PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Köszönöm mindenkinek akkor nem megyek! Fontosabb most a baba majd ünneplünk egyben!
Hát én eléggé felvoltam puffadva még, illetve hányingerem is volt hasmenéssel. Szóval nálam fekvés volt :D Nekem Gőgös azt mondta hogy 3 nap pihenés, utána 1hét kíméletes életmód.
Szia! Èn az elsö alkalommal alig èrezem valamit leszívás után,kicsit szúrt a hasamalja minnèl többet ittam,de másnap semmi bajom.itt nem volt beültetès, nem maradt embrió.2alkalommal már hazafele fájt a hasam.estère alig birtam kimenni pisilni,fájdalomcsillapitóval is alig aludtam.3.napon volt a beültetès,addigra egèsz jól voltam.3nap fekvèst javasoltak,utána kimèlő èletmódot,sok pihenès.mind kètszer11petesejt lett,nem tudom mèrt volt most ennyivel rosszabb leszívás után.
Rendben, persze. Holnap már okosabbak leszünk 😊
Azt tudom h a két leszívás között kell eltelnie 3 hònapnak de légyszives kérdezz rá ha mész hol tart most a lista és lehet e csúszni esteleg az OEP essel ha tudsz valamit írd meg lécci
Veroy holnap megyek Tapolcára és megkérdezem ezeket. Ugye egy sor kérdés felmerülhet ezzel kapcsolatban. A 2 lombik közötti 3 hónap mit is jelent pontosan. A két beültetés közötti időszakot, vagy a negatív teszt és a stimuláció kezdete közötti időszakot. Hiszen a stimulációtól a leszívásig szinte eltelik 3 hét ha jól tudom. Persze bízom abban, h nem lesz szükség egy másodikra, de azért sok pénzről van szó és ha nem szükséges nem fizetnénk ennyit.
Sziasztok, kérdésem lenne leginkább beültin már túlesett lanyokhoz! Ha teszem fel hétfőn lesz meg a leszivás és csütörtökön a beülti, mennyire ártalmas a megjelenés egy hivatalos eseményen?nem tervezek bulit csak csendes-beszélgetős üldögélést. Ha pénteken lesz a beülti akkor természetesen nem mennék! Ártanék ha elmennék? Köszönöm a választ!
Szerintem mi is márciusban kezdünk egy fizetőset és kb április eleje a beültetés az mondjuk engem is érdekelne h csúszhat e az oepes időpont mert ez ahogy esnek ki
Akiknek sikerül úgy változik napról napra ez a 3 hónap lehet már több is
Köszi!!A Török dr azt mondta,hogy mindkét esetben hívjam,ha meg jön,ha nem!És akkor utàna tüszőérlelőt adnak??Azt mennyi ideig??Mikor lesz a leszìvàs??és rà a beültetés?erről is irnàl.
Hmmm...nem gondoltam, h már ennyire lerövidült. Szerintem mi mindenképp elkezdjük. Ha most kezdünk akkor gondolom március középen beültetés, és március végére megtudjuk, h sikerült e. Ha két lombik között 3 hónapnak kell eltelnie, akkor annak utána kell járnunk, h csúszhat e az oep-es időpontunk... vagy ebben az esetben ez hogy történhet. A recepción még tudják mondani, h most pontosan hol tart a lista? Vagy az infód teljesen hiteles? De köszönöm, h szóltál, akkor néhány dologról informálódnunk kell...
Andraa! A fejed simán fájhat ettől az időtől is...tegnap sok eső, ma ez a hatalmas szél.. Melegszik az idő...Frontok jönnek mennek... Szóval nyugi! Beültetés sztem is a 0. Nap... Tesztelésnél én pl clearblue digitálisat használtam (jó drága mondjuk) a 11. napon (én 3 naposakat kaptam vissza). Ott nincs gond azzal, hogy halvány-e a csík! + Illetve - jelet mutat..és alatta a fogamzás óta eltelt időt, ami szintén stimellt (1-2 hét). A tapolcai teszt 10es érzékenységű, az halványan mutathatja ilyenkor még!
Szerintem te ma már, vagy is holnap tesztelhetsz. 5 naposakat kaptál ha jól emlékszem. Én úgy gondolom hogy a beültetés az a 0. nap.
Nekünk is szeptemberi OEP es időpontunk van és gondolkodom h bevállajunk e még addig egy fizetőset mert kb júniusban kezdhetnénk az OEP eset 3 hònappal előbbre jár a lista
Oh én ma vagyok a 9. napon. vagy a 8.-on? a beültetés az 1. vagy a 0. nap?
Tegnap óta iszonyatos fejfájásom van. Be kellett vennem gyógyszert is pedig nem akarok!!!!! de nem múlt el.
És persze félek attól hogy ez nem e a menzi jele....
Igen Szszka, fizetősre megyünk. A finanszírozottra még tavaly jelentkeztünk, szeptemberi időpontunk van.
De skkor modt fizetősre mèsz?
Ha nem jön meg a vàrt időponthoz szàmìtott 1.napig akkor kell hîvni őket.
Elsőnèl pontosan jött meg a màsodiknàl 7-8 nappal kèsőbb.
Ez egy fèrfihormon.
Ha megjött ès mèsz kapsz egy tàblàzatot, ùgy könnyebben boldogulsz
3 naposakat.az egyik nap ugy èrzem sikerült,a másik nap nem.
Szia! Ha 5 napisokat kaptàl vissza akkor ET 9. napon hívtak engem Tapolcára tesztelni. Szóval nagyon érzèkeny teszttel 5 napos embriókkal a 9.napon màr lehet. Igazàból úgy kell számolni hogy 14-bők kivonod az embriók korát ha 3 naposak akkir a 11 nap előtt nem érdemes ha 5 naposak akkor a 9.napon. De fontos hogy a teszt baromi érzékeny legyen. És az igazsághoz hozzátartozik hogy én Tapilcán ott a 9.napin olyan de olyan halvány pozitívat tesztteltem , hogyha azt én itthon csinàlom biztos észre se veszem a második csíkot és kidobom mint negatív teszt.
Hány naposakat kaptál vissza? Én még csak az 5. napon vagyok, 3naposakat kaptam vissza, de nagyon lassan telik az idő. Máson se jár az agyam, csak hogy mi történhet odabent :)
Sziasztok! Folyamatosan olvaslak titeket.mi ma vagyunk a8napon et után.szörnyen lassan telik el ez a kèt hèt.mikor csináltatok tesztet leghamarabb?èn a 10napra terveztem,vettem is1tesztet ott a patikába.a hölgy elèg döbbenten nèzet rám hogy csak 1.nem akartam túl korán,de nagyon kiváncsi vok.
Igen, természetesen jön ha szükséges illetve ha nekem szükségem van rá...De most a szerdai nappal kapcsolatban nem fogalmazódott meg bennem ez az igény. Itthon átnéztük a tájékoztatókat és érzésem szerint átbeszéltük a szükséges dolgokat
Igen, 6 hónapig védettség van az elbocsájtás alól, de szerencsére ez miatt nem kell aggódnom. Én a távollétek miatt közöltem a munkahelyekkel a programban való részvételt, így nem kell szabira vagy táppénzre mennem. Sőt nálunk a munkaügyis azt mondta, h ezekre a napokra is jár alapbér. Vicces volt, kb háromszor rákérdeztem, h tuti, mert én nem így tudtam. Erre ő nem értette, h mit nem értek, én pedig úgy gondoltam h jobb ha nem firtatom tovább, nekem ez csak jó hír 😊
Mse5 igazából csak a leszívás napján muszály mennie a párodnak. A beültikor is jól esik a támogatása, illetve szerintem a tesztnél is.
A többi napon az enyém sem jött.
A védettség alatt mit értesz? Nem küldhetnek el vagy a kezelések napjaira valóban fizetés nélküli távollét jár? Nekem mindig táppénzre kell mennem...
Szia! Ami fontos a munkahely felé hogy védettséged van ha lombik programban veszel részt az elejétől fogva!
Köszi az infót!Gratulàlok,csak így tovàbb!
Köszönöm szépen a válaszokat. 😊 Igen, a párom sajnos nehezebben tud eljönni a munkahelyéről, így amikor nem szükséges, egyedül megyek.
Szívesen! Akkor nem kell a párod mert elmondják a lombik menetét és felírják a gyógyszereket.Velem is csak akkor jött a férjem,ha muszáj volt jönnie😁
További ajánlott fórumok: