PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Én is így jártam hétfőn. Kb. 15x hívtam őket, mire felvették. Ma már mentünk is.
Sajnálom, na de fel a fejjel, legközelebb biztos összejön! Én is decemberi leszek, egy kicsit tartok tőle, hogy nehogy belecsússzak a karácsonyba..Én ma kezdtem el szedni Femibiont, meg hát rengeteg zöldség, spenót,kelbimbó,saláta stb. Ezenkívül nem tudom, mivel kellene még előkészíteni a szervezetemet. Nálunk egyébként a párommal van a probléma, nálam mindent rendben talált a Török doki..
szia! Én szerdán 11 óra körül telefonáltam, akkor még megvolt Piroska:)
Köszi,én is remélem izgulok érted.Várom már a hétfőt.Majd írj hogy mi lett az eredmény!
Gratulálok, remélem hamarosan csatlakozok:-)
Sajnos beléptem a sikertelen lombikosok "táborába". Ma nagyon sokan voltunk, akiknek nem sikerült, nem tudom, ez milyen széria volt :-( Nem baj, majd legközelebb. Megyünk decemberbe a fizetősre, addig erőgyűjtés, és kipróbálok addig mindent, amit eddig nem tettem. Aki most vár az eredményre, remélem sokkal nagyobb sikerrel jár.
Lányok!Szétrobbanok.....Napok óta próbálom hívni Tapolcát,senki nem veszi fel.....Mindegy,hogy reggel,délelőtt,délben,délután......Piroskát elrabolták?
sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat, alapvetően én ia az egyenes út mellett vagyok, de ebben az esetben mégis több szól amellett, hogy egyelőre tartsam meg magamnak,hogy mik a terveim. Igazából még van egy bő hónapom az első konzultációig, elképzelhető,hogy addigra okosabb leszek:)
Szabikat pedig amúgyis kötelezően ki kell vennünk év végéig, azaz 2-3 alkalmat mindenképp meg tudok oldani magyarázkodás nélkül..
Szia! Csatlakozom az előttem szólóhoz, érdemes beavatni a főnököket több okból. Egyrészt a munka tv. alapján védett vagy, onnantól kezdve hogy az első lépést megtetted köteles a munka alól mentesíteni erre a munkaadód. Tudom nem könnyű, nekem pl. elég speckó munkám van és akivel meg kellett beszélnem, az a multi külföldi tulajdonosa, férfi. Rettegtem a beszélgetéstől de nagyon támogató, pozitív volt. Onnantól kezdve sokkal nyugodtabban mentem bármilyen időpontra. Mivel sokszor sokat kell várni nem tudod megoldani hogy csak egy kicsit később érkezel, ettől ideges leszel, feszült amire aztán pont ebben a pillanatban semmi szükséged! Úgyhogy én is azt javaslom, hogy mondd el nekik mi a helyzet!
Szia én is azt javaslom hogy mond csak el! Én esetemben is ílyen volt a helyzet!egy gyárban solgozom, 4férfi feljebbvalom van es a fönökom is férfi!nagy lekezelő meg minden!én úgy kezdtem hogy szabadság szavadság....és beindult a túl óra es nem akartak elengedni!és össze szedtem magam es elmondtam neki hogy mi a helyzetem és nagyin rendes volt és ha elkell kéretőznönöm csak bemegyek és szolok hogy nem jövök és hozok igazolást már nem is kérdezi hanem egyből írja be és senkinek nem beszélt róla! Nem gondoltam hogy ilyen embersêges lehet!:) nehéz nekiállni de szerintem van értelme!(ha így kezdem még nagyon sok szabim is lehetne) sok sikert
Természetesen a munkahelyi viszonyaidat Te ismered, de hidd el, legtöbb esetben az egyenes út a legrövidebb!
Barátnőméknél a második lombik sikerült. Az anyuka egy könyvelő cégnél dolgozott, az apuka egy gyárban, szalagon.
Utóbbi munkahelye igazi vadkapitalista cég, sok túlórával, kevés pénzzel, stb... Felment a nagyfőnökhöz (egy igazi balfék osztrák) elmondta, mi a helyzet. Kiderült, a pasinak 3 gyereke van, az egyik beteg, érti, mit jelent a család: leszólt a portára, hogy onnantól bármikor, állandó kilépője van a srácnak, fizetni meg úgyis órabérben fizettek.
Az anyuka is megbeszélte a munkahelyén, ott az volt a megoldás, a munka legyen meg, ha otthon, ha hétvégén, ha meg nem megy, szóljon, csoporton belül megoldják. A 7. hónapig dolgozott, 11 hónapos a kislányuk :-)
Ezzel csak azt akarom mondani, korrektséget korrektségért adnak, ha nem valami vadember a főnököd, és amúgy a munkáddal nincs baj, stabil a helyed, megér a dolog egy négyszemközti beszélgetést :-)
köszi a választ. Azt hiszem az én esetemben nem alternatíva, hogy beavassam előre a (férfi) főnökeimet a terveimbe, inkább megpróbálom egy-két "kegyes" hazugsággal..
Én a munkahellyel jó előre megbeszéltem ezt a helyzetet, és azt mondták, úgy járok el, ahogy nekem jó: szabi, táppénz, csúszó, igazolt távollét. Próbáld meg te is megbeszélni velük. Szerintem máshogy nem nagyon megy. A várakozáshoz annyit, hogy sajnos változó, egyszer sokat kell várni, egyszer kevesebbet, keveset sosem. :-( Ha vannak aznap beültetések, leszívások, akkor lassabban megy sajnos. Leszívás előtt ha jól emlékszem 3-4-szer voltam uh-n, de szerintem ez is lehet egyéni. Időpont nem igazán van, csak ha mondjuk leszívás, beültetés lesz vagy vmi tervezett beavatkozás. Nekem mindig azt mondják, 9 előtt jó ha ott vagyunk.
sziasztok! Nagyon örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra és egy nagy csomó hasznos infóra! Mi a párommal most vállalkozunk az első gyerkőcre és hát mi is a májusi OEP-csoportot "erősítenénk", de végül úgy döntöttünk, hogy előbb belevágunk, így decemberre tervezzük a "babásodást". nekem jelenleg a legnagyobb stresszforrás az, hogy a munkahelyemen hogy oldjam meg majd a sok hiányzást..Igazából azt lenne jó tudni, hogy mennyi UH-vizsgálat van a leszívás előtt? Egyáltalán megoldható, hogy kora reggeli időpontot kapjon az ember az UH vizsgálatra, és ne kelljen 3 órán keresztül várakozni egy 2 perces vizsgálatra? Nektek mik a tapasztalataitok? Köszi előre is a válaszokat.
Ma megkérdeztem, mert továbbra se volt tiszta, hogy mi kell. Recepciós mondta: "Közjegyző által kiállított közokirat, melyben benne foglaltatik, hogy a két fél közösen vállalja az IVF programot." Nekik nem kell az eredeti amit kapunk, hanem elég lesz a másolat....EZ CSAK AZOKNAK AKIK NEM HÁZASOK!!!
Sziasztok! Clostylbegyt érdekelne (bontatlan doboz) ha van valakinek felesleges! Megvenném! Írj privit.
Helyes csak pozitívan.Én ma voltam és hallhattuk mindkettő csöppség szívhangját!Remélem ezt ti is(mindenki) nemsokára átéli.Fantasztikus érzés volt. ☺
Szia, köszönöm jól. Hétfőn megyek tesztre, de pozitív vagyok egyenlőre:-)
Nálad minden rendben?
Nem baj. Én is át szoktam csúszni. Most is szeptemberre volt és október 5. lett belőle.
Sziasztok, Októberre van időpontom lombikra.1-e óta kapom a Suprefact injekciót. Ma megjött, rögtön hívtam is őket. Péntekre kaptam időpontot. Ezek szerint akkor hosszú protokoll alapján csinálják? De akkor nem tudják ebben a hónapban megcsinálni, átcsúszik novemberre. Vagy hogy működik ez?
Nekem mindig azt mondták, hogy akkor hívjam őket, ha megjön rendesen. Szerintem várd meg te is.
Szia.Köszi szépen,hogy válaszoltál. Megijedtem azért,mert ilyen tényleg csak menszesz elött szokott lenni. De amúgy érthető.:)
Szia!Hogy vagy?Mikor mész tesztre?
Szia! Ezt teljesen természetes! :)
Mivel a megszokottnál tönb petesejted termelődik nyilván ezt jobban megérzed, feszül, fáj a hasad + a hormonoktól sokkal érzékenyebb vagy, úgyhogy ne izgulj. ;)
Sziasztok.Lenne egy kérdésem. Spontán nem szokott megjönni csak gyógyszerrel..:/ felhívtam őket, kaptam okt. 21.-re időpontot.. Erre tegnap barnázásom volt, lehet h megjön..(nagy meglepetés).. akkor hívjam őket újra? hátha a hétre kapok időpontot?!
Sziasztok. Leszívás elötti napokban volt valakinek olyan,hogy fájt a hasa(olyan mint menzi elött kb.) meg fáradt,rossz közérzet stb. Vagy lehet az injekciók váltották ki ezt nálam? Kicsit azért megijedtem,mert nem tudom mitől lehet ez.
További ajánlott fórumok: