Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok! 5napja iszom a reg enort, azóta fáradékony vagyok. A közérzetem jó, csak el vagyok "pilledve".
Másnak is volt már ilyen?
Hogy csináltad?:)
Ügyes vagy!
Szép estét mindenkinek!
Én kettő hónapja iszom a regenort és tíz kg-ot fogytam eddig, de még kettő hónapig szeretném.. Ha bárkinek kérdése lenne, akkor nyugodtan írjon,receptekkel tudok segíteni
Közben lehet hogy rájöttem.
Azt mondták a Woll-vizsgálaton, h nem tudom bontani a glutént, fehérjét, ZSÍRT. Lehet, h ezt a sok zsírt nem tudom még tolerálni. Pedig valahol el kellett már kezdeni a gyógyulást, ha bírom a zsírt, ha nem, és a Regenor tűnt a legjobb megoldásnak. Nekem a paleo nem jött be sajnos, drága is volt, éheztem is...ez barátibb.
Szia, én is azt gondolom, hogy kifelé igyekszik a méreg és az nem kellemes érzés, viszont biztató :)
A kitartásra szükséged is lesz, mert könnyen lehet, hogy neked hosszabb lesz a kúrád, mint az átlag.
Kedves Asparagus,
tudnál nekem segíteni? Nekem nincs sajnos mentorom, csak eladóm...
A 3. üveg végén járok. Nőgyógyászatilag javulgatok, viszont semmit nem fogytam, tele van a karom, mellkasom kiütésekkel (nem tipikus pattanás), és rettenetesen depressziós vagyok. Nagyon rossz a közérzetem és állandó sírás van rajtam. Rosszul alszom, zakatol a szívem.
A gyomrom még attól is fáj, ha vizet iszok. Egyébként a vérképem totál jó.
Lehet, hogy ez is a méregtelenítés következménye?
Megnyugodnék. Mondtátok, h az elején felerősödhetnek a tünetek/panaszok...
Idén a parlagfű allergiám is kegyetlenül erős volt gyógyszer mellett is. Ez is mintha felerősödött volna.
Egyszer voltam Woll-vizsgálaton, ott azt mondták, h fuldoklik a szervezetem a mérgektől.
Te mit gondolsz erről?
Mindenképp kitartok. Most megemeltem az adagot egy teljes kupakra, hátha az jobban segít. :)
Sziasztok!
Pont ma, hogy 1 hónapja elkezdtük a kúrát a párommal. Megosztom veletek a tapasztalatokat: Ő 108 kg-ról én pedig 73-ról indultam. Ő jelenleg 99 én pedig 66,5 kg vagyok, szóval mondhatom, hogy nekünk nagyon bejött/bejön. Eszük rendesen, tele van a hűtő finomságokkal, disznóságokkal :)
Amire figyelünk: kenyeret csak reggelre. Nem kísérletezünk bolti rizstejekkel (én mindben láttam növényi olajat, vagy cukrot), disznóságokat háztól rendeljük, a boltiban is ugye ki tudja, mi van... nem mérjük a 2-3 dkg-ot, de minden étkezésnél viszünk be zsírt.
Ami nekünk sokat segít a mindennapokban: hétvégén főzünk, de keddtől péntekig rendeljük a kaját a www.frissfood.hu -ról. Itt van kifejezetten regenor menü. Általában jók a kaják, de ki kell tapasztalni. Mivel nem a hagyományos módon készül, így nem lehet elvárni ugyanazokat az ízeket pl. egy főzeléktől, de elég jó kaják vannak, és mindennap van 2 féle leves+második+desszert. Receptötletek miatt is érdemes ránézni, ők miket főznek ;) A fogyis menü 300 ml leves + 300 gramm második, ami nekem pl. sok, így én normál adagot szoktam rendelni, ami 400+400 és 2 nap alatt eszem meg. Így 4 napi kaja kijön 2-4 ezer Ft-ból, nekem ez megéri erre a pár hónapra.
Emellett pont a házunk melletti cukrászdában lehet kapni regenoros sütit és fagyit... hát mit mondjak, elég sűrűn járunk oda... :D Ugyanakkor a neten keresgélve recepteket valójában nem is olyan nagy dolog regenoros finomságokat készíteni, pl. totuval (tojás túró), kukorica liszt+tojás+vízzel készített palacsinta stb. A fontos, hogy ne ugyanazokat az ízeket várjuk el, amiket eddig ettünk.
Sportolást tegnap kezdtem el egy kis bringázással, amúgy nem sportoltam mellette. Párom hetente 2-szer gyúrni jár.
Azon túl, hogy vékonyabb vagyok, sokkal jobban érzem magam belülről. Azt érzem, hogy nem vagyok tele "minden sz@rral" amit a sok mesterséges adalékanyaggal vittem be eddig a szervezetembe. Nem lihegek, ha feljövök a másodikra, vagy, ha futni kell a villamoshoz.
4 hónaposra tervezzük a kúrát, így december elején lesz vége. Ha végeztünk, valószínűleg utána is tartani fogjuk ezt az étrendet, hisz rá kellett jönnünk, valójában semmi nehéz nincs benne. Ami vissza fog jönni mértékkel az a tej és a sajtok, illetve bulik esetén az alkohol :) és ha elmegyünk valahova, akkor nem fogjuk nézni, mit miben sütöttek, de a többi marad.
+ 1 tanács: el kell kezdeni, MOST. Sokan halogatják a diétákat, mert most szülinapra hivatalosak, vagy esküvőre, vagy ballagásra, akkor úgysem lehet betartani, stb. De gondoljatok bele, ez több hónapig tart. Előbb utóbb úgyis beleesnek ilyen alkalmak. Én az 1 hónap alatt voltam már 2 esküvőn, és túléltem. Ha nem vagy egy nagy konyhatündér, akkor az első 1-2 heti kaját rendeld a frissfood-ról (Bp és környéke, vagy más helyről, ahol van regenor), ez nagyban segít abban, hogy biztos mindennap a megfelelő ételt edd, és ha már érzed a hatását, motiválva leszel, hogy folytasd a diétát.
Szóval mindenkinek hajrá, ez tényleg jóóóó :)
emzeperiksz
Ma reggel még tompán fájt a fejem. A nap folyamán elmúlt.
Még több vizet ittam, és több zsírt vittem be a szervezetembe. Remélem csak ennyi volt a gond.
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap este felbontottam a másik üveget, amit küldtek, és láss csodát, annak ugyanolyan az íze, mint az előzőnek, és ma reggel a fejem sem fájt. Olvastam máshol, hogy volt, aki már járt így, és visszaküldte a terméket, és ki is cserélték neki, így most én is megpróbálkozom vele.
Egyébként a zsír és folyadékfogyasztásra odafigyelek, tehát nekem csak gyanús, hogy nem e esetleg mégis ezzel az üveggel van a probléma.
Mindenesetre a 4. heti mérlegelésre kíváncsi leszek. Tudom, hogy ez nem kimondottan fogyasztószer, és nem is ebből a célból vettem, de legalább hízni ne hízzak már! :D
PTM70! Neked fáj még a fejed?
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása