PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Nyugodtan dühöng és sírd ki magad! Kell is, de nem szabad feladni! Nehogy már az endometriózis győzzön!!!!
Azért tegnap volt bőgés, bevallom. Nem mondom, hogy nem gondolkoztam el azon, hogy hagyni kéne az egészet....kell egy kis idő, mire megemésztem a dolgot.
Mazurka 20 nekünk is szeptember 😊
Sajnálom Adrienn, akkor ezért görcsöltél tegnap 😔! de micsoda erős vagy hogy máris az újrakezdés időpontjàn gondolkozol! Engem mindenki lenyűgöz ezen a fórumon hogy ha nem sikerül,nem adjátok fel sosem! Azért az, hogy mi nők mennyi testi-lelki szenvedést kibírunk a cél érdekében! Szerintem ez csodàlatos! 👑
Veroy te hol tartasz most? Nekünk is szeptember az OEP időpont most csináljuk a fizetőst! Remélem a mi idopontunk is fel szabadul!
Úgy sajnálom! Ne add fel! Nagyon sok erőt, és kitartást a folytatáshoz! :(
Vszínű igen, de mindegy nem is ez a lényeg! Jó az ilyen sztorikat olvasni hogy vannak megmagyarázhatatlan dolgok 😀 Szorítok h9gy minden rendben legyen, de inszemnèl van saját progi termeles is ( ahogy màr írtsk) így minden rendben kell h9gy legyen! Szorítunk! Majd írj azert!
Nem tudom. Inszemnél már nem látott tüszőt. Ha pár nappal rá lett volna ovum akkor egy kisebb tüszőt kellett volna látni nem?
Lehet hogy később fogant? Nem is inszemmel, hanem lehet hogy pár nappal később volt egy spontán peteerésed??? Csak felvetés.
De nem semmi, gratulàlok! Szerintem nem lesz gond!
Sajnálom, de azért én még hétfőt megvarnam! Nekünk június az OEP időpont és ha jól tudom márciusnál járunk most, de mi helyünk is fel fog szabadulni mert ez most biztosan sikerült! Csutortokon lesz hivatalos! :D
És az ultrahangon se látott semmit a doki?
Akkor ő igazi csodababa lesz! 👶
Remélem velünk marad.Régóta várunk rá. Az a helyzet hogy itthon is negatívat teszteltem 25-én meg Tapolcán is. Úgyhogy biztosra vettem hogy ismét nem sikerült. De 8 nap után gyanús volt, múlt hónapban az 5. napon megjött. Mindenképp hívom őket. Köszi csajok😊
Ilyenről még én sem hallottam.
PeggyGordon egyetértek, én sem értem miért nem várják ki legalább a 14 napot. Úgy tudom van ahol 21.nap kell menni.
Ez szuper! Szerintem az inszeminàciónàl van saját progeszteron termelése a szervezetnek, ezért tudott megmaradni! 😊
Azta, ilyen is létezik? Ez szuper hír! Hétfőn hívd őket mindenképp!
Pont azon gondolkodtam a napokban, hogy lehet - e ilyen.. A legtöbb helyen a beultetes után 2hettel hívnak vissza tesztelni, én mindig korainak éreztem a 11.napot.
Sziasztok. 15-én voltam inszemen. Majd 25-én visszamentem tesztre, negatív. Abbahagytam az utrogestant, hogy megjöjjön. De nem jött. 8 nap múlva (tegnap) csináltam 2 pozi tesztet és újra elkezdtem az utrot. Remélem a 8 nap kihagyással nem okoztunk bajt. 😞 Hétfőn hívom Tapolcát, hogy ilyenkor mi van?
Igen ezt elhiszem elképesztő drága volt én vas megyéből
Komolyan? Mi nem akarunk fizetősre, mert ha ugyanezt kapom, amit most, azt nem tudom kifizetni már. (420.000;-Ft ). Azért ez húzós.
Te honnan jársz? 😊
Nekünk is szeptemberre van OEP-és én biztosra veszem h júniúsba mehetünk😄persze addig még egy belefér mármint fizetős😀
Marad az OEP-es szeptemberben. Addig talán sikerül az endót visszaszorítani.
Azt esetleg tudja vki, hogy most mennyivel előrébb tart a várólista. A csajszi, akivel együtt voltam leszíváson, márciusra volt OEP-es helye és már decemberben elkezdhették, hívták őket, hogy lehetne kezdeni. Szerintetek van rá esély, hogy esetleg már nyáron hívjanak?
Sajnálom!😔
Pihenj, de feladni nem szabad! Sok erőt kívánok a folytatáshoz!
Adrienn660-Nagyon sajnálom:(
Megjött, eddig tartott a remény. 😭
Attól még ugyanúgy nagy adag hormont kaptál...
Igen ezzel mi endometriózissal küzdők sajnos mérlegre kell hogy tegyük. Lombik nélkül elèg kicsi az esély a teherbeesésre, a lombik meg ront az endón. Szóval ördögi kör. Nekem nagy mázlim volt elsőre sikerült. De èn a helyedben azért még nem adnàm fel!
Viszont, ha ez ennyire komolyan rontja az egészségemet, elgondolkozom, hogy megér-e annyit, hogy utána egy roncs legyek megint.
Köszi a támogatást, kedves tőletek.😊
Még ne add fel, az ottani tesztig bízni kell!
És igen ezzel sajnos számolni kell hogy minden sikertelen lombikos próbàlkozas ront az endomezriózisin mert legyen szó stimus vagy fagyasztott beültetésről mindkettőnèl brutàl mennyisègű hormont kapunk ami növeli az ösztrogènszintet ( mashogy nem megy ez kell sajnos) és az ront az endometriózison. De aztán meglesz a sikeres lombik ( lehet hogy ez volt az!)szépen terhes leszel, az meg majd javít rajta 😀 Kitartast!
További ajánlott fórumok: