Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!
Szia!,
Nagyon köszönöm, ebben részesülök jelenleg. Eddig hatásos, el ne kiabáljam!
Megmondanád, hol találom az említett sikerről szóló beszámolódat?
Szia !
Nézz körül a www.rakgyogyszer.hu oldalon.
B-17 nem vitamin, csak valaki elnevezte ennek.
Nem szabad egy lapon említeni a C-vitamin terápiával. A D-vitamin,P-vitamin, szelén stb. rákellenes tulajdonságaival sem szabad összekeverni. Ezek ugyanis az immunrendszer működéséhez is nélkülözhetetlenek.
Néhány napja számoltam be ismerősöm fantasztikus eredményéről.
Kedves kék irisz!Nem akarom igazából kiadni magam,de arra tettem fel az életem,hogy segítsek az épp rászorulókon.(gyerekek,felnőttek,idősek,betegek,stb.)Gyermekkorom óta vannak "előreérző "látomásaim,csak nem tudtam 28 éves koromig,kezelni őket.Nagyon sok emberrel foglalkoztam a munkám során ,és az empátiás,kiváncsiskodós természetem miatt is.
Talán ,(sőt biztos)hogy az Édesanyám halála váltotta ki belőlem azokat az érzéseket,hogy segítenem kell,hiszen sokan vannak a rászorulók.Anyukám 49 évesen (21éve)halt meg.Nagyon sokat gondolkoztam az élet értelmén,,,,és akkor jöttek az ÜZENETEK,a fejemből!pl:ÉN vagyok,ÉN=TE,Minden mindennel összefügg,higyj a magad első gondolátaba!,az életed ritmusa a természetedtől függ!,stb.
Valahogy mindíg ki próbáltam kerülni a "szintetikus" gyógyszereket,HÁLAISTEN!
Ez a fórum megerősít engem az igazamba,hogy az Isten mindenkit oda tesz ahová a gyógyszereit is!
Puszi:Vica.
Bocsánat, udvariatlan voltam..., nem mutatkoztam be.
Csak az a helyzet, hogy nagyon izgatott vagyok meghallgatni mások tapasztalatát..
Ime: Február elején találtam egy duzzanatot nyakam bal oldalán, az elvégzett vizsgálatok (sok volt...) a végső CT-vel egy tüdőböl nyirokra irányuló áttétes rákkal közdök jelenleg. Próbáltam a B17-et, de rosszul vagyok tőle. Ezért voltak korábbi kérdéseim. Válaszotokat köszönöm!
Közös barátnőnknél ma megint próbálkoztam telefonon, de nem veszi fel, SMS-t sem küldött.
Reméljük jobban van, imádkozom érte. Max ennyit tehetek.
Jozsukám! Akkor nem volt könnyű napod! Én tegnap voltam kontrollon. Csak jun.16-ra kaptam CT időpontot. Pedig szerettem volna már májusban megtudni, hogy mizujs odabenn.Sajnos a lábam napról napra rosszabb, a tegnapi strapa nem tett jót neki.
Borzasztó, hogy mennyi beteg van. Tömeg, és állunk, várunk órákat még a recepcióhoz is.Ott szerintem egy rövid ácsorgás után mindenki örül, hogy él. Én a 13.kerből az orvosom miatt a Szt.Lászlóba járok, ott ez a helyzet. Minden elismerésem a dokiké. Ezt bírni kell nekik is idegekkel.
Most egy darabig hál'Istennek nem megyek az onkológia környékére, és nagyon bízom benne, hogy júniusban is csak e-mailben küldöm a ragyogó leletemet a tanár úrnak.
Semmi hír, azon kívül, hogy bent van a kórházban. Hívásra nem válaszol, SMS-ben azt írta, majd hív.
Ennyi. Remélem elviselhető napjai vannak.Ott segítenek rajta.
Vica írásai miatt butának érzem magam, de megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül, aki nem érti:)
Hogy vagytok? Mindenki jól?
Ilikéről hírek?
Nahát! Ma volt egy "jelenésem+"!!!!!!!(30 évet még élnem kell,hogy át tudjam adni a tudást,amit elfogadnánK A FIATALOK.(A C vitamin,és a magyar napsüTÉS! Gyógyuljatok meg napsütéstől,esővíztől,széltől,DE MARADJON MINDENKI BÉKESSÉGBE!ÁMEN.
A
A BETEGSÉGGEL VALÓ MEGKÜZDÉST SEGÍTŐ BENTLAKÁSOS KÉPZÉS DAGANATOS BETEGEK RÉSZÉRE - 5 napos program
A tábor időpontja: 2011. július 4-8-ig. Érdeklődni és jelentkezni lehet: az info@tuzmadaralapitvany.hu e-mail címen vagy a 06-1-455-8100/8607mellék, illetve a +36 30 478 29 58 telefonszámon.
Ajánlom, számomra nagyon hasznos volt.
Szia Márti !
Miért is lenne borzasztó ? utána jártál mi is valójában a kender ?
a Mim rákforumon is találsz anyagot de javaslom a keresőt - már meg sem lepődöm amiket ott találtam .
Hellóka Mindenkinek!
Régen jártam erre, de látom nélkülem is zajlik az élet!!
Remélem mindenki jól van!!! Közös barátosnénk kórházban van, remélem felerősítik egy kicsit.Csak SMS-t kaptam tőle tegnap.
Csabi, már a multkor elolvastam a picurkáról, amit ajánlottál. Hát számomra már maga az ötlet is riasztó. Hogy juthat valakinek ilyen eszébe!
És tudod mit? Inkább hiszek abban, amit az új medicinában is olvastam, hogy a szervezete saját magát gyógyította, mint azt, hogy a marihuana segített rajta.
Látom Jómami korán ébredt, jó hangulata van ma, reméljük jut belőle nekünk is.
Majdcsak bejelentkezik sorba mindenki, akinek nincs jobb dolga ezen a szép napon.