Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Beindult igen.
Én egyből a napi 2 por, főétkezéssel indítottam.
Ez a böjt nap elvileg arra van, hogy felkészítse a szervezetet és kiürüljön a máj glikogén raktára.
Szia!
Elvileg az INSUmed terápiát cukorbetegek részére dolgozták ki. És utána kezdték alkalmazni szélesebb körben is. Tehát elvileg lehet szedni cukorbetegeknek is.
Az én orvosom mikor kérdeztem mondta, hogy cukorbetegek is szedik.
És ha az orvosod tudja, hogy cukorbeteg vagy és engedi, akkor nincs gond. Neki tudnia kell, mivel ezzel foglalkozik.
Szia!
Ebben nem tudok segíteni, mert én nem tartottam böjt napot.
Szia nagyon szepen koszonom a kedves szavaidat..
Meg legalabb 7-10kg szeretnek fogyni...
Ma reggel 82.3 voltam..
Persze 70kg is jo lenne nagyon...ez egy alom...ennek is orulok amennyi lement eddig
Tovabbi sok sikert kivanok
Igen az jó, hogy lassan fogysz. Így nem terheled meg annyira a szervezetedet. Nagyon szép eredmény a -18 kiló pláne amilyen problémákkal küzdöttél közben.
Még mennyit szeretnél leadni?
Köszi :) 2 hónapja csinálom napra pontosan. -13 kiló ment le eddig. a cél 85 kiló ( most vagyok 98). De, hogy pontosan mennyit akarok leadni az attól függ, hogy nézek ki, ha majd elérem a 85- öt. Ha a hasam még nem lesz lapos, akkor megyek tovább. Viszont 80 kiló alá nem megyek, mert az már nem volna jó.
talán nincsenek véletlenek, ennek is így kellett lenni, mert 2 hónapja csak immel- ámmal ettem a port,
a szervezetemnek biztos jót tett, hogy nem annyira drasztikusan szabadulok meg a 30 kg-tól, eddig kb lemenet 18, most egy kicsit feltöltődve álltam neki az újabb leadni kívánt kilóknak...a szervezetem így szerintem jobban elviseli a fogyást.
Csak is azért bírom én is a fogyózást mert nem megerőltető és nem vagyok kiéhezve, nem szédelgek az éhségtől...
ügyes vagy, eddig mennyi ment le neked mennyi idő alatt és még mennyit szeretnél leadni?
A legjobbakat kívánom neked! Hamarosan túl leszel a műtéten és rendben leszel.
És akkor a fogyás is zökkenőmentesen fog haladni.
Köszi, én megvagyok. Jól ment a fogyás eddig. Nem megerőltető és látszik az eredmény. De még nincs vége.
Koszonom szepen
Mas mar nem is lehet csak a gyogyulas...
Sok sikert kivanok neked is...
Szia
Nem jottem rendbe
Marcius 7-en lesz a mutet...kiveszik a mandulacsonkot
De hiztam es most szigoru vagyok magamhoz azert is kezdtem el ismet...
Koszonom az erdeklodest...
Hogy haladsz, nalad jol mennek a dolgok?
Szia!
Kezdésnek teljesen jó!
A lényeg, hogy beindult a dolog :)
Lesz még jobb is.
Szia!
Mi újság? Hogy vagy? Rendbe jöttél már?
Ha nincs akaraterő akkor az orvosi felügyelet sem ér sokat.
Ezt mindenkinek magának kell elrendezni!
Menni fog a por nélkül is a fogyás ne aggódj. Mivel allergiás vagy az egyik összetevőjére, így csak ártana és ellenkező hatást váltana ki.
A lényeg, hogy kevesebb kalóriát viszel be, de vigyázz, hogy azért ne legyen túl kevés mert az sem jó.
A mozgás is hasznos része a fogyásnak.
Esetleg még vitaminokat szedhetsz, ha a táplálékkal nem tudsz mindent bevinni.
Kitartást és sok sikert!
És jelentkezz, hogy alakul a fogyásod.
Szép napot!
Ma ismét elkezdtem rendesen a por ivását, leteszem mellőle a reggeli pirítóst, csakis reggel és este por, délben meg ebéd, mint már sokszor leírtam én nem nézem a kalóriát hogy mennyit eszek délben, és eszek mindent, rizst, tésztát, krumplit, főzeléket sok húst, mindenféle húst, egy a lényeg amit betartok, hogy zsiradék minimális legyen és ne legyen édes semmi, eddig is így fogytam és gondolom ezután is így fogok, nekem ezt bevált.
A por nekem rengeteget segít, most is az tudom írni maga a csoda hogy nem vagyok tőle éhes, a fiam is tovább csinálja még, nagyon ügyes ő is...mindenkinek sok sikert kívánok aki csinálja, és sajnálom azokat akiknek gondot okozott, tényleg nem vagyunk egyformák, mindenki szervezete más és más...
Szia!
Nem vitának szántam amit írtam. Én is csak a saját tapasztalatomat írtam le. Sajnálom, hogy pont ilyen orvost fogtál ki. Sajna van ilyen. Nem vagyok senki szószólója. Csak már nem bírtam a tükörbe nézni és elhatároztam, hogy lefogyok mindenképpen, de nem úgy, hogy tönkreteszem magam. Már kipróbáltam pár "csodadiétát" és ráfáztam. Ezért olyan módszert akartam ami működhet és kipróbált. Rátaláltam erre a módszerre és mielőtt belevágtam átnéztem szinte mindent amit lehetett találni erről. És meggyőzött.
És szerencsére itt a közelemben találtam orvost. A többihez problémás lett volna az eljutás.
Igen, drága! Nekem is pénzbe kerül és milliomos sem vagyok, de bevállaltam. Hoztam egy döntést!
Nekem 14 ezer a por és 2 hétre elég. A konzultáció 3 ezer egy alkalom. És még ott van a többi amit kajára költök. De rááldozom mert látom az értelmét és érzem az eredményét!
De ez csak az én tapasztalatom és véleményem! Nem vagyunk egyformák.
Szép estét!
Ez érdekes!
Nekem semmit nem kellett aláírni és a kezdetektől nagyon kedves segítőkész az orvosom. Sőt most legutóbb mondta, hogy nem is kell annyit fogynom amennyit én akarok, mert az már sok lenne.
Gondolom, ha a pénzre menne csak, akkor minnél tovább húzná az időt, nem?
A másik dolog, én például ehetek rizst és burgonyát is. Az orvosom mondta, hogy természetesen ehetek sőt kell is mert nekem 100 gramm ch- t kell bevinnem a főétkezéssel.
A csoki viszont tényleg nem ajánlott, mert csak felesleges kalóriaterhelés.
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?