PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Suprefact volt nekem is, meg Pergiveris max dózissal. Kíváncsi vagyok, mennyi tüsződ lesz. Szorítok, hogy több legyen, mint nekem. Majd írd ám meg. 😊
Az OEP-esnél remélem vmi mást adnak nekem is, mert ez annyira nem vált be nálam.
Neked a 7-ből 3 miatt mondtàk hogy hètfő.
Ilyenkor nem gondolkodnak az 5 naposba
Köszi Adraa!
Azt hiszem Én még nem tartok ott hogy eldöntsem melyik a jobb feküdni vagy mozogni ,de majd csak változik.Az pedig nem kérdés hogy kitartok👶😊
Szia Szofi2019!
Igen együtt ,ha jól gondolom Te lehettél a 🤔"30-as"-😀.
7ből 3kis Pöttömke lett reggelre.
Hétfőt vålasztottuk és ezért is aggódom hogy így is visszakapom Őket hogy fàjdalmaim vannak,mert hiszen az màr holnap ....
Neked segített doki a döntėsben,hogy szerdára esett a választàs?
Köszi Adrienn 660 a jótanåcsot,megnyugtattál azt hittem valami nagyon begyulladt.
Iszom, de a 4,5literre még gyúrnom kell😉
Jesszus dehogy! Mi soha egy fillért nem adtunk!
Most hogy megszületett a kislányunk gondoltuk hogy az alapítvànyuk szàmlájára utalunk vmennyit, hogy fordítsák hasznos célra, támogassanak olyanokat akiknek anyagi nehézsèget okoz a lombik.
Nekem szerdai leszîvás után a csüt és péntek kegyetlen volt, az egész hasam fàjt és puffadtam mint a lufi, aztán szép lassan vasárnapra alábbhagyott, hétfői beültire a fájdalom elmúlt, de még mindig nagyobb a hasam mint azelött. én 1 nospát és egy cataflant vettem be aznap. és rengeteget ittam, meg fehérje.és 2 nappal a leszívás utàn azt is észrevettem hogy a mozgás a legjobb nem a pihenés, az ülés volt a legroszabb!
kitartást!
Mazurka20. Nálunk minden ok pasi oldalon, de kellett az ICSI,mert nehezen vagyok stimulálható, meg endóm is van.
Mi nem adtunk plussz pénzt az orvosnak. Egyébként is tiltja a szabályzat, hogy pénzt fogadjanak el. Úgy gondolom, hogy undorító, ha ezen múlik.....
Sziasztok!
Kérdésem lenne ,pénteken voltam leszíváson Tapolcàn és még mindig fåj a hasam ,nyomàsra mėgjobban ,ez normålis?
Nektek is fájdogál ha igen meddig?
Dolgozok, így nem érek rá agyalni rajta, de ma 2 barátunk bnője is bejelentette, hogy babát várnak, hát gondolhatod mennyire volt jó érzés..... 😢
A saját dokim ki is volt akadva, hogy miért nem hagyták abba, ha látták, hogy beindult az endo.
A miómát lehet ki kell venni. Meglátja, hogy áll a helyzet március elején.
Nem tudtam elmenni hetfőn, mert annyira csúszott az út, hogy nem mertem bevállalni.😞 Hívtam őket egesz nap, de nem vette fel senki, utana tudtam meg, hogy csak egy csajszi volt a recepción. Kedden hívott az Attila, hogy nem voltam teszten. Hát mondom, nem, akartam szólni, hogy ne várjanak, de senki nem vette fel. Nem problémáztak.
Még aznap elmentem a saját dokimhoz. Sajnos a stimu beinditotta az endót, lett egy miómám is.
Most fogamzasgátlót szedek, hogy elsorvassza az endókat. Talán sikerül az OEP es időpontig helyrerakni.
Bocsi, kicsit eltűntem....
Először is gratulálok mindenkinek a pozitív teszthez 😍. Fantasztikus ilyeneket olvasni.
Győztem vissza olvasni mennyi minden történt veletek! 😊
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..