PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Csináltam tesztet itthon, de olyan halvány volt, hogy azt hittem csak én képzelem oda. Meg az 25ös érzékenységű volt.
Jövő hét csütörtökön kell újra mennem , akkor kiderul 1 vagy 2 petezsák van :)
Dongi, halk gratula! Maradjon is így!
Délután 4 előtt 5perccel végre elertem őket.
Gratulálok! hurrá! te kibírtad máig a teszttel?
És most hogyan tovább? mikor kell menned megint?
Csajok!
Annyira.dicseritek ezt a tapolcai tesztet,hogy ugy döntöttem,hogyha en is ott tartok már,majd megkérek valamit vegyen nekem egy 5dbot es postázza el 😁
Szokásos hétfői tumultus volt. Piroska meg egyedül szegény.
Én ma voltam tesztelni, halványan, de pozitív lett. Gőgös doki szerint minden olyan most odabenn, amilyennek ilyenkor lennie kell. :)
Köszike, akkor majd viszel enni!Én is kiváncsi vagyok milyen lesz a lötty.
Vigyázz nagyon a kis pöttyödre! Táppénzen leszel?
sziasztok! ma millióan voltak!
Ma mentünk beültire, 1 babóca ❤️maradt ma reggelre (a 12 megtermékenyültböl az 5. napra).
A beülti elött megnèzhettük az embriócskát, kaptunk fotót is róla! utána volt uh vizsgálat és utána mentünk hàtta hàlóing-papucs majd mentünk a mütöbe. A beavatkozás kb. 3 perc volt! nem fájt még ùgy se hogy fájnak ugye a petefészkeim mèg. Utàna kb.1,5 órát feküdtünk a szobában.(kicsit tovàbb hagytak minket) .
Teszt jövő csütörtökön!
Szuper a 10petécske! Ügyes voltál! 😊
Peggy! Rengetegen voltak ma és szerintem egyedül volt a Piroska...
Nekem szerdán lesz a leszívás! Alig vároooom! 12tüszőre mondta a Tökör,hogy jó, volt még kb 6kissebb, abból már nem lesz semmi szerintem. Este szúrom a tüszőrepesztőt!
Szuper! Sok folyadék és fehérje.
Sokan vannak ma? Egész nap hivogatom őket, de nem veszik fel.
Tapolcára megyek leszívásra. A dokim azt mondta van ott egy vendégház. Tud valaki valamit a vendégházról?
Kit kell keresni? Valaki szokott ott megszállni?
Mi messziről megyünk, és több mapra mennénk. Ha minden jól alakul a leszívás ztán haza se jönnék, mert ha 3 naposan kapom vissza akkor azért nem érdemes hazakocsikáznom egyik nap, majd 2 nap múlva vissza 550km-t, oda -vissza 1100km
Szia, szerintem 1evig érvényes. Mi még egy éven belül vagyunk a fetekkel, soha nem kértek semmit előtte.
Amit én kaptam estrofem gyógyszert, az 1200ft egy dobozzal, mellé még egy doboz crinone huvelygel az meg 10ezer körül szokott lenni. A tabletta kB 3doboz minimum a teszt napjáig.
Esetleg január óta emelkedett v változott rajta az àr?
Nem tudom, először adott egy javaslatot az immunológus 3 hónapra azzal 9 ezer vmennyi volt 3 doboz, utàna mentem kontrollra adta az újat és mondta hogy ezzel màr csak dobozdíjas lesz, onnantól kett 900ft
Ahha, értem.
Hát akkor az én 4 kis tüszőmből nem hiszem hogy egynél több lett. De már nagyon kíváncsi vagyok. Csak legyen ott és legyen jó helyen❤️
A fiúk felállását elég nyugisan kezelem. Ha nagyon nem érek rá, akkor karámban vannak, amúgy a bababiztos részén a háznak garázdálkodhatnak. 😅
Nem egyszerű eset a királylány, de az sem könnyítette a helyzetünket, hogy első körben a kórház ki se adta a kikért dokumentumokat teljes körben, most futja az ügyvéd a második kört.
Férjem segít rengeteget, ahogy szüleim is. De őket akkor hívom, ha fejlesztésre megyünk és a fiúk itthon maradnak (ez heti 1-2 alkalom), vagy ha nekünk dolgunk van a férjemmel vagy ha nagytesót visszük pl kirándulni. De ha nincs dolgom, akkor jobban szeretek egyedül lenni velük itthon. Okos gyerekek, ha látják, hogy többen vagyunk körülöttük, akkor sokkal hisztisebbek. Meg napközben most már általában egyszerre alszanak, így van időm a nagytesóra, háztartásra is. Illetve abban segítenek a szüleim rengetegszer, hogy oviba vigyék,hozzák a bátyust, ha nincs itthon a férjem. Mert a 3 picivel ezt megoldani rettentő nehéz lenne. Nagy szerencsém van a szüleimmel, hogy partnerek mindenben.
Furcsa, mert anno a kisányomnál (2016-ban ) nekem is úgy rémlik, hogy keveset kellett fizetni. Most szintén immunológus javaslatára szintén a háziorvos írja fel, de múlt héten is 2 dobozért 6484 ft-ot fizettem a tapolcai gyógyszertárban.
Azt mondták ott, hogy ennyi a támogatott ár.....
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..