PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Köszi szépen! Az összes fagyibabat ebresztik, azaz mind a 6-ot.
Hétfőn kell telefonalni, hogy felebredtek - e, és én minden reggel szeretnék érdeklődni, bár csak a hétfőt és szerdát mondta a doki.
Köszi szépen! Próbálok bízni, de hinni nem nagyon tudok benne.
Ti jól vagytok?
Ebabri és Ttittike!
Nálunk is ez volt egyik nap sírás, másik nap minden ok és párom csak egyszer bizonytalanodott abban hogy korábban teszteljünk, de akkor elhoztam otthonról a tesztet. :D korábban írtam az oda vezető utat végigsírta mert biztosan nem sikerült a görcsök miatt és csak 1% esélyt adott a pozitív tesztnek és az pont elég volt! Ő sétált a kutyával egész nap és mindenkit felhívott akivel rég beszélt, takarított stb. Nyugodjatok meg, minden rendben lesz!!!!
Tényleg nagyon figyelj a folyadékra és feherjere! Ahogy a többiek mondják,holnaptol könnyű séták, nehogy nehéz légzés legyen. Nekem volt a 24 petesejt után.
Én ma voltam ultrahangon. Hétfőn reggel ebresztik őket, és ha maradnak, akkor szerdán beultetes. Szerdán nincs Török dr, ha jól tudom, így gondolom a másik orvos csinálnja a beultetest, ha egyáltalán lesz.
Szupi akkor talizunk. Bízzunk bizony! 🍀
Én sem tudok másra gondolni.🙏😴.... jaaaaj mikor lesz már köv. péntek hogy tudjunk valami biztosat, ez bizonytalanság teljesen megőrjít😀😀
Jaj Cica nagyon sajnálom! Ezt nem is értem. hova lett a másik 5 petesejt?
Volt velem egy lány a szobában, neki 4 tüszőből 1 lett mire leszívták. már azt sem értettem 😔.
A progival kapcsolatban: nekünk utrogestant írtak, 2x3 hüvelybogyó=600 mg. A crinone gelből viszont elég napi 1. mert máshogyan szívódik fel belőle a hatóanyag. ezen ne aggódj!
Ne légy szomorú, ügyeskék lesznek meglátod.
Akivel leszíváson voltam az 1ik Csajszinak 1petesejtje lett és gyönyörűen osztódott neki 3nap vissza is tették. Nálad Ő hozzá képest dupla eséllyel indulsz😉🍀
Szió!🤗
Köszi jól, vagyis igazából a mellfeszülésen kívül semmit nem érzek ezt nem tudom hogy jó vagy sem, beülti után 2nap olyan érzésem volt mintha másnap megjönne, de azóta semmi.....
Eszem, iszom jövök megyek minden este kicsi vörösbor 😋😉
Veled-veletek mizujsika? Mit érzel hogy vagy?
Nehezen reagàlt és ez lett belőle?????? azta!
Nagyon jó hogy említette a friss beülti esetleges leàllításàt!
Ha így lesz, akkor leaz időd rápihenni!
Azta kutya! te nyertél ezen a fórumon!!! akkor most fehérje és sok sok sok folyadék!
Mikor lesz a beülti?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..