Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

8795. mogyika02
2016. szept. 5. 10:01

Kedves asparagus! :)

Rosszul fejeztem ki magam, nem a Regenor okozza ezeket a tüneteket, hanem ezek miatt kezdtem el a Regenorozást. :)

Tudsz abban segíteni, h számít-e a zöld széklet, ill. lehet-e natúr szelídgesztenyét enni?

Egyébként nekem a legnagyobb gondom a Regenorral, hogy csak harapófogóval tudjuk kinyitni, ahhoz is a férjem kell, ő is szenved vele.

Eredményes és szép napot nektek!

8794. zityi2 (válaszként erre: 8785. - Szuszy)
2016. szept. 5. 09:07
Szia Szuszy! Elnézést, hogy pontatlanul fogalmaztam, amikor teljes szénhidrát mentességről írtam. Valóban a zöldségeknek is van szh. tartalmuk. Pl. 10 dkg paradicsom 4 g szh., míg ugyanilyen súlyú valamilyen tésztaféke szh. kb 59-60 g szh.tartalommal bír. A pontos megfogalmazás, hogy 3 hónapja csupán húsféléket (semmilyen bolti felvágottat) és zöldségeket eszem. Magas szh. tartalma miatt nem fogyasztok, bár engedélyezett a feltaláló szerint,a magasabb szh. tartalommal bíró élelmiszereket (bab, borsó, lencse, lisztfélék, kenyerek stb.) A kolbász, szalonna, töpörtyű, tojás mellé csak nyers paradicsom, paprika, hagyma, uborka és salátalevél. Napont elfogyasztok még 1-2 citromot (mint a narancsot úgy eszem, férjem pedig fanyalog mellettem :)
8793. Sweet Harmony (válaszként erre: 8786. - Asparagus)
2016. szept. 5. 09:04

Szia ☺Én ökonetes tag vagyok úgy rendelek.

Lenne egy kérdésem úgy mindenkihez...mit gondoltok nem kéne csökkenteni a kalóriabevitelt?szerintem én hízok nekem sok ez a rengeteg zsír.reggeli 2 piritós vagy 2-3tojás rántottának vagy tükörtojás paradicsommal az ebéd mikor mi. Vagy kis szalonna vagy kolbász a vacsora is hasonló esetleg hús ,lecsó attól függ mikor mit tudok megenni mert a gyomorgyűrűm időtől és napszaktól függően beszűkül és nem mindig megy az evés.szóval mit gondoltok mit tegyek?úgy megvagyok terülve mint a nagyalföld így a 8.hétnél járva kövérebbnek nézek ki mint valaha.

8792. zityi2
2016. szept. 5. 08:44
Bl8790gyzile. Bocsi, rosszul írtam, 1 hónap volt a Reg-enor csökkentés ideje
8791. zityi2 (válaszként erre: 8790. - Gyzike)
2016. szept. 5. 08:41
Szia! Igen, én is úgy tudtam, az van a termék üvegén is, hogy 3x 10 ml. A szponzorom mondta, hogy mivel nagy a súlyfeleslegem (170 cm magas vagyok súlyom a Reg-enor kezdéskor 102,70 kg) nem lesz elég a napi 10 ml. Valóban igaza lehet, mert amikor súlyom már elérte a 90 kg-ot, visszavettem a Reg-enort, azaz napi 3x 10 ml-t fagyasztottam. Ez kb 2 hétig ment. Ezalatt a 2 hét alatt alig fogytam valamit. Visszatértem a teli kupakhoz, s újból gyorsabban megy a fogyás. Pl. Mostani heti fogyásom (héftőtől hétfőig számolom, -2 kg volt. A 10 ml-es időszakban heti 20, 30, 50, max 70 dkg-os fogyások voltak hetente.)
8790. gyzike (válaszként erre: 8777. - Zityi2)
2016. szept. 5. 06:59
3x1 teli kupak? nem sok? az több, mint 15 ml. eddig általában 3x10 ml-t olvastam
8789. asparagus (válaszként erre: 8779. - Sweet Harmony)
2016. szept. 4. 23:41
Amíg van más dolga a REG-ENORnak, addig nem a kilók mennek le. Könnyen lehet, hogy a vesédet bütyköli éppen, akkor rengeteget igyál, hogy minél hamarabb végezzen és induljon be a fogyás is :)
8788. asparagus (válaszként erre: 8775. - Mogyika02)
2016. szept. 4. 23:38
Szinte biztos vagyok benne, hogy a jól beindult méregtelenítés okozza a panaszaidat.
8787. asparagus (válaszként erre: 8777. - Zityi2)
2016. szept. 4. 23:37
Gratulálok és köszönöm, hogy visszaigazolod, igenishogy szükség van segítőre!
8786. asparagus (válaszként erre: 8781. - Sweet Harmony)
2016. szept. 4. 23:36
Szia, én a legmagasabb szintes áron, 4318 Ft-ért kapom, szóval valami nem stimmel.. Sajnos hallottam már, hogy hamisítják. Ezért nem szabad úgymond kéz alól venni. Könnyű a regisztráció, pár termékkel, vagy 3 REG-ENORral bőven megvan a minimális rendelés és futárdíj sincs, és így biztosan a kizárólagos forgalmazótól kapjátok.
8785. Szuszy (válaszként erre: 8784. - Zityi2)
2016. szept. 4. 21:53
szia. hogyan eszed meg a töpörtyűt és a javasollt zsír mennyiséget kenyér nélkűl ? ha zöldséget eszel már etted is a szénhidrátot :) ugyanis a zöldekben is ott van a ch
8784. zityi2 (válaszként erre: 8783. - Supernova88)
2016. szept. 4. 17:49
Szia! Természetesen megkérdezheted :) 102,70 kg voltam 2016.06.06-án. Ma reggeli méréskor 85,50 kg. Mint írtam, semmiféle szénhidrátot nem fogyasztok, s amit még elfelejtettem írni. 17 órakor vacsorázom. Vacsora után csak víz. Próbáld meg a nekem ajánlott módszert betartani, hátha Nálad is beválik. Drukkolok, hogy sikerüljön :)
8783. Supernova88 (válaszként erre: 8777. - Zityi2)
2016. szept. 4. 17:20
Szia! Megkérdezhetem mekkora súlyról indultál? Örülök a sikerednek, de mellette nagyon irigy is vagyok rád. ☺ 3,5 hónap alatt a felét sem fogytam annak, amit te elértél. 🙁
8782. zityi2 (válaszként erre: 8747. - Nailslady)
2016. szept. 4. 16:21
Szia Nailslady! Nagyon csodálkozom a megemelkedett cukorról írtakat. Bár én nem vagyok culorbeteg, a Reg-enor előtti cukor eredményem 6,1 vagy 6,2 volt. 3 hónapja szedem a Reg-enor-t, azóta semmilyen szénhidrát tartalmú élelmiszert nem fogyasztottam. Már 1 hó kúra után 4,8 volt a vércukor eredményem.
8781. Sweet Harmony (válaszként erre: 8776. - Csomo3)
2016. szept. 4. 16:08
Olvastam a fórumon,hogy valahanyas szintű ökonetes lehet az illető akitől a barátnőd kapja ,ezért ilyen olcsó.
8780. Sweet Harmony (válaszként erre: 8775. - Mogyika02)
2016. szept. 4. 16:05
Reggeli arcpuffadás nálam is van.A gesztenyét nem tudom...majd az okosok jönnek!☺
8779. Sweet Harmony (válaszként erre: 8777. - Zityi2)
2016. szept. 4. 16:03

Gratulálok!Jó olvasni ilyet is,hogy siker van !

7.hete csinálom eddig egy deka sem ment le.Rengeteget fáj a fejem ami idáig nem volt jellemző a vérnyomásom 120/100 most mértem, eddig bírtam gyógyszer nélkül most veszek be.

Szerintem tőlem ment el valamelyik nap vesekő,mert hasító fájdalmam volt mikor pisiltem azt hittem felfáztam de nem,mert másnap semmi bajom nem volt.

Nagyon nem egyformán reagáunk erre az étrendre, erre a szerre.

8778. zityi2
2016. szept. 4. 15:56
Bocsánat a gépelési hibákért, de telefonról írok, s gyakabban előfordul, hogy melléütök. Azért a szöveg remélem mindenkinek érthető :)
8777. zityi2
2016. szept. 4. 15:51
Sziasztok! Olvasgatom a hozzászólásaitokat, elég sokan panaszkodnak arra, hogy nem fogynak, vagy ha igen, akkor is keveset. Úgy tudom, hogy minden Reg-enor vásárlónak van mentora, aki szükség esetén tanácsokkal látja el a Reg-enorozót. Nekem is van segítőm, aki mindenfélw jó tanáccsal ellátott, rengeteg reg-enoros receptet is kaptam. Tanácsainak köszönhetően ez év június 6. óta (3 hó) lefogytam a mai napig 17,20 kg-ot. Ezen túlmenően cukrom 4,8-ra csökkent, s a húgysav értéken is végre normális. (Köszvényes vagyok, gyógyszer szedés mellett is elég magas volt a húgysav szintem). A tanácsok, melyeket betartok. Kúra elkezdése óta csak húst (kolbász, szalonna, töpörtyű, natút husok, saját készítésű felvágott), zöldségek (főleg nyersen) párolva, sütve, tojás.Mostanában pl. ma is engedélyeztem magamnak rántott husit. A húst nem prézlibe, hanem kókuszreszelékbe teszem. Reg-enor 3x1 TELI kupak. Tudom, hogy nem vagyunk egyfoák, szervezetünk nem egyformán reagál. Azért remélem tudtam segíteni.
8776. csomo3
2016. szept. 4. 14:37

Sziasztok !

Lehetséges, hogy a Reg-Enort 3000 Ft-ért is meg lehet venni ??

Egyik barátnőm ennyiért kapja valakitől. Hogy lehet ??

8775. mogyika02
2016. szept. 4. 12:28

Sziasztok!

1 hónapja Regenorozok.

Én nem fogytam az egy hónap alatt, de a 10. napon voltam nődokinál,eltűnt a hasamból a mióma és a gyulladásoktól megvastagodott méhnyálkahártya jelentősen javulófélben van (gyógyszereket nem szedek).

Ezen kívül eltűntek a lábújjaim közül a berepedések, hámlások.

Viszont a fejem olyan mint egy hógolyó, olyan érzés, mintha még az agyam is be lenne gyulladva. Zúgnak a füleim, be vannak dugulva, a bal szemem bevizesedik, az arcom reggelente felpuffadva, dokik nem találtak rá okot.

Ez is emésztési dolog lehet? A gyomrom a Regenortól se érez még megkönnyebbülést.

De az egyik doki szerint az is lehet, hogy idegrendszeri vagy hormonális eredetű (a mensim is rendszertelen).

Én csak egyszer tudtam zöldet produkálni, ahogy írtátok, hogy ez a jó.

Ilyenkor mi van? Emelni kell a zsírt vagy a Regenor mennyiséget?

Sparban kapható natúr, zacskós szelídgesztenye. Édesség kiváltható vele? Nem édesebb mint a főtt kukorica. Köszönöm ha válaszoltok.

Remélem mielőbb újabb pozitív tapasztalatokról tudok nektek beszámolni. :)

8774. Dio2009
2016. szept. 3. 19:21
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam. De egy orvoshoz csak elmegyek, biztos, ami biztos alapon. Szép estét!
8773. asparagus
2016. szept. 3. 17:16
Sziasztok, a REG-ENOR a hormonokat is harmonizálja, amíg be nem áll az ideális állapot, addig előfordulhatnak olyan jelenségek, amikről írtatok. Ha elhúzódó vagy fájdalommal jár, akkor más probléma van és szakemberhez kell fordulni.
8772. Sweet Harmony (válaszként erre: 8770. - Dio2009)
2016. szept. 3. 16:24
Szia.épp most olvastam a fórum 245-250.oldala között valahol.hogy valakinél pecsételő vérzés jelentkezett azt a választ kapta .hogy a méregtelenítés ott zajlik.
8771. Supernova88 (válaszként erre: 8770. - Dio2009)
2016. szept. 3. 14:59
Szia! Én május végén kezdtem a kúrát és már sok éve szedek fogamzásgátlót. Nekem nem volt ilyen problémám, sőt! Mióta regenorozok, a gyógyszermentes napokon előbb érkezik a vérzés, és kevesebb ideig tart. A görcsök is szinte teljesen megszűntek.
8770. Dio2009
2016. szept. 3. 14:11
Sziasztok! Egy hete kezdtem a diétát. Nem a fogyás a fő cél, hanem a pajzsmirigy beállítás. Közérzetem nagyon jo, 2 kg- tol is megszabadultam. Viszont van egy kis problémám. Nem tudom van e összefüggés a diétával. Fogamzásgátló tablettát szedek es 5 napja közti vérzés jelentkezett. Az orvosom még szabin van. Kicsit aggódom, nem e szertől van. Volt valakinek hasonló a kúra alatt? Válaszokat köszönöm :)
8769. Sweet Harmony (válaszként erre: 8767. - Diszkoszné)
2016. szept. 2. 08:26

Nekem tegnap akart széjjelszakadni a bal térdem azt hittem megbolondulok úgy fájt.!Meg a bal csípőm a forgóm fáj annyira hogy berogyik a lábam.Csak arra gondolok hogy énnálam most megy végbe a méregtelenítés.Akis hájacskám annyira kis fincsi puha de hogy mennyire lóg pffff....betyárosan meg van ereszkedve az alhasam.Minden reggel konstatálom hogy csüngőhasú kis vietnámi malac lettem ☺

Tényleg érdekes hogy kire mikor és hogy kezd el hatni.Reggel meg olyan nagyon éhes vagyok csak úgy korog a gyomrom,sokszor még hajnalban az ágyban elkezdi a zenebonát.

8768. Sweet Harmony (válaszként erre: 8765. - Maridecember)
2016. szept. 2. 08:18

Ne aggódj,én is szoktam ilyen nyomoroncul érezni magam.Még egy évvel ezelőtt olyan kis boldogságos voltam most meg.....A pajzsmirigyalulműködésnél olvastam hogy ez is a tünetek között van.

Viszont egy pár napja kezdek olyan lenni mint egykori önmagam,tegnap már fütyörésztem is és ez a jelenség boldoggá tesz,már megilyedtem hogy teljesen odalesz az Énem!Úgyhogy....Te is fogsz javulni!!!!!☺Kitartás kispajtás!☺☺☺

8767. diszkoszné (válaszként erre: 8763. - Edusch555)
2016. szept. 1. 20:54
Tavasszal én is lejártam,2.5 hónapig edzettem napi szinten 1.5-2 órát ,mikor feladtam.Most asszem 4 napja iszom csak a regenort,és valóban,ma vettem észre,hogy nem kell mindig kapaszkodnom ha fel akarok állni,hanem felpattanok csak néha,nagyon jó érzés,végre!Sőt,a férjem megjegyezte,hogy szerinte fogytam már.Mérlegre hetente vagyok csak hajlandó ráállni,így ezt később tudom csak meg.Viszont a teremben az egyik edző,aki már túl van egy térdműtéten azt tanácsolta,hogy szedjek izlandi zöldkagylót,és ha nem segít,akkor tud dokit,aki olyan injekciót ad,hogy 10 évig nem fog fájni a lábam.De neki segített és bátran ajánlja.Hát nekem is segített,mert annyira nem fájt a térdem amióta szedtem,de eddig mégsem volt az igazi.Most meg egyelőre nem is szedem.ha esetleg érdekel,akkor leírom majd a pontos nevét.Én annyit tapasztaltam eddig,hogy a hasam már nincsen annyira felpuffadva,ezáltal nagyon puha és elkezdett lógni.Így amint tudok le fogok megint járni terembe,mert itthon úgyse fogok tornázni,lusta vagyok :) a másik,hogy tegnap annyira fájt a bal vesém,azt hittem megpusztulok.Tegnap mindkettő fájt,ma csak a jobb oldal.szóval biztosan történik valami a szervezetemmel.
2016. szept. 1. 07:25
Jó reggelt!Tegnap kezdtem a 4 üveggel!Írom a mérlegelőt nem is tudtam idáig hogy lehet nem nyilvános is ! ☺

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook