Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Szia😊
Nem volt meg a kellő akaratod az újrakezdéshez! Nekem csak akkor megy ha agyban eldöntöttem! Sütök főzök! 45 palacsinta, kókuszgolyó! Két szülinap. Semmi nem tud eltántorítani😉
Állj rá fejben és megint menni fog!
Kitartás!!!
Sziasztok
Most én is nagyon kínlódom a nassolás terén.
Nem vagyok olyan elszánt mint az első 3 hónapban voltam...
Múlt hét elején ismét elkezdtem, hogy reggel és este csak a port iszom, úgy is ment szépen, de jött a hétvége jött a család sütés főzés és evés, ott tartok ahol a múlt hét elején tartottam, egy két jobb evés és vissza is jött az a 2kg amivel kevesebbet mutatott a mérlegem pár nap után.
A férjem azt mondta, hogy ilyen már tényleg nincs hogy szinte többet hízok kg-ra mint a bevitt étel mennyisége kg-ban számolva:-))))
Bár biztos nincs összefüggés, de szoktunk ezen viccelődni.
Már most teljesen biztos vagyok benne, amit lefogytam eddig azt is igen komoly munkával odafigyeléssel tudom csak megtartani...
Nem tudom hogy olvassák e időnkét ezt a fórumot azok akik régebben fogytak így, vajon ők hol tartanak most nagyon nagyon kíváncsi vagyok rájuk:-)))
Tehát most negatív vagyok magammal kapcsolatban...
Elszántságom cserben hagyott a hétvégén...
Szia!
Február 8.-án kezdtem azaz 5napja,remélem nagy része zsír és nem víz☺ Nekem nagyon nagy megeröltetés,hogy nem eszegessek ezt-azt!!De "hős"vagyok eddig!
Fehérje:45g,szénhidrát:60g ,de amit tegnap csináltam magamnak két napra,nagyon sok lett és nem bírtam ma sem vele,így a holnapi ebédem is megvan 😁 (pedig mindent kiszámoltam úgy ahogyan kell)
Írok csütörtökön!
Neked is szép estét és kitartást a következő hétre is!!!
erica06:igen Melinda nagyon kedves!!!képzeld,ma reggel ráálltam a mérlegre és 2,3kg-val kevesebbet mutat a mérleg,hát ez boldogsággal tölt el...csak abban bízok,hogy ne víz legyen.
Már nagyon várom a hivatalos mérlegelést ami csütörtökön lesz.
IMÁDOM ezt a tápot😁😁😁
Puszi mindenkinek és nagy kitartást hozzá!!!
Nagyon jo a fogyasod...
Gratulalok es sok sikert kivanok tovabbra is...nekem annyira dobbenetesen eltelt a 3 honap ami alatt lement a 18 kg...mindig minden heten a naplom irasaval lelkesitettem magam...
Te hogy vagy az eltelt idovel...igy erzed te is?
A siker nagy mozgato ero...
Szia!😊
Még 7,2kg a fogyásom. Volt egy munkahelyi vacsi csak saláta hús, így is 3napba került vissza fogynom😞. Most meg kicsit stagnál ez meg a ciklus miatt. De ez így volt a múlthónapban is. Január 9.én kezdtem. Nem rossz eddig. Még 18kg kéne😊 de nem vagyok telhetetlen, szépen lassan elérem a célom.
Szia!
Nálam kicsit érdekes a napi menü kérdés :)
Én egy ételfutár cégtől rendelem készen az ebédet.
A legváltozatosabb dolgokat eszem. Amiért ezt a megoldást választottam, hogy tápanyagelosztás és a pontos kalóriaértékek fel vannak tüntetve az adagoknál. Így tudok tervezni egészen pontosan. Általában ki szoktam egészíteni még a menüt és akkor az előírtak pontosan megvannak.
Olyan jo neked elszantno..milyen hamar tudsz fogyni...nekem most olyan fel kg /het..
ugy irigylem, akinek ilyen gyorsan megy!
Szia Éhes
Köszönöm a kérdésedet, a fiam fogyogat, de most nem intenzíven hol így hol úgy , ugy látom van amikor elkapja a hév és rendesen csinálja, van hogy eszik...
101-103kg között mozog. 115 körül volt amikor elkezdte.
Nekem ment le a héten, 83.6 voltam hétfőn ma reggel 81.7 voltam...
Te hol tartasz eddig mennyi ment le és mennyi idő alatt?
Sziasztok!
Engem sem szárít ki a por! Mindenkinek gratulálok! Nagyon szépek az eredmények😊
Elszántnő! Hogy vagy? Fiad hogy halad? Fogytál az újrakezdéssel?
Szia!
Gratulálok az elért eredményedhez! :) És hogy nem állt meg a dolog a fogyás után, hanem tartod a súlyod.
Szerintem nem is a fogyás a legnehezebb, hanem az utána levő időszak, amikor meg is kell tartani nehezen elért súlyt.
Neked hogy sikerült eddig?
Mennyiben változott meg az életmódod?
Nagyon oda kell figyelni, hogy tartsd a súlyod?
Nem kell lemondanod bizonyos jó dolgokról vagy igen?
Szerintem ezek mindannyiunkat érdekelnek.
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek! Nagyon ügyesek vagytok :) Olyan jó olvasni ezt a sok sikert.
És ez a Ti érdemetek nem pedig a poré.
A por csak egy eszköz. Igaz egy hatásos eszköz, de önmagában semmit sem ér. A kitartásotok és az elszántságotok ami sikerre vezet! Csak így tovább és nincs meghátrálás. Rendíthetetlenül a cél felé!
Szia!
Engem nem szárít ki a por. Inkább felfrissít.
Nekem alapból sok vizet kell innom.
Eddig ezeket az ízeket próbáltam: csoki, vanília, karamell, latte macchiato, eper rebarbara.
Mindegyik ízesítés bejött, de a legtutibb az eper :) Intenzívebb sokkal mint a többi.
Sziasztok!
Két és fél hete kezdtem bele és haladok lassan. Eddig 3,5 kg ment le. Az első hét után voltam kontrollon akkor 2 kg ment le a zsírból de sajnos vmennyi ment le izomból is.Doktornő azt tanácsolta hogy több fehérjét egyek. Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én annyira odafigyelek, számolgatom hogy miből mennyit ehetek grammra pontosan és így sem jó. Ráadásul sokszor érzem hogy éhes vagyok. Jövő hétfőn megyek megint mérésre kíváncsi leszek....
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem :)
Titeket is rettentően kiszárít a por? Egyfolytában vizet iszok.
Illetve kinek melyik a kedvenc íze a porban? :)
Köszi előre is!
Sziasztok!!!
Lement az első nap!nagyon féltem tőle,hogy idegbeteg leszek 😁 mert nem jutok kajához.DE NEM!!!Ez felvillanyoz!!!viszont a tejtől puffadok!😥 holnap megpróbálom vízzel...biztos nem lesz annyira jó mint tejjel.
erica06:-az nagyon jó eredmény,így tovább...én annyira várom már a látványos eredmény,már csak az lebeg a szemem előtt...
Kitartást mindenkinek!! 😘😘😘
Én zsírszegény sajtot szoktam enni, a doktornőm is kifejezetten ajànlotta.
Böjtnapom szerintem próbáld meg kihagyni az evést, inkább egy fél adag port igyál pluszban.
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?