Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Sziasztok,
Csináltunk egy facebook oldalt,ahol az Insumed diétával kapcsolatos tapasztalatokat és eredményeket oszthatják meg az emberek :)
Jelentkezzetek:
Sziasztok!
Tavaly 12 kg-t fogytam Insumeddel, 2 hetente konzultációkkal.
Elengedtem magam, 4-5 kiló visszajött, most újra akarom kezdeni, de nem mennék dokihoz.
Szerintetek tudok valahonnan konzultáció nélkül szerezni Insumed port?
Szia! Itt keress orvost:
Sziasztok,
már rég jelentkeztem infókkal :)
Jelenleg 5 hónapja csinálok a diétát.143 kg-ról kezdtem,most pedig 120 kg vagyok.Kezdem jól érezni magam a bőrömben,de azért még egy 20-ast le kéne adnom. :)
Zita6565! Gratulálok, ez nagyon szép teljesítmény!
Ha szabad megkérdezni, mekkora súlyról indultatok?
A mozgással kapcsolatban igazából az nem világos, hogy ha mozgás nélkül 1250 kcal-t kell fogyasztanom és mozgok, amivel 400 kcal-t égetek, akkor az ott elvesztett energiát hogyan pótolom? Értem, hogy ha addig 1650 kcal-t ettem, akkor a -400 kcal-lal pont 1250 kcal-nál vagyok, de mi van akkor ha 1250 kcal-t ettem és még mozogtam is? Mert akkor már csak 850 kcal energiát fogyasztottam. Na mindegy, holnap ezt is megkérdezem és felteszem a választ.
Ha valakinek van kérdése, akkor írja meg, holnap megyek a dietetikushoz megkérdezem.
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?