Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Ha mozogsz, nem csókken az anyagcsere.
Én hasonló paraméterekkel bírok, 77 kg-ról indultam január 29-én. Kakaós porral kezdtem, reggel öntök bele hideg kávét is. Nagyon szeretem. Csak délelótt szoktam éhes lenni kb. 2 óra hosszat.
Szia!
Igen ebben igazad van a 900 cal nem kevés bevitel.
Nekem is meg kellett tanulnom, de hidd el nem lehetetlen.
Azért írtam, hogy a gép számolja ki a kalória szükségletedet. Figyelembe veszi az mozgási intenzitásodat is.
Gondolom voltál mérésen.
A mérés meghatározza, hogy mennyi kalóriát kell bevinned egy étkezés alatt +a napi kettő turmix. A mérésnél a szoftver azt is meghatározza, hogy a főétkezésben hány gramm fehérje, szénhidrát és cukor lehet. Azt is figyelembe veszi, mennyire vagy aktív. Aki ülő munkát végez és nem mozog annak kevesebbet, aki sokat mozog és aktív munkát végez neki több bevitel a megengedett.
Nekem pl közepesen aktív munkával, közepes mozgással 1000 cal a főétkezésem. A két turmix 600 cal összsen, így 1600 cal vihetek be naponta. 1000 cal egy étkezésre nem kevés hidd el, 190 cm magas vagyok. :)
Neked a 900 cal se kevés.
Az IR problémádat gondolom megbeszélted a tanácsadóddal aki csak orvos lehet. Ha nem az akkor sürgősen cseréld le. Az orvosnak tudnia kell mi a teendő. Egyet tudok, ezt a rendszert cukorbetegeknek fejlesztették ki.
IR=inzulinrezisztencia
Még nem vagyok cukorbeteg, de a szervezetem nagyon sok inzulint termel és előbb utóbb kimerül a hasnyálmirigyem és akkor már cukorbeteg leszek.
Szia! Nálad az IR mit jelent?
A tanácsadó orvos?
Pont az első kettő nap a lényeg. A máj cukorraktárát üriti ki, hogy beinduljon a felesleges tartalékok elégetése.
Sziasztok!
Már rég óta olvasom a fórumot. Magamról annyit, hogy férfi vagyok 151 kg-ról kezdtem tavaly nyáron. Most 130 kg vagyok. Cél a 105-108 kg. (190 cm vagyok). November és decemberben nem ittam a port, orvos váltása végett. A kettő hónapban 3 kg jött vissza.
Januárban új orvossal ismét beálltam a ringbe.
Továbbra is működik 22 nap alatt -4kg. Gyakorlatilag ami feljött az vissza is ment. Egy biztos, nálam működik. Elmodhatom, hogy sok mindent kipróbáltam és eddig ez tűnik hosszú távon a legjobbnak számomra.
Akik azon aggódnak hogy lassan megy lefelé, azt megnyugtatom:minden milyen ütemben de ha lefelé megy akkor minden ok. Nekem is az első időszakban gyorsan ment
Most a heti 0.5 kg teljesen rendben van. (Havi 4 kg ám!).
Fel vagyok rá készülve, hogy meg is állhat, de ott kell majd erősnek lenni. Minden fejben dől el! Egy a fontos kitartónak lenni és nem feladni!
Sziasztok! Én most a héten kezdem ...Újra .... 2 éve már egyszer csináltam ,hatásos volt de minden visszajött , sőt .... Bár zabáltam,mint egy őrült
.. nem szeretnétek facebook csoportot csinálni ? Sokkal gyorsabban és közvetlenebbül el tudnánk erni egymást ha kérdésünk van vagy rezeg a léc
Az elmúlt hét alatt azt tapasztaltam, hogy a vérnyomásom és a cukrom gyógyszer nélkül beállt normális szintre. Persze reggel és este rendszeresen mérem. 😊 Szinte hihetetlen, mert több mint 10 éve szedek gyógyszert mindkettőre!
Igaz, hogy soha nem vettem ilyen komolyan a diétát és minden nap van min. félóra, óra (torna és séta)
Kíváncsi leszek a következő mérésre!
Anyukam cukorbeteg, o 4x ehet ezzel a dietaval is. Ha szedelegsz, erdemes beszelni a dokival, hogy alljatok ra a 4 etkezesre.
Az egeszseges sulyvesztes 0,5kg / het. Ha efolott sikerul barmi, az csodas, de ha "csak" fel kilo, az is mar jo.
Örülök, hogy kapok Tőled egy kis biztatást. 115,7 kg-ról indultam és 90 kg a cél. Az első két hét azért volt nehéz,mert cukorbeteg vagyok és a háromszori "étkezés" miatt a cukrom és a vérnyomásom is ingadozott. Talán most már megszűnik a szédelgés. Az tény, hogy könnyebb a mozgás. Lehetőség szerint minden nap van fél óra torna és fél óra séta. Az ebédet eddig készítettem, de jövő héttől előfizettem az idősek otthonában menüre. Mindig van egy fitt menü is, meglátom jó lesz-e.
Most tényleg eldöntöttem, hogy le kell fogynom. Egy kicsit egyedül érzem magam a kilók elleni harcban. Köszönöm a biztatást!😊
Sziasztok
Aki használ Basic vagy Bestform porokat megtenné hogy az összetételéről küld egy képet privátba nekem? Érdekelne mi van benne, milyen fehérjék és mitől ilyen borsos az ára!? Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?