PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Mi is nagyon izgultunk ,ez természetes,szerencseszåmod úgyhogy baj nem lesz az tutti😉
Gondolok Rád és szorìtok 1000el!🤞👶
Csak Te hiányoztàl a szobånkból😋Beatrixnek megmaradt az 1db ,Évinek 3ik napra a 9ből 3 maradt kėrte mind ahogyan Ėn is kértem mind 3at.
1pillanat alatt visszakapod őket,aztån megint beengedik a Párjaitokat kb1óra pihi ,kapjátok a zårót Doktor úr elmondja a dolgokat és 11-12nap múlva UH.
Nekem eszméletlenül feszülnek a melleim stimu óta ,és ma a derekam is elkezdet fájdogàlni,puffadás jelenleg nincs,hasamból az izomláz szerű érzés viszont elmúlt.
Holnap Nagy napotok lesz!
🤞🙏😘🕙🍀
Gondolunk rátok!
Èn màr règi motoros vagyok.1 max.2 hònappal jàrt eddig előbbre a lista, 3-mal sosem.
Hacsak nem kaptak plusz tàmogatàst, h.többet csinàlhassanak havonta
Odaadjàk a tàblâzatot ès a màsik injekciòt.
Kb.ùgy szàmold h.amikor megjön a mensid attòl szâmîtott 13-18 nap környèkèn lesz a leszîvàs ès beültetès.
Egy hònap alatt lemegy.
Nekem anno nov.21-èn îrtâk fel a duprefactot ès dec.9-èn volt a leszîvàs ès dec.21 a teszt.
Pont 1 hònap ès 9 pecsètem volt.
4 uh, 1 leszîv, 1 beülti, 2 gyògyszer, 1 teszt
Teszünk egy utolsó próbát.
Ugyanazt kell szednem, mint az eddigi 3 fetnel. Estrofem tablettát, aztán majd a crinone huvelygelt.
Csak zárójeles, hogy egyszer sem kértek még egy vérvételt se, hogy a hormonokkal például minden rendben van - e.. Vagy ez fetnel így természetes, nem tudom..
Megprobaljuk, hogy nem lesz olvasztas után egyből beultetes, hanem ha eljutnak az 5napig.
Szuper!
Sikerült szállást találni? Az intézetben is van vmi vendégszoba,de erről nincs infóm.
Ez jó hír, a pénteki leszívást szeretted volna,igaz?
Mennyi tüszőcske van?
Fél 8ra kell érkezni.
Én csak a fetek utánról tudok nyilatkozni, mert a friss beültetéskor nagyon kivoltam a túlstimutól, így akkor sehova se mentem.
2 fet után másnap mindig volt vmi baráti ill. családi összejövetel. A második fet jutott el a biokémiai terhességig. Szóval szerintem,ha nem vagy rosszul, nyugodtan mehetsz bárhová, csak ne emelj,hajolj.
Ma alig voltak az intézetben, meg is lepődtünk,hogy mennyi hely volt.
Dehogyis simán mehetsz barátozni!
Én szerdai leszívás után aznap feküdtem majd másnap dolgoztam. Hétvégére teljesen szuperül voltam. Hétfői beülti után hazamentünk és kedden, szerdán pihentem otthon. Szerdán már fôztem, semmi bajom nem volt. Csütörtök óta pedig dolgozom, boltba járok, teszem a dolgom ugyanúgy mintha semmi nem lenne. Nekünk nem mondott Török doki semmi olyat hogy ne lehetne a normal életet élni. Annyi hogy nem emelek nehezet és nem takarítok a tesztig.
Nekem csütörtökön volt a beültetés, pénteken délután elmentünk sütizni a keresztlanyommal, szombaton tudom voltam boltban, este átjöttek a barátaink, vasárnap sétáltunk egy nagyobbat, most visszanéztem a telefon tevékenység adatait és aznap 4 km-t mentem 🙈
Szóval, ha jól érzed magad, attol nem lesz semmi baj, ha elmész a barátaiddal valahova.
Nekem azt mondtak, hogy ne porszivozzak, ne mossak fel, ne hajolgassak, ne másszak fel magasra, ne emeljek stb
Én a beültetés után 1 héttel éreztem a tulstimus tüneteket, valószínű az akkor már emelkedő Hcg miatt.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..