PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Igen van egy jó nagyom. Legszívesebben én is hisztiznék már egy jót. 5 éves a lányom, folyamatosan van valami program. Ma lovagolni vittem, holnap talajtorna. Így gyorsan megy az idő, nincs időm foglalkozni mennyire fáj. Remélem a 10 nap tesztig is hamar eltellik majd az idő.
Nem néztük meg a vastagsàgot, örültem hogy végeztünk. Alaposan lemérte melyik mekkora és mennyi. Már nagyon fájt a végén. Még jó, hogy altatàsba csinálják pénteken.
Szia!
Elvileg mi is a decemberi csapatot erősítjük.
Két hét múva csörgök hozzájuk időpontért október végi konzira. :) Remélem már recepttel jöhetek haza.
Van ismerős,novemberre volt időpontjuk,hétfőn mentek,már szúrnak,3-4 hét,és beülti.Nem fizettek,a tb-s várólistán voltak.Ezek szerint a decemberiek,is kezdhetnek "készülődni" :)
Sziasztok! Ahogyan olvasgatok láttam hogy mi most elég sokatoknak van lombikja ebben a hónapban! :-Dremélem mindenik össze jön!!nagyon szurkolok nektek! :-D
Nekem decemberben lesz hányan leszünk decemberben?????
Nektek pedig sok sikert!! :-D
5 percet, ezt hogy csináltad? Áruld el a titkos receptet? :):):) Mikorra mentél? Gondoltam csütörtökön megyek korán, hátha gyorsabban sorra kerülök.
Még nem tudok időpontot, attól is függ, hogyan alakulnak a tüszők, de 2 nap múlva kiderül. ;) Én hétfőre számítok.
Sziasztok!
Tegnap este örömmel fedeztem.fel a fórumot, jó volt olvasni ahogy egymást támogatjátok.
Én is a Gőgöshöz járok, benne vagyunk a lombik közepében. Valóban maga a nyugalom szigete, olyan pozitívan áll mindenkihez.
Eddig egyébként nagyon pozitívan álltam hozzá a klinikához is, de tegnap kicsit kiábrándultam.
Szomorúnak tartom, hogy nem tudják kezelni, hogy (sajnos) ekkora igény van az ilyen jellegű intézményekre. Megalázónak tartom, ahogy libasorban türelmesen állva azt várják a párok, hogy végre sok sok év várakozás és reménykedés után végre ők is szülők lehessenek. Vhogy jobban kellene koordinálni az időpontokat. Türelmes ember vagyok, de tegnap 3,5 órát vártam türelmesen hogy aztán végre bejussak a kontrollra.
Aztán ott is jött a kopp, eddig minden rendben volt, de most felmerült az endometriózis gyanúja, látott vmi foltot. Szóval ma elmentem a nődokimhoz is és ő is látott valamit úgyhogy még jobban várom a csütörtöki kontrollt, talán többet lehet majd látni.
Egyenlőre nekem is kevesebb tüsző érik, kapásból duplájára emelte a hormon adagot úgyhogy most reggel, este is szuri. :)
Drukkolok mindenkinek, ahogy hétfőn vártunk olyan jó volt látni, ahogy a beültetés után mindenki megy a gólyához. :) Alig várom, hogy ki is megreptessük hogy aztán kopogtasson a gólya!
Szóval hajrá lányok! :)
Igen, a második leszel 8.15-kor. Most számolgatok 6. leszek nem is az 5.
Török mondta Neked, hogy milyen vastag a méhnyàlkahàrtyàd? Nekem tegnap 9,2mm volt úgy félek, hogy kevés.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..