PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok! Újfent haza felé tartok,mostani uh eredménye 3-3 sejtecske 10-14mm között 12mm endoval! Hétfőig még szűri akkor derül ki mikor lesz a leszivás! Szerintetek van esély a beágyazodásra ilyen közel a mensihez?
Köszönöm szépen!Én is remélem minden rendben lesz most már😊
Angi annyira örültem nektek! hogy neked pozitiv lett a teszt! de tudtuk ugyebár előre....
Jó volt végig beszèlgetni és elterelni a figyelmünket várakozás közben!
Remelem a hasad “leülepszik” és minden rendben lesz!
Szorítok értetek! megérdemled igazàn hogy sikerült!!!!!
Szia! Én is szerdán megyek vissza...borzalmas a várakozás! Próbálok nem figyelni arra hogy mit érzek és nem kiborulni...olyan mindjártmegakarjönni érzésem van.De nem akarom elengedni még! Ma én még csak Et+4.napon vagyok, 1db 5napos gyönyörűséggel.
Szia Adraa!☺Remélem jól vagy!Bocs a tegnapi zavarodottságomért,de önkívületi állapotban voltam szerintem😂.Hazafelé tartó utat végigsírtam képzeld,sztem akkor jött ki rajtam a feszkó.Na,de mára sikerült lehiggadnom.Ha mégis meggondolnád magad a továbbiakban,csakis a Gőgöst kérd.Nagyon türelmes,kedves volt mindig.Most egy kicsit pihenj és egy próbát tegyetek még sztem.😊😉
Köszi mindenkinek a bíztatás, de tudjátok milyen nehéz ilyenkor :) NAGYOOOOON . Én nem gondoltam volna, hogy ennyire, de próbálok poitív maradni, és elterelni a gondolataimat. Ti hogy szoktatok kikapcsolni, vagy pozitívak maradni?
ha jól tudom akkor max csak 2 petesejtet kaphatsz vissza!
Hétfőn szeretném. Egyszerre kettőt gondoltam, de mivel csak 5 tüszőt volt látható mint máskor, és abból csak 3 embrió lét, így ha annyi lesz akkor kérem majd mind a hármat
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat! Szuperjó csapat vagytok!!!!
Tittike és Anita nem feladni, ti még koraiak vagytok! 3 naposak voltak, nem? Akkor a 11. napon teszteljetek!
Cica neked minden jót holnapra!!! tudod már melyik nap kapod vissza és mennyit szeretnél?
Andraa nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Sok erőt kívánok. A többieknek szívből gratulálok. Nagyon jó ilyen jó híreket olvasni.
Holnap jön valaki leszivásra?
Sok sikert! 😊
Nincs váró lista! Nyugodtan írj,szivesen válaszolok! 😊
Szerintem is korai volt! Ne adjátok fel!!!
Szerintem a 11.nap előtt semmikèpp, de akkor is csak vmi nagyon érzèkeny teszttel!
Èn ma a10.napon teszteltem reggel egy negativat.eddig vègig görcsöltem,mellfeszülès napról napra csökkent.mára teljesen megszünt minden,helyette iszonyú fejfájás.van mèg kèt tesztem,de szerintem nekünk nem sikerült sajnos.
Azok a görcsök nálunk is voltak és azt mondta a doki a méh tágul és azért is lehet! nyugi és nehéz, de várd ki a szerdát! de ez az én véleményem!
Ma vagyok 7nappal a beültetés után.3naposakat kaptam. Szerintetek mikor érdemes tesztelni? Tapolcára szerdán kell menni. Én tartok tőle sajnos hogy nem sikerült,mensis görcseim vannak 😥☹️
Nagyon sajnálom Andraa. Viszont jó olvasni hogy ilyen rendesek voltak.
Sok erőt és kitartást nektek!
Amina93. Köszönöm az információt, majd írok neked is privátban, amikor aktuális lesz a dolog.
Tapolcán van egy OEP időpontunk szeptemberre, talán júniusban már hívnak, ezt kihasználjuk, ha nem sikerül, irány Kaposvár. Ott most hol tart az OEP- es lista?😉😊
Még előkerülhet jövőhétig a második.😉 Nálunk így volt. Első UH-on egy petezsák következő heten meg 2 szívhangot hallottunk. Hat leesett az állunk.... de aztàn sajna a masodik vhol a 8.es 10 hét között nem fejlődött tovàbb, felszívódott.
Nag Szvsz, Dongi szivből gratulálok! Nagyon jó ilyet olvasni, erőt adtok! Nag! Mióta isza a párod ezt a teát?
Sajnálom nagyon szorítottam érted! Reméljük ha leülepszik a dolog máshogy fogod a dolgokat látni! Adj időt magadnak!
Nag,Szvsz,Dongi!!!Gratulálok! 💙💚💛🧡💜
Sajnálom, hogy nem sikerült. Az első sikertelenségnél,pont karácsonykor én is azt mondtam, hogy nem folytatom és túl vagyok azóta a 2.beültetésen is...nem szabad feladni!Sok erőt kívánok neked és remélem jelentkezel itt, amikor újra belevágtok! ❤
Adraa! Őszintén sajnálom, pedig nagyon szorítottam! Idővel rájöttök majd, mi lenne a jó dontes!
Nag! Nektek nagyon örülök, csak így tovább!
ha szólhatok mondhatok valamit!
Mi is el voltunk kenődve, főleg a párom és sok minden keverget benne, de én pozitív ember vagyok és tudtam hogy sikerülni fog.Az egyértelmű férfinak "könnyebb" de párom bízott bennem , bennünk és nem adtuk fel! Az isteni szerencse, hogy hómanók felébredtek és lépésről lépésre haladunk. A párom Gyuribácsi teájára esküszik mert most azt ívott és sikerült, szerintem a hitt hogy sikerülni fog és a pozitív hozzá állás segített. A lényeg szerencsére lassan, de mindenkinek sikerül. Nagyon nagy kitartást és erőt kívánunk nektek és pozitív tesztet!
Dongi, Nag, Szvesz nektek nagyon örülök, gratulálok! Csak így tovább!
További ajánlott fórumok: