PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok!
Szvesz! Köszi, hogy kérdezel.
Nálam minden rendben volt az uh-n, volt 3db nagyobb tüsző (15mm) és volt sok kissebb. Ma már megkaptam a cetrotide szurit, be is adták ott a laborosok. Pénteken újra megyek és meglátják mikor lesz a leszívás! Szerdán szeretném, de az már a 17.ciklus nap lenne, nem tudom nincs e későn...
Andraa! Szuperjó a 20 petesejt! Reméljük mind szerelembe is esik.😍🤞🤞🤞 Nem csoda, hogy nagyon fájsz,lényegében durván meg vagy szurkálva!Szedtél valamit amitől magasabb lett a progid?
Szia,
Nyugi, énis kérdeztem ezt nem rég :) nekem 4nap késés után jött meg pénteken, akkor azt mondták szerdán menjek (ez volt múlt héten), akkor kezdtem a stimut. Ciklus 6. napján.
Nem vettem magamra,és bár igaz hogy csak a 10. oldalig olvastam vissza,de ilyen kérdést nem találtam!Mindegy is ismételten köszönöm mindenkinek aki válaszolt a kérdésemre!
Adraa!Ezek szerint leszívás után lehet hazajönni még az nap?Én azt az információt kaptam hogy az ott alvos,és csak másnap lehet haza menni!
mi fizetős lombikot kezdtünk mert hosszú volt a várólista, de a hómanókat tegnap kaptuk vissza oep támogatással. A dolgot nem értettük mivel ezek szerint a hómanóknál ez simán mehet!
Elvileg mehetett volna nekünk is egyből, de minket elküldtek genetikára és inmunológiára és így aug. óta húzódott, de már újra úton vagyunk és jó úton!!! :D :D
Igen előfordulhst, és nem ha pénteken jön meg és hétfőn mész akkot se maradsz le semmiről! Ha egy héttel későbbre hívnànak akkor se tudnál lemaradni. Amíg szúrod a Suprafactot nem tudsz lemaradni semmiről.
Ne vedd személyesnek, csak a te írasod után kicsit kikívànkozik belőlem:örülünk minden új csoporttagnak es drukkolunk mindenkinek hisz egy a cèl, de kérlek titeket néha kicsit olvassatok vissza és vszínű meglesz a kérdésetekre a vàlasz. Az ilyen kérdés mint késhet e a Suprafacttól ée mi van ha hétvègén jön meg kb minden oldalon előfordul, 3 naponta megkérdezi vki, tényleg csak vissza kell olvasni. És ne haragudj tényleg ne vedd személyesnek!
Sziasztok! hazaértünk a leszívásról. most bemàsztam az ágyba egy nospával. úgy érzem mint akit hasbaszúrtak jó párszor, már éjszaka sem aludtam mert a petéim rettenetesen szúrtak. végülis 20-at szívták le és holnap reggel kell telefonálni hogy mizu velük.
leszívás után közölték, hogy kiestem a kutatásból, mert a progeszteron szintem 1,51 lett, a kutatás pedig egy 1,5-öt engedélyez. ettől függetlenül a beültetés hétfőn lesz és így választhatok, hogy egy, vagy két embriót szeretnék. annyira nem ért meglepetésként amúgy, mert nekem gyanús volt, hogy nagyon fájtak a melleim és bedurrantak Hétvége óta és olvastam hogy ez a progeszteron hatása lehet.
kaptam én is Clexant úh. lehet majd lesznek kérdéseim ezzel kapcsolatban hova mikor stb. kell beadni.
hogy mondjak pozitívumot a kísérleti seknek : ma voltak kísérleti programosok is beszélgettem az egyik lánnyal: neki ma megvolt a beültetés neki 24-et szívták le,másnapra 14-et termékenyítettek meg,ötödik napra pedig hét embrió maradt. ma egyet beültetnek neki hatot pedig fagyasztanak. szóval nem mindenkisérletis esik ki, annak ellenére hogy ez a fórum eddig mást mutat ...
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ,megnyugodtam!
Esetleg van valaki aki hozzám hasonló fázisban jár?
Szoktam láttni ismerős arcokat,akikkel mindig egy időben vagyok ott hátha itt is "összefutunk"!
Sziasztok!
Még új vagyok itt tapasztalatokra lennék kiváncsi!
Január 20.án kezdtem el a suprefactot,tegnap kellett volna megjönnie,és a has szurkáláson kívül semmi.
Volt valaki igy?A szuritól is késhet?Mennyit?És ha pénteken jönne meg akkor a következő szurit lekésem,mivel túl leszek a 3 napon?Köszönöm ha valaki válaszol!
Szia.
Kaposvár? Nincs váró lista,es 1.5 honap kb az első konzultáció ideje..
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..