Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

2016. szept. 1. 05:26
Sziasztok! Julius 4.-én kezdtem a regenort,ma -3,3 kg tartok, jobb a közérzetem, amúgy tök depis vagyok, ezen vajon fog segíteni?
8764. asparagus (válaszként erre: 8761. - Diszkoszné)
2016. szept. 1. 04:17

Igen, itt jön a képbe az, hogy a cég eredeti filozófiája az volt, hogy a szponzor azért szükségeltetik, hogy ne csak a termék jusson el a vásárlókhoz, hanem a termékkel együtt a használathoz szükséges információk is.

Az interneten össze-vissza található kódok ezt a rendszert teljesen felborították. Ezzel az erővel a sarki fűszeresnél is meg lehetne venni a termékeket.

8763. edusch555 (válaszként erre: 8759. - Diszkoszné)
2016. aug. 31. 10:32
Érdekes, hogy mindenkinél másként kezd hatni....remélem, hamarosan sokkal jobban leszel. Szerencsére nekem kimaradtak ezek a kezdeti nehézségek. Én is jártam edzeni kb egy évvel ezelőtt,5 hónapig heti 4-5 kemény kettlebell, TRX-el vegyes edzést nyomtam, mai 450 guggolás kb 16 kilós súlyokkal / alkalom. A súlyom meg sem mozdult tőle,(800-1000kcal kajával)( mások 10 kilókat fogytak) viszont a térdem ezek szerint szét ment tőle..:P ennyit az edzésről. Pedig akkor még 20 kilóval kevesebb voltam, mint most. Sőt pajzsmirigy túlműködéssel sem fogytam egy dekát sem, amitől mások szintén ledobnak 10 kilót. Azóta ez rendbejött :) a vérképem még jelentős túlsúllyal is tökéletes. Azt mondta a doki, rég látott ilyent :) A férfiak sokkal könnyebben fogynak, mint a nők. Férjem -8kg én -2 kg voltam ugyanazzal a kajával egyszer.
8762. beuska88 (válaszként erre: 8760. - Diszkoszné)
2016. aug. 30. 22:24

Szia. Az ízületi fájdalmaim néhány nap múlva elmúltak, remélem neked sem fog sokáig tartani. Nekem azt mondták, hogy elkezdődött a méregtelenítés, azért van.

A futást soha nem szerettem, de a tavaly elkezdtem, csak egy alkalom lett belőle, mert a térdem borzalmasan kezdett fájni. Most egyáltalán nem fáj, bár ettől még a futás sajnos nem lett csábítóbb:( Marad a szobabicikli.

Május 18-tól iszom, most az utolsót, de lesz még folytatása. Valószínű, hogy januárban végig fogok még egy kúrát csinálni.

8761. diszkoszné (válaszként erre: 8750. - Edusch555)
2016. aug. 30. 13:20
Csatlakozom hozzád,én ugyanígy vagyok ezzel.Azt sem tudom kitől kaptam kódot.
8760. diszkoszné (válaszként erre: 8738. - Beuska88)
2016. aug. 30. 13:15
Köszönöm a választ! :) Ez nagyon jó hír,akkor majd én is figyelem magam mi történik.Évek óta nagy vágyam,hogy tudjak végre futni,mert néha jól esne,de eddig begörcsölt mindig a térdem.Te hány hónapja csinálod a kúrát?
8759. diszkoszné (válaszként erre: 8735. - Edusch555)
2016. aug. 30. 13:06
Szia!Köszönöm,hogy írtál nekem.Én ugyanígy vagyok most.A lépcsőzéstől félek,nagynehezen megmászom..de elég sokszor a férjem húz fel ha leguggolok valamiért,egyedül nem megy,csak nagy fájdalmak árán.korábban heti 6 napot jártam le terembe edzeni,1.5-2 órát és semmi nem történt.elmentünk a férjemmel is,ő lefogyott 8 kilót pedig 3 napot jött 1 héten és 1 órát edzett.Így most megbeszéltük,hogy ő majd csak 2 hónappal később kezdi el,hogy maradjon motivációm ha esetleg nem történne semmi..szóval reménykedek!2 napja iszom a regenort,fájnak az ízületeim,minden csontom ropog mikor megmozdulok,és állandóan fáj a fejem.De várom,hogy jobban legyek.
8758. orchidea02 (válaszként erre: 8747. - Nailslady)
2016. aug. 30. 07:58

Szia!

Írtam privát üzenetet nézd meg :)

2016. aug. 29. 18:07

Köszönöm,hogy válaszoltatok!Köszi a tanácsot ezt akartam kérdezni hogy a coral c. jó e.

Tagja vagyok f.b.on a csoportnak nagyon jó csak nem jutok el az olvasásáig jövet menet belógok ide hozzátok amit gyorsan tulok olvasok és megyek dolgomra.

Egyébként asparagus ajánlottad a zöld kávét nekem az nem jó szívdobogást okoz.Remélem az alga jó lesz csak elég húzós az ára ,a két termék kicsit megterhelő anyagilag.Nemsokára a 4.palack regenort kezdem.

Kellemes estét Mindenkinek☺

Nekem még kattog a térdem!de fog javulni!☺

8756. edusch555 (válaszként erre: 8752. - Sweet Harmony)
2016. aug. 29. 17:09
Szia! A Fb-on is van oldal, nem is egy, ami a regenorral foglalkozik. Ott pl Gondos Kata oldala (most nem tudom a címét fejből) zártkörű csoport, ahol Kata tényleg kimerítően leír mindent, amit csak tudni szeretnénk. Étrendek, receptek, gyakori kérdések,kezdeti lépések, ehető és tiltott ételek...teljeskörű, korrekt tájékoztatás. Egyébként én sem kaptam egy sort sem az italaimhoz, mindent a netről olvasgattam utána.
8755. asparagus (válaszként erre: 8752. - Sweet Harmony)
2016. aug. 29. 16:05

Sajnálom, azért a többség nem ilyen, mármint a szponzorra gondolok, a legtöbben nagy örömmel adják/adjuk tovább az infókat és borzasztóan jó érzés segíteni és látni, hogy akinek segítesz, neki is milyen örömöt okoz a javuló egészség és jobb közérzet.

A calciumot pótolhatod coral calciummal és bocs, ha nem válaszoltam, nem mindig tudok mindig mindenkinek válaszolni.

Tájékoztató füzet helyett hozták létre a regenor.hu oldalt.

8754. stella40 (válaszként erre: 8753. - Sweet Harmony)
2016. aug. 29. 14:20
Ugye? Valami gikszer volt! Végül én tudtam rendelni.
8753. Sweet Harmony (válaszként erre: 8742. - Stella40)
2016. aug. 29. 14:03
Én se tudtam rendelni,beengedett az oldalra de hiába kerestem a termékeket nem adott ki semmit se.Algát akarok rendelni és a telefonról nem megy.Ma megpróbálom a géprl hátha a hétvége miatt volt valami.
8752. Sweet Harmony (válaszként erre: 8751. - Asparagus)
2016. aug. 29. 13:58

Szia!

Nem értek egyet Veled!Értelemszerűen visszafelé olvasom a fórumot és most tartok a 252.oldalnál és nem is tudom mikor írtam ide először azóta olvasom, szóval mikor érek ide?majd szólok!Egyszerűbb kérdezni mint végigkinlódni a fórumot kezdetektől!Hiába olvasom még nem találtam olyan hsz.t ahol írták volna a kálciumpótlást és hiába várok rá választ nem kaptam.Rendeltem regenort de egy árva sort nem kaptam tájékoztatásul,hogy milyen étrendet kövessek mik a tiltottak stb... A fórum elején olvastam hogy tájékoztató füzetet kellett volna kapnom.4 üveggel rendeltem és 1db-on volt rajta egy magyar tájékoztató az összetételröl.A szponzort úgy kerestem,hogy régen be akartak szervezni az ökonethez és tudtam,hogy az illető ezzel foglalkozik így kértem egy ajánlókódot.Én inkább kérek itt segítséget mint a szponzoromtól.Nem gondolom hogy rátartozna minden kínom bajom.Itt bátran kérdezek,mert a kutya se ismer....

8751. asparagus (válaszként erre: 8750. - Edusch555)
2016. aug. 29. 11:20

Köszönöm és igyekszem, csak tudod az a baj, hogy ha adok egy rossz tanácsot így interneten keresztül, akkor az nagyon könnyen rosszul sül el és akkor meg híre megy, hogy ez egy vacak, etc.

Én annak idején megfogadtam, hogy ahol tehetem, megvédem a REG-ENORt és ezt azóta is így gondolom. Nálam is van olyan, hogy megtalálja a kódomat és beregisztrál hozzám, azt se tudja, hogy kihez, de én mindenkivel felveszem a kapcsolatot, mert látom az emailcímét, telefonszámát. Ennek a rendszernek így kellene működnie. Szerintem. Ahogy Ti is olvassátok itt, vagy máshol, azért vannak buktatói szép számmal. Ami még fel szokott bosszantani, hogy ha már nincs szponzora valakinek, akkor legyen kedves és legalább itt olvasson vissza, ne kérdezze meg ezredszerre is azt, amit előtte már 999-en megkérdeztek.

Ettől függetlenül igyekszem figyelni, amit írtok.

Szívesen válaszoplok is, vagy adok tanácsot, ha írtok üzenetet.

8750. edusch555 (válaszként erre: 8748. - Asparagus)
2016. aug. 29. 09:02
Szia asparagus! Lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, de mikor kezdtem a regenort, fogalmam sem volt a szponzor-segítő rendszerről. Elolvastam egy csomó dolgot, amit a neten találtam erről, de ott igazán csak a hatásmechanizmusról találtam tájékoztatást. Amikor nagyjából összeállt a kép és láttam benne rációt, akkor rendelni szerettem volna, örültem, hogy találtam valamelyik oldalon egy ajánló kódot. Azt sem tudtam, mi ez, csak zavart, hogy nem tudok nélküle rendelni. Nem ismerek a környezetemben senkit, aki regenorozik. Azóta egy csomó videót nézetem róla és még többet olvasgatok, akár itt is, hogy elkerüljem a buktatókat. Szóval nekem más segítségem igazán nincs, egyedül kell csinálnom. Szerencsés az, akiknek te segítesz, állsz mellettük, ellátod tanácsokkal, mert úgy látom, rutinos és lelkiismeretes "segítő" vagy. Ezért örülök a korrekt, tapasztalt válaszoknak, válaszadóknak. Minden segít. Alig 3 hete kezdtem és remekül működik nekem :)
8749. Zsussscsi (válaszként erre: 8731. - Asparagus)
2016. aug. 28. 17:58
Köszönöm!!! :) :) :)
8748. asparagus
2016. aug. 28. 11:44

Sziasztok, általánosságban írom, meg ne sértődjön senki, és ismétlem magam, mert már nem egyszer leírtam: olyan kérdéseket tesztek, fel, amelyek teljesen alapok, ezekre a szponzorotoknak tudnia kell a választ. A rendszer éppen azért ilyen, amilyen, hogy a szponzor fogja a kezeteket a kúra alatt. Ő ismeri az okot, ami miatt elkezdtétek, ő tudja, hogy ha valami gixer van, akkor melyik szakembert kell ajánlani. Ez egy fórum, ez itt nem alkalmas arra, hogy ha feltesztek egy kérdést, arra korrekt választ kapjatok.

Ezért kellene alaposan megfontolnotok, hogy kit választotok szponzornak.

8747. Nailslady
2016. aug. 28. 11:32
Sziasztok! Én most kezdtem a kúrát 25-én. Egyik ismerősöm jól rám ijesztett, mert írta hogy nála nem vált be a Regenor,mivel a normál értékű cukrát felvitte 10-re. Tegnap étkezés után kb másfél órával én is néztem egy vércukrot, 7,8 volt, tudom hogy étkezés után mindenkinek picit megemelkedik,de ennyire??? Később újra néztem,akkor már csak 5,1 volt. Ma reggel is amíg nem ettem,remegtem,minden bajom volt. Olvastam az inzulinrezisztenciáról, nekem tökre megegyeznek a tüneteim,hasi hízás, menstruációm rendetlenkedik,alvászavar stb. Most attól félek,nem e a Regenor miatt ugrott meg tegnap a vércukrom. Pedig nagyon kellene fogynom!
8746. Szuszy (válaszként erre: 8741. - Melindarenata)
2016. aug. 28. 10:41

nagy gratuláció neked! jól csinálod örülök a sikerednek :)

szép napot!

8745. stella40
2016. aug. 28. 09:56
Valami fura oldalon jártam, be tudtam lépni ugyanúgy, de nem ugyanez volt. Újra van telepítve a gépem, de most lementettem az oldalt.
8744. stella40 (válaszként erre: 8743. - Asparagus)
2016. aug. 28. 09:51
Köszi, újra próbálom. Megnyugodtam :)
8743. asparagus (válaszként erre: 8742. - Stella40)
2016. aug. 28. 09:42
megnéztem, rendelhető
8742. stella40
2016. aug. 28. 09:28

Sziasztok!

Elképzelhető, hogy az Ökonet oldalán nem lehet REG-ENORT vásárolni? Lehet én vagyok a figyelmetlen, de nem találom!

Ez már a 3. rendelésem lenne, nem tudom mi van!

2016. aug. 28. 09:25
Szuszy A harom honap alat 9 kg ment le Hat meg egy jo -5 kg orulnek Es hat a fogyason kivul sokat valtoztam nagyon Tenleg nagyon oda figyelek amit eszek mindent el olvasok hogy mit tartalmaz Egy dolog az tuti hogy a kura befejeese utan is oda figyelek mindenre amit eszek Kellemes vasarnapot nektek
8740. Leonka (válaszként erre: 8737. - Zmarti)
2016. aug. 28. 08:15

Kedves zmarti!

Május elején kezdtem a kúrát. Elég fiatalon műtöttek epekővel, el is távolították az epehólyagot, azóta küzdöttem epés refluxszal. Az első 1-2 hónapban szenvedtem eléggé (állandóan keserű volt a szám, szédültem, állandóan hányingerem volt) mire aztán elmúltak ezek a tünetek és a közérzetem is helyre jött, puffadás elmúlt teljesen. De sorolhatnám még a sok tünetet amikkel évek óta együtt kellett élnem, de ezek mára már elmúltak. A fogyás kilóra nem látszik, csupán 2 kiló ment le a négy hónap alatt viszont látszik a fogyás a ruhákon érzem és visszajelzést is kaptam, bár nem nagyon értem. Úgyhogy a mérleget azt el is tettem. Én azt mondom próbáld meg. És ha elfogadsz egy tanácsot ne hagyd abba még akkor sem ha vannak napok amikor furcsán is érzed magad, mert közben gyógyulsz. Sok sikert kívánok Neked ha úgy döntesz, hogy belevágsz.

8739. beuska88 (válaszként erre: 8736. - Vvicuska)
2016. aug. 27. 21:10

Szia. Én május közepén kezdtem, nem igazán fogyókúrás céllal, de azért volt amiből leadni is. 7,5 kg ment le, semmit nem bűnöztem, és semmilyen gyümölcsöt nem ettem, még citromot sem.

Egy saját tapasztalat, amiből okulni lehet: én nem úgy gondoltam, hogy ez egy szigorú fogyókúrás diéta, ezért a múltkor krumplipaprikást készítettem jó sok kolbásszal. Van ahol azt írják, hogy a krumpli mértékkel mehet, na én ezt cáfolom. Két nap ettem az ételből, felugrott a súlyom 8o dekát és ez pontosan másfél hét alatt ment le. Addig nem mérlegeltem minden nap, de másnap kíváncsiságból ráálltam és alig hittem a szememnek. Azután minden nap megmértem a súlyomat, kíváncsi voltam, hogy hány nap kell neki, hogy lemenjen. Na ennyit a krumpliról. És én régebb egy héten legalább háromszor azt ettem. Ezek szerint még az a csoda, hogy csak ennyi a súlyom.

Úgyhogy aminél azt írják, hogy mértékkel lehet, azt kétszer is meg kell gondolni, hogy megesszük-e, főleg aki a fogyásra hajt!

8738. beuska88 (válaszként erre: 8733. - Diszkoszné)
2016. aug. 27. 20:44

Szia. Amikor elkezdtem inni a Reg-enort, az első néhány napban eléggé kezdtek fájni az ízületeim, de csak néhány napig fájt, aztán elmúlt.

Én voltam az időjárás jelentő, ha reggel fájtak a lábaim akkor biztos volt, hogy estére elváltozik az idő.:) Most meg legutóbb amikor rossz idő volt két nap múlva jutott eszembe, hogy nem fájt semmim. A térdfájásom is elmúlt, és a kattogás is(most próbálgatom, eddig fel se tűnt).

Nekem bevált.

Most iszom az utolsó palackkal, aztán abbahagyom. (bár nagyon gondolkodtam, hogy kéne még egy adag)

Azt már most tudom, hogy a tél folyamán még fogok regenorozni.

Szép estét mindenkinek!

8737. zmarti
2016. aug. 27. 17:08

Sziasztok!

Barátkozom a gondolattal, hogy elkezdem a kúrát, de borsos ára miatt "megerősítésre" várok. :) Epeköves vagyok, epehólyag nélkül, műtétek során túl, 30 kiló súlyfelesleggel :( Idén jubiláltam a 10. évet a betegségemmel. Érdemes esetleg próbaként egy üveggel elindítani a kúrát? Köszi a válaszokat!

8736. vvicuska
2016. aug. 27. 13:56
3 hónap alatt 8.6 kg ment le rólam (plusz tesmozgás nélkül)....kb 5 éve nem tudtam visszafogyni 69 kg-ra,még 4 kg van hátra!olvastam,hogy valaki azt írja,hogy mértékkel lehet kiwit fogyasztani....nos...NEM LEHET!!!!!!nem értem meg,hogy ha már ennyi pénzt áldoztok valamire,akkor miért kell ilyen kis sz.rságokkal elrontani az eredményt,mindenki kibír bűnözés nélkül pár hónapot.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook