Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Édességfüggő és állandóan nassoló vagyok,de valahogy még soha nem éreztem ennyire azt, hogy sikerülni fog. Annyi jó praktikát,gondolatot olvastam ebben a fórumban,hogy bízom,segíteni fog.Szép napot mindenkinek!Gyertek vissza!!!
De jó, hogy itt vagy,hátha visszajönnek a többiek is:)) Én pajzsmirigy beteg vagyok és refluxom is van,de nagyon bízom ebben a diétában,mert ezt a fórumot végigolvastam és nagy erőt ad. Most derült ki,hogy a környezetemben is sokan fogytak le ezzel.szurkolok Neked,majd támogatjuk egymást:)) Jó lenne,ha Elszántnő és társai is visszatérnének:))
Szia.
Én holnap kezdem.. kicsit félve.
2016-ban tök jól lefogytam vele 15 kilót. Fèl évig nem is jött vissza, aztán visszatértek a rossz étkezési szokások és a kilók is.
És igen, félek tőle. Mert nekem nehéz. Mert könnyen el lehet csábulni. Mert én sokszor éhes vagyok közben.
De mással nem megy a fogyás. Szóval belevágok. Nincs nagy célom, csupán kitartani 2-3 hónapig :)
De kár,hogy már nincs itt senki:(( Május 28.-ára kaptam időpontot, akkor kezdem az insumed diétát. Végig olvastam ezt a fórumot, sok erőt merítettem,jó lenne ha feléledne....
Ne haragudj, hogy hozzászólok, de én voltam Tomandiet tanácsadáson, és az kb 150.000 Ft/hó. Az insumed meg 13.0000 Ft 10 napra. abszolút de nem olcsóbb! sőt!
Ez a diéta egyáltalán nem egészséges, gyakorlatilag koplalással jár. Napi ~1000kcal bevitel, reggel por, este por... Nyilván, a kilóktól meglehet szabadulni koplalással, csak egyáltalán nem egészséges és semmi szükség hozzá insumed porhoz, ami szimpla szójafehérje + cukor + ízfokozók + vitamin keverék. Kiegyensúlyozott étrend és több mozgás, sportolás sokkal jobb megoldás.
Szia
Nem tudom aktív vagy e még..
Hol lehet ezt a kaloriabazist letolteni??
Sziasztok!Én decemberben3.- án kezdtem 117,7kg-ról.Az első két hétben 5kg-tól szabadultam meg.Aztán jött a karácsony gyakran bűnöztem...abban a három hétben mindössze 30dkg ment le.Új év új kezdet...oda tettem magam.Két hetente járok ellenörzésre.Szépen ment lefelé.Jelenleg 13kg mínusznál tartok.De!Egyre nehezebb tartanom.Nem éhezem sokat max ha későn fekszem le,de nagyon gyakran megennék akár egy almát a két étkezés között...de nem lehet.Vagy ha este megkívánok egy ártalmatlan gyümölcsöt azzal is várnom kell másnap délig....és lehet hogy addigra már nem is kell.Ebédre ehetsz normál ebédet.Hát persze.Csakhogy ha mondjuk tészta az ebéd abból a megehető mennyiség igen karcsú hogy másnap délig kibírd amíg ismét szilárd táplálékhoz juthatsz.És két óra múlva éhezs vagy tőle.Hanyagolom.Ezért gyakran salátázom kevés szénhidráttal csirkemellel.Ez bevált.Két hete mentem boldogan hogy ismét lement 2kg.Abból majdnem fél kg izom volt.Nem ettem elég fehérjét és szénhidtátot.Talán a kitartásommal van baj...de borzasztó akaraterőre van szükség pár hónap elteltéven.Sok sikert és kitartást mindenkinek!😊
Szia! Én ma kezdtem 93kg-ról.54 évesen.Válthatnánk néha egy pár sort.
Szép estét mindenkinek!Bő 4hónap alatt leadtam 12kg-t,életmód váltással. De,3het e stagnálok.Még10kg kéne az ortopéd dokimnak,hogy,tudjak mennia jobb lábammal protézis műtétre.(ball térd kész van 3éve).
Reggeli:9ó Insumedpor2dl tejjel Ebéd:rendes ebéd Vacsi:7óra:Insumed por tejjel. 3 hétmúlva kontroll! Nagyon szurkolok magamnak,remélem leadok egy pár kilót.
Már gondolkodtam, hogy felkeresem a doktornőt, de.... nekem sok,amit fizetni kell, bár úgy hallottam a cukorbetegeknek találták ki. Hallottam jót is, de hallottam panaszt is. Még mindig gondolkodom.
Lehet ,hogy igazad van.Elég drágák azok a tápszerek.
Azt mondják, kevesebbet kell enni, többet mozogni...
Minden más csak pénzlehúzás.
Nekem is van 15 kg feleslegem, a változókorban szaladt fel rám ennyi.
Nem eszek többet, de szeretem az édességet, rágcsálnivalókat,azt elismerem...
Pár kolleganőm elkezdte, elég borsos az ára, éllapotfelmérés stb. Ők azért kezdték el, mert ismerőseik ettől fogytak, volt aki 15-20 kg ot is..
Én éhezek és ez el is vok keseredve ☹.kcal-t nem számolok,lemérem nyersen a ch-t és a fehérjét és én abból készitek ebédet,én használok pl.knorr gyros fűszert.ma azt ebédeltem ch-nak meg Norbi pitát ettem.a folyadéknál megprobálom a norbi szörpöt,hatha többet iszok!!kicsit tanácstalan vok,h mit kellene készíteni ebédre!!a cappuccino nélkül se bírom,a kávét nem bírom meginni.irj nyugodtan,ha bármi kérdésed van.
Szia, már eltelt néhány nap, mit tapasztalsz?
Szia!
Én Szolnokon voltam tegnap (2019.02.20) Ispány Mariettánál.
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó insumed tápszere?
Sziasztok! én 2019 február 6-án kezdtem el az INSUMED diétát. OLlyan 20 kg körül kellene leadnom. Az első két nap nagyon nehéz volt, mert csak az INSUMED tápszert eheted, a harmadik naptól már lehet napi egyszer enni ( 2Turmix, 1 evés). Nekem úgy tapasztaqltam, hogy nagyon leviszi a vércukorszintemet, van hogy szédelgek, az első két napban fejfájás is volt. Azonban folytatom a diétát most 6 kilónál tartok! :-) Tapasztalatom szerint a zsir először azokról a helyekről megy le, ahol amúgy is kevés van pl: nyak, csukló, kulcscsont boka, stb. Irjatok ha van valakinek tapasztalata, szívesen hallgatom, és irnék még a tapasztalataimról. :-)
Sziasztok! Az insumedhez nagyon hasonlo a medway diet, ha valakit érdekel, van másfél doboz (26 adag) csokoládé ízesítésű porom áron alul eladó.
Sziasztok!
Én jan. 10-én kezdtem.
Ma elbuktam este ettem prószát.(keveset)
Járt már valaki így? Ebben az esetben mi a teendő? Ugyanúgy folytatom, vagy újra a 2 start nap?
Sziasztok!
Mostanában fogyózik valaki Insumeddel? Konzultálni szeretnék az eredményekről valakivel. November 15-én kezdtem, jelenleg 8 kiló fogyásnál tartok. 95-ről indultam. Elérhető fél év alatt 15 kg?
Javaslom inkább a Toman dietet Szolnokon. Sokkal változatosabb , mint az Insumed , tarthatóbb, és olcsóbb!
Sziasztok! Keresek valakit, aki Szegeden jár INSUMED-es orvoshoz! Köszönöm!
Sziasztok! Keresek insumed port! Van valakinek eladó?? Köszönöm!
Sziasztok. Keresek elado insumed port. Valakinek van? Köszönöm
Sziasztok!
Keresek valakit, aki Szolnokon jár INSUMED orvoshoz.
Sziasztok!
Insumed port vásárolnék van valakinek eladó?
Sziasztok. Bocsi mindenkitől,de úgynézki hogy a készletem gazdákra talált.
Szia!
Érdekelne az insumed por vásárlása :)
Debreceni átvételre lenne lehetőség?
Vilagjaro 77 engem érdekelne a por. Helyileg merre lehetne átvenni?
További ajánlott fórumok: