PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Remèlem gyorsan meggyógyultok. Na meg mèg oluszban szeparációs szorongas is, ajaj. De ha a fiúk màr felàllnak lèpegetnek akkor gondolom a nappalok se túl nyugisak hisz gondolom mindíg résen kell lenni hogy éppen mibe kapaszkodnak hol próbàlnak felàllni, miben sántikàlnak éppen😀😀😀
Hidd el a pici làny is majd mindíg mindíg többet fog tudni. Érdekes hogy nem sikerült még diagnózist talàlnia vkinek.
Van segítséged vagy napközben egyedül vagy a gyerekekkel?
Azt hiszem a babák nagy része akaratmanci, ez kódolva van bennük 😅
Nem akarlak lelkesíteni, de nálunk a nagytesó másfél évesen hagyta el az éjszakai evést, addig kelt bőszen 😃
Igen, már egy hónap se választ el minket az első szülinaptól. 🎂
A fiúk már felállnak, egyikük kapaszkodva lépeget is ezerrel. 😊 A hercegnőnk még nem kúszik. 😪 De egyre többet mosolyog, és szerintem tisztult a látása. Megyünk előre, küzdünk és örülünk minden apró sikernek. Diagnózisunk még mindig nincs, magyarázat sem a vele történtekre, de tudom, hogy egyszer választ kapunk majd minden kérdésre. Az éjszakák most nálunk sem túl nyugisak. Egyrészt összeszedtek mindenféle betegséget, másrészt rájuk tört a szeparációs szorongás.
Clexane-osok: Tapolcán írtak 10-et 5800 ft-ert, de mondta a doki hogy tàmogatottan ennek a töredéke.
Na de ki írja ùgy fel? segítsetek. köszi
Mindenkinek sok sikert holnapra!
Nekünk reggel teló, majd indulàs beültire! 🥰
Szerda óta én mára lettem amúgy jól, ami a hasamat illeti, ma már teljesen rendben van, bár azért még jó nagy. De a fàjdalom elmúlt, (remélem végleg)! Az étvágyam is visszajött, és a puffadás is elmúlt.
Nekem hiperstimulacióm lett, 20 feletti tüsző számmal.
De azt mondták, hogy üresek, mert túl gyorsan nőttek. Talán kettő tüszőnek volt esélye. Már a lombikról beszéltek, mert biztosra vették, hogy nem sikerül, de több inszeminációt nem javasoltak. Így lett 3 gyerekünk 😊
Igen, akkor te leszel az első és 15 percre rá megy a következő.
Ha már képben vagy, írd ám meg, mi a helyzet. 😊
Szia Nelli! Jó hallani rólad! Hàt mit ne mondjunk jó egy kis akaratmanci érkezett hozzànk 😂😂😂 ( ràm hasonlít ebből a szempontból) nem az az eszik alszik fajta ( talàn az első 10 napban volt az) De nem baj alkalmazkodunk, szèpen lassan simulunk egymashoz.
Tejem szerencsére van 😀
Veletek mi újság? Az ikrek lassan 1 évesek? Hogy alakul a kislàny fejlődése? Minden rendben? És a 3 bátyus? Biztos nagy csibészek 😀
Picky!
Hogy vagytok? Hogy telnek a napok? Belerázódtatok? Feltenném a szokásos jó baba, van tejed stb kérdéskört, de tudom, hogy sokakat irritál. 😅
Nekem a 2. inszem sikerült. Itthon csináltam 11. napon egy 10-es tesztet és 3 babával is extra halvány lett. Nem értem, hogy miért hívnak ilyen korán vissza. Ráadásul inszemnel a randi időpontja sem fix. Nálunk pl az egyik genetikus-nőgyógyász mondta, hogy simán lehet a babák között 1-2 nap, mert a fogantatás, beágyazódás időpontja ilyenkor nem biztos.
De a lényeg, hogy sikerült. 😊 Majd írd meg, hogy mit mondtak.
Szia. Inszeminációm volt január 15-én. 11-ik napon kellett mennem tesztelni, 25-én. Az negatív lett.
Rem. pozit tesztelsz. De ha mégsem, az sem jelent semmit (lásd az én esetemben) 😊
Megkérdezhetem hány naposakat kaptál vissza, hányadik napon volt a tesztelés, és most hányadik napon vagy?
Én holnap megyek tesztelni. Már nagyon kíváncsi vagyok. :)
Már kezdek megnyugodni, de ma amikor láttam egy nőt.....4 gyereke mellette egy a hasába.....hát azért elkapott az ideg.
Mondta nekik hogy "nem kaptok csokit, mert örülök, hogy etetni tudlak benneteket". Hát magamba, más összetenné a két kezét, amúgy meg ha nincs olyan helyzetben minek vállal ennyit?...
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..