PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
A Suprefact leàllìtja a ciklust, tehàt meg kell jönnie tőle.Van akinek 2-3 nap utân van akinek 10 nap utân
Mièrt furcsàllod, hogy mensis tüneteid vannak?
Nem kell ekeseredned miatta, mindenkinek más a szervezete ezáltal a hatások is különfélék,de mindig van "B" terv. 😉
Hétfőn voltam inszemin. 😊
Köszi a cikket, mi is az adományozást húztuk alá, de szerintem nem marad fagyibabánk ilyen célra.
Verus, sok erőt kívánok nektek!
Down szindróma volt súlyos szívelégtelenséggel (egyben volt a szív, nem voltak meg a pitvarok és a kamrak) 😔
Valaki azt tudja esetleg, hogy a fagyibabáknál tudják, hogy melyiknel volt ICSI és melyiknel nem?
Szvesz! Óriási gratulaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Nag ti uh-on mit láttatok?
De azt is jelentheti hogy sokan elmentek a futòszalag miatt
Meg biztos a kîsèrlet is bezavart, mert azok előbbre kerültek
Verus köszi a cikket! nagyon szép dolog, kár hogy nem adományoznak többen, a megsemmisítés helyett...
Pedig milyen jó dolog!
A vérfertőzéses réaz nyilván ilyesztő azért....
Nektek nagyon sok sikert kívánok az előttetek állókhoz!
Óriási gratula neked 10-ből 9 másnapra majd 5 megmaradt 5. napra! profik vagytok!
Mivel volt a baj egyébként?miért lett lombikod ilyen eredményekkel?
Minden jót Bogyónak és Babócának! majd sokat olvasd nekik (imádni fogod 😂)
Egy cikk az embriadomanyozasrol. Mi ezt húztuk alá a lapon, mert miért ne tennék jót valakivel, ha úgy döntünk nem szeretnénk már több gyerkőcöt. Kevés esélyt látok arra, hogyha lesz egy gyerekem és az eladomanyozott embrióból születik valahol egy tesoja és ők mondjuk pont egymásba szeretnek. Ilyen csak a brazil szappanoperákban fordul elő 😃
Soha ne add fel!!!
Két héttel ezelőtt én azt hittem, hogy annál nagyobb tragédia nem érhet senkit, mint ami minket ért a 21. héten, hogy meg kell szakítani a terhességet a baba betegsége miatt.
De tudod mindig van rosszabb, csak aktuálisan a saját problémád a legnagyobb, aztán kicsit körülnézel és rájössz, hogy mégsem, mert lehetne ennél is rosszabb is.
3 hónap múlva belevágunk a Fet-be és hiszem, hogy sikerülni fog.
Kitartást, sok erőt kívánok nektek és mindenképp folytassatok ❤️
Óriási Gratula Nektek!🤗
Pihizz sokat és csak óvatosan mindennel....😊👶
Sok folyadék és fehérje
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..