecseréltem! Nagyon finom! Sima fehér liszttel készítettem.
Kuglóf
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztjuk majd, a cukorral a fehérjét kemény habbá verjük.
A sárgájákat a vaníliás cukorral fehéredésig verjük majd, hozzáöntjük az olajat ,tejet,és belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet is.
Végük hozzákeverjük a fehérje habot,mazsolát és a citrom héját.
Szilikonos kuglófformába öntjük a masszát, és előmelegített sütőbe,közepesnél kicsit kisebb lángon kb 40 percet sütjük.
Hagyjuk hűlni majd kiborítjuk a formából, porcukorral hintjük vagy csokival leöntve tálaljuk.
A formát nem szükséges vajazni és lisztezni sem, ebből az adagból egy formára elegendő tészta készül.
• 4 db tojás
• 12 dkg cukor / helyett 12 dkg eritrit, plusz a sárgájához tettem folyékony édesítőszert 2*körbelocsolva
• 2 csomag vaníliás cukor/ vanilia aroma ízlés szerint
• 1,5 dl olaj / helyett 1,5 dl olvasztott libazsír
• 1,5 dl tej / helyett rizstej
• 20 dkg liszt
• 1 citrom reszelt héja
• 1 marék mazsola/ kihagyom
• 1 csomag sütőpor
• 1 csipet só
Szia !
Én is egyedül csináltam. Mindent elolvastam, recepteket néztem, kitaláltam, főztem. Ami tilos, az tilos. Ezt komolyan kell venni, a szénhidrátokat mérsékelni, és mozogni mellette. A legtöbb gond a kevés zsír, és víz fogyasztás miatt van, illetve, hogy az emberek a kifogásokat, a negatív dolgokat kezdik el gyártani, ahelyett hogy csinálnák kitartóan. Nehéz. És ingadozik a testsúly. Ha visszanézem a naplóm, kb. 4-6 hét alatt ment le 1 kg. 1,5 le, kettő vissza. Ez így ment végig. Átlagba kiszámolva, heti 30 dkg kb. Sokáig kell csinálni, és rendíthetetlenül. Munka nélkül nincs eredmény. A leírásokat Szigfrid honlapján érdemes pár naponta újra és újra elolvasni, hogy bevésődjenek a dolgok, és főként megértsük, hogy mi hogyan működik. Receptek: [link]
Sziasztok!
Én február 2-án kezdtem el a kúrát. 21 hétig az előírásoknak megfelelően csináltam, de azóta is az alapelveket megtartom. Tej, cukor kerülöm, mindent zsírral készítek. Az eleje nehéz szerintem, mert változtatni kell a szokásainkon, és kőkemény kitartást igényel, amit ugye sokan már az elején feladják, mert nincs eredménye. 68,3 kg-ról 60,4-re ment le a testsúlyom. Természetesen mellette torna, gyaloglás, súlyzós gyakorlatok, szobabicikli. Napi, két naponta 30-40 perc elég. Az a legnehezebb, hogy folyamatosan főzni kell, nem ehetsz sem étteremben, sem egy névnapi, szülinapi bulin. És még furán is néznek rád. De megéri, és az az igazság, hogy egy idő után nem is hiányzik az édesség. A legfőbb dolog amiért el kezdtem a kúrát, az a 20 éve tartó allergiám volt. Éjjel nappal gyógyszereket szedtem. Nos ez elmúlt.Semmi gyógyszert nem szedek. És jól vagyok. Sok sikert mindenkinek.
harmadik:
Másfél hónapja csinálom a kúrát 7kg ment le refluxom elmúlt,ráadásul epeholyagom nincs !' Jól érzem magam Algát napi 2x2 szedek pörgök töle😉 A párom is 2 hete kezdte ,haspuffadási problémái elmúltak 2kg lement neki is imádja a Regenor étrendet
egy másik:
A négy hónapos kúrát ma fejeztem be. 16 kiló mínusz a végeredmény, ujra normális vérnyomással. Most két hét pihi, nyaralás, aztán folytatom. A négy hónapos kúra elso ket es fel hónapja csak a kezdet volt. Utána indult be a fogyás igazából, úgyhogy kitartás mindenkinek. A pihenő alatt azert tartom majd a diétát amennyire tudom. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ujra ugy étkezzek ahogy a regenort elott tettem. Teljesen kicserélődött nemcsak a szerveztem, hanem a gondolkodás módom is es egy életre hálás vagyok Varga Károlynak, hogy felhívta a figyelmemet a Regenorra. Drukkolok mindenkinek.
...egy terméktapasztalat (a sok közül):
Január óta csinálom a kúrát,2 hónapig semmi utána viszont beindult a fogyás 12 kg-nál tartok.Az esti vérnyomáscsökkentőt elhagytam,nem hullik a hajam,izületem nem fáj.A koleszterinem csökkent,holott évekig magas volt most normális.A vérképemet majd augusztusban nézetem meg amikor hazamegyek augusztusban .A regenor mellé immun supremet,pajzs komplexet,szelént és d vitamint szedek.
Sziasztok,
Mi van akkor ha egy egy este későn erek haza es mar 10kor nem allok neki enni h fent várjam a 11:30at mire utána bevegyem a Regenort,ezert nem eszem csak megiszom a Regenort.Ebédem 3körül van..még éhes sem vgyok este.Na de be szabad így venni a lötyit?
Sziasztok!:)
Van 2 üveg reg-enorom bontatlan akit érdekel írjon prvátba bárhová el tudom küldeni.
köszi
Sziasztok!
Köszönöm a sok hozzá szólast amit pár napja kaptam a székrekedésre.Megoldódott :) sima drogériában kapható 2000Ft os gyógynöveny kapszulat vettem ami emésztést segít.Este egy kapszula,reggel normál széklet.Aki ua.szenved egyszerű megoldasként ajánlom.Egyébként en egy honapja kezdtem,pontos betartássl es rendszeresen sportolok.Ami a kúra előtt is meg volt.Nem fogyok egy dekát sem..de végig csinálom most már csak kiváncsiságból is ;)
Nektek nem volt az elején tompa fejfájásotok?
Én is befőztem meggydzsemet meg a gyerek állandóan etetne mikor etetem...nehéz dolog nem enni egy egy falatot.
Várom.hogy megjöjjön a regenor.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása