PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia, nekem 2 napot csúszott a suprefacttól a mensim, de a lányok mondták ez természetes, mikor megjött hívtam őket ez volt 31.én csütörtökön reggel. Hétfőre hívtak be, és azon a héten csütörtökön kezdtem a stimut a meriofert kit tel. Ma voltam első uh, 5 sejtecske van
Most.folytatom az eddigi szurit Pénteken megyek újra valszeg akkor már tüszőrepesztőért. Nálam ez volt a menet!
Enis halat minden nap, csirke , sajt. És én a Scitecet iszom, de már nagyon nagyon nem finom. De a tesztig folytatom.
Igaz olyan mensi szerű fájdalmaim vannak, pedig csak ET+4en vagyok.
Én nem ittam port, mert azt nem bírom. De ettem tonhalat, lencsét, csirkét, rízst, sajtot, diót.
És napi egy proteines csokit/műzlit. (Dechatlon, Aldi, Müller stb).
Olyat vegyèl amiben 20 g van.
Szuper!!! Gratulálok!!
Te akartál 1-et vagy a biológus döntése.
Sziasztok!
A pénzes témához kapcsolódóan...
Bevallom nekünk volt két kiserletünk. Az egyik az orvossal, de nem Tapolcán, hanem utána privatban, mivel tiszteletben tartottuk az ott aláírtakat, de egyben hálásak voltunk, mert az egyik barátunk beajanlott hozza minket. De közölte velünk, mikor kertünk hozza időpontot, hogy ne is santikaljunk semmiben...
A másik próbálkozás az asszisztens volt, aki kéthetente mindig bekötötte az infuziot, amihez semmi közük nem volt, mert az immunologus írta fel. Na ő pedig mérgesen és határozottan elküldött... viszont következő alkalommal a csokit rá sikerült tukmalnom és utána azt elfogadta.
Szóval szerintem hülyeség ez az “elvárt” hálapénz.
Sziasztok! Már régóta olvasgatlak titeket és most eljött az ideje annak, hogy én is aktív tag legyek köztetek. Most kezdjük a lombikot (szerdán) és lenne pár kérdésem...hátha tudtok segíteni. (sajnos nem sikerült telefonon beszélnem Tapolcával)
1.Tudok e kártyával fizetni, mert fizetős lombik lesz.
2. Szükséges e a párom h ezen az alkalmon jelen legyen (viszem az aláírt papírt a lombikhoz)
3. A munkahelyemnél hivatalosan bejelentettem a lombikprogramban való részvételt, így a hiányzásaim engedélyezett távollétek lesznek, amihez igazolást kell majd vinnem, h ott voltam. Ezt tudnak adni az intézetben?
Köszönöm szépen a segítséget :-)
Oh gratulálok!!!!! mennyire jó hír!!!!! mesélj milyen volt az oxitocin lötyi? vagy a placebo.... nagyon aokáig tartott így a nap?
A többi kísérletisnek is sikerült?
Szia Flori! ne izgulj, semmi az egesz! csak addig bírd ki! 20 sejt az nem kevés, készülj fel hogy utána 2-3 napig viszont fájni fogsz! és puffadni! én vettem be cataflant is. (nekem is 20 volt). de aztán elmúlt a fájdalom. Leszívás előtt fájtak már nagyon a petefészkek éjjel.
Szerezz be fehérjét éa kezd is el! meg a vizet 3-4 literre felvinni!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..