Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Igen, itt jön a képbe az, hogy a cég eredeti filozófiája az volt, hogy a szponzor azért szükségeltetik, hogy ne csak a termék jusson el a vásárlókhoz, hanem a termékkel együtt a használathoz szükséges információk is.
Az interneten össze-vissza található kódok ezt a rendszert teljesen felborították. Ezzel az erővel a sarki fűszeresnél is meg lehetne venni a termékeket.
Szia. Az ízületi fájdalmaim néhány nap múlva elmúltak, remélem neked sem fog sokáig tartani. Nekem azt mondták, hogy elkezdődött a méregtelenítés, azért van.
A futást soha nem szerettem, de a tavaly elkezdtem, csak egy alkalom lett belőle, mert a térdem borzalmasan kezdett fájni. Most egyáltalán nem fáj, bár ettől még a futás sajnos nem lett csábítóbb:( Marad a szobabicikli.
Május 18-tól iszom, most az utolsót, de lesz még folytatása. Valószínű, hogy januárban végig fogok még egy kúrát csinálni.
Szia!
Írtam privát üzenetet nézd meg :)
Köszönöm,hogy válaszoltatok!Köszi a tanácsot ezt akartam kérdezni hogy a coral c. jó e.
Tagja vagyok f.b.on a csoportnak nagyon jó csak nem jutok el az olvasásáig jövet menet belógok ide hozzátok amit gyorsan tulok olvasok és megyek dolgomra.
Egyébként asparagus ajánlottad a zöld kávét nekem az nem jó szívdobogást okoz.Remélem az alga jó lesz csak elég húzós az ára ,a két termék kicsit megterhelő anyagilag.Nemsokára a 4.palack regenort kezdem.
Kellemes estét Mindenkinek☺
Nekem még kattog a térdem!de fog javulni!☺
Sajnálom, azért a többség nem ilyen, mármint a szponzorra gondolok, a legtöbben nagy örömmel adják/adjuk tovább az infókat és borzasztóan jó érzés segíteni és látni, hogy akinek segítesz, neki is milyen örömöt okoz a javuló egészség és jobb közérzet.
A calciumot pótolhatod coral calciummal és bocs, ha nem válaszoltam, nem mindig tudok mindig mindenkinek válaszolni.
Tájékoztató füzet helyett hozták létre a regenor.hu oldalt.
Szia!
Nem értek egyet Veled!Értelemszerűen visszafelé olvasom a fórumot és most tartok a 252.oldalnál és nem is tudom mikor írtam ide először azóta olvasom, szóval mikor érek ide?majd szólok!Egyszerűbb kérdezni mint végigkinlódni a fórumot kezdetektől!Hiába olvasom még nem találtam olyan hsz.t ahol írták volna a kálciumpótlást és hiába várok rá választ nem kaptam.Rendeltem regenort de egy árva sort nem kaptam tájékoztatásul,hogy milyen étrendet kövessek mik a tiltottak stb... A fórum elején olvastam hogy tájékoztató füzetet kellett volna kapnom.4 üveggel rendeltem és 1db-on volt rajta egy magyar tájékoztató az összetételröl.A szponzort úgy kerestem,hogy régen be akartak szervezni az ökonethez és tudtam,hogy az illető ezzel foglalkozik így kértem egy ajánlókódot.Én inkább kérek itt segítséget mint a szponzoromtól.Nem gondolom hogy rátartozna minden kínom bajom.Itt bátran kérdezek,mert a kutya se ismer....
Köszönöm és igyekszem, csak tudod az a baj, hogy ha adok egy rossz tanácsot így interneten keresztül, akkor az nagyon könnyen rosszul sül el és akkor meg híre megy, hogy ez egy vacak, etc.
Én annak idején megfogadtam, hogy ahol tehetem, megvédem a REG-ENORt és ezt azóta is így gondolom. Nálam is van olyan, hogy megtalálja a kódomat és beregisztrál hozzám, azt se tudja, hogy kihez, de én mindenkivel felveszem a kapcsolatot, mert látom az emailcímét, telefonszámát. Ennek a rendszernek így kellene működnie. Szerintem. Ahogy Ti is olvassátok itt, vagy máshol, azért vannak buktatói szép számmal. Ami még fel szokott bosszantani, hogy ha már nincs szponzora valakinek, akkor legyen kedves és legalább itt olvasson vissza, ne kérdezze meg ezredszerre is azt, amit előtte már 999-en megkérdeztek.
Ettől függetlenül igyekszem figyelni, amit írtok.
Szívesen válaszoplok is, vagy adok tanácsot, ha írtok üzenetet.
Sziasztok, általánosságban írom, meg ne sértődjön senki, és ismétlem magam, mert már nem egyszer leírtam: olyan kérdéseket tesztek, fel, amelyek teljesen alapok, ezekre a szponzorotoknak tudnia kell a választ. A rendszer éppen azért ilyen, amilyen, hogy a szponzor fogja a kezeteket a kúra alatt. Ő ismeri az okot, ami miatt elkezdtétek, ő tudja, hogy ha valami gixer van, akkor melyik szakembert kell ajánlani. Ez egy fórum, ez itt nem alkalmas arra, hogy ha feltesztek egy kérdést, arra korrekt választ kapjatok.
Ezért kellene alaposan megfontolnotok, hogy kit választotok szponzornak.
nagy gratuláció neked! jól csinálod örülök a sikerednek :)
szép napot!
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy az Ökonet oldalán nem lehet REG-ENORT vásárolni? Lehet én vagyok a figyelmetlen, de nem találom!
Ez már a 3. rendelésem lenne, nem tudom mi van!
Kedves zmarti!
Május elején kezdtem a kúrát. Elég fiatalon műtöttek epekővel, el is távolították az epehólyagot, azóta küzdöttem epés refluxszal. Az első 1-2 hónapban szenvedtem eléggé (állandóan keserű volt a szám, szédültem, állandóan hányingerem volt) mire aztán elmúltak ezek a tünetek és a közérzetem is helyre jött, puffadás elmúlt teljesen. De sorolhatnám még a sok tünetet amikkel évek óta együtt kellett élnem, de ezek mára már elmúltak. A fogyás kilóra nem látszik, csupán 2 kiló ment le a négy hónap alatt viszont látszik a fogyás a ruhákon érzem és visszajelzést is kaptam, bár nem nagyon értem. Úgyhogy a mérleget azt el is tettem. Én azt mondom próbáld meg. És ha elfogadsz egy tanácsot ne hagyd abba még akkor sem ha vannak napok amikor furcsán is érzed magad, mert közben gyógyulsz. Sok sikert kívánok Neked ha úgy döntesz, hogy belevágsz.
Szia. Én május közepén kezdtem, nem igazán fogyókúrás céllal, de azért volt amiből leadni is. 7,5 kg ment le, semmit nem bűnöztem, és semmilyen gyümölcsöt nem ettem, még citromot sem.
Egy saját tapasztalat, amiből okulni lehet: én nem úgy gondoltam, hogy ez egy szigorú fogyókúrás diéta, ezért a múltkor krumplipaprikást készítettem jó sok kolbásszal. Van ahol azt írják, hogy a krumpli mértékkel mehet, na én ezt cáfolom. Két nap ettem az ételből, felugrott a súlyom 8o dekát és ez pontosan másfél hét alatt ment le. Addig nem mérlegeltem minden nap, de másnap kíváncsiságból ráálltam és alig hittem a szememnek. Azután minden nap megmértem a súlyomat, kíváncsi voltam, hogy hány nap kell neki, hogy lemenjen. Na ennyit a krumpliról. És én régebb egy héten legalább háromszor azt ettem. Ezek szerint még az a csoda, hogy csak ennyi a súlyom.
Úgyhogy aminél azt írják, hogy mértékkel lehet, azt kétszer is meg kell gondolni, hogy megesszük-e, főleg aki a fogyásra hajt!
Szia. Amikor elkezdtem inni a Reg-enort, az első néhány napban eléggé kezdtek fájni az ízületeim, de csak néhány napig fájt, aztán elmúlt.
Én voltam az időjárás jelentő, ha reggel fájtak a lábaim akkor biztos volt, hogy estére elváltozik az idő.:) Most meg legutóbb amikor rossz idő volt két nap múlva jutott eszembe, hogy nem fájt semmim. A térdfájásom is elmúlt, és a kattogás is(most próbálgatom, eddig fel se tűnt).
Nekem bevált.
Most iszom az utolsó palackkal, aztán abbahagyom. (bár nagyon gondolkodtam, hogy kéne még egy adag)
Azt már most tudom, hogy a tél folyamán még fogok regenorozni.
Szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
Barátkozom a gondolattal, hogy elkezdem a kúrát, de borsos ára miatt "megerősítésre" várok. :) Epeköves vagyok, epehólyag nélkül, műtétek során túl, 30 kiló súlyfelesleggel :( Idén jubiláltam a 10. évet a betegségemmel. Érdemes esetleg próbaként egy üveggel elindítani a kúrát? Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása