PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Dongi és Nagék micsoda jó hírek!!!!!!!!!!!! gratulálok nektek!
Mikor kell mennetek legközelebb?
Sziasztok! köszönöm hogy gondoltatok rám meg reménykedtetek velem de sajnos NEGATIV lett a teszt ott is.
Doki is + laboros nő is irtó kedvesek voltak! meglepődtem...
uh szerint minden szépen alakult, abszolùt megfelelö helye lenne a babónak, de mikor kihúzta az UH-ot látta is hogy màr menzim kezdődik 😟.
Amúgy ennek az 1 kicsinek 30% esélye volt...
Valszínű a spermiumok rossz minősége miatt nem lett 1-nél több embriónk.
Ezt tudtuk meg. Szépen mindent elmagyarázott, nagyon megnyugtató volt.
utro abbahagy, menzi kezdődik, clexane is abbahagy.
Azzal nyugtatott hogy ez a menzi, meg a márciusi menzi, majd áprilisban mehetek és kezdhetjük előről. Ő is azt mondta hogy ngyon előre van az oepes lista a kisérletisek miatt!
Egyelőre elköszöntünk tőlük. Vagy végleg még meg kell emésztenünk.
jajjj, 1 petezsákunk van , de az olyan szép! :)
Bemehettem megnézni hogyan mutatja a ultrahang, ez maga a csoda!
Nem akarom tovább húzni a témát .. Nagyon sajnálom,es nagyon nehez ezt feldolgozni! 😳💔
De mostmár csak előre a siker felé,pozitívan! Minden rendbe lesz,es nemsokára a kezedbe tarthatod a kisbaba(i)dat! 💝
Prenat akartunk csináltatni, de azt mondta az UH-os orvos, hogy felesleges pénzkidobásnak tartja, mert az jönne ki eredménynek, hogy magas kockázat, ami után úgyis magzatviz vizsgálatot kérne. Amúgy az egyik legjobb UH-os orvosnál voltunk, dr Vizer Miklosnal, jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Igen, rendes szülés volt oxitocinnal indítva.
Ezennel lezárnám ezt a temat, ha bárkinek bármi kérdése van szívesen válaszolok privatban, csak azért írtam le, hogy tényleg senki ne adja fel, bármit is hoz az élet. ❤️
Nag voltatok ma? Mi volt?
Mi voltunk ma, 1 db petezsak van😍😍😍😍
Értem.
Nagyon nagyon drukkolok, hogy a következő babával minden rendben legyen!!!
Nagyon sajnálom! 😢
Prenaval,vagy Niftyvel nem tudták volna előbb megállapítani? Es akkor nem kellett volna a 21.hétig húzni.. Ne haragudj,hogy ilyet kérdezek,de rendesen meg kellett szülni,vagy ilyen esetben hogy.tudják megszakítani a terhességet?
Sok erőt kívánok,es egészséges babásodàst minél előbb 💜
A 12. heti UH-on vették észre, hogy vannak a normalistol kicsit eltérő értékek, de akkor az orvos azt mondta, hogy ő 10%-ot mond arra, hogy tényleg baj van, de az sok. Úgy fogalmazott, ha az ő felesége lennék, akkor mindenképp elküldene magzatviz mintavételre és ezt konzultálta meg a saját orvosommal is. Ezt a vizsgálatot a 16-20. hétig csináljak és 3-4 hét az eredmény. Ez 99,6%-os biztonsággal mondja meg a problémát, UH alapján nem szakítanak meg terhességet, akármit is lát az orvos.
Tegnap voltunk a genetikusnal, aki azt mondta, hogy a fagyibabák ugyanolyan eséllyel indulnak, mint bárki másnál. 33 évesen 1:570-hez, a betegség előfordulása.
Így mi nagyon bízunk benne, hogy másodszorra már nem én leszek az 1. 🙏🏻
Szia!
Mar elég sokan vagyunk,akik Kaposvarra járnak 😊
Eleg sokan jöttek át /kezdtek ott a rövid váró lista,es a pozitív vélemények miatt. Tényleg mindenki profi,es ami szerintem nagyon fontos,kedves,emberséges.2orvos van,es valaszthatsz,kihez szeretnél kerülni. Mindkettő profi a szakmájában. Az egyik vicces,es kedves,amolyan beszélgetős fajta. A masik is normális,de ő már visszahúzódóbb,a lényeget mondja,es ha kérdezel,max válaszol.😊 emellett a környezet is "kellemes"(mármint a körülményekhez képest).
Valakinek van tapasztalata Kaposvárral kapcsolatban? Tavaly nyílt újra, volt esetleg vki?
Ez a futószalag módszer nekem sem jött be igazán, mivel van OEP időpontunk, azt kihasználjuk, bár a bizalmam nem sok maradt Tapolca irányába.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..