PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
(én férfi vagyok :) )
A teát előtte egy hónappal kezdtük! igazából 2 hétig táppénzen van a párom és pihen, alszik sétál. Hason is feküdt. Az első lombiknál nagyon figyeltünk mindenre és az nem sikerült, most viszont nem görcsöltünk rá, minden mikor jól eset
ezt nehéz megmondani! ami nálunk volt has görcsölés mint mikor megjönne, émelygés szagokra az első 3-4 nap. A kutya volt inkább a legfurcsább ő óvatos nem ugrált fel, vigyázott a pocakra. A kajákra nem figyeltünk csak a fehérjére. Amit még csináltunk a Gyuribácsi babaváró teája .
Nálunk ez volt, de hogy ezek mit számítottak nem tudom.
szerintem mindenkinél más! azért mi úgy mentünk, hogy párom végigsírta az utat a hasgörcs miatt és ő csak 1% esélyt adott, de az is elég volt!
Gratulalok!
Lesz benne! Ő egy csodababa lesz!
a leszívás után mikor mindenkinél megtörtént és felébredtetek ami kb fél óra és utána kb max félóra. Aztán kicsit várni kell az kb 1 óra és jöhettek haza!
A beültetésnél mivel az "egyszerűbb" nincs altatás ott kb fél óra és bemehettünk.
Ebarbi milyen lett a múlt heti TSH-d?
Én tegnap megnézettem (kiváncsiságból) 1 hét alatt levitte a dupladózis 2,14-ra az enyémet! szóval most kiderül majd ez elég lesz , nagyon reménykedem!
Azért nekünk az hozzá tartozik, hogy útközben párom már sírt mert pénteken és vasárnap görcsölt a hasa. teljesen ki volt és 1% esélyt adott a pozitív tesztnek. mondtam neki majd ott minden kiderül és azért nem is teszteltünk itthon! Ami érdekes volt a kutya annyira óvatos volt vele, fel se ugrott és csak mellé feküdt, nem a hasára ahogy szokott. A véleményem mindig is az soha nem szabad feledni és hinni kell mert a hitt ami erőt ad legyen az egy tea , dús fehérje vagy bármilyen víz mindegy csak el kell hinnünk hogy sikerül és sikerülni is fog!!!
Mindenkinek azt kívánom legyen ereje mert végül mindenki álma teljesül!!!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..