PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Én ma vagyok beülti utáni 3. napon. Fáj a fejem. segítsetek bevehetek valamit? ha igen mit? algopirin, advil, ... vagy?
Köszi!
2-őt kaptatok vissza? Az lehet 4 is 😆😍😀
Tényleg nagyon örülök! Párod most próbálja kerülni a tömeget nehogy elkapja az influenzát!
SzVesz te meg itt csendben megbújva tesztelsz? gratulálok szívből! ma voltàl te is Tapolcán?
Micsoda jó hírek komolyan a mai nap nagyon szuper!
köszönjük!
8ra mentünk és aztán pisi, várás , de olyan hamar behívtak minket pedig mi vittük be utolsónak aztán öröm.
Csak elfelejtettünk bejelentkezni és ezért fél 10kor derült ki hiába várunk. vizsgálat uh és minden ok csütörtökön tudják megmondani hányan vannak én szerintem 2 vagy 3 ! :D :D
Köszönjük. Jövő csütörtökön!
5-en voltunk abból csak egy valakinek nem sikerült. Szegény annyira sajnáltuk, de következő neki is fog!!!!
Mindig mondtam csak pozitívan!!
Azta micsoda hírek!!!!
Nag, Ebarbi, Tittike! óriási gratula nektek! és csak így tovább!
Nag: mikor kell újra mennetek? ma volt a tesztelés? leírnád lécci henRa mentetek, mi volt (labor? uh? stb)
Tittike holnap beülti? hajrá!!!
Ebarbi: én nem istudtam hogy 12 óránként kell utrózni... én este 9-kor és reggel 7-kor csináltam. Beültikor tudtam meg hogy ezentúl 12 óra. azóta 3/4 8 az új időpontom. így viszont nem tudok lefeküdni utána sajnos. se este se reggel....
Ha ezen múlik az nagy gáz lenne!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..