PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia,annyit írtam,hogy nem tapolcai vagyok,hanem pécsi. Ahogy olvaslak Titeket, nálunk máshogy van a teszt. 13-14.napon kell menni egy vérvételre, ahol hcg-t néznek. Reggel leveszik, délután telefon, hogy mennyi a hcg. Ha egyértelmű az érték, akkor rá egy hétre van uh, ha kétes, akkor két nap múlva ismétlő vv, és akkor mondják a telefonba,hogy ok, vagy hagyj abba mindent, mert sajnos nem sikerült. Persze, ha addig nem jön meg a menstruációd.
Sniki próbáltam visszaolvasni de sajnos nem látom az “előéletedet”, mikor volt a beültetést és mikor voltál Tapolcán tesztelni?
Szia! kapsz egy zárójelentést a leszívás és a beülti utàn is. ezeken rajta van hogy “kérjük betegállományba vételét”. ezzel mesz a házidokihoz aki kiír.
Szia,semmi mellékhatása nem volt. Hányadik napi uh.-ra mész? 8 petesejtem lett,abból 2 embrió, 5 naposan kaptam vissza őket. Hétfőn lesz vv., de elmúlt a mellfeszülésem, így ma reggel teszteltem és sajnos egy csíkú lett:-(
Csajok,abban kérem a segítségeteket,hogy mivel elég stresszes a munkám a recepción a Piroska mondta leszívás után 2 hét táppénzre kiírnak!Valaki élt már vele?A doki ír ki,én a Csongrádyhoz járok?
Van egy 14 éves lányunk, spontán terhesség 5 hónap alatt sikerült összehozni 32 évesen. 3 éve próbálkozunk, a lombikkal 2018 január óta, de ez az utolsó próbálkozás.
Brnoba fogadnak 45 felett is, és a PGS miatt gondolom. Én is azért mentem oda.
Nem támogatott önköltséges a próbálkozásunk.
Igen szerintem is nagyon érdekes. Én is gondolkodtam már ezen 🙂 mi is megyünk csütörtökön, szóval lehet egymás mellé ülünk le 😁
Nagyon szurkolok nektek! Megkérdezhetem mióta próbálkoztok és van e már gyerkőc?
És sikerült másodikra? Hány sejtecskéd lett?
Köszönöm a válaszod! Nekem kétszer hármat kell szurnom max dózisban hétfőig akkor megyek uh ra . Volt valami mellékhatása? Nem túl sűrű akár már a kettő is?
Amennyire én tudom 2 dolog miatt 1.ott elérhető a petesejt donoros lombik ( ez még itthon nem engedélyezett)
2.ott van lehetőség olyan eljárásokra lombik alatt, amikre még itthon nem pl: PGS ( ha jól tudom ezzel az embriókat lehet vizsgàlni hogy nincs e vmi kromoszóma rendelleneség és ha igen akkor be sem ültetik)
Remélem a kitartasodnak meg lesz az eredménye! Hajrá!
Brno miért olyan felkapott?
Hű hát le a kalappal! és sok sikert kívànok neked! tényleg megérdemled!!!!
Ez fura.
Mert èn 2019-ben töltöm a 44-et ès azt mondtàk hogy utolsò tàmogstott lombikot kezdhetem idèn, mert betöltött 44 utân màr nem vehetek rèszt ilyenbe
Amikor utoljàra voltam egy csajjal voltam egy szobàba aki tolta egymàs utân 3 havonta a lombikot, mert közel volt a 45-höz ès Tapolcàra csak addig jàrhat.
Uh-ra Debrecenbe megyek, így tuti nem találkozunk!
Köszi a bíztatást. Voltam már messzebb is. 2* voltam Csehországba Brnoba.
Sikerülni fog és minden rendben lesz! Csak pozitívan! Ha valaki ekkora áldozatot hoz akkor sikerülni kell!
Csütörtökön megyünk mi is.
Milyen érdekes itt beszélgetünk mindenki mindenkivel és mindent megosztunk egymással, osztozunk örömben, bánatban, együtt sírunk és nevetünk ott meg lehet pont egymás mellé ülünk le és nem is tudjuk hogy este pont egymással osztjuk meg mi volt!
Tegnap már elég jól körbejártam, apartmant fogok választani. Ha hasonlóan alakul a stimu akkor várhatóan 15-én várható a leszívás. Ha lesznek tüszők(még csak csütörtökön megyek az első uh-ra), és lesz friss beülti, akkor nem is jövünk haza csak a beülti után. A terv ez, de az élet sokat alakíthat.
Fu ez nagyon durva, olyan messziről. Le a kalappal. Szállással kapcsolatban talán megpróbálhatnád valamelyik szállás kereső portált. Hátha találsz valami szimpatikusat (persze ha még nem próbáltad) 🙂
Szabolcs-Szatmár Bereg Megye keleti csücske. A doki akihez járok ide irányított, az életkorom miatt.
46 évet betöltöttem nem nagyon van választási lehetőségem.
A doki akihez járok az közelebb van, és oda irányított.
Köszi az infót.
Sziasztok,mindenkinek meggy a drukk a részemről.Nem tapolcai vagyok, de régóta olvasgatlak Titeket:-)
Én szúrtam most a második stimunál a meriofert. Egyet,majd kettőt, utána megint egyet kellett szúrnom. Kétszer több tüszőm, ezáltal kétszer több petesejtem lett tőle, mint az első stimunál, más szuritól. Tehát csak pozitívan:-) Nekem kicsit csípett a beadásnál...
Köszi. Kicsit fájdogálok,pihenek sokat. Nem is jó csinálni semmit tulajdonképpen csak feküdni 🙂
Jól vagyok köszike, most nem puffadok úgy mint az első stimunál, minden szupi! Holnap leszívás lesz, olyan fél10re kerülök sorra...a tsh-ra tegnap vettek le vért,kiváncsi leszek mi lesz az eredménye, szorgalmasan szedem a letroxot. 😊
Ebarbi te hogy vagy?
Tsh-t nézettél?
Holnap leszívás ugye?
További ajánlott fórumok: