PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Én is jobban szeretném a pénteki leszívást az lenne a legjobb, de előzetes információk szerint csütörtök van megcélozva.
Így hétfőn 4 napos lesz. Gondolom az nem megszokott a 4 napos visszaültetés, vagy volt már valakinek?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, ha csütörtökön lenne a leszívás akkor mikor várható a beültetés.
Mivel én csak a beavatkozásra megyek Tapolcára, így nem tudom ott mi a megszokott. Szombaton van beülti?
A dokimmal beszéltünk arról, hogy mi a jobb a 3 vagy az 5 napos embrió. Ők sem tudják, és azt mondta ez nem kívánságműsor, a biológus dönt a helyzetnek megfelelően. Úgy van ahogyan írtátok, ha van több embrió akkor lehet tovább vinni, ha kevés van akkor nem kockáztatnak.
Én a 3 naposat szeretném, de ha csüt-höz nézem az pont vasárnap lenne és akkor tuti nem lesz. Így marad a 4 vagy 5 napos.
Csak előre gondolkodom de pontosan kedden fogom csak megtudni hogy csüt. vagy péntek lesz a leszívás napja.
Nekem 6 napos blasztocitát ültettek vissza mégsem tapadt meg.
Van esélye azoknak a 3 napos embikéknek is a beágyazódásra amelyek úgy tűnnek hogy nem vihetők tovább. Erre senki nem tud magyarázattal szolgálni hogy mi a jobb.
Mi a pgs miatt az 5 napos blasztora hajtottunk, és lehet már itt szuszizna mellettem egy 3 napos embrikéből született gyerek ha másképp döntünk.
Hallottam olyan esetről is hogy 1 petesejtet sikerült leszívni egy nőnek, és már a 2. napon vissza kellett ültetni mert úgy gondlták a 3. napig sem jut el. És így született egy egészséges kisfia.
Ez szerintem egy rohadt nehéz kérdés, amire nincs is válasz. hiszen ha lenne egyértelmű válasz, akkor csak 3 vagy csak 5 naposokkal dolgoznának az intézményekben.
Nekünk 20 petesejtből másnapra 12 termékenyült meg. Az 5. napra pedig 1 maradt, ő a mi bika erős túlélőnk, aki a pocakomban várja a csütörtöki tesztet ❤️🙏!
Én egyből tudtam hogy 5 naposan és 1-et fogok kérni, hiába lett 12 másnapra, ami amúgy sok ugye. úgy gondoltam én, hogy döntsön a kinnti szelekció.
De persze nem is tudom mennyi maradt 3. napra mert nem kerdeztem, és nem is tudom ők tudják-e.
De ha pl. maradt 6, akkor vajon bennem több eséllyel maradt volna meg a 3 napos, mint kinnt? vagy akkor is pont ezt az egyet, a legerősebbet kaptam volna vissza? és most ugyanitt tartanék?
Ezekről szerintem nem mi döntünk valójában, hanem egy sokkal felsőbb hatalom 🙏.
Mivel nekünk ő az egy esélyünk, így csak benne bízhatunk! Én ezt az egy lombikot csináltam, azt tudom! Egyik pillanatban ezt tudni segítseg, másik pillanatban rettentően félelmetes. Ez az egész egy óriási lelki gyakorlat volt amúgy számomra! És mindenki ,aki ebben benne van, az egy óriási hős!!!!
Igen, tudom, hogy sokaknak sikerült a 3 naposakkal is. 😊
Én magamból indulok ki, persze mindenki máshogy éli meg.
Azért rengeteg 3 naposként beültetett embrió szaladgàl a világban. Sok kint nem, de bent a pocakban tovàbb tud fejlődni. Pl H.Majoranna ikrei is 3 napos embriócskàkból lettek, vagy a mi keresztgyerekeink ( szintèn ikrek) vmint az összes lombikos ismerősünk gyerekei mind 3 napos embrióként lettek beültetve.. tènyleg nagyon sokszor sikeres a 3.napon történő beültetés! Tessèk bízni a 3 naposokban is.
Szerintem 5 van értelme elvinni 5 napig ahol tényleg nagyon sok embrió lett,hogy legyen szelekció. Mert ahol van 3 naposan még 8-10-12 embrió, ott elèg vszínűtlen hogy mindegyik minősége ugyanolyan jó ezért ott érdemes kivárni az 5 napot, de ahol csak pár darab van ott felesleges.
Nekem az a véleményem, hogy minden esetben meg kellene várni az 5.napot. Ha nem jut el kint eddig, jobb is, hogy nem rakják vissza 3naposan. Sok csalódástól megkímélnenek minket. Legalább is én így éreztem.
Szerintetek?
Azt mondták hogy hètfő vagy szerda ,senki nem erősített meg hogy melyik is legyen,vagy melyik is lenne a jobb,
Nekünk kellet dönteni a telefonba tegnap reggel,amikor megtudtuk mennyi az annyi,
hogy mikor és mennyit is szeretnénk.
Na szupi ,ha ez a megėrzésed akkor ez a legjobb döntés és ennyi🤩🤗És ezėrt is fog sikerülni👼
Mi a 3as számmal vagyunk így 3picuri 3ik napon ....😉
Köszi hogy szorítasz 😘
Szerdán Én is 😉
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..