Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

8885. Szilvimoncsi (válaszként erre: 8884. - Johica)
2016. szept. 18. 13:53
Úgy tudom gyógyteákat lehet pl. Persze cukor nélkül.
8884. Johica
2016. szept. 17. 22:43
Sziasztok! Szabad teát inni a kúra alatt??? Ha igen milyent?
2016. szept. 17. 21:44
Lenne egy kérdésem, tùl sok üveg regenort vettem. Ha lejàr, akkor értéktelen, vagy utàna is lehet még felhasznàlni, mondjuk egy hònapig? Nem bontottam fel. Köszi, jò lenne, ha valaki tudna errõl valamit.
2016. szept. 17. 18:39

Sziasztok! 5napja iszom a reg enort, azóta fáradékony vagyok. A közérzetem jó, csak el vagyok "pilledve".

Másnak is volt már ilyen?

8881. vvcsilla (válaszként erre: 8878. - Pipacsvirag50)
2016. szept. 17. 18:31
Én javaslom az algát, már csak az egyoldalú táplálkozás miatt is. Én szedek még mellette C és D vitamint is, valamint Omega3-at.
8880. baloghnevali (válaszként erre: 8876. - Sweet Harmony)
2016. szept. 17. 18:23
Betartottam a regenor diéta minden szabályát :)Írok privátban bővebben ha szeretnéd :)
8879. KTL11 (válaszként erre: 8875. - Sweet Harmony)
2016. szept. 17. 16:27
Köszönöm.
2016. szept. 17. 14:24
Sziasztok,tanacsot szeretnek kereni.Iszom a regenort egy honapja,mindent betartottam,nem bunoztem semmivel,megsem fogytam csak egy kilot.Szerintetek mit kellene tennem?Olvastam hogy valakik szedtek melle alga kapszulat,erdemes penzt kolteni ra?Koszi a valaszokat!
8877. Sweet Harmony (válaszként erre: 8867. - Andika0209)
2016. szept. 17. 11:49
Szia!Keresd asparagust privátban.Ha akarod beregisztrálsz az ökonethez és tagi áron jutsz a termékhez.
8876. Sweet Harmony (válaszként erre: 8872. - Baloghnevali)
2016. szept. 17. 11:43

Hogy csináltad?:)

Ügyes vagy!

8875. Sweet Harmony (válaszként erre: 8873. - KTL11)
2016. szept. 17. 11:34
Lehet enni ,csak a kúra idejére kell felhagyni a gyümölcsel.Van a youtubon előadása Sigfridnek ott azt mondta ,hogy a dinnye mellé is eszik egy kis szalonnát.
8874. vvicuska
2016. szept. 17. 09:51
Sziasztok!október 12-én jár le a kúra ideje,Ti hogyan áltatok le?valamennyit még fogyasztottatok a Regenorból?a diétát továbbra is tartani akarom,csak be szeretném iktatni a gyümölcsöket és a magvakat (kivéve mogyorò). Eredményeim:június 12-szeptember 17 =minusz 10.2 kiló,szigorúan tartottam a diétát,mozgás sajnos minimálisra sikerült mellette,és egyszer beiktattam egy májtisztító kúrát. Kenyeret az első hónap után egyáltalán nem fogyasztottam,semmilyen formában.
8873. KTL11
2016. szept. 16. 23:33
Köszönöm, a válaszokat! Jaj, most látom, hogy nem is válaszolt senki! Nem baj, azt is köszönöm! :)
2016. szept. 16. 20:42

Szép estét mindenkinek!

Én kettő hónapja iszom a regenort és tíz kg-ot fogytam eddig, de még kettő hónapig szeretném.. Ha bárkinek kérdése lenne, akkor nyugodtan írjon,receptekkel tudok segíteni

8871. asparagus (válaszként erre: 8870. - Mogyika02)
2016. szept. 16. 19:33
A REG-ENOR a legjobb választás, ha ezt mondták, és valóban így is van. Tudok még ajánlani termékeket, de ahhoz fel kellene tennem még pár kérdést. Írtam üzenetet.
8870. mogyika02 (válaszként erre: 8869. - Asparagus)
2016. szept. 16. 18:39

Közben lehet hogy rájöttem.

Azt mondták a Woll-vizsgálaton, h nem tudom bontani a glutént, fehérjét, ZSÍRT. Lehet, h ezt a sok zsírt nem tudom még tolerálni. Pedig valahol el kellett már kezdeni a gyógyulást, ha bírom a zsírt, ha nem, és a Regenor tűnt a legjobb megoldásnak. Nekem a paleo nem jött be sajnos, drága is volt, éheztem is...ez barátibb.

8869. asparagus (válaszként erre: 8868. - Mogyika02)
2016. szept. 16. 17:40

Szia, én is azt gondolom, hogy kifelé igyekszik a méreg és az nem kellemes érzés, viszont biztató :)

A kitartásra szükséged is lesz, mert könnyen lehet, hogy neked hosszabb lesz a kúrád, mint az átlag.

8868. mogyika02
2016. szept. 16. 17:19

Kedves Asparagus,

tudnál nekem segíteni? Nekem nincs sajnos mentorom, csak eladóm...

A 3. üveg végén járok. Nőgyógyászatilag javulgatok, viszont semmit nem fogytam, tele van a karom, mellkasom kiütésekkel (nem tipikus pattanás), és rettenetesen depressziós vagyok. Nagyon rossz a közérzetem és állandó sírás van rajtam. Rosszul alszom, zakatol a szívem.

A gyomrom még attól is fáj, ha vizet iszok. Egyébként a vérképem totál jó.

Lehet, hogy ez is a méregtelenítés következménye?

Megnyugodnék. Mondtátok, h az elején felerősödhetnek a tünetek/panaszok...

Idén a parlagfű allergiám is kegyetlenül erős volt gyógyszer mellett is. Ez is mintha felerősödött volna.

Egyszer voltam Woll-vizsgálaton, ott azt mondták, h fuldoklik a szervezetem a mérgektől.

Te mit gondolsz erről?

Mindenképp kitartok. Most megemeltem az adagot egy teljes kupakra, hátha az jobban segít. :)

2016. szept. 16. 08:06
Sziasztok! Most akarom elkezdeni a Regenor kúrát. Hol lehet biztos forrásból rendelni? Mennyibe kerül? Kérem a segítségeteket! Előre is köszönöm.
8866. Kör0
2016. szept. 16. 03:34
Ja - olvastam itt valakitől a kóstolást :) - a szakácsokra nem jellemző, hogy kóstoljanak - a fiam szakács, és semmit nem ízlelget - szemre, szagra - eddig mindig bejött neki, néha mi sem értjük (de szerintem csak anyja fia :P :)
8865. Kör0
2016. szept. 16. 03:32
Sziasztok Regenoros Lányok! Február óta regenorozom, most felszaporodott a munkám, de olvaslak benneteket - sajnos én voltam aki a "zöld-széklet" dolgot írtam, de ez tévedés, mint utólag rájöttem - és igaza van asparágusnak!!! Nagyon sok zöld növényt ettem/eszem, de most kenyér, és tészta félék nélkül - ezért történt az elején nálam ez a félrevezetés -mea culpa, mea maxima culpa :) Egyébként, ha unnátok a megszokott formában a zsírbevitelt - sült kolbász, sült szalonna, sült hús, stb. minden falatot batyuzok :) vagy salátalevél darabka, vagy spenót levél, vagy sóska levél - ebbe egy zsíros falatka, majd valamilyen enyhén sózott citromos zöldség (paprika, uborka, kockázott paradicsom lila hagymával) de szoktam hőkezelt kínai kellel is ugyanezt - a levelek helyettesítik a pirítóst - nekem bevált. Szóval ne produkáljatok "zőőőőőődet" max. csak így :) Csodákban Gazdag Regenoros Szép Napokat Nektek
2016. szept. 15. 21:36

Sziasztok!

Pont ma, hogy 1 hónapja elkezdtük a kúrát a párommal. Megosztom veletek a tapasztalatokat: Ő 108 kg-ról én pedig 73-ról indultam. Ő jelenleg 99 én pedig 66,5 kg vagyok, szóval mondhatom, hogy nekünk nagyon bejött/bejön. Eszük rendesen, tele van a hűtő finomságokkal, disznóságokkal :)

Amire figyelünk: kenyeret csak reggelre. Nem kísérletezünk bolti rizstejekkel (én mindben láttam növényi olajat, vagy cukrot), disznóságokat háztól rendeljük, a boltiban is ugye ki tudja, mi van... nem mérjük a 2-3 dkg-ot, de minden étkezésnél viszünk be zsírt.

Ami nekünk sokat segít a mindennapokban: hétvégén főzünk, de keddtől péntekig rendeljük a kaját a www.frissfood.hu -ról. Itt van kifejezetten regenor menü. Általában jók a kaják, de ki kell tapasztalni. Mivel nem a hagyományos módon készül, így nem lehet elvárni ugyanazokat az ízeket pl. egy főzeléktől, de elég jó kaják vannak, és mindennap van 2 féle leves+második+desszert. Receptötletek miatt is érdemes ránézni, ők miket főznek ;) A fogyis menü 300 ml leves + 300 gramm második, ami nekem pl. sok, így én normál adagot szoktam rendelni, ami 400+400 és 2 nap alatt eszem meg. Így 4 napi kaja kijön 2-4 ezer Ft-ból, nekem ez megéri erre a pár hónapra.

Emellett pont a házunk melletti cukrászdában lehet kapni regenoros sütit és fagyit... hát mit mondjak, elég sűrűn járunk oda... :D Ugyanakkor a neten keresgélve recepteket valójában nem is olyan nagy dolog regenoros finomságokat készíteni, pl. totuval (tojás túró), kukorica liszt+tojás+vízzel készített palacsinta stb. A fontos, hogy ne ugyanazokat az ízeket várjuk el, amiket eddig ettünk.

Sportolást tegnap kezdtem el egy kis bringázással, amúgy nem sportoltam mellette. Párom hetente 2-szer gyúrni jár.

Azon túl, hogy vékonyabb vagyok, sokkal jobban érzem magam belülről. Azt érzem, hogy nem vagyok tele "minden sz@rral" amit a sok mesterséges adalékanyaggal vittem be eddig a szervezetembe. Nem lihegek, ha feljövök a másodikra, vagy, ha futni kell a villamoshoz.

4 hónaposra tervezzük a kúrát, így december elején lesz vége. Ha végeztünk, valószínűleg utána is tartani fogjuk ezt az étrendet, hisz rá kellett jönnünk, valójában semmi nehéz nincs benne. Ami vissza fog jönni mértékkel az a tej és a sajtok, illetve bulik esetén az alkohol :) és ha elmegyünk valahova, akkor nem fogjuk nézni, mit miben sütöttek, de a többi marad.

+ 1 tanács: el kell kezdeni, MOST. Sokan halogatják a diétákat, mert most szülinapra hivatalosak, vagy esküvőre, vagy ballagásra, akkor úgysem lehet betartani, stb. De gondoljatok bele, ez több hónapig tart. Előbb utóbb úgyis beleesnek ilyen alkalmak. Én az 1 hónap alatt voltam már 2 esküvőn, és túléltem. Ha nem vagy egy nagy konyhatündér, akkor az első 1-2 heti kaját rendeld a frissfood-ról (Bp és környéke, vagy más helyről, ahol van regenor), ez nagyban segít abban, hogy biztos mindennap a megfelelő ételt edd, és ha már érzed a hatását, motiválva leszel, hogy folytasd a diétát.

Szóval mindenkinek hajrá, ez tényleg jóóóó :)

8863. KTL11
2016. szept. 15. 18:15
Egy Reg-enor kúra után lehet enni gyümölcsöket? a régi táplálkozásban, amire a Reg-enor diéta is utal, ettek a régi öregek, sok szalonnát, kolbászt, zsíros dolgokat, de ettek gyümölcsöket is. Ezért kérdezem.
2016. szept. 15. 16:33
Sziasztok. Én egy hete kezdtem a kúrát. 88 kg- ról. Ma reggel 85,9-et mutatott a mérleg. Alig akartam elhinni. :D
8861. PTM70
2016. szept. 15. 15:35

emzeperiksz

Ma reggel még tompán fájt a fejem. A nap folyamán elmúlt.

Még több vizet ittam, és több zsírt vittem be a szervezetembe. Remélem csak ennyi volt a gond.

2016. szept. 15. 08:43

Köszönöm a válaszokat!

Tegnap este felbontottam a másik üveget, amit küldtek, és láss csodát, annak ugyanolyan az íze, mint az előzőnek, és ma reggel a fejem sem fájt. Olvastam máshol, hogy volt, aki már járt így, és visszaküldte a terméket, és ki is cserélték neki, így most én is megpróbálkozom vele.

Egyébként a zsír és folyadékfogyasztásra odafigyelek, tehát nekem csak gyanús, hogy nem e esetleg mégis ezzel az üveggel van a probléma.

Mindenesetre a 4. heti mérlegelésre kíváncsi leszek. Tudom, hogy ez nem kimondottan fogyasztószer, és nem is ebből a célból vettem, de legalább hízni ne hízzak már! :D

PTM70! Neked fáj még a fejed?

8859. lorika84 (válaszként erre: 8858. - Vvcsilla)
2016. szept. 14. 20:10
Köszönöm. Ki próbálom.
8858. vvcsilla (válaszként erre: 8857. - Lorika84)
2016. szept. 14. 20:00
Szerintem pár napig csak 5 ml-t próbálj meg, ha 2-3 napig beválik, emeld lassan az adagot.
8857. lorika84 (válaszként erre: 8855. - Vvcsilla)
2016. szept. 14. 19:47
86-87 kg-al kezdtem. 180 cm vagyok. Izmosabb fajta edzek több éve de van rajtam még felesleg. A napi adagot szedem. Akkor szerinted ml-t csökkentsem?
8856. vvcsilla (válaszként erre: 8849. - Jgaabor)
2016. szept. 14. 19:35
Az enyém is pont ilyen pezsgős most, de többet rendeltem egyszerre. Jövő év elején jár le, addig el fog fogyni. Ugye nem baj, ha nincs hűtőben a bontatlan csomag?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook