PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ja,a beágyazódás már megtörtént....hülye vagyok!😊De nem lesz semmi gond!
Nekem is volt barnázás,ügyeletre mentünk,ott azt kérdezte a doki,hogy nem mondta Tapolca h ez normális ha előfordul? Lehet beágyazódás is.Kitartás,fekvés biztos jót tesz! Ne aggódjatok! Szorítunk!
Jól van. Csak nyugalom. Ha nem erősödik akkor az mindenképp pozitív és megnyutató. Tapolcàt reggel mindenképpen hívjátok!
Köszönöm. Közben sikerült beszélni egy kórházban ezer éve dolgozó barátunkal aki a nőgyógyászaton van és megnyugtatott, hogy ez előfordul magnézium és nospa amit ilyenkor fel írnak . Azt mondta ha piros akkor kell aggodni . Ezeket most szedjük de jelenleg a probléma úgy néz ki megszűnőben van.
Reggel hivjuk tapolcát az a biztos
Hàt nem a legoptimálisabb de nem biztos hogy nagy g9ndot jelez.
1.lehet a crinone-tól hogy esetleg kicsit felmarta a hüvely falát
2.lehet k8csi bevérzée hematóma a méhben ( pl ahogy tàgul előfordul h9gy elpattan egy ér)
3.kevés pr9geszterontól is lehet
4.esetleg a menstruáció próbàlkozik, van ak8nek az első hónapokban barnàzás kicsi vérzée formájában adott időben jelentkezik de nem okoz semmi gondot
5.teljesen rejtèlyes, oka ismeretlen
Mivel hétvège van èn lehet bemennék a közeli kórházba, mert lehet hogy csak plusz progeszteron kell.
És igen jól írtàk, rutascorbin, C vitamin segíthet, de ezek csak akkor ha hematómàról van szó. Vmint erre is jó a plusz progi.
Magnézium is jó ötlet, vmint tudom nagyon nehéz de nyugodtnak maradni.
Én a 8.-tól a 12. hét8g barnázgattam hematóma miatt, hàt nem volt egyszerű! C vitamin , rutascorbint és plusz progeszteront kaptam.Kitartást! Szorítok! Majd írjatok!
Igen,megértem....nagyon nehéz....és érthetetlen amúgy,hogy miért hagyják mindig hogy ugyanúgy tovább...hátha...Ki kellene találniuk a megoldást!Legalább megpróbálni!De sikerülnie kell most!!!!
A doki sosem mond semmit,amin elindulhatnank. Ő csak azt mondja, hogy próbálkozni kell. De nem tudom mennyi értelme van úgy próbálkozni, hogy sosem változtatunk semmin. Lehet próbálkozni, csak közben ramegy a lelkünk..
Lehet hülyeség,vagy babona......párommal mindig a fürdő párás tükrén hagyunk üzenetet már rég...9 petesejt lett,rajzoltam 9 pálcika embert,8 osztódott,rajzoltam 8at.Aztán 4 maradt 3. napra,rajzoltam 4 emberkét.2 nem sikerült 2 hó manó maradt.Rajzoltam 2 hó embert.Minden takarítás ,törlés után vissza rajzoltuk őket,a tesztig,aztán végig...9 hónapig...ma is van 2 hóember a párában☃️☃️És a kezemben is.❤️❤️Nincs köze a sikerhez,de talán mégis...a hit....
Nem biztos hogy a minőség a gond....jó lenne ha kiderülne mi áll mindennek a háta mögött....Kíváncsian várom a folytatást,ez nagyon izgalmas lesz,és nagyon bízom a sikeretekben végre! ☃️☃️
Hajrá Peggy!Kitartást!
Hajrá hómanók!
Köszi szépen!
Örülök hogy jól vannak, vagytok. 😊⛄⛄
Próbálok bízni bennük. Jobban örültem volna ha kevesebb embrionk lett volna, de jó minőségűek. Itt is igaz, hogy nem a mennyiség a lényeg..
MGyVerus Nagyon sajnálom!
Sok erőt a továbbiakhoz,egészséges hómanókat!
Török drúr számát tudja valaki?
Szia.Úgy tudom normális, magnézium, rutascorbin és fekvés a gyógymód rá! 🤞🤞🤞
Sziasztok, sürgős kérdés kis barna folyas normális?
Köszi ;) szerdán derül ki minden . Addig csak várunk .
Flóri gratula! ebben is te vagy a nyertes! mikor derül ki mikor lesz a visszaülti?
Cica milyen ügyik
ezek a manók! a crionon ne aggódj utánaolvastam a 80 g tökéletesen elég, mert olyan hatóanyag van benne ami nagyon jól felszívódik! jobban mint az utro golyói!
Minden jót hétfőre!
Azért bízz bennük!Tudom nem könnyű ennyi csalódás után....én a 2 manó ébredésében nem bíztam....aztán itt vannak❤️❤️☃️☃️Persze tudom nálad ez már más.....Jól vagyunk köszönjük,vannak nehezebb és könnyebb napok,éjszakák,de majd alakul minden!Legalábbis bízom benne!😀Gondolok rátok! ☃️☃️
Hát sajnos csak az elcsépelt dolgokat tudom mondani.viz, fehérje.else tudom képzelni neked milyen lehet.nekem csak 10petesejtem lett,de enis szenvedtem utána.ettem a halat,babot meg ittam a fehérje port, amitől meg ment a hasam 😆
Ha rosszabbul érzed magad, akkor mindenképp orvost javaslok. Kitartás!
Köszi. Nagy fájdalmak már nincsenek . A mozgás meg nem a régi .de próbálok minnèl többet fennt lenni . Bízom nagyon hogy szerdáig elmúlik . Kicsit félek .
Gratulálok!
Nekem a crinonevel csak a szokásos tapasztalatom van a kiürüléssel kapcsolatban 😣 hogy elég gusztustalan szerintem.
De hát a babáért mindent. Én is gondolkoztam rajta már hogy két adagot nem lehet használni?
Gratulálok. Hogy érzed magad?
Tapolcàn általaban mindenkinek ezt a Crinont írják fel ilyen adagban. Ha kevesnek érzed esetleg otthoni orvossal még feliratni???? Túladagolni nem lehet elvileg....
Köszi, nagyon drukkolok hogy szépen fejlődjenek a kis embrikeid szerdáig. Sok sikert!!!
Igen, leszivas napjától kell kezdeni. Én is tegnap este kezdtem.
Köszi Nag! Azt mondták hogy 5naposan vissza lehet fagyasztani őket. Nem gondolom, hogy sok maradna szerdára. Örülnék ha egyáltalán marad. Eddig a 3 fetnel mind a 6 felebredt, mégsem lett terhesség,ezert nem akartam még újabb 3 fetet. Most mindent vagy semmit.
Köszönöm hogy érdeklődést, mindkettő szépen megtermekenyult. Hétfőn kell telefonalni. Crinone gélt kaptam vannak e tapasztalatok vele, mert kevésnek gondolom a dózist. Mikortól kezdtetek alkalmazni. Kicsit leblokkoltam a doki közlésekor hogy ketten vannak a kicsikém, így remélem jól értettem hogy tegnap este.
További ajánlott fórumok: