PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
De nekem csak 3at tudtak leszívni....nem gondolnám. Szerintem azoknál van hiperstimu, ahol tényleg sok petesejt volt.
Amúgy meg azt olvastam itt a fórumban, h terhesség esetén felerősödnek a hiperstimulàciós tünetek... Sok folyadék + fehérje!!!
Szia! Ne add fel! Még minden esély megvan! Alacsonyabb lehet a hcg szinted, mint amit a teszt ki tud mutatni. Hajrá! Szorítunk hétfőre!
Az a helyzet, hogy a baráti körben is vannak akik próbálkoznak és amiket meséltek, nekem már ott megrendült minden bizalmam az ilyen intézmények felé.
Ráadásul nekem beindította az emdometriózisomat újra, amit eddig szépen kordában tudott tartani a saját dokim.
Igen, az a teszt a legerzekenyebb. Én a mostaninal direkt ott vettem a patikákban,hogy ne járjak úgy, mint a nyáron.
Az a teszt amit ott csinálnak az a biztos! Sokan jártak ugy hogy otthon teszteltek és negatív lett Tapolcán meg pozitív!!! Mi ezert várunk csütörtökig! Mert ha negativ akkor veszel meg 10-et hogy tuti az volt rossz ha pozitív akkor meg azert hogy biztos! Menj csak el és nyugalom! Bizalni kell bennük !!!
Szívem szerint hagynám az egészet a francba. 😠😞
A csaj mellett 2db 3 naposat kapott vissza és neki már tegnap erős pozitív lett.
Ráadásul brutál görcsölnek a petefészkeim, márcsak magzat pózban tudok feküdni, mozdulatlanul.😭
Oh Adrienn! lehet nem kellett volna tesztelni? Várjuk a hétfőt!
Sziasztok.ma kellett telefonálnom.11petesejtet szívtak le 4db.lett mára.az előzőnèl11 ből 1lett ès az sem osztodott,elmaradt a beültetès.most az orvos azt mondta szèp szám,legyen szerda a beültetès.váltiztattam hètfőre,remèlem nem döntöttem rosszul.
3naposat kaptál vissza 21-én, szerintem még ne engedd el ezt a dolgot, van esély! Mindenképpen menj vissza hétfőn!Szorítok neked nagyon!!!
Sajnos mindenképp menni kell, mert ultrahang is lesz. Amúgy ez bennem is mindig megfogalmazodik..
De amúgy lehet korai volt még a teszt. Nekem nyáron itthon 2nappal a visszahívás előtt negatív lett, ott meg halvány pozitív. Szóval még ne add fel!
Hogyha negatívat teszteltem, akkor is kell menni kontrollra?
Mert így sok értelmét nem látom.
Sziasztok!!Ma megnéztem Pataki Zita Blogjànak 4-részét.Màr az előző részben volt szó vitaminokról,amit javasoltak neki, q10-et én is elkezdtem szedni..ma viszont pàrom hozott tökmag kapszulàt ami segít a terhesség megtartàsàban,😊ha viszont a tökmag olajat a has tàjékon bemaszírozzuk,segíti a peteérést is!☺Szép estét mindenkinek!
Minden rendben lesz😊szorítunk🤗
hétfőn kell mennem fél8ra. Izgulok, szeretnék már túllenni rajta :)
A fehérje italban ennyi van egy adagban. Nem tudom menniyt kell összesen, többfélét hallottam már. Ha eszel túrót, sajtot, husit,halat, akkor szerintem 1 adag a fehérjéből elég pluszban. Énis tonhalat eszek még mellé, plusz amit Andraa is írt, diót, mogyorót hüvelyeseket is lehet.
Köszi😊neked mikor lesz a leszívás?Mit mondtak ma?😊
Ennyi a minimum g amit naponta meg kell enni vagy inni fehérjét? 30g?
Fehérje: én kipróbáltam az Aldis palacsintaport(ehető) és Aldis es Dechatlonos proteinszeleteket. (Fehérjeport nem tudom meginni). Na de én még ezektől a proteinszeletektől is hányni tudnék 🤮. egy fajtát találtam ami finom műzlis crunchy vagy mi 4-es csomag dechaltlon.
Ezekbe mind 20 g van.
Én amúgy stimu utolsó hetében kezdtem. nem tudom segít-e.
Amúgy próbálok diót, rengeteg sajtot, és tonhalat is enni.
Nyugi, sokat nőni fognak még! Nekem 4 nap alatt nőttek kb 8-10mm-t. Én 3 adag gonalt kaptam egy nap. Melátod hétőn megmondják mikor lesz a leszívás :)
Sajnálom, durván hangzik, főleg hogy a stimu miatt kiújult. :(
Sziasztok!Ma volt 10 napi stimus Uh.10,5-11,5 mm.Volt akinek még ilyen lassan nőttek?Folytatom a gonalt 2-2 ,hétfőn újabb kontroll.Doki szerint beindultak,de én itt mindig sokkal többet olvasok értékben😞Nyugtassatok meg🤗
Mindkét oldalon csonkítani kellett, a baloldalit jobban, mert ott volt az endometriózosom a legnagyobb. A jobb oldali petevezetéket pedig ki is kellett venni.
Annyit mondott nekem, hogy nincs jó állapotban és a stimuláció miatt most is van endo, kiújult tőle.
Most is görcsölök, de szerintem a progeszteron tartja vissza.
Neked van valami bajazon az oldalon? Vagy mit mondtak mitől volt? Nekem eddig soha nem mondtak semmit hogy baj lenne vele, de ma még a doki azt is megkérdezte, hogy megvan-e egyátalán, mert nem találta, még pisilni is elküldött :D
Szia, én is akkor kezdtem, egy adagot iszok mindennap ez 30g, én viszonylag sok vízbe oldom fel, mert neekm amúgy tömény. Igazából nem innám ha nem lenne "muszáj" annyira azért nem finom :). Először vettem több ízűt, aztán egy nagyot a kiválasztott ízből, mert úgy olcsóbb. Én igazából plusz hatást nem érzek tőle, talán annyi hogy ha érzem hogy feszül a hasam, és megiszom jobb. De lehet csak "bebeszélem magamnak" :D
Sziasztok. Nagyon sokszor szóba jön a fehérje (por) . Ti mikortól kezdtètek inni ? Milyen hatással lesz a szervezetre ? Ma kezdtem a stimulációt . Segítséget köszönöm :)
Sziasztok! Nekem is megvolt az uh, nem lett több tüszőm, de szépen nőttek, hétfőn kell visszamennem és valszeg szerdán lesz a leszívás, minden jól alakul! A méhnyálkám 8,9mm vastag.😊
A baloldalit nekem sem tudták stimulálni, olyan szinten, hogy 1 db sem lett azon az oldalon.
Szuper! az 13 darab! sok sikert hétfőre!
További ajánlott fórumok: