PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia! reggel 7.45!
Te hol tartasz?
Andraa! 12! Ez szuper! Hétfőig szorítunk nekik veled együtt! 😉
Adrienn660! Nálunk pénteken volt a beültetés, hétfőre mondta a doki a beàgyazódàst és utána hétfőre már hívta is vissza a lányokat. A Te esetedben kb ez az a nap... 10es érzékenységű már kimutathatnà... De ez a Te döntésed! Mindenesetre szorítunk! 😉
Jól írja, Amina!Ugyanezt akartam én is... Azért gyere a hírekkel!
Adraa!Wáóóó!Szuperügyesek a kis pöttömök! :)
Jó reggelt mindenkinek!
Ma reggelre 12 embriócskánk ❤️megtermékenyedett!
(20-at szívtak le, 19 volt megtermékenyíthető es 12 lett)
Hétfő reggel kell telefonálni és ha minden jól megy mehetünk 10-re beültire!
Szóval esetünkben (amikor is a férfioldalon van a hiba) szerintem nálunk segített a profertil és a mio inozitol hogy ügyeskedjenek a sràcok...
Tapolcán mennyire esik nehezükre a hétvége?
Történik valami hétvégén?
Sajnos én mindkét alkalommal olyan peches voltam, hogy vasárnapra kellett menni.
A cseheknél nem volt gond, minden nap lehetett menni.
Adraa! Várjuk a jó híreket! 😊
Most egyenlőre tegnap kaptam egy cetrotide-ot és ma kell beadni egyet, holnap pedig mennem kell vissza Tapolcára, majd gondolom adnak még...szerdán szeretném a leszívást, mert hétfő/keddnél hétvégére esik az 5.nap.
Peggy hogy vagy?
Jól emlékszem hogy a 24 petesejt leszívásakor nálad lefújták a beültetést? mi volt az indok?
Szia Ebarbi! hány napig kell cetrotide-t szúrnod, azt tudod?
Progeszteron: nem szedtem semmit. Neten olvasgattam ma,a magasabb progiszint a túlstimu jele. Így ellenőrizték megfelelünk e a kutatàsnak. Aznap vesznek vért amikor az ovitrellet szúrod. Azt tudtam, hogy ha ilyen van kizárnak amúgy.
A magas progiszint rontja ugyanis a beágyazódást. Na de remélem nem nálam! 😉 1,51 lett a határ 1,5....
Amúgy így hogy kizártak is minden ugyanúgy történik, viszont így csak pár óra lesz a beülti nem egész napos elfoglaltsàg.
Szia.
A cetrotide mire van? Nekem hétfőre/keddre tervezik a leszívást, de nem kaptam ilyet.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..