PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Gratulálok!!!!! hajrá embriók! 🥰
Hogy vagy leszívás után?
Szerintem nem hülyeség a magnézium, ugyanis izomlazító hatású! Az E vitamin pedig vastagítja a nyálkahártyàt! Hajrá! 😊
Oh. Adraa-nak szàntam!
Szszka te hogy vagy?
Inofolic inkàbb a petesejtek minőségét javítja.
A magnèzium meg a terhesség alatti haskemènyedésre korai mèhösszehúzódásokra jó.
Hogy a beágyazódast mi segíti nehéz ügy vki erre esküszik van aki arra. E vitamin pl a méhnyàlkahártyát vastagítja. Van aki kis mennyiségű vörösborra esküszik baponta a tesztig mert hogy keringesfokozó.
Szia! voltál tegnap? mi lett ? jól vagy?
Szupeeer! Gratula! Mindjárt itt az a csütörtök! 😊
Szia.egy nap injekció szünet van. Nem olyan bonyolult beadni, ne izgulj 😁 én néztem róla videót amugy. Nálam az egyiket kellett csak légteleníteni. De jól levan írva meg rajzolva a betegtájékoztatóban.hánykor kell beadnod?
10bol 9 érett, 6 megtermékenyült 😍 csütörtökön még reggel telefon és utána beültetés 🙂
Mesélj mi a mai szerencseszámod?!🤗🤞
Szia igen ez a telefonszámuk és mihelyt tudod nyomd meg a 0 gombot. Nekem igy volt jó, így tudtam elérni őket. Sok sikert!
Sziasztok! A tapolcai klinikát milyen számon lehet hívni? Egy hete hívogatom az 510365-ös telefonszámot, de egy csörgés után bontja a vonalat. Segítségeteket előre is köszönöm!
Köszi a választ. Márciusi ciklusban tervezünk menni a fagyi babakért.
Cica 45 te honnan jársz? És milyen megfontolásbòl pont Tapolca?
Sziasztok! Ma tényleg rengetegen voltak én pl 1 órakor jöttem el! Szúrta valaki közületek a meriofert? Max dózisban? A pozi teszteseknek gratula!
Inkább az e vitamin, ami a mehnyalkahartyat vastagitja.
Magnèziumnak köze nincs hozzà.
Sz inofolicnsk se, de azt korai szskaszba ajànljàk
Beàgyazòdàs a nyàlkahàrtya vastagsàgtòl függ
Az intèzmèny felett van azt hiszem kèt apartmanszoba, azt lehet kivenni
Amikor voltam akkor volt aki elötte este ott aludt.
Az âràt nem tudom.Honlapjukon?
550 km? Mit làttâl te ebbe a Tapolcàba, hogy ennyit utazol èrte?
Ha ennyit lennèk hajlandò utazni tuti nem ezt vâlasztom
Szerintetek a magnezium es az inofolic segíti a beágyazódást? vagy mivel lehet segíteni még?
Persze, hogy sikerül!
Mi is izgultunk előtte, már pár nappal előbb többször tanulmanyoztuk a tájékoztatót.
Köszi😊remélem sikerül beadni,kicsit bonyi🙈
Ovitrelle után 36 órára van a leszivas. Hajrá!
De szuper,nekem pénteken lesz😊jöv valaki még pénteken leszívásra?Szerdán kell este beadnom az Ovitrellt,de miért van csütörtök szünet🙈azt hittem előző este szúrtatok,vagy rosszul olvastam?😃Neked nagyon szép számú petesejt lett,szuper🤗
Gratula!!!!! csak így tovább
mi most vagyunk FET-en és 1200ft volt az első gyógyszer a beültetés napjától jött még valami összesen kb 10,000ft-nél járunk. mi 1 éven belül vagyunk semmi vizsgálat nem kellett.
Koszi lányok a szurkolást! Aranyosak vagytok. Csütörtökön lesz a beültetés ha minden jól megy. Tényleg nem volt gáz a leszívás. És tényleg az altatás volt a legjobb 😆
Gratulálok! Vigyázz magatokra 😃
Szurkolok!pihenj sokat, küld az energiát a babókádnak 😀
További ajánlott fórumok: